Ako. Dali bi vi oba za igranje u LP. Valja se krpit sa steauama i raznim dinamima.KayserSose je napisao/la:Ak osvojimo Kup ove sezone ćemo imati duplo više trofeja od kravara.
Bayern vs. BVB
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bayern vs. BVB
-
KayserSose
- Kontakt:
Mi dogodine idemo po EL kao jedini veliki trofej koji nam fali.
A pošto se nećemo iscrpljivati u LP, titula u BL je neminovnost. 
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Zato ste valjda počeli otimati igrače od konkurencije...Vidi se da imate velike planove....KayserSose je napisao/la:Mi dogodine idemo po EL kao jedini veliki trofej koji nam fali.A pošto se nećemo iscrpljivati u LP, titula u BL je neminovnost.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ko nam kažeeffe_sa je napisao/la:Zato ste valjda počeli otimati igrače od konkurencije...
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zadnje tri sezone imaju istu pricu a u svim su zavrsavali daleko iza Bayerna stoga me ne bi cudilo ako se dogodine ponovi isti scenario. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
E neka si i ti poceo s tom pricomeffe_sa je napisao/la: Zato ste valjda počeli otimati igrače od konkurencije...Vidi se da imate velike planove....
Fazon je u tome sto BvB ne tjera svoje prvotimce da bi napravila mjesto igracu iz konkurentne ekipe...za razliku od nekih
-
KayserSose
- Kontakt:
Nije se Waki bezveze osiguravao od neigranja CL. Sve je to bilo planski.effe_sa je napisao/la:Zato ste valjda počeli otimati igrače od konkurencije...Vidi se da imate velike planove....KayserSose je napisao/la:Mi dogodine idemo po EL kao jedini veliki trofej koji nam fali.A pošto se nećemo iscrpljivati u LP, titula u BL je neminovnost.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Znaci nedelja 04.10.2015god. u 17.30h sirotinja iz Dortmunda gostuje instituciji i kremi europskog nogometa Bayernu...vrijeme je i da se mali zuti ljudi ( ciji je moto erotskog sadrzaja - Echte liebe ) spuste malo na zemlju jer u posljednje vrijeme lete previse visoko...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Po riječima pojedinaca, BAyern će biti rasut ko klikeri od atomske Borussije. Jedino što će pčelice rasuti su košnice nakon poraza. 
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kad vidim kakve epitete dajete u ovoj najavi, tacno se smijem u lijevo uho kladiti da imam vise godina nego vas dvojica zajedno
OK je ono fino prcanje i lozenje, ali ove djecije gluposti nisu ni smijesne. Odrastite vec jednom, majka mu stara, pa dodjite da se lozimo...
OK je ono fino prcanje i lozenje, ali ove djecije gluposti nisu ni smijesne. Odrastite vec jednom, majka mu stara, pa dodjite da se lozimo...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
nemoj biti smijesan, sinko ja sam recimo 1987godiste a za kolegu ne znam, tako da ta tvoja glupa opklada ne pije vode...kako ces ti objasniti moto Echte liebe ili ti ga prava ljubav?? ovo ne moze biti smijesno samo tebi...doduse nije smijesno nego je jadno...eto da si se kladio ostao bi bez oba uhakraljttbvb je napisao/la:Kad vidim kakve epitete dajete u ovoj najavi, tacno se smijem u lijevo uho kladiti da imam vise godina nego vas dvojica zajedno![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vidjecemo kako ce se Tuchelova druzina nositi sa ekipom koja napada, koja ima posjed te koja konstantno tezi protivnickom golu.
Do sada su imali meceve gdje su kontrolisali igru, oni bili ti koji napadaju svog protivnika, no doslo je vrijeme da ih neko napadne (ne u fizickom smislu
)
Ako ponove prvo poluvrijeme iz meca sa Ljiljanima u Minhenu nemaju sta traziti jer ce biti dotuceni vrlo brzo ali ako odigraju na slican nacin kao protiv Levera imaju se cemu nadati.
Bayernu pobjeda donosi 7 bodova prednosti dok s druge strane Dortmund bi pobjedom prisao na bod zaostatka (ne bi se mijanjao poredak sto se tice prve pozicije kako su neki najavljivali
) te bi se sezona nastavila u vrlo neizvjesnom ritmu.
Remi nas ostavlja na istom.
PS: zahebancije iznad su bas socne, vrlo smisljeno.
