Svjetsko prvenstvo u fudbalu "Brazil 2014" - po prvi put u istoriji, reprezentacija Bosne i Hercegovine igraće na jednom velikom takmičenju.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
-
Lampard8
-
Kontakt:
socrates je napisao/la:Nevjerovatno je koliko nam ovaj X ide u prilog,a mi naredne dvije mozemo odigrati samo bolje,i to za minimalno 50%,nece biti tog pritiska,probili smo led,i to na kakav nacin.
A i zrijeb nam se fino otvara..koga eventualno mozemo dobiti u cetvrtfinalu,to je ona grupa gdje su njemci??
Možda USA

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
-
BABADZO
-
Kontakt:
revan je napisao/la:BABADZO je napisao/la:revan je napisao/la:Ma ovo stvarno treba odigrati ozbiljno i uzeti svih 6 bodova iz dva susreta. Kao što neko drugdje reče, sramota je da ekipa poput Švedske sjedi kući dok timovi poput Nigerije i i Irana spadaju u "kremu" nogometa. I FIFA još razmatra da poveća broj mjesta na SP za Azijske i Afričke reprezentacije. Bolje staviti koju još iz Južne Amerike, ako već ne može europska reprezentacija.
Napisi da jedan Ibrahimovic sjedi kuci..
Ma nije mi on ni pao napamet, iskreno. Samo mi je Švedska prva došla u rečenicu. A Ibru ne gotivim ni najmanje. Prepotentan čovjek.

ma ni ja bratac,ko mu ka'e **** mater

..
-
Kaunas
-
Kontakt:
socrates je napisao/la:Nevjerovatno je koliko nam ovaj X ide u prilog,a mi naredne dvije mozemo odigrati samo bolje,i to za minimalno 50%,nece biti tog pritiska,probili smo led,i to na kakav nacin.
A i zrijeb nam se fino otvara..koga eventualno mozemo dobiti u cetvrtfinalu,to je ona grupa gdje su njemci??
da
eh kad bi Portugal zayebao situaciju i ispao u grupi
zamisli ono u osmini prodjemo Francusku a u cetvrtini nas ceka Portugal - neprocjenjivo

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
samocelik
-
Kontakt:
Od prvog kontakta uzeti loptu u noge i polako.Smirenom igrom tražiti rupu u odbrani afrikanaca i siguran sam da će biti prilika i golova.Naravno najvažnije je ucihladne glave,a ne kako mi balkanci znao lako ćemo,šta će crinje i bla bla.

Kakva bi to slatka osveta bila kada bi pobjedili Francuze u osminifinala,ali otom potom

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
invincible1921
-
Kontakt:
Postao/la invincible1921 » 17 jun 2014, 00:52
kao sto rekoh prije SP africke repke taraba teska zadnjih 7 8 godina. Eo gana je izdominirana od SAD, Obala vise sretno nego spretno dobila japan uz dva slucajna gola na isti fazon, nigerija danas protiv nidjeveznog irana pokazala anti-fudbal, kamerun nije imo udarac na go protiv prosjecnog meksika, a sumnjam i da je alzir nesto bolji od vec navedenih.
Jednostavno africki igraci su dobri kad igraju u timu gdje su oni jedini takav tip igraca, medjutim kad ih spojis dobijes 11 crnaca koji trce gore dole bez nekog posebnog taktickog osvrta ili neke ideje, ako sta udje udje. Zato je Africki kup nacija odgvorno tvrdim najdosadnije takmicenje koje sam u zivotu gledo posebno ovih zadnjih par. Ako nismo u stanju dobit nigerju onda nek se odma vratimo kuci
=\_1921_/=
-
BABADZO
-
Kontakt:
Kaunas je napisao/la:socrates je napisao/la:Nevjerovatno je koliko nam ovaj X ide u prilog,a mi naredne dvije mozemo odigrati samo bolje,i to za minimalno 50%,nece biti tog pritiska,probili smo led,i to na kakav nacin.
da
zamisli ono u osmini prodjemo Francusku a u cetvrtini nas ceka Portugal - neprocjenjivo

TO MI JE ZELJA BRATAC,A ONDA U POLUFINALU PROTIV ARGENTINE PA STA BUDE

-
bazeni
-
Kontakt:
Mi u četvrtfinalu ako prođemo idemo na 1G/2H,pretpostavljam Njemačka i 2H(najvjerovatnije Rusija,ma da se tu ništa ne zna)
Btw. kako nas može Portugal čekati,je li moraju biti prvi u grupi?
-
socrates
-
Kontakt:
Kaunas je napisao/la:socrates je napisao/la:Nevjerovatno je koliko nam ovaj X ide u prilog,a mi naredne dvije mozemo odigrati samo bolje,i to za minimalno 50%,nece biti tog pritiska,probili smo led,i to na kakav nacin.
da

Da,da,mnoge "koincidencije" bi se mogle izdesavati..
Treba samo hladne glave,tekmu po tekmu,i nikad ne reci nikad,da se ponovi Hrvatska '98..

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
BABADZO
-
Kontakt:
invincible1921 je napisao/la:kao sto rekoh prije SP africke repke taraba teska zadnjih 7 8 godina. Eo gana je izdominirana od SAD, Obala vise sretno nego spretno dobila japan uz dva slucajna gola na isti fazon, nigerija danas protiv nidjeveznog irana pokazala anti-fudbal, kamerun nije imo udarac na go protiv prosjecnog meksika, a sumnjam i da je alzir nesto bolji od vec navedenih.
Jednostavno africki igraci su dobri kad igraju u timu gdje su oni jedini takav tip igraca, medjutim kad ih spojis dobijes 11 crnaca koji trce gore dole bez nekog posebnog taktickog osvrta ili neke ideje, ako sta udje udje. Zato je Africki kup nacija odgvorno tvrdim najdosadnije takmicenje koje sam u zivotu gledo posebno ovih zadnjih par. Ako nismo u stanju dobit nigerju onda nek se odma vratimo kuci
Alzir ce daleko ispred ovih crnaca,al slazem se da ove repke Nigerija,Kamerun,Gana,Senegal zive od "stare slave".Znaci stvarno nidje veze.
-
invincible1921
-
Kontakt:
Postao/la invincible1921 » 17 jun 2014, 01:03
BABADZO je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:kao sto rekoh prije SP africke repke taraba teska zadnjih 7 8 godina. Eo gana je izdominirana od SAD, Obala vise sretno nego spretno dobila japan uz dva slucajna gola na isti fazon, nigerija danas protiv nidjeveznog irana pokazala anti-fudbal, kamerun nije imo udarac na go protiv prosjecnog meksika, a sumnjam i da je alzir nesto bolji od vec navedenih.
Alzir ce daleko ispred ovih crnaca,al slazem se da ove repke Nigerija,Kamerun,Gana,Senegal zive od "stare slave".Znaci stvarno nidje veze.
moguce ipak su oni sjver afrike koji je dosta drugaciji od ovog juznog
=\_1921_/=
-
Elegant
-
Kontakt:
bazeni je napisao/la:Mi u četvrtfinalu ako prođemo idemo na 1G/2H,pretpostavljam Njemačka i 2H(najvjerovatnije Rusija,ma da se tu ništa ne zna)
Polako ljudi da prvo Nigeriju docekamo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
delija
-
Kontakt:
Elegant je napisao/la:bazeni je napisao/la:Mi u četvrtfinalu ako prođemo idemo na 1G/2H,pretpostavljam Njemačka i 2H(najvjerovatnije Rusija,ma da se tu ništa ne zna)
Polako ljudi da prvo Nigeriju docekamo.
Mi se smijemo onim šiitima, a nismo ništa bolji

-
nedim93
-
Kontakt:
jedina razlika je što su oni mrtvi ozbiljni, ono otprilike ko mi kad govorimo o X-u protiv nigerije

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
-
Kaunas
-
Kontakt:
BABADZO je napisao/la:Kaunas je napisao/la:socrates je napisao/la:Nevjerovatno je koliko nam ovaj X ide u prilog,a mi naredne dvije mozemo odigrati samo bolje,i to za minimalno 50%,nece biti tog pritiska,probili smo led,i to na kakav nacin.
da

TO MI JE ZELJA BRATAC,A ONDA U POLUFINALU PROTIV ARGENTINE PA STA BUDE

onda nag.uzimo Brazil u finalu, osvetimo Hrvatsku i titula je tu

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 17 jun 2014, 01:09
Nikad nisam bio sigurniji u nasu pobjedu. Jednostavno, razbicemo ih.

-
propuh
-
Kontakt:
invincible1921 je napisao/la:BABADZO je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:kao sto rekoh prije SP africke repke taraba teska zadnjih 7 8 godina. Eo gana je izdominirana od SAD, Obala vise sretno nego spretno dobila japan uz dva slucajna gola na isti fazon, nigerija danas protiv nidjeveznog irana pokazala anti-fudbal, kamerun nije imo udarac na go protiv prosjecnog meksika, a sumnjam i da je alzir nesto bolji od vec navedenih.
moguce ipak su oni sjver afrike koji je dosta drugaciji od ovog juznog
I ova Gana je daleko, daleko ispred Nigerije i Kameruna.
Ljudi se nadigravaju sa Amerima za razliku od ove druge dvije i primili su onaj gol na foru, inace ne stoje toliko lose na terenu.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
Kaunas
-
Kontakt:
evo sta zmajevi slusaju
" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10.2013.
-
Lampard8
-
Kontakt:
Kaunas je napisao/la:evo sta zmajevi slusaju
" onclick="window.open(this.href);return false;
ima u Haag da otjeraju ovu klapu što je snimila ovu pjesmu, dnevno po 15-ak puta bude na bht-u

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
-
invincible1921
-
Kontakt:
Postao/la invincible1921 » 17 jun 2014, 01:16
jes brate al igraju sa SAD uz duzno postvanje prosjecnom rep koja je i iza nas kvalitetom,a ne sa Njemackom ili nez kim. Precijenjene repke africke ukratko receno, uspijevali su nesto uradit dok ih nitko nije ozbiljno shvato sad puse foru i kao prvo i osnovno da sam na celu fife uzeo bi im jedno mjesto na SP , kao i dva mjesta srednjoj americi jer kad pogledas konkurenciju ne vjerujes da te drzave uopste imaju rep a ne nesto drugo...
=\_1921_/=
-
Consigliere
-
Kontakt:
Postao/la Consigliere » 17 jun 2014, 01:20
Polako ba ljudi... Kakvo polufinale

Ova utakmica ce biti sve samo ne laka za nas. Pa nece nam se Nigerijci naguziti na terenu...

Treba vjerovati u uspjeh, ali smireno i realno. Euforija- poraz.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.