Nisi prejak, vec si bezobrazan.anton 1983 je napisao/la:Jednostavno sam prejak!

Uz to si i pregoreo, k'o licna iliti litzna.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Nisi prejak, vec si bezobrazan.anton 1983 je napisao/la:Jednostavno sam prejak!
Argumentirano sam potučen!MaGiCa je napisao/la:Nisi prejak, vec si bezobrazan.anton 1983 je napisao/la:Jednostavno sam prejak!![]()
Uz to si i pregoreo, k'o licna iliti litzna.
Je li?azTer je napisao/la:koliko moraš bit neupućen da vjeruješ kako se treneri raspituju za klubove
Ako je ovo upućeno meni, da odgovorim: stavio sam ovaj tekst samo zbog Tonijeve usporedbe Bayerna i Juvea, a ne zbog Pepa. Ali ne vidim ništa čudno u tome ako se raspitivao. Ako ima ponudu/pozitivne signale ili šta već iz Muenchena, naravno da će se raspitati o klubu, gradu i sl. Uostalom dobro ti je to objasnio i ovaj pajdo moderator.azTer je napisao/la:koliko moraš bit neupućen da vjeruješ kako se treneri raspituju za klubove
Čuj Pep se raspitiv'o za Bayern... k'o da je Bayo seoska koka koju je Pep zrakn'o neđe na igranKidon_burza je napisao/la:Sad kad Juventini proglase Luku izdajnikom italijanskoga roda jer vodi hajku protiv Juveta jer zeli da prekine njihovu dominaciju u Italiji
Pa posto su ga rekordmeisterovski kobasicari proglasili za vjesnika, red je da ga neki drugi proglase za izdajnika. Cisto radi kozmicke ravnoteze.don_burza je napisao/la:Sad kad Juventini proglase Luku izdajnikom italijanskoga roda jer vodi hajku protiv Juveta jer zeli da prekine njihovu dominaciju u Italiji
A jasno je tacno sta: da si se registrovao cisto da bi nam rekao da kljucamo temu ili nesto drugoKSIVLE je napisao/la:Mislim da se tema može komotno zaključati pošto je sve jasno.
MaGiCa je napisao/la:Izjave "ovoga" ili "onoga" ne znace nista. To se u logici uzima kao subjektivnost misljenja i ne moze da stoji kao krunski argument samo po sebi. I npr. o Hitleru su mnogi umni ljudi mislili sve najbolje tamo negde 1930ih, pa ih je on razuverio samo neku godinu nakon toga.![]()
Ovde nije poenta ko ima bolju infrastrukturu ili vise navijaca na stadionima, vec ko ima trenutno jace timove, uprkos raznim koeficijentima. Za koeficijente smo 10000x ispricali sta-gde-ko-i-kako i to je sazvakana tema, no akcenat je na tome ko ima jace igrace u ligi, jace trenere i jace timove, na koncu svega. Tu nisam dobio argumente sa vase strane, osim objasnjenja formulisanog kroz maksimu "Serie A je u padu, a BuLi u usponu".
Toliko se potencira taj pad Serie A, da se preskace cinjenica da je sada Serie A jaca nