2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: 2013 NBA Off-Season
@adriano Z vam je u draft sobi...
- adriano_leite
- Kontakt:
Nadam se da ce Woj barem 5 minuta ranije napisati koga biramoNEZALAGANJE je napisao/la:Chris Sheridan pise...adriano_leite je napisao/la:Joj brate gdje si to nasao?NEZALAGANJE je napisao/la: Samo ESPN ima pravo prenosa drafta...Poslije njega idi na NBATV za analizu.Izgleda da birate Lena.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
šta ovo tek za 18min pocinje, nema šanse da ja docekam 23 pik. vidjet prvih 5(prvi je len, ostala 4
) i krevet zove

nema potpisa
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Holiday i prvi pik 14' u NO za Noela...Ipak nista od tandema sa Davisom 

- Donnie Darko
- Kontakt:
NOH salje pik prve runde, Phila salje 42. pik.NEZALAGANJE je napisao/la:Holiday i prvi pik 14' u NO za Noela...Ipak nista od tandema sa Davisom
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da,to je i Wojo ispravio...Donnie Darko je napisao/la:NOH salje pik prve runde, Phila salje 42. pik.NEZALAGANJE je napisao/la:Holiday i prvi pik 14' u NO za Noela...Ipak nista od tandema sa Davisom
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
KG pristao na trejd,sto znaci da ce biti i realizovan.. 

KG, Pierce i Terry u Netsima
Bogans, Evans, Kris, Shengalia, Wallace i 31 pick Bostonu
Kakav je ovaj Arthur iz Grizzlies-a??
i Joseph i pickovi prve runde 2014, 2016, 2017 (ako pick Netsa bude viši od Bostona) i 2018. godine.alemsa je napisao/la:KG, Pierce i Terry u Netsima
dalje:
Jrue u Pelikane za Noela, koji ide u Philu + pick prve runde naredne godine.
Koufos iz Denvera u Memphis u zamjenu za 55. pick Arthur i nešto para.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Arthur je sad već u Nuggetsima, ako sam dobro skontao.JHam je napisao/la:Kakav je ovaj Arthur iz Grizzlies-a??
Jeste, zato me i zanima kakav jejose je napisao/la:Arthur je sad već u Nuggetsima, ako sam dobro skontao.JHam je napisao/la:Kakav je ovaj Arthur iz Grizzlies-a??

Pa obzirom da je 55. pick, ne bih očekivao previše od njega.JHam je napisao/la:Jeste, zato me i zanima kakav jejose je napisao/la:Arthur je sad već u Nuggetsima, ako sam dobro skontao.JHam je napisao/la:Kakav je ovaj Arthur iz Grizzlies-a??
On je bio 27. pik kad je draftovanjose je napisao/la:JHam je napisao/la:Pa obzirom da je 55. pick, ne bih očekivao previše od njega.jose je napisao/la: Jeste, zato me i zanima kakav je

A ko 55. pik smo izabrali nekakvog francuza cini mi se, al taj nece vidjeti nba parketa dugo, dugo

Pogresno si ti gore napisao, mi smo dobili Arthura i 55. pik

I da, sta mislite o ekipi kojoj prva postava kosta 81mil??

mora se priznati da brooklyn sada ima strasnu petorku uprkos godinama, ne znam ko ce im na kraju ostati da sjedi na klupi ali o tome cemo kada sezona krene 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Dobili su Terry-a i imaju Teletovica, njima dostaLenBias je napisao/la:mora se priznati da brooklyn sada ima strasnu petorku uprkos godinama, ne znam ko ce im na kraju ostati da sjedi na klupi ali o tome cemo kada sezona krene

ali boston, to vec ne znam na sta ce da lici iduce godine, istina imaju sada odlicne uslove za rebuilding, hrpu pickova koje ce nadam se iskoristiti kako treba u buducnosti ali gubiti ce se dosta zivaca na njima
- Donnie Darko
- Kontakt:
Veoma zahvalan igrac bio, do povrede prije dvije godine zbog koje je propustio kompletnu sezonu. Prosle sezone prilicno slab.JHam je napisao/la:Kakav je ovaj Arthur iz Grizzlies-a??
Sto im je najgore imaju dovoljno jaku ekipu da na istoku budu 8.LenBias je napisao/la:ali boston, to vec ne znam na sta ce da lici iduce godine, istina imaju sada odlicne uslove za rebuilding, hrpu pickova koje ce nadam se iskoristiti kako treba u buducnosti ali gubiti ce se dosta zivaca na njima
Zato ako bas hoce u rebuilding ganjati sve ekipe s losim ugovorima koji sad isticu+ sto vise pikova, a tradeovati sve sto ima neku vrijednost a ono sto nema ubaciti u Rondov trade i eto ga

ne bi se kladio da sada imaju ekipu za prvih 8 na istoku, tesko ce biti, sansu im dajem naravno ali da su sigurni daleko od toga, dosta sada zavisi o drugim ekipama a ne bostonu kao sto smo navikli na to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.