eve ga pogledaj to pa mozda saznas

btw ja msm da se moze bar u najmanju ruku uzeti 4 boda protiv Grka, nisu oni neki bauk

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
sedra je napisao/la:Ljudi mozda nema nikakve veze ni sa cim,ali ja sam jutros rano,u onoj svoj euforiji sanjo dobrog starog "Ciru"
i to kao bila nekakva emisija o Susicu a on bio kao specijalni gost i izvlacio lutriju.
Zna li ko sta znaci kad se sanja Ciro,ima li kakvih tumaca snova.
Ne kazem da treba bit drzak bez razloga , ali mi imamo totalno respektabilnu ekipu i pokazujemo rezultate vec 2-3-4 god unazad mislim da je to dovljan argument sad je pravo vrijeme da pocnemo sa takvim pristupom inace cemo se opet grcat u **** u barazu ...zizu1991 je napisao/la:Naravno da treba biti drzak, ali i treba imati argumente za to.
Ne kažem ja da ih nemamo, ali polako, sabura, još uvijek smo u izgradnji, tako da, određeni oprez ne može da škodi.
Pisali smo već o mentalitetu koji se polagano stvara, ( pobjednički ) u ove ekipe, i na tome treba raditi.
Kaze se postoji ekipe koje ti nikako ne leze.Taman da su neznam u kakvoj formi i sa kakvim igracima.grgr je napisao/la:Ne znam zasto toliki respekt reprezentacijama mi uvijek dajemo mi ulazimo u mec sa latvijom kao da su europski prvaci , ok drugo je sportski respekt svaka njima cast al idemo je razvalit to je prisput koji nam treba. Jebote grcka svaka cast uzasno tvrda ekipa plasiraju se na europsko tamo kad pravo odigraju i za spaniju mogu bit tvrd orah ali daj jebote takvih pristupom se ne pobjedjuje. Imamo igru imamo igrace imamo sve , pravi pristup i puno zalaganja rezultati moraju biti tu ... Ovo ostalo da se mi moramo pazit i slovacke i litvanije i latvije ma daj , neka se oni paze nasLuzerski mentalitet smo stvorili od tog prevelikog respektra prema protivniku... Odemo u portugal tresu nam se gace nema toga momci zapet , a ne igrat pod nekom kocnicom u glavi da ne mozes i da nisi bolji.
Svega sam ja toga svjestan a ponajvise vjerujem da su toga svjesni i igraci i strucni stab medjutim ako zelimo na SP ne smijemo si to dopustat , A sto se tice ostalih ekipa ako sa ovakvom lakocom mozemo uzeti i latviju onda bodovi protiv lith latvije i litvanije ce biti presudni zamislite kamo srece kad bi sve 3 ekipe uzeli i kod kuce i na strani eto na pravom smo putu da obavimo pola posla ...harishp je napisao/la:Kaze se postoji ekipe koje ti nikako ne leze.Taman da su neznam u kakvoj formi i sa kakvim igracima.grgr je napisao/la:Ne znam zasto toliki respekt reprezentacijama mi uvijek dajemo mi ulazimo u mec sa latvijom kao da su europski prvaci , ok drugo je sportski respekt svaka njima cast al idemo je razvalit to je prisput koji nam treba. Jebote grcka svaka cast uzasno tvrda ekipa plasiraju se na europsko tamo kad pravo odigraju i za spaniju mogu bit tvrd orah ali daj jebote takvih pristupom se ne pobjedjuje. Imamo igru imamo igrace imamo sve , pravi pristup i puno zalaganja rezultati moraju biti tu ... Ovo ostalo da se mi moramo pazit i slovacke i litvanije i latvije ma daj , neka se oni paze nasLuzerski mentalitet smo stvorili od tog prevelikog respektra prema protivniku... Odemo u portugal tresu nam se gace nema toga momci zapet , a ne igrat pod nekom kocnicom u glavi da ne mozes i da nisi bolji.
Nepisano pravilo,koje u milion slucaja tacno.
Cetiri utakmice u kvalifikacijama,cetiri poraza,gol razlika 2-11.
Drugo Grcka u kvalifikacijama vec godinama igra taman onoliko koliko im treba,nama je to nepoznat pojam.
Jest da smo na Grcku naostreni i nasiljeni zbog toga,ali....ali.
Slovacka je jos cudnija i litvanija tako ali u manjoj mjeri.Prosuce bodove protiv Lihtenstajna i onda k'o pravi otici u Zenicu i uzet nam sva tri boda.To im je odlika,koje se treba cuvati.
Pa koliko bodova da osvojimo, Mourinho?nismo mnogo impresionirani pobjedom Bosne od 8:1 nad Lihtenštajnom, jer su dali osam golova, ali osvojili su samo tri boda
Oci moje lijepe gdje njega usjekoseCartman je napisao/la:Ovaj moron iz Litvanije je gori od Bernda Stangea:
Pa koliko bodova da osvojimo, Mourinho?nismo mnogo impresionirani pobjedom Bosne od 8:1 nad Lihtenštajnom, jer su dali osam golova, ali osvojili su samo tri boda
sedra je napisao/la:Ljudi mozda nema nikakve veze ni sa cim,ali ja sam jutros rano,u onoj svoj euforiji sanjo dobrog starog "Ciru"
i to kao bila nekakva emisija o Susicu a on bio kao specijalni gost i izvlacio lutriju.
Zna li ko sta znaci kad se sanja Ciro,ima li kakvih tumaca snova.
A o Grcima..ma treba onako ko u Francuskoj,hrabro i odlucno napred,pa kud puklo da puklo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.