Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
Nista dok ne dodje Djido Mova(@dubrava) obecao je da ce ga(Alena) preispitati. 

bila jednom na ftv emisija o njegovom ocu i on bas stoji sa sinom i alen ono govori voli barbareza i zelja mu da igra za bih
al to je bilo ima 5 -6 godina jedva dijete pricalo mozda i vishe 

Sa Alenove FB fan stranice
Alen Halilović
Juniori Dinama vode protiv Lokomotive 1-0 pogotkom Alena Halilovica!
E sad ko li vodi ovu stranicu
Alen Halilović
Juniori Dinama vode protiv Lokomotive 1-0 pogotkom Alena Halilovica!
E sad ko li vodi ovu stranicu
- BenjooJutub
- Kontakt:
Mali mi gleda klipove, moram da popričam sa njim, očekujte ekskluzivne vijesti uskoro 

Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 02 okt 2012, 19:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Kako znas da gleda?BenjooJutub je napisao/la:Mali mi gleda klipove, moram da popričam sa njim, očekujte ekskluzivne vijesti uskoro
Jesi ti onaj što se predstavljao za vođu navijača Sarajeva
Kako ćeš se Alenu predstaviti,kao "glavni skaut BiH fudbalskog tima zadužen za brigu o novim naraštajima"

Kako ćeš se Alenu predstaviti,kao "glavni skaut BiH fudbalskog tima zadužen za brigu o novim naraštajima"

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- BenjooJutub
- Kontakt:
kako neću znat jeboga tivalterboy je napisao/la:Kako znas da gleda?BenjooJutub je napisao/la:Mali mi gleda klipove, moram da popričam sa njim, očekujte ekskluzivne vijesti uskoro

Jesam jesam hahahahahahaDylan Dog je napisao/la:Jesi ti onaj što se predstavljao za vođu navijača Sarajeva![]()

Sumnjam da ce se odluciti za BiH. A tu vam glavnu rijec ima Mamic. Ako je Mamic "zapeo" da on igra za Hrvatsku, a stari mu ja za BiH, Mamic ga moze je**vat kako god hoce.
Halali onda Mujo materi.......................................Sheyi je napisao/la:Nista dok ne dodje Djido Mova(@dubrava) obecao je da ce ga(Alena) preispitati.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- BenjooJutub
- Kontakt:

Alenov brat Dino, mi je ovo rekao!

Nema potrebe više išta govoriti, momak bi želio da igra za BiH! Treba sad ovo pokazat novinarima, selektorima, čelnicima saveza.. Neka oni odluče, šta i kako.
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 02 okt 2012, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.rtl.hr/vijesti/sport/513166/ ... -nogometa/" onclick="window.open(this.href);return false;
Malom je san igrati u dresu kockastih. Zato se ne treba previše nadati.
A iskreno, sa 16 godina on je meni i više nego rizičan, u smislu šta će biti sa njim. Fran Merida je trebao biti novi Fabregas, a eno ga danas u A. Madridu grije klupu. Bunjaku je bio ogroman talenat, eno i njega u Sevilli. Dos Santos i Vela, dva najveća meksička talenta, eno ih "nigdje" i ima još more takvih igrača. Ja paniku čuvam za dvije do tri godine, a do tada živim opušteno.
Malom je san igrati u dresu kockastih. Zato se ne treba previše nadati.

A iskreno, sa 16 godina on je meni i više nego rizičan, u smislu šta će biti sa njim. Fran Merida je trebao biti novi Fabregas, a eno ga danas u A. Madridu grije klupu. Bunjaku je bio ogroman talenat, eno i njega u Sevilli. Dos Santos i Vela, dva najveća meksička talenta, eno ih "nigdje" i ima još more takvih igrača. Ja paniku čuvam za dvije do tri godine, a do tada živim opušteno.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Vidi Ćorluke starog lisca, sto malog maltletira pitanjima, prpa im pa bi požurili sa pozivom!
mamu im j.ebem lopovskuBatko je napisao/la:Vidi Ćorluke starog lisca, sto malog maltletira pitanjima, prpa im pa bi požurili sa pozivom!
Pa Alen je dijete a brat mu je još veće dijete,vjerovatno još vjeruje u djeda mraza,i kad ga neko pita osjećaš li se Hrvatom misliš da kaže "Ne"
Ne znam što daju roditelji djeci da imaju facebook profile,Radošević iz Hajduka je još kao balavac napisao nešto rasističko na fejsu i sad kad je postao poznat neko je to iskopao i to će novinari provlačiti tokom njegove čitave karijere.
Ma kakav Ćorluka,kad ga Džeko doda na fejsu i bocne,dijete će pasti sa stolice

Ne znam što daju roditelji djeci da imaju facebook profile,Radošević iz Hajduka je još kao balavac napisao nešto rasističko na fejsu i sad kad je postao poznat neko je to iskopao i to će novinari provlačiti tokom njegove čitave karijere.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- BenjooJutub
- Kontakt:
Mala djeca su najiskrenija..Dylan Dog je napisao/la:Pa Alen je dijete a brat mu je još veće dijete,vjerovatno još vjeruje u djeda mraza,i kad ga neko pita osjećaš li se Hrvatom misliš da kaže "Ne"![]()
Dylan Dog je napisao/la:Pa Alen je dijete a brat mu je još veće dijete,vjerovatno još vjeruje u djeda mraza,i kad ga neko pita osjećaš li se Hrvatom misliš da kaže "Ne"![]()

[youtube][/youtube]BenjooJutub je napisao/la:Mala djeca su najiskrenija..Dylan Dog je napisao/la:Pa Alen je dijete a brat mu je još veće dijete,vjerovatno još vjeruje u djeda mraza,i kad ga neko pita osjećaš li se Hrvatom misliš da kaže "Ne"![]()
dylane nemoj nam rusiti atmosferu. bit ces prijavljen adminima
benjo bravo za te poruke sa malim, ako je to stvarno brat

benjo bravo za te poruke sa malim, ako je to stvarno brat

- BenjooJutub
- Kontakt:
Sve je to OK, al on je Dino Halilović, a ne Homer Simpson :DDDDylan Dog je napisao/la:[youtube][/youtube]BenjooJutub je napisao/la:Mala djeca su najiskrenija..Dylan Dog je napisao/la:Pa Alen je dijete a brat mu je još veće dijete,vjerovatno još vjeruje u djeda mraza,i kad ga neko pita osjećaš li se Hrvatom misliš da kaže "Ne"![]()
Kako mali diplomatski odgovara Ćorluki: "Ne znam, još je to rano" ..
Siguran sam da mali gaji osjećaje i prema BiH i prema Hrvatskoj. E sada je pitanje kome više naginje, za koga bi "više" volio igrat', ipak, ko ga prvi pozove, mali je njihov, sumnjam da će odbit' poziv BiH, odnosno Hrvatske.
Siguran sam da mali gaji osjećaje i prema BiH i prema Hrvatskoj. E sada je pitanje kome više naginje, za koga bi "više" volio igrat', ipak, ko ga prvi pozove, mali je njihov, sumnjam da će odbit' poziv BiH, odnosno Hrvatske.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.