Pitanja

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

nedim93
Kontakt:

Re: Pitanja

Post Postao/la nedim93 » 09 feb 2014, 13:53

kad ćete nam vratiti chat ?
nema smisla više, kad god se otključa raja će opet komentarisat sve ovo
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 11 feb 2014, 22:59

Da pitam raja.. Šta bih mogao uraditi tj. kako da što jadnije izgledam pred doktoricom sutra, jer planiram ne otici u skolu a onda cu otici kod doktorice da joj kazem da sam fol bolestan bio i da nisam mogao otici i da mi treba opravdanje.. pred starom cu biti normala, idem u skolu fol, a ustvari necu ici.. moram izglumiti što bolje pred doktoricom da bi mi dala opravdanje samo ne znam kako da budem blijed i to hahahah :lol:

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 11 feb 2014, 23:00

QUARTERBACK je napisao/la:Da pitam raja.. Šta bih mogao uraditi tj. kako da što jadnije izgledam pred doktoricom sutra, jer planiram ne otici u skolu a onda cu otici kod doktorice da joj kazem da sam fol bolestan bio i da nisam mogao otici i da mi treba opravdanje.. pred starom cu biti normala, idem u skolu fol, a ustvari necu ici.. moram izglumiti što bolje pred doktoricom da bi mi dala opravdanje samo ne znam kako da budem blijed i to hahahah :lol:
Jedi živ krompir i ne treba ti ni doktorica :D
Imat ćeš temperaturu , k'o hljeb :D
Tako blizu, a tako daleko.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 11 feb 2014, 23:03

QUARTERBACK je napisao/la:Da pitam raja.. Šta bih mogao uraditi tj. kako da što jadnije izgledam pred doktoricom sutra, jer planiram ne otici u skolu a onda cu otici kod doktorice da joj kazem da sam fol bolestan bio i da nisam mogao otici i da mi treba opravdanje.. pred starom cu biti normala, idem u skolu fol, a ustvari necu ici.. moram izglumiti što bolje pred doktoricom da bi mi dala opravdanje samo ne znam kako da budem blijed i to hahahah :lol:
REci da imaš proljev i da nisi jednostavno mogo u školu otić ujutro.Ne može te pregledat ništa niti otkriti.Ako to ne prođe počni se derat po ordinaciji i zahtjevaj da ti na opravdanje napiše šifru F 22 :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 11 feb 2014, 23:17

samocelik je napisao/la:
REci da imaš proljev i da nisi jednostavno mogo u školu otić ujutro.Ne može te pregledat ništa niti otkriti.Ako to ne prođe počni se derat po ordinaciji i zahtjevaj da ti na opravdanje napiše šifru F 22 :D
e ja ba, dobra ideja bgm, reci cu da imam dijareju tu i da se bas lose osjecam, mora mi dati opravdanje da yebe rak raka. :D hvala burazz
Jedi živ krompir i ne treba ti ni doktorica :D
Imat ćeš temperaturu , k'o hljeb :D
neću to, to mi nešto rizično baš, treba da se fakat razbolim jel ahahaha bjezi tamo :lol: :mrgreen:

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 12 feb 2014, 18:04

Kako prođe? :D

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 13 feb 2014, 21:27

Gdje je veliki revolucioner iz dijaspore ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? :(((((((
NO PYRO NO PARTY

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 feb 2014, 22:27

Koliko stepeni Njemačkog jezika je potrebno znati da bi se dobila Njemačka radna viza ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 24 feb 2014, 20:22

Ima li Čelik Zenica ikakve veze,povezanosti s Velikom Britanijom,Engleskom,Londonom....?
Keep walking.

NoName
Kontakt:

Re: Odg: Pitanja

Post Postao/la NoName » 27 feb 2014, 00:41

Cautinho je napisao/la:Ima li Čelik Zenica ikakve veze,povezanosti s Velikom Britanijom,Engleskom,Londonom....?
Ima. Prije rata sam slušao nekog stručnjaka iz Zenice koji je rekao da osim Čelika navija za Chelsea zbog toga što oba kluba imaju isto ime :)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 27 feb 2014, 01:11

Misliš,"stručnjaka"?
Keep walking.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 27 feb 2014, 12:13

Stari ljudi pričaju kada je Chelsea doalzio igrat na Bp prijateljsku sa Čelikom da su posliej te utakmcie trebali potpisati kao neki ugovor ili sporazum o saradnji ali na su plavci brže bolje pobijegli kada su se uvjerili u grubu igru tadašnjeg Čelika.To sve se dešavalo 60-tih ili 70-tih godina prošlog vijeka. :D

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 27 feb 2014, 14:24

IlPrincipe je napisao/la:Koliko stepeni Njemačkog jezika je potrebno znati da bi se dobila Njemačka radna viza ?
Ne znam je li fazon u stepenima, mislim prije da bude test, pa tako testiraju znanje jezika...
Nisam za ovo siguran, ipak ti ovo provjeri!
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 27 feb 2014, 14:27

Cautinho je napisao/la:Ima li Čelik Zenica ikakve veze,povezanosti s Velikom Britanijom,Engleskom,Londonom....?
As far as I know, nema nikakve (nazalost :mrgreen: ) osim da su igrali sa Celzijem na BP
IlPrincipe je napisao/la:Koliko stepeni Njemačkog jezika je potrebno znati da bi se dobila Njemačka radna viza ?
Zavisi preko cega ides, nije potreban nikakav stepen (potvrda o stepenu) ako ganjas ovo sto studenti ganjaju ferijalni posao u Njemackoj.. Ali ako ganjas neki stalni posao, samostalno, ili preko nekog konkursa, u nekoj firmi,potrebna ti je potvrda o polozenom testu Goethe instituta u Sarajevu, a test je ja MISLIM razine B1(ako ne, onda B2, nista trece :mrgreen: ), test se placa, 100-200KM ja mislim

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 27 feb 2014, 14:36

Zavisi preko cega ides, nije potreban nikakav stepen (potvrda o stepenu) ako ganjas ovo sto studenti ganjaju ferijalni posao u Njemackoj.. Ali ako ganjas neki stalni posao, samostalno, ili preko nekog konkursa, u nekoj firmi,potrebna ti je potvrda o polozenom testu Goethe instituta u Sarajevu, a test je ja MISLIM razine B1(ako ne, onda B2, nista trece :mrgreen: ), test se placa, 100-200KM ja mislim[/quote]

Meni kako Sanitarnom Inzinjeru treba minimalno B2, a zeni ako med. sestri B1.
Moze i OSD diploma, ne mora biti Goethe. 210 maraka polaganje ispita.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 27 feb 2014, 19:31

s kojim vranama se zakacio Đipke sa Bara?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 feb 2014, 19:37

sonik24 je napisao/la:s kojim vranama se zakacio Đipke sa Bara?
sa srnim ? :mrgreen:

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 27 feb 2014, 19:44

Buu je napisao/la:Gdje je veliki revolucioner iz dijaspore ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? :(((((((
upoznav'o neke gospođe prilikom odmora
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 feb 2014, 20:03

B2
Pobjeda je bolja od orgazma!

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 01 mar 2014, 21:55

Ima neko ko studira na ETF-u ovdje?

Imao bih par lahkih pitanja, pa ako ima neka se javi. :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: bianconerze i 5 gostiju.