Po cemo to zakljucujes da je pandan Zrinjskom?sinergija je napisao/la:Pod muslimanskim sam mislio kao pandan,hrvatskom Zrinjskom a ne da bih nekog uvrijedio,jel Velez u Vrapcicima je balans Hrvatskom Zrinjskom u zapadnom Mostaru,a zar RED ARMY nije za TITA,partizane i ostale folove,ili je pro bosnjacki klub
FK Radnik Bijeljina
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: FK Radnik Bijeljina
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
samo_lijevo je napisao/la:Po cemo to zakljucujes da je pandan Zrinjskom?sinergija je napisao/la:Pod muslimanskim sam mislio kao pandan,hrvatskom Zrinjskom a ne da bih nekog uvrijedio,jel Velez u Vrapcicima je balans Hrvatskom Zrinjskom u zapadnom Mostaru,a zar RED ARMY nije za TITA,partizane i ostale folove,ili je pro bosnjacki klub
Vas Mostarski problem ali da ne ulazim u tu tematiku.
-
- Kontakt:
ma vi niste normalni.jeste li bili na utakmici?vjerujte svojima ali da vam kažem psovanja je bilo kao na svakoj utamici još manje.samo je JEDNA petarda uletila na teren a vi pravite frku.FUJ.iznenadili ste me negativno.ovo je premier liga nije druga liga.vidi ćete vi kad dođete igrat protiv želje,čelika... kako će vas oni dočekati kao nas prije dvije godine.tek ste usli vidi ćete vi jos svega i svačega.želim vam da ispadnete poslije ovoga.FORZA VELEŽ. 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Drzi te se vi uzgoja psenice i kupusa, nije lopta za vas.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
hocete 3 boda za zelenim stolom a? 

Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81
Ma nije moguce da ste i za to poceli nas kriviti ?!zizu1991 je napisao/la:To su ih " smarali " ako već iznosiš tu informaciju, naše drage komšije iz Zapadnog Mostarasinergija je napisao/la:samaranje igraca VELEZA Srpske nacionalnosti u istocnom MOSTARU zbog proslave Vaskrsa

Kako te nije stid tako pricat jadan ne bio kad znas pravu istinu , znas da ih je samarao onaj vas Durakovic i neki njegovi i opet na nas svaljujes. Ali to me i ne cudi kad se za svaki yebeni belaj u ovom gradu optuzuje nas, a vi ste cvijece.. Iskreno me ne bi cudilo i da kazete da su za incident u Vrapcicima odgovorni navijaci Zrinjskog koji su usli na tribinu navijaca Veleza te poceli gađati golmana Radnika ..
Glumite neku gospodu i govorite kako ste za nas olicenje kulture, a ustvari ste seljaci ogromni, ne kazem ja da smo mi cvijece, ali brate niste ni vi ni blizu, zato nemojte se nazivati gospodom jer to niste i shvatite to vec jednom !
Izvinite na OT-u ali morao sam odgovoriti jer se to vise ne da trpiti, ovaj incident koji se navodno desio u Vrapcicima je vjerojatno istina, Bijeljinci nemojte da vas zavaraju s pricama kako se to ne moze dogoditi na njihovom stadionu i kako su oni olicenje kulture jer je to daleko od istine !
Zelim vam da u ovoj sezoni postignete sto bolji rezultat u PL i da se sto vise tu zadrzite !

