Ne moze ..Mouse je napisao/la:moze li se nba 2k13 igrat online bez originalnog cd-a ?
NBA 2K13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K13
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
igram maloprije sa lejkersima protiv milvokija i zabiju mi baksi 53 poena, od toga elis 34
lik napravljen ko dva brajanta

Moze li mi neko dati informaciju,da li postoje reprezentacije na NBA 2k13 .Namjeravam uzeti,nisam je uzimao od 11.Takodjer me zanima,da li je bolja od 12 ,koja je imala odlicne kritike.HVala
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
13 je dosta bolja, pogledaj nekoliko postova unazad i sve ces skontatibarbarez je napisao/la:Moze li mi neko dati informaciju,da li postoje reprezentacije na NBA 2k13 .Namjeravam uzeti,nisam je uzimao od 11.Takodjer me zanima,da li je bolja od 12 ,koja je imala odlicne kritike.HVala

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Jel izasao kakav patch sa drzavama :3 ?
šta namjeravša uzimati, original?barbarez je napisao/la:Moze li mi neko dati informaciju,da li postoje reprezentacije na NBA 2k13 .Namjeravam uzeti,nisam je uzimao od 11.Takodjer me zanima,da li je bolja od 12 ,koja je imala odlicne kritike.HVala
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Da li ima ijedan igrac na ovoj igrici koji ima onaj signature skill da se ne umara u prvoj cetvrtini utakmice il to tu samo bezveze stoji ?
o kojem skillu tačno pričaš?
btw. kad smo spomenuli skillove, evo dva dobra teksta oko toga, može vam dosta pomoć da usavršite igru
http://www.operationsports.com/strategy ... re-skills/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportskeeda.com/2012/10/25/n ... explained/" onclick="window.open(this.href);return false;

btw. kad smo spomenuli skillove, evo dva dobra teksta oko toga, može vam dosta pomoć da usavršite igru

http://www.operationsports.com/strategy ... re-skills/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportskeeda.com/2012/10/25/n ... explained/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma to je neki Gatroade Pack....Kako ga dobit..
mozel se uzet neki dobar igrac kad se igra basketa 1v1, 2v2 ...?
Poceo karijeru,draftovali me 76ersi prva sezona titula
:ugeek:

Odgovor ti se krije u pitanju (boldovano).barbarez je napisao/la:Moze li mi neko dati informaciju,da li postoje reprezentacije na NBA 2k13 .Namjeravam uzeti,nisam je uzimao od 11.Takodjer me zanima,da li je bolja od 12 ,koja je imala odlicne kritike.HVala
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Postoje repke, treba skinuti fiba patch 2k13AjsKjub je napisao/la:Odgovor ti se krije u pitanju (boldovano).barbarez je napisao/la:Moze li mi neko dati informaciju,da li postoje reprezentacije na NBA 2k13 .Namjeravam uzeti,nisam je uzimao od 11.Takodjer me zanima,da li je bolja od 12 ,koja je imala odlicne kritike.HVala

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jel imas slucajno linklikma23 je napisao/la:Postoje repke, treba skinuti fiba patch 2k13AjsKjub je napisao/la:Odgovor ti se krije u pitanju (boldovano).barbarez je napisao/la:Moze li mi neko dati informaciju,da li postoje reprezentacije na NBA 2k13 .Namjeravam uzeti,nisam je uzimao od 11.Takodjer me zanima,da li je bolja od 12 ,koja je imala odlicne kritike.HVala

I jel ima kakav sa BiH :3
Nisam skidao ali pokusast cu naci link pa ti saljem. ne vjerujem da ima BiH 

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Imam ja 1 bez BiH..Izgleda morat cu create haha 

jel mi moze neko reci kada se igra karijera i kada spiker izgovara moje ime jel moze da kaze ime koje mi stoji na dresu? meni uvjek izgovara onaj neki nickname... to nemogu nikako promjeniti...jel sse to moze uopste mjenjati da izgovara ime sa dresa.
Ne vjerujemreeds je napisao/la:jel mi moze neko reci kada se igra karijera i kada spiker izgovara moje ime jel moze da kaze ime koje mi stoji na dresu? meni uvjek izgovara onaj neki nickname... to nemogu nikako promjeniti...jel sse to moze uopste mjenjati da izgovara ime sa dresa.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nema apsolutno nigdje, (barem ja ne mogu naći) za skinuti ovaj patch FIBA 2k13, pa bih zamolio nekoga ko zna gdje ima da postavi ovdje.
P.S Gubim li ista ako instaliram ovaj patch ?

P.S Gubim li ista ako instaliram ovaj patch ?

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Iko ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.