Do sada su imali meceve gdje su kontrolisali igru, oni bili ti koji napadaju svog protivnika, no doslo je vrijeme da ih neko napadne (ne u fizickom smislu
Ako ponove prvo poluvrijeme iz meca sa Ljiljanima u Minhenu nemaju sta traziti jer ce biti dotuceni vrlo brzo ali ako odigraju na slican nacin kao protiv Levera imaju se cemu nadati.
Bayernu pobjeda donosi 7 bodova prednosti dok s druge strane Dortmund bi pobjedom prisao na bod zaostatka (ne bi se mijanjao poredak sto se tice prve pozicije kako su neki najavljivali
Remi nas ostavlja na istom.
PS: zahebancije iznad su bas socne, vrlo smisljeno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
najgori su ovi koji se jave i pocnu pisati o godinama a na kraju ispadnu smijesni...i bez pravog ubjedjenja ono se nadje da komentarise godine nekog forumasa...momce nisam ti ja kriv sto navijas za BvB, i sto vas mozemo prcati kako hocemo...doduse kad malo bolje skontam, ne znam zasto se uvazeni kolega nasao uvrijedjenim..ne vidim sta sam lose napisao 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma jednostavno ne mogu da podnesu gubitnicki mentalitet, zato i ispoljavaju svu ovu mrznju.edo07 je napisao/la:najgori su ovi koji se jave i pocnu pisati o godinama a na kraju ispadnu smijesni...i bez pravog ubjedjenja ono se nadje da komentarise godine nekog forumasa...momce nisam ti ja kriv sto navijas za BvB, i sto vas mozemo prcati kako hocemo...doduse kad malo bolje skontam, ne znam zasto se uvazeni kolega nasao uvrijedjenim..ne vidim sta sam lose napisao
Dok su osvajali ligu i igrali najljepsi nogomet u istoj pisali su sve i svasta po forumu, zahebavali kako su stigli no kada se situacija okrenula u nasu korist odjednom postaju zrtveno jagnje koje od zavisti pljuje na sve strane.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Što u lijevo, slabije na njega čuješ pa si ga halalio? Upravo ove opaske za godine govore o zrelosti osobe. AKo se već spominju godine, godište kao i kolega. KAd već spominjemo epitete, zašto se ne dotaći kravara i slično. Prcanje je uredu dok ne preraste u vrijeđanje. Pčele su plemenite životinje, samo što nam ne možete meda na terenu.kraljttbvb je napisao/la:Kad vidim kakve epitete dajete u ovoj najavi, tacno se smijem u lijevo uho kladiti da imam vise godina nego vas dvojica zajedno![]()
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
znaci frajer ima 56+ godinaFRANK RIBERY je napisao/la:Što u lijevo, slabije na njega čuješ pa si ga halalio? Upravo ove opaske za godine govore o zrelosti osobe. AKo se već spominju godine, godište kao i kolega. KAd već spominjemo epitete, zašto se ne dotaći kravara i slično. Prcanje je uredu dok ne preraste u vrijeđanje. Pčele su plemenite životinje, samo što nam ne možete meda na terenu.kraljttbvb je napisao/la:Kad vidim kakve epitete dajete u ovoj najavi, tacno se smijem u lijevo uho kladiti da imam vise godina nego vas dvojica zajedno![]()
Uzece ih Borussia u hendiju. Bayernova timska igra je gola kita, zasad ih izvlace nadrogirani Lewa i Costa, ali i tome kad tad dolazi kraj - jednostavno oni nemaju klasu da igraju na takvom nivou duze vremena.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Navijam za Dortmund, ali ga pretjera ti.Hare_BvB je napisao/la:Uzece ih Borussia u hendiju. Bayernova timska igra je gola kita, zasad ih izvlace nadrogirani Lewa i Costa, ali i tome kad tad dolazi kraj - jednostavno oni nemaju klasu da igraju na takvom nivou duze vremena.
Don't believe the hype.
Bayern je u ovom trenutku jači za tri klase od BvB i sve osim pobjede FCB-a će biti iznenađenje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Desperado09
- Kontakt:
Izvlači ih Lewa, a kada njega ne ide onda tu su sudije. 
BVB Bauerna uvijek moze dobiti u jednoj tekmi, ali "problem" BVBa je sto drugi timovi protiv Bauerna skinu gaće prije početka utakmice.
BVB Bauerna uvijek moze dobiti u jednoj tekmi, ali "problem" BVBa je sto drugi timovi protiv Bauerna skinu gaće prije početka utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.