Ma okrećite vi vodu na svoj mlin svakako, pravi se problem gdje ga nema, i traže se podrživači odnosno odi koji se protive propagandi kluba iz Bijeljine koja je ostala samo na forumskom nivou.starmo94 je napisao/la: Ma nije moguce da ste i za to poceli nas kriviti ?!![]()
Kako te nije stid tako pricat jadan ne bio kad znas pravu istinu , znas da ih je samarao onaj vas Durakovic i neki njegovi i opet na nas svaljujes. Ali to me i ne cudi kad se za svaki yebeni belaj u ovom gradu optuzuje nas, a vi ste cvijece.. Iskreno me ne bi cudilo i da kazete da su za incident u Vrapcicima odgovorni navijaci Zrinjskog koji su usli na tribinu navijaca Veleza te poceli gađati golmana Radnika ..
Glumite neku gospodu i govorite kako ste za nas olicenje kulture, a ustvari ste seljaci ogromni, ne kazem ja da smo mi cvijece, ali brate niste ni vi ni blizu, zato nemojte se nazivati gospodom jer to niste i shvatite to vec jednom !
Izvinite na OT-u ali morao sam odgovoriti jer se to vise ne da trpiti, ovaj incident koji se navodno desio u Vrapcicima je vjerojatno istina, Bijeljinci nemojte da vas zavaraju s pricama kako se to ne moze dogoditi na njihovom stadionu i kako su oni olicenje kulture jer je to daleko od istine !
Zelim vam da u ovoj sezoni postignete sto bolji rezultat u PL i da se sto vise tu zadrzite !
Ako ti misliš na ono što su se potukli u onoj kafani, ono nije bilo na nacionalnoj osnovi, i nisu bili navijači Veleža u ono involvirani, nego jednostavnim riječnikom rečeno - razmirice i neslaganje između par ljudi u kafiću.
A stavljajući sve pod isti koš samo dokazuješ koliko znaš i koliko pameti imaš
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa ti za taj incident govoris da smo mi odgovorni i prozivas nas za nesto s cim nikakve veze nemamo..zizu1991 je napisao/la:Ma okrećite vi vodu na svoj mlin svakako, pravi se problem gdje ga nema, i traže se podrživači odnosno odi koji se protive propagandi kluba iz Bijeljine koja je ostala samo na forumskom nivou.
Ako ti misliš na ono što su se potukli u onoj kafani, ono nije bilo na nacionalnoj osnovi, i nisu bili navijači Veleža u ono involvirani, nego jednostavnim riječnikom rečeno - razmirice i neslaganje između par ljudi u kafiću.
A stavljajući sve pod isti koš samo dokazuješ koliko znaš i koliko pameti imaš
I Bogu hvala znam dosta toga i pameti imam za razliku od nekih...
Ako ćeš da predstavljaš Ultrase, nema potrebe, dovoljno smo ih upoznali preko tv - a, ja sam ih pomiješao sa drugim slučajem i priznajem, tu je moja greška, a o ostalim njihovim djelima dovoljno znamo, znamo i motive njihovih akcija tako da nema potrebe da se prepucavamo na njihovoj temi i idemo u OTstarmo94 je napisao/la: Pa ti za taj incident govoris da smo mi odgovorni i prozivas nas za nesto s cim nikakve veze nemamo..
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jos nesto da kazem, vas su takodjer svi imali priliku upoznati na zadnjem derbiju koji je bio na Tv-u.zizu1991 je napisao/la:Ako ćeš da predstavljaš Ultrase, nema potrebe, dovoljno smo ih upoznali preko tv - a, ja sam ih pomiješao sa drugim slučajem i priznajem, tu je moja greška, a o ostalim njihovim djelima dovoljno znamo, znamo i motive njihovih akcija tako da nema potrebe da se prepucavamo na njihovoj temi i idemo u OTstarmo94 je napisao/la: Pa ti za taj incident govoris da smo mi odgovorni i prozivas nas za nesto s cim nikakve veze nemamo..
Prilikom svakog auta koji su izvodili igraci Zrinjskog vasa "gospoda" se penje na onu ogradu i pljuje i psuje na nase igrace, eto vam gospode svaka cast. I ima takvih djela jos mnogo i bas zbog toga vjerujem da je istina ovo sto se desilo u vrapcicima, ali dobro kako si rekao necemo se vise ovdje prepucavat..
Zadnja izmjena: starmo94, dana/u 06 avg 2012, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Čuj nismo normalni. Naravno da nismo normalni jer eto zaboga se čudimo kako su neki normalni provocirali igrače Radnika,al to provociranje je normalno jer se desilo u Mostaru,da se to normalno provociranje desilo u Bijeljini krenula bi priča o fašistima..... Pusti se te frazirane priče!Crvenarmija je napisao/la:ma vi niste normalni.jeste li bili na utakmici?vjerujte svojima ali da vam kažem psovanja je bilo kao na svakoj utamici još manje.samo je JEDNA petarda uletila na teren a vi pravite frku.FUJ.iznenadili ste me negativno.ovo je premier liga nije druga liga.vidi ćete vi kad dođete igrat protiv želje,čelika... kako će vas oni dočekati kao nas prije dvije godine.tek ste usli vidi ćete vi jos svega i svačega.želim vam da ispadnete poslije ovoga.FORZA VELEŽ.
