Pitanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Pitanja
kad ćete nam vratiti chat ?
nema smisla više, kad god se otključa raja će opet komentarisat sve ovo
nema smisla više, kad god se otključa raja će opet komentarisat sve ovo
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Da pitam raja.. Šta bih mogao uraditi tj. kako da što jadnije izgledam pred doktoricom sutra, jer planiram ne otici u skolu a onda cu otici kod doktorice da joj kazem da sam fol bolestan bio i da nisam mogao otici i da mi treba opravdanje.. pred starom cu biti normala, idem u skolu fol, a ustvari necu ici.. moram izglumiti što bolje pred doktoricom da bi mi dala opravdanje samo ne znam kako da budem blijed i to hahahah 

Jedi živ krompir i ne treba ti ni doktoricaQUARTERBACK je napisao/la:Da pitam raja.. Šta bih mogao uraditi tj. kako da što jadnije izgledam pred doktoricom sutra, jer planiram ne otici u skolu a onda cu otici kod doktorice da joj kazem da sam fol bolestan bio i da nisam mogao otici i da mi treba opravdanje.. pred starom cu biti normala, idem u skolu fol, a ustvari necu ici.. moram izglumiti što bolje pred doktoricom da bi mi dala opravdanje samo ne znam kako da budem blijed i to hahahah

Imat ćeš temperaturu , k'o hljeb

Tako blizu, a tako daleko.
REci da imaš proljev i da nisi jednostavno mogo u školu otić ujutro.Ne može te pregledat ništa niti otkriti.Ako to ne prođe počni se derat po ordinaciji i zahtjevaj da ti na opravdanje napiše šifru F 22QUARTERBACK je napisao/la:Da pitam raja.. Šta bih mogao uraditi tj. kako da što jadnije izgledam pred doktoricom sutra, jer planiram ne otici u skolu a onda cu otici kod doktorice da joj kazem da sam fol bolestan bio i da nisam mogao otici i da mi treba opravdanje.. pred starom cu biti normala, idem u skolu fol, a ustvari necu ici.. moram izglumiti što bolje pred doktoricom da bi mi dala opravdanje samo ne znam kako da budem blijed i to hahahah

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e ja ba, dobra ideja bgm, reci cu da imam dijareju tu i da se bas lose osjecam, mora mi dati opravdanje da yebe rak raka.samocelik je napisao/la:REci da imaš proljev i da nisi jednostavno mogo u školu otić ujutro.Ne može te pregledat ništa niti otkriti.Ako to ne prođe počni se derat po ordinaciji i zahtjevaj da ti na opravdanje napiše šifru F 22QUARTERBACK je napisao/la:Da pitam raja.. Šta bih mogao uraditi tj. kako da što jadnije izgledam pred doktoricom sutra, jer planiram ne otici u skolu a onda cu otici kod doktorice da joj kazem da sam fol bolestan bio i da nisam mogao otici i da mi treba opravdanje.. pred starom cu biti normala, idem u skolu fol, a ustvari necu ici.. moram izglumiti što bolje pred doktoricom da bi mi dala opravdanje samo ne znam kako da budem blijed i to hahahah

neću to, to mi nešto rizično baš, treba da se fakat razbolim jel ahahaha bjezi tamoJedi živ krompir i ne treba ti ni doktorica![]()
Imat ćeš temperaturu , k'o hljeb

Gdje je veliki revolucioner iz dijaspore ??????????????????????????????????????????????????????????????????????
((((((

NO PYRO NO PARTY
- IlPrincipe
- Kontakt:
Koliko stepeni Njemačkog jezika je potrebno znati da bi se dobila Njemačka radna viza ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Cautinho
- Kontakt:
Ima li Čelik Zenica ikakve veze,povezanosti s Velikom Britanijom,Engleskom,Londonom....?
Keep walking.
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Pitanja
Ima. Prije rata sam slušao nekog stručnjaka iz Zenice koji je rekao da osim Čelika navija za Chelsea zbog toga što oba kluba imaju isto imeCautinho je napisao/la:Ima li Čelik Zenica ikakve veze,povezanosti s Velikom Britanijom,Engleskom,Londonom....?

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Stari ljudi pričaju kada je Chelsea doalzio igrat na Bp prijateljsku sa Čelikom da su posliej te utakmcie trebali potpisati kao neki ugovor ili sporazum o saradnji ali na su plavci brže bolje pobijegli kada su se uvjerili u grubu igru tadašnjeg Čelika.To sve se dešavalo 60-tih ili 70-tih godina prošlog vijeka. 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne znam je li fazon u stepenima, mislim prije da bude test, pa tako testiraju znanje jezika...IlPrincipe je napisao/la:Koliko stepeni Njemačkog jezika je potrebno znati da bi se dobila Njemačka radna viza ?
Nisam za ovo siguran, ipak ti ovo provjeri!
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- firefirefirely
- Kontakt:
As far as I know, nema nikakve (nazalostCautinho je napisao/la:Ima li Čelik Zenica ikakve veze,povezanosti s Velikom Britanijom,Engleskom,Londonom....?

Zavisi preko cega ides, nije potreban nikakav stepen (potvrda o stepenu) ako ganjas ovo sto studenti ganjaju ferijalni posao u Njemackoj.. Ali ako ganjas neki stalni posao, samostalno, ili preko nekog konkursa, u nekoj firmi,potrebna ti je potvrda o polozenom testu Goethe instituta u Sarajevu, a test je ja MISLIM razine B1(ako ne, onda B2, nista treceIlPrincipe je napisao/la:Koliko stepeni Njemačkog jezika je potrebno znati da bi se dobila Njemačka radna viza ?

Zavisi preko cega ides, nije potreban nikakav stepen (potvrda o stepenu) ako ganjas ovo sto studenti ganjaju ferijalni posao u Njemackoj.. Ali ako ganjas neki stalni posao, samostalno, ili preko nekog konkursa, u nekoj firmi,potrebna ti je potvrda o polozenom testu Goethe instituta u Sarajevu, a test je ja MISLIM razine B1(ako ne, onda B2, nista treceIlPrincipe je napisao/la:Koliko stepeni Njemačkog jezika je potrebno znati da bi se dobila Njemačka radna viza ?

Meni kako Sanitarnom Inzinjeru treba minimalno B2, a zeni ako med. sestri B1.
Moze i OSD diploma, ne mora biti Goethe. 210 maraka polaganje ispita.
s kojim vranama se zakacio Đipke sa Bara?
sa srnim ?sonik24 je napisao/la:s kojim vranama se zakacio Đipke sa Bara?

upoznav'o neke gospođe prilikom odmoraBuu je napisao/la:Gdje je veliki revolucioner iz dijaspore ??????????????????????????????????????????????????????????????????????((((((
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
IlPrincipe je napisao/la:Koliko stepeni Njemačkog jezika je potrebno znati da bi se dobila Njemačka radna viza ?
B2
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ima neko ko studira na ETF-u ovdje?
Imao bih par lahkih pitanja, pa ako ima neka se javi.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Imao bih par lahkih pitanja, pa ako ima neka se javi.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Trenutno korisnika/ca: bianconerze i 5 gostiju.