Košarkaška Reprezentacija Srbije

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan

DANTES
Kontakt:

Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije

Post Postao/la DANTES » 30 dec 2012, 19:29

I ja sam kontao avdalovica kao neku treću opciju, ali ipak mator je da sad počinje igrati u repki...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 dec 2012, 20:36

Igrao je on i prije a i Duda reče da ga je htio zvati za kvalifikacije, zaboravio sam što nije, vjerovatno povreda neka. Našao sam da je ozbiljnije povrijeđen, do kraj sezone.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 31 dec 2012, 11:04

Vule je izgubljen,mada realno teško da bi on igrao u Sloveniji. Zanimljiva će situacija biti sa Ercegom,kako će se vratiti posle povrede,imati kraj sezone... Dosta zahvalan igrač,samo je pitanje i koliko spreman za pripreme i Sloveniju. I da, nadam se da će Raković barem jedanput ispasti čovjek i prihvatiti poziv.

Štimac nastavio sa odličnim partijama u Turskoj.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 31 dec 2012, 14:16

Ma nek igra i Filip Čović :mrgreen: na mjestu pleja,samo da ne gledam više Kostu na centru... :roll: :roll: :roll: :roll: ..Bilo ko drugi...ako ništa Katić,Marjanović...Vlade Divac da se vrati iz penzije :mrgreen: :D
Mens sana in corpore sano.

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 31 dec 2012, 15:53

& " "... & је ?,? " & & је ? ' " ",?,"... У ' не " " за ? $,- " за ".

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 31 dec 2012, 16:09

GT1970 je napisao/la:& " "... & је ?,? " & & је ? ' " ",?,"... У ' не " " за ? $,- " за ".
Zašto Kosta zaslužuje mjesto prije Štimca?

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 31 dec 2012, 16:25

Ne znam da li će u Sloveniji važiti ono pravilo o 14 igrača i da li uopšte ima šta od te priče, pa ću navesti 12.
Vidim da su i drugi već počeli.

Teodosić
Marković
Nedović
Micov ( Tepić )
Tripković
Lučić
Bjelica
Savović ( L. Bogdanović )
Veličković ( Mačvan )
Krstić
Raduljica ( Musli )
Raković ( Štimac )

E sad, mnogo toga treba da se poklopi pa da Duda vodi ovih 12 u Sloveniju. :lol: Pitanje je kakvu minutažu će Tripko imati u Feneru i da li će nastaviti sa dobrim partijama, znamo da Duda voli Tepića i Paunića kao rođene sinove ( mada je po meni dovoljan samo Marković za odbranu, a tu je i Nedović koji može igrati 1 i 2 kao i Tepić ), znamo da će se Micov, Raduljica i Raković teško odazvati na Dudin poziv, kakva je situacija sa Novicom i njegovim povredama. Problem je i povreda Ercega, Savan koji je vezao 3-4 dobre partije za Efes a onda opet po starom ( procenti šuta za 2 i 3 su mu :roll: ), Savović nije siguran...

U prevodu ovaj moj tim je nemoguća misija, ali eto to je moj izbor. :lol: Zato sam se odlučio i za rezerve. :lol:
Ali opet imam problem i kod rezervi. :roll: Luka Bogdanović je takođe imao '' sukob '' sa Dudom, tako da nije bio na širem spisku za kvalifikacije ove godine iako je to partijama u prošloj sezoni zaslužio. U ovoj sezoni je samo nastavio gde je stao u prošloj.

Po mom mišljenju Duda bi trebao opet da pozove Micova, Raduljicu ( u odličnoj formi ) i Rakovića i da pokaže svima da ne pravi on problem, a oni ako se ne odazovu neka se nose u 3 p.m. Takođe, ako ne pozove Bogdanovića i Savovića to je njegova sramota. U ovim tekstovima koje sam postavio nigde se ne pominje Nikola Dragović. :roll:
I think I'm a pussy one.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 31 dec 2012, 16:36

braoolyo je napisao/la:
GT1970 je napisao/la:& " "... & је ?,? " & & је ? ' " ",?,"... У ' не " " за ? $,- " за ".
Zato što je Kosta Partizanovo dete koje je u poslednje 3-4 godine ( da ne kažem posle odlaska iz Partizana :lol: ) odigralo jedan dobar meč. Protiv Rusa ili Slovenaca u Poljskoj 2009, ne sećam se dobro. O partijama u Barseloni je smešno pričati, a o partijama u Unikahi gde više Jasmin Repeša veruje u njega nego on sam... Da, da, tri tačke. :lol:

S druge strane imamo Štimca koji nije Bog zna kakav igrač ( čega je i sam svestan ), ali bar veruje u sebe, ima samopouzdanja, veliki je borac i što je najbitnije nije DRVO. Izjavio je za jedan košarkaški portal skoro da mu je mnogo značio poziv za kvalifikacije, a to se i vidi po njegovim partijama ove sezone. On i Savović bi nam došli kao kec na desetku, jer imamo mnogo problema sa skokom pošto je samo Bjelica u stanju da se odvoji od parketa. :lol:

Momak, malo, malo pa dabl-dabl učinak, ali jbg on je igrao u Zvezdi - automatski je loš igrač. ;)
I think I'm a pussy one.

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 31 dec 2012, 16:44

$ % & " & ' то &... $ ? те. $ % " & ?,а ? & & " /. & је &,? " је ? са $ $ за $ $ "...

¥ " " $,& $?!
& ? " успјех " ? & $ " се $ (? " ја " ? у ",? то " ?)... А / Јову " зват него & ",?,?...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 31 dec 2012, 16:55

GT1970 je napisao/la:$ % & " & ' то &... $ ? те. $ % " & ?,а ? & & " /. & је &,? " је ? са $ $ за $ $ "...

¥ " " $,& $?!
& ? " успјех " ? & $ " се $ (? " ја " ? у ",? то " ?)... А / Јову " зват него & ",?,?...
Ne poredi on špansku i tursku ligu već Štimca i Perovića. Štimac je već drugu sezonu naš ponajbolji centar uz Krstića i prvi je centar prvoplasirane turske ekipe (ili su bili juče, nisam ispratio kako je Fener prošao).
A gdje igra taj Jovo Stanojević inače, u Turskoj možda?

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 31 dec 2012, 17:10

GT1970 je napisao/la:$ % & " & ' то &... $ ? те. $ % " & ?,а ? & & " /. & је &,? " је ? са $ $ за $ $ "...

¥ " " $,& $?!
Evo, čovek ti je sve odgovorio umesto mene. Kosta je bolji igrač od Štimca, ali Kosta ne može da se sastavi već 3-4 godine i takav ne može biti u boljoj formi i u prednosti u odnosu na Štimca. Može da igra i u NBA, nije to to. To će ti pokazati i Duda Ivković kad objavi širi spisak ili kojih 12 ide u Sloveniju. Jedno je sigurno, Kosta neće putovati u Sloveniju, a za Štimca postoji kakva-takva šansa. Jedino ako se ne desi čudo ( bukvalno ) pa Kosta krene da zatrpava protivnike u nastavku sezone. Ali, prvo mu treba veća minutaža. :lol:

Za mene je Savan bolji igrač od Mačvana, ali Savan ne može biti u prednosti u odnosu na Mačvana zbog njegovih partija posle promašaja protiv Francuske. To ti je možda bolji primer.

Time što si napisao da je bolje pozvati Jovu nego Štimca, a taj isti Jovo igra u Turskoj gde i Štimac si sve rekao. :lol: Izvini, neću te citirati više - gubljenje vremena. ;)
I think I'm a pussy one.

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 31 dec 2012, 17:13

Joво је & ',? & у 39ој & & ".

% се ' " $ се не / " НЕ & "! ? ? се " за 21. ' $ $ & ? " позове $ 12 " " : ",$,",?,",",$,",",",$,".... Ја " ? $ " ? " у врху Евро %,а то " " 12 %!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 31 dec 2012, 22:18

braoolyo je napisao/la:
zato sto igra bolju odbranu od njih, sto zatvara reket bolje od njih i sto pravi vise problema protivniku skokom u napadu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 01 jan 2013, 16:10

@nerminh74

% је $ то " схвате,јер & $ се & са " & " ' " $...

? " $ са " " ",група - $ $ $,а ЦГ " - " $ $ " групе....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 jan 2013, 17:04

GT1970 je napisao/la:@nerminh74

% је $ то " схвате,јер & $ се & са " & " ' " $...

? " $ са " " ",група - $ $ $,а ЦГ " - " $ $ " групе....
problem crne gore sto na njihovovu izvrsnu centarsku liniju (pekovic, vucevic, bjelica, dubljevic i dragicevic) ide pa recimo solidna vanjska linija tako ako njihovi protivnici pokriju ovu liniju onda njihova unutrasnja linija moze imati problema
+ jos jedna stvar, sa pekovicem i vucevicem nece moci igrati onu igru iz kvalifikacija jer ce se ovi centri morati daleko vise hraniti loptama, tako da onda treba uspjesno primjeniti novu taktiku
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jan 2013, 00:57

'ladno sam procitao ime Bobi Marjanovic. :lol: :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 02 jan 2013, 13:36

To je problem današnjih generacija.... Svako želi istaći kako poznaje neki sport,često uvrediti onog drugog koji isti sport ode pogledati uživo,jer zaboga valja odneti forumsku pobedu...
Današnji klinci (gde spada i određen broj forumaša)sve svoje komentare donose na osnovu onoga što pročitaju na netu.Pa su tako pročitali kako Marjanović dominira u ligi gde pola timova nema pravog centra,kako je MVP i kako je to srpski Dvajt... I naravno kako je naš narod sposoban večito jednodimenzionalno rezonovati, čitaćemo slične gluposti, jer drugačija reč nije adekvatna,neznanje se valjda nigde namerno ne prosipa...
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Appleseed
Kontakt:

Post Postao/la Appleseed » 02 jan 2013, 17:54

Po čemu su Perović, Katić, Gagić i bolji od Kuzmića?

Kuzmić je draftovan u NBA ligu, solidno igra u ACB, ima sjajne fizikalije, odličan je u odbrani i skoku. Uz to napreduje sve više.

Miličić odavno ne igra i košarka ga očigledno uopšte ne zanima.

Perović je najbolju utakmicu odigrao protiv Prokoma, blago rečeno najslabiji tim Evrolige. Ostale partije nisu ni vredne pominjanja.

Katić je star da bi debitovao za reprezentaciju.

Raduljica nije ni u stanju da dominira protiv Štimca i neće da igra za Ivkovića.

Raković se takođe neće odazivati pozivu.

Marjanović je jedva dominirao Pantića. Ima izvanrednu statistiku ali ne pravi razliku. Pre neki dan, zabeležio je 22
poena i 10 skokova protiv Cibone ali je Mega Vizura izgubila sa 20 razlike.

Gagić se ne snalazi kao rezervni centar kod Vujoševića.

Milutinov ima talenat ali nema još snagu da se bije pod koćem.

Štimac je prvoklasni radnik, ali nedostaju mu talenat i fizikalije za elitnu košarku.

Na osnovu iznesenih činjenica, objasnite mi zašto Kuzmić ne zaslužuje mjesto prije njih?

Iza Krstića, on i Musli predstavljaju najbolja rešenja. Mada lično očekujem da će Duda pokušati sa "svojim" igračima i idejama. Ima tu nažalost mnogo sujete. Kamo sreće da grešim.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 02 jan 2013, 19:47

po svemu sudeci kuzmic se odlucio na BiH

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 03 jan 2013, 10:51

",? за њега ' ' у " ".

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.