Čuješ li ti sebe,samo jedna petarda uletila u teren! Ja nisam bio na stadionu,al sinoć pričah s momkom koji je bio na samom kraju tribine one najveće pored RA,reče mi šta se pjevalo i da takve uvrede nije čuo ni u Sarajevu protiv Želje dok je još incident bio aktivan! Tako da šuti i ako si čovjek osudi ovakve budalaštine od strane šovinista!
O tvoja želja nam je nebitna..... Bijeljini je ova liga bitna toliko da godinama ne želi ulagati ni na jedan način u istu,a finansijski jedna od najjačih opština! Al to nije poenta,poenta je da su degenerici vrijeđali na najjadniji mogući način... I NA KRAJU KRIVO PAR FORUMAŠA IZ BIJELJINE KOJI OSUĐUJU,ŠUTE SVI MEDIJI,ŠUTE VELEŽOVI IZ UPRAVE,E PA AKO ĆEMO JOŠ ŠUTIT I MI KOJI VOLIMO RADNIK!
Što se tiče ostalog, nek nas vrijeđaju i u Sarajevu,Zenici,Gradačcu,al sad pričamo o Mostaru,navodno tolerantnom.
-
- Kontakt:
ja ti se mogu zakleti da ja nisam ništa čuo o tim vrjeđanjima a bio sam na utakmici.pa onda ako vam je nebitna nemojte dizati ovoliku frku,a Mostar je odavno izgubio tolerantnost.MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.samoradnik je napisao/la:Čuj nismo normalni. Naravno da nismo normalni jer eto zaboga se čudimo kako su neki normalni provocirali igrače Radnika,al to provociranje je normalno jer se desilo u Mostaru,da se to normalno provociranje desilo u Bijeljini krenula bi priča o fašistima..... Pusti se te frazirane priče!Crvenarmija je napisao/la:ma vi niste normalni.jeste li bili na utakmici?vjerujte svojima ali da vam kažem psovanja je bilo kao na svakoj utamici još manje.samo je JEDNA petarda uletila na teren a vi pravite frku.FUJ.iznenadili ste me negativno.ovo je premier liga nije druga liga.vidi ćete vi kad dođete igrat protiv želje,čelika... kako će vas oni dočekati kao nas prije dvije godine.tek ste usli vidi ćete vi jos svega i svačega.želim vam da ispadnete poslije ovoga.FORZA VELEŽ.
Čuješ li ti sebe,samo jedna petarda uletila u teren! Ja nisam bio na stadionu,al sinoć pričah s momkom koji je bio na samom kraju tribine one najveće pored RA,reče mi šta se pjevalo i da takve uvrede nije čuo ni u Sarajevu protiv Želje dok je još incident bio aktivan! Tako da šuti i ako si čovjek osudi ovakve budalaštine od strane šovinista!
O tvoja želja nam je nebitna..... Bijeljini je ova liga bitna toliko da godinama ne želi ulagati ni na jedan način u istu,a finansijski jedna od najjačih opština! Al to nije poenta,poenta je da su degenerici vrijeđali na najjadniji mogući način... I NA KRAJU KRIVO PAR FORUMAŠA IZ BIJELJINE KOJI OSUĐUJU,ŠUTE SVI MEDIJI,ŠUTE VELEŽOVI IZ UPRAVE,E PA AKO ĆEMO JOŠ ŠUTIT I MI KOJI VOLIMO RADNIK!
Što se tiče ostalog, nek nas vrijeđaju i u Sarajevu,Zenici,Gradačcu,al sad pričamo o Mostaru,navodno tolerantnom.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Daj ljudi ne pisite gluposti svi znamo kako je i sta je u ovoj beton ligi... Samoo da kazem da se ovo desilo u Bijeljini utakmica bi odmah bila prekinuta i naravno Radnik bi izgubio 3 boda e to je poenta svega ovoga, sto sudije nisu imale muda da prekunu utakmicu iako su rekli ako se ne isprazni tribina za 5 minuta prekida se meC i onda posle 5 minuta na svaki minut je ponavljao jos minut, jos minut, jos minut...i stvarno je sramno ponasanje nekoliko starijih navijaca sa zapada koji su sisli dole do ograde i non stop psovali da ne pisem sve sta ovde, najvse im je bilo krivo sto na dresovima Radnika na ledjima iznad broja stoji SRPSKA TROBOJKA !
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !
-
- Kontakt:
Nabijem i tebe i radnik !
Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81
Haj nam prenesi barem dio toga što ti je rekao taj momak.samoradnik je napisao/la:Čuj nismo normalni. Naravno da nismo normalni jer eto zaboga se čudimo kako su neki normalni provocirali igrače Radnika,al to provociranje je normalno jer se desilo u Mostaru,da se to normalno provociranje desilo u Bijeljini krenula bi priča o fašistima..... Pusti se te frazirane priče!Crvenarmija je napisao/la:ma vi niste normalni.jeste li bili na utakmici?vjerujte svojima ali da vam kažem psovanja je bilo kao na svakoj utamici još manje.samo je JEDNA petarda uletila na teren a vi pravite frku.FUJ.iznenadili ste me negativno.ovo je premier liga nije druga liga.vidi ćete vi kad dođete igrat protiv želje,čelika... kako će vas oni dočekati kao nas prije dvije godine.tek ste usli vidi ćete vi jos svega i svačega.želim vam da ispadnete poslije ovoga.FORZA VELEŽ.
I za ovog incidentliju, ma bola niko nije skontao tu srpsku trobojku, ko kad nam je zanimljiva.

Who dares, wins !
Znaci,oplakahBliss je napisao/la:Drzi te se vi uzgoja psenice i kupusa, nije lopta za vas.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nije liga ni krenula kako treba a ovi se več osječaju ugroženo,. 

Ko nije gledo utakmicu nema pravo da prica.
Ovo sto Nestorovic navodi, ja odavno nista debilnije nisam cuo(cuj da nije bilo petarde golman bi odbranio ona dva zadnja gola,ako ovo nije debilna izjava onda ne znam sta je).
I kome je to bila sigurnost ugrozena,od cega,jesu li to navijaci navalili u teren,ili poslije utakmice napali na igrace i rukovodstvo Radnika,daj bola pusti suplje price.Niko ne spori da je usla(samo jedna) petarda u teren i onaj konj sudija ispraznio citavu tribinu radi toga
.Gdje to jos u svijetu je ispraznjena tribina radi jedne j e b e ne petarde.(Vidit ce mo hoce li biti ovako strogi arsini i na drugim utakmicama
)
Druga stvar,niko ne spori da nije bilo ljudi na tribinama koji psuju svasta i svakome(vise nasim igracima i upravi vec gostujucim).Igraci su profesionalci i oni ne trebaju da obracaju paznju sta im pojedini navijaci psuju( energicno sam protiv uvrijedljivih povika i psovanja ali j e bi ga u Mostaru je bio veliki rat i ima dosta raje slabih zivaca tu se ne moze nista uraditi)
Ove lazi Nestorovica treba neko iz uprave hitno da demantuje,ja vece lazi odavno cuo nisam
(ja da nisam gledo utakmicu mozda bi mu i povjerovo)

Ovo sto Nestorovic navodi, ja odavno nista debilnije nisam cuo(cuj da nije bilo petarde golman bi odbranio ona dva zadnja gola,ako ovo nije debilna izjava onda ne znam sta je).
I kome je to bila sigurnost ugrozena,od cega,jesu li to navijaci navalili u teren,ili poslije utakmice napali na igrace i rukovodstvo Radnika,daj bola pusti suplje price.Niko ne spori da je usla(samo jedna) petarda u teren i onaj konj sudija ispraznio citavu tribinu radi toga

Druga stvar,niko ne spori da nije bilo ljudi na tribinama koji psuju svasta i svakome(vise nasim igracima i upravi vec gostujucim).Igraci su profesionalci i oni ne trebaju da obracaju paznju sta im pojedini navijaci psuju( energicno sam protiv uvrijedljivih povika i psovanja ali j e bi ga u Mostaru je bio veliki rat i ima dosta raje slabih zivaca tu se ne moze nista uraditi)
Ove lazi Nestorovica treba neko iz uprave hitno da demantuje,ja vece lazi odavno cuo nisam

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- mehmedovic
- Kontakt:
& " ' " се " на & $ " - вас $ ? $ у $.... Сретно $ у " за &..... $ & $ у "," ' " " 10 $....
hahahhah jedna petarda uletila na teren, cuj to bogati, pa koliko ih je trebalo uletit, to jedna dozvoljena sve preko nevalja tcctcct..... vi iz radnika pricaj te o tome na sva usta neka se zna, i svi trebaju da pricaju kad se takve stvari desavaju, dosta je vise sutnjeCrvenarmija je napisao/la:ma vi niste normalni.jeste li bili na utakmici?vjerujte svojima ali da vam kažem psovanja je bilo kao na svakoj utamici još manje.samo je JEDNA petarda uletila na teren a vi pravite frku.FUJ.iznenadili ste me negativno.ovo je premier liga nije druga liga.vidi ćete vi kad dođete igrat protiv želje,čelika... kako će vas oni dočekati kao nas prije dvije godine.tek ste usli vidi ćete vi jos svega i svačega.želim vam da ispadnete poslije ovoga.FORZA VELEŽ.
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, nedimmmm1337, voltron30 i 16 gostiju.