Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

delko
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la delko » 12 sep 2012, 21:17

[youtube][/youtube]

eve ga pogledaj to pa mozda saznas :P pa ce biti Ć Ć Ć nema ĆIRO ?? :D

btw ja msm da se moze bar u najmanju ruku uzeti 4 boda protiv Grka, nisu oni neki bauk :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 sep 2012, 21:19

sedra je napisao/la:Ljudi mozda nema nikakve veze ni sa cim,ali ja sam jutros rano,u onoj svoj euforiji sanjo dobrog starog "Ciru"
i to kao bila nekakva emisija o Susicu a on bio kao specijalni gost i izvlacio lutriju.
:? Zna li ko sta znaci kad se sanja Ciro,ima li kakvih tumaca snova.
:lol: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 12 sep 2012, 21:24

Raja, raja... Nema ba opuštanja, nema lako ćemo. Pričam s jaranom, inače pametnim momkom, kaže mi ćemo se prošetat kroz kvalifikacije, ja slušam i ne vjerujem. Dobijemo poluamatere u gostima, i ne pretjerano ozbiljnu reprezentaciju kući i mi smo već na svjetskom, ne ide to tako. Ja sam lično prezadovoljan kako smo igrali, kako smo izdominirali protivnike u oba meča, svi su bili na vrhunskom nivou, ali brate...ne ide to tako. Grčka je Grčka, ljudi su evropski šampioni, a ko smo mi? Nemamo ni jedno veliko takmičenje, a mi ćemo nekog ubit. S tim pristupom ne! Ali sa uvažavanjem protivnika i pruženim maksimumom možemo do pozitivnog rezultata. Ako je u onakvoj grupi Hrvatima uspjeh bod protiv Belgije, može i nama bit uspjeh bod u Grčkoj. S tim što ih se ne smijemo plašit, imamo i mi konja za trke, ako Pape kako treba posloži taktiku i igrači daju maksimum imamo se čemu nadati!

SAMO BEZ EUFORIJE!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 sep 2012, 21:29

Ma nek' se ovi na forumu opuštaju koliko hoće, najbitnije je da selektor i igrači ostanu hladne glave i odrade posao kako treba, to je najbitnije.
A to što mi ovdje palamudimo o tome i neki su euforični, neki realni i pričaju onako kako treba da bude, to je sastavni dio foruma, kada bi se svi slagali i potvrđivali, forum bi izgubio svoj smisao.
Naravno, najbitnije je ponavljam da selektor i igrači znaju svoj posao, a to, ako se desi kakav loš rezultat uslovno rečeno, tamo, pa ako se nekoliko desetina forumaša euforičnih razočara, to je samo kolateralna šteta. :D

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 12 sep 2012, 21:34

Ne znam zasto toliki respekt reprezentacijama mi uvijek dajemo mi ulazimo u mec sa latvijom kao da su europski prvaci , ok drugo je sportski respekt svaka njima cast al idemo je razvalit to je prisput koji nam treba. Jebote grcka svaka cast uzasno tvrda ekipa plasiraju se na europsko tamo kad pravo odigraju i za spaniju mogu bit tvrd orah ali daj jebote takvih pristupom se ne pobjedjuje. Imamo igru imamo igrace imamo sve , pravi pristup i puno zalaganja rezultati moraju biti tu ... Ovo ostalo da se mi moramo pazit i slovacke i litvanije i latvije ma daj , neka se oni paze nas :) Luzerski mentalitet smo stvorili od tog prevelikog respektra prema protivniku... Odemo u portugal tresu nam se gace nema toga momci zapet , a ne igrat pod nekom kocnicom u glavi da ne mozes i da nisi bolji.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 sep 2012, 21:37

Naravno da treba biti drzak, ali i treba imati argumente za to.
Ne kažem ja da ih nemamo, ali polako, sabura, još uvijek smo u izgradnji, tako da, određeni oprez ne može da škodi.
Pisali smo već o mentalitetu koji se polagano stvara, ( pobjednički ) u ove ekipe, i na tome treba raditi.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 12 sep 2012, 21:39

Jest i to što kažeš, ali nek izgubimo svi oni će zaboravit ove dvije maestralne partije i okrenut se protiv Papeta i igrača, navući lošu atmosferu na reprezentaciju. Kako forum čitamo svi, tako ćemo svi nasjesti na tu priču i ako ne budemo vodili protiv Litvanije za pola sata, počet će zvižduci, to tako ide. Nije se jednom desilo. Sad nam u i oko reprezentacije treba hladna glava, svjesna mogućnosti naše i drugih reprezentacija, jer se svi nadamo najboljem.

I @grgr, ne pobjeđuje se ako se bojimo i previše uvažavamo protivnika, ali se ne pobjeđuje ni ako se portivnik podcjeni, pogotovo ako igrač sa Grčkom. Ljudi imaju puno veće ime od nas, a mi ćemo ih razvalit, e nećemo, tako nećemo. Dat ćemo sve od sebe, odigrat utakmicu života i dobit 0:1 golom Šehića u 90. minuti. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 12 sep 2012, 21:39

tesko ce biti,miramo buti bolji nego ikad...sasa papac bi unio mir i samopouzdanje ali....nadajmo se sa ce nasi igraci nastavit ovako i u klubovima..

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 12 sep 2012, 21:42

zizu1991 je napisao/la:Naravno da treba biti drzak, ali i treba imati argumente za to.
Ne kažem ja da ih nemamo, ali polako, sabura, još uvijek smo u izgradnji, tako da, određeni oprez ne može da škodi.
Pisali smo već o mentalitetu koji se polagano stvara, ( pobjednički ) u ove ekipe, i na tome treba raditi.
Ne kazem da treba bit drzak bez razloga , ali mi imamo totalno respektabilnu ekipu i pokazujemo rezultate vec 2-3-4 god unazad mislim da je to dovljan argument sad je pravo vrijeme da pocnemo sa takvim pristupom inace cemo se opet grcat u **** u barazu ...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 12 sep 2012, 21:45

Ja ne govorim da ce biti lako :D Naprotiv ali treba odigrat pravo i sa pravim pristupom mozemo nista vise ajde da smo mi realno slabija ekipa za 2 klase od njih pa hajde ne nismo uopce tu smo sa njima i mozemo olako pobjedit a boga mi i izgubit ... Samo zelim da vidim pravu igru nista vise bez iakkvog straha :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 sep 2012, 21:51

grgr je napisao/la:Ne znam zasto toliki respekt reprezentacijama mi uvijek dajemo mi ulazimo u mec sa latvijom kao da su europski prvaci , ok drugo je sportski respekt svaka njima cast al idemo je razvalit to je prisput koji nam treba. Jebote grcka svaka cast uzasno tvrda ekipa plasiraju se na europsko tamo kad pravo odigraju i za spaniju mogu bit tvrd orah ali daj jebote takvih pristupom se ne pobjedjuje. Imamo igru imamo igrace imamo sve , pravi pristup i puno zalaganja rezultati moraju biti tu ... Ovo ostalo da se mi moramo pazit i slovacke i litvanije i latvije ma daj , neka se oni paze nas :) Luzerski mentalitet smo stvorili od tog prevelikog respektra prema protivniku... Odemo u portugal tresu nam se gace nema toga momci zapet , a ne igrat pod nekom kocnicom u glavi da ne mozes i da nisi bolji.
Kaze se postoji ekipe koje ti nikako ne leze.Taman da su neznam u kakvoj formi i sa kakvim igracima.
Nepisano pravilo,koje u milion slucaja tacno.
Cetiri utakmice u kvalifikacijama,cetiri poraza,gol razlika 2-11.
Drugo Grcka u kvalifikacijama vec godinama igra taman onoliko koliko im treba,nama je to nepoznat pojam.
Jest da smo na Grcku naostreni i nasiljeni zbog toga,ali....ali.
Slovacka je jos cudnija i litvanija tako ali u manjoj mjeri.Prosuce bodove protiv Lihtenstajna i onda k'o pravi otici u Zenicu i uzet nam sva tri boda.To im je odlika,koje se treba cuvati.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 sep 2012, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 12 sep 2012, 21:52

Odbrana nam je neiskusna jedino Spahić i Mujdža su odbrambeni igrači koji imaju kvalitet ostalo je tanko :) inače bio sam uzbuđen onda pred gostovanje u Rumuniji i paff primismo 3 komada da se nismo sastavili s loptom,a onda počeše priče o klanovima i slično treba ostat hladne glave,možemo mi pričat Grčka je vaka-naka al oni osvajaju bodove imaju odbranu koja će neutralisat Džeku al je poenta šta za vezni red koliko stavit igrača na poziciju zadnjeg veznog,koliko igrača na krilima..ja bih lično izvadio Misketa i Ibiševića,a pojačao sredinu uz krila Lulića i Stevanovića..

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 12 sep 2012, 21:54

harishp je napisao/la:
grgr je napisao/la:Ne znam zasto toliki respekt reprezentacijama mi uvijek dajemo mi ulazimo u mec sa latvijom kao da su europski prvaci , ok drugo je sportski respekt svaka njima cast al idemo je razvalit to je prisput koji nam treba. Jebote grcka svaka cast uzasno tvrda ekipa plasiraju se na europsko tamo kad pravo odigraju i za spaniju mogu bit tvrd orah ali daj jebote takvih pristupom se ne pobjedjuje. Imamo igru imamo igrace imamo sve , pravi pristup i puno zalaganja rezultati moraju biti tu ... Ovo ostalo da se mi moramo pazit i slovacke i litvanije i latvije ma daj , neka se oni paze nas :) Luzerski mentalitet smo stvorili od tog prevelikog respektra prema protivniku... Odemo u portugal tresu nam se gace nema toga momci zapet , a ne igrat pod nekom kocnicom u glavi da ne mozes i da nisi bolji.
Kaze se postoji ekipe koje ti nikako ne leze.Taman da su neznam u kakvoj formi i sa kakvim igracima.
Nepisano pravilo,koje u milion slucaja tacno.
Cetiri utakmice u kvalifikacijama,cetiri poraza,gol razlika 2-11.
Drugo Grcka u kvalifikacijama vec godinama igra taman onoliko koliko im treba,nama je to nepoznat pojam.
Jest da smo na Grcku naostreni i nasiljeni zbog toga,ali....ali.
Slovacka je jos cudnija i litvanija tako ali u manjoj mjeri.Prosuce bodove protiv Lihtenstajna i onda k'o pravi otici u Zenicu i uzet nam sva tri boda.To im je odlika,koje se treba cuvati.
Svega sam ja toga svjestan a ponajvise vjerujem da su toga svjesni i igraci i strucni stab medjutim ako zelimo na SP ne smijemo si to dopustat , A sto se tice ostalih ekipa ako sa ovakvom lakocom mozemo uzeti i latviju onda bodovi protiv lith latvije i litvanije ce biti presudni zamislite kamo srece kad bi sve 3 ekipe uzeli i kod kuce i na strani eto na pravom smo putu da obavimo pola posla ...

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 12 sep 2012, 22:16

Protiv Grka ovako:

slika

Grijeh je vaditi ovakvog Misimovića, ako počnemo gubiti ubaciti Ibiševića umjesto Misketa. Jednostavno, probiti ih super brzim krilima i gađati "omalenog" Džeku. Moje mišljenje. ;)

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 12 sep 2012, 22:27

Samo cu reci jedno Dzeko ne moze tamo nista sam i u to sam ubjedjen a vi palamudite kako ce nas vezni red razbiti grke :roll: a da ce Dzeko sam dati 2-3 gola :?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 12 sep 2012, 22:32

Uz Lulica i Stevanovica moze Dzeko itekako dosta toga da napravi u Ateni.Logicno je uz dva prodorna krila da se napad tranformise u 4-3-3 jer Lulic i Stevo mogu se u svaka doba prikljuciti Edinu u napadu.Prvenstveno kada su u pitanju kontre,a vjerovatno je da cemo tako igrati.
Grci imaju jake centralne defanzivce,ali su im bočni igrači slabija tačka ekipe i tu vidim našu prednost,jer će ih aBd Lula i Stevo "pojesti" :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 12 sep 2012, 22:44

http://www.footballuser.com/formations/ ... govina.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

e ovo je dobitna kombinacija!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 sep 2012, 22:56

Ovaj moron iz Litvanije je gori od Bernda Stangea:
nismo mnogo impresionirani pobjedom Bosne od 8:1 nad Lihtenštajnom, jer su dali osam golova, ali osvojili su samo tri boda
Pa koliko bodova da osvojimo, Mourinho? :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 12 sep 2012, 23:01

Cartman je napisao/la:Ovaj moron iz Litvanije je gori od Bernda Stangea:
nismo mnogo impresionirani pobjedom Bosne od 8:1 nad Lihtenštajnom, jer su dali osam golova, ali osvojili su samo tri boda
Pa koliko bodova da osvojimo, Mourinho? :lol:
Oci moje lijepe gdje njega usjekose :roll:

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 12 sep 2012, 23:04

sedra je napisao/la:Ljudi mozda nema nikakve veze ni sa cim,ali ja sam jutros rano,u onoj svoj euforiji sanjo dobrog starog "Ciru"
i to kao bila nekakva emisija o Susicu a on bio kao specijalni gost i izvlacio lutriju.
:? Zna li ko sta znaci kad se sanja Ciro,ima li kakvih tumaca snova.
A o Grcima..ma treba onako ko u Francuskoj,hrabro i odlucno napred,pa kud puklo da puklo... ;)

To je znak da cemo im "sine yebat majku " :mrgreen:
Chelsea F.C.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.