Ako nadjes negdje na svijetu da se protestvuje zbog Nove, onda je nemoj slaviti, do tada opusti se, i izadji negdje k'o co'ek. za 1. maj se slazem, al tako ti je kod nas- bilo i bice.semir01 je napisao/la:neka zabave i veselja![]()
treba svaki dan u BiH da bude neki praznik
isto tako i za 1 maj bosnjo ode okretati razanj a ljudi u svijetu na prostestima ali dobro
Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Nova Godina
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
evo iskreno, mi Židovi imamo Roš Hašanu, tako da mi ne priznajemo ovu 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ma za Novu je najbitnije da si blizu kuce tj.mozes se i vratit poslije unistenja
Ako si dalje prozivit ces i nekoliko dana u predstojecoj van doma.

Chelsea F.C.
dobar marketing od strane trgovaca, vlasnika restorana, itd...Profesor je napisao/la:Koliko je to precjenjen dan! Haj da makar imas sta slaviti, bolje slavi nakon nekog uspijeha (skola, kariera itd.).
a i dobar izgovor ljudima da se oduzmu ko stoka 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Meni je prije NG bila pojam. Sad mi je to standardni vikend i to je to. Jedino što me sad grle i ljube oni koji to ne rade "običnom" subotom, al' haj'. MoRe se i to istrpiti, nije čaj. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
izaci vani, napiti se, pomeziti, pokusat se vratiti kuci i onda bolovanje 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
to je toLenBias je napisao/la:izaci vani, napiti se, pomeziti, pokusat se vratiti kuci i onda bolovanje

- tyler durden
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Meni je prije NG bila pojam. Sad mi je to standardni vikend i to je to. Jedino što me sad grle i ljube oni koji to ne rade "običnom" subotom, al' haj'. MoRe se i to istrpiti, nije čaj.
Upravo. NG je kao i ostali praznici izgubila svoju car. Osim 1.maja

I danas je to bas jedan standardni vikend,u kojem se ispostujem s alkoholom.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kako kome, nekome je vikend svaki dan. Hvala Bogu na ovakvoj drzavi 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Dobra ideja, slika sjajno ispala, inače Ultimate frisbee club Lukavac

SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Nova Godina
Izgleda ne bas.Cautinho je napisao/la:Ja je abd cekam na forumu
Nesto sam se dogovorio sa drugovima,idemo nas desetak u sumsku vikendicu,piva,vina i cigara,koja cura itd

Inace prva godina da je slavim negdje izvan kuce

Keep walking.
- tyler durden
- Kontakt:
Cautinho je napisao/la:Izgleda ne bas.Cautinho je napisao/la:Ja je abd cekam na forumu
Nesto sam se dogovorio sa drugovima,idemo nas desetak u sumsku vikendicu,piva,vina i cigara,koja cura itd
Inace prva godina da je slavim negdje izvan kuce

- Cautinho
- Kontakt:
Vjeruj,takva je bila i moja reakcija kad sam skontao da ce me skrbnici pustiti.Obicno mi ne daju nigdje.
Keep walking.
ko ce je cekat na forumu, da tulum napravimo 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
+1Kaunas je napisao/la:ko ce je cekat na forumu, da tulum napravimo

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
+2iVar je napisao/la:+1Kaunas je napisao/la:ko ce je cekat na forumu, da tulum napravimo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
+3Otelo je napisao/la:+2iVar je napisao/la:+1Kaunas je napisao/la:ko ce je cekat na forumu, da tulum napravimo

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.