Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Sheyi
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la Sheyi » 02 okt 2012, 17:07

Nista dok ne dodje Djido Mova(@dubrava) obecao je da ce ga(Alena) preispitati. :lol:

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 02 okt 2012, 17:11

bila jednom na ftv emisija o njegovom ocu i on bas stoji sa sinom i alen ono govori voli barbareza i zelja mu da igra za bih :D al to je bilo ima 5 -6 godina jedva dijete pricalo mozda i vishe :D

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 02 okt 2012, 18:39

Sa Alenove FB fan stranice

Alen Halilović
Juniori Dinama vode protiv Lokomotive 1-0 pogotkom Alena Halilovica!

E sad ko li vodi ovu stranicu

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 02 okt 2012, 18:40

Mali mi gleda klipove, moram da popričam sa njim, očekujte ekskluzivne vijesti uskoro ;)
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 02 okt 2012, 19:09, ukupno mijenjano 2 puta.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 02 okt 2012, 18:45

BenjooJutub je napisao/la:Mali mi gleda klipove, moram da popričam sa njim, očekujte ekskluzivne vijesti uskoro ;)
Kako znas da gleda?

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 02 okt 2012, 18:45

Jesi ti onaj što se predstavljao za vođu navijača Sarajeva :mrgreen:
Kako ćeš se Alenu predstaviti,kao "glavni skaut BiH fudbalskog tima zadužen za brigu o novim naraštajima" :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 02 okt 2012, 18:50

valterboy je napisao/la:
BenjooJutub je napisao/la:Mali mi gleda klipove, moram da popričam sa njim, očekujte ekskluzivne vijesti uskoro ;)
Kako znas da gleda?
kako neću znat jeboga ti :D
Dylan Dog je napisao/la:Jesi ti onaj što se predstavljao za vođu navijača Sarajeva :mrgreen:
Kako ćeš se Alenu predstaviti,kao "glavni skaut BiH fudbalskog tima zadužen za brigu o novim naraštajima" :lol:
Jesam jesam hahahahahaha

anonym0us
Kontakt:

Post Postao/la anonym0us » 02 okt 2012, 21:40

slika

Sumnjam da ce se odluciti za BiH. A tu vam glavnu rijec ima Mamic. Ako je Mamic "zapeo" da on igra za Hrvatsku, a stari mu ja za BiH, Mamic ga moze je**vat kako god hoce.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 okt 2012, 21:48

Sheyi je napisao/la:Nista dok ne dodje Djido Mova(@dubrava) obecao je da ce ga(Alena) preispitati. :lol:
Halali onda Mujo materi....................................... :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 02 okt 2012, 21:50

slika

Alenov brat Dino, mi je ovo rekao! ;)
Nema potrebe više išta govoriti, momak bi želio da igra za BiH! Treba sad ovo pokazat novinarima, selektorima, čelnicima saveza.. Neka oni odluče, šta i kako.
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 02 okt 2012, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 02 okt 2012, 21:54

http://www.rtl.hr/vijesti/sport/513166/ ... -nogometa/" onclick="window.open(this.href);return false;

Malom je san igrati u dresu kockastih. Zato se ne treba previše nadati. :)

A iskreno, sa 16 godina on je meni i više nego rizičan, u smislu šta će biti sa njim. Fran Merida je trebao biti novi Fabregas, a eno ga danas u A. Madridu grije klupu. Bunjaku je bio ogroman talenat, eno i njega u Sevilli. Dos Santos i Vela, dva najveća meksička talenta, eno ih "nigdje" i ima još more takvih igrača. Ja paniku čuvam za dvije do tri godine, a do tada živim opušteno. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 okt 2012, 21:56

Vidi Ćorluke starog lisca, sto malog maltletira pitanjima, prpa im pa bi požurili sa pozivom!

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 02 okt 2012, 21:57

Batko je napisao/la:Vidi Ćorluke starog lisca, sto malog maltletira pitanjima, prpa im pa bi požurili sa pozivom!
mamu im j.ebem lopovsku

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 02 okt 2012, 21:58

Pa Alen je dijete a brat mu je još veće dijete,vjerovatno još vjeruje u djeda mraza,i kad ga neko pita osjećaš li se Hrvatom misliš da kaže "Ne" :mrgreen:
Ne znam što daju roditelji djeci da imaju facebook profile,Radošević iz Hajduka je još kao balavac napisao nešto rasističko na fejsu i sad kad je postao poznat neko je to iskopao i to će novinari provlačiti tokom njegove čitave karijere.

Ma kakav Ćorluka,kad ga Džeko doda na fejsu i bocne,dijete će pasti sa stolice :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 02 okt 2012, 22:01

Dylan Dog je napisao/la:Pa Alen je dijete a brat mu je još veće dijete,vjerovatno još vjeruje u djeda mraza,i kad ga neko pita osjećaš li se Hrvatom misliš da kaže "Ne" :mrgreen:
Ne znam što daju roditelji djeci da imaju facebook profile,Radošević iz Hajduka je još kao balavac napisao nešto rasističko na fejsu i sad kad je postao poznat neko je to iskopao i to će novinari provlačiti tokom njegove čitave karijere.

Ma kakav Ćorluka,kad ga Džeko doda na fejsu i bocne,dijete će pasti sa stolice :lol:
Mala djeca su najiskrenija..

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 02 okt 2012, 22:03

Dylan Dog je napisao/la:Pa Alen je dijete a brat mu je još veće dijete,vjerovatno još vjeruje u djeda mraza,i kad ga neko pita osjećaš li se Hrvatom misliš da kaže "Ne" :mrgreen:

:mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 02 okt 2012, 22:04

BenjooJutub je napisao/la:

[youtube][/youtube]

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 02 okt 2012, 22:06

dylane nemoj nam rusiti atmosferu. bit ces prijavljen adminima :mrgreen:

benjo bravo za te poruke sa malim, ako je to stvarno brat :D

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 02 okt 2012, 22:09

Dylan Dog je napisao/la:
BenjooJutub je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Sve je to OK, al on je Dino Halilović, a ne Homer Simpson :DDD

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 02 okt 2012, 22:57

Kako mali diplomatski odgovara Ćorluki: "Ne znam, još je to rano" ..

Siguran sam da mali gaji osjećaje i prema BiH i prema Hrvatskoj. E sada je pitanje kome više naginje, za koga bi "više" volio igrat', ipak, ko ga prvi pozove, mali je njihov, sumnjam da će odbit' poziv BiH, odnosno Hrvatske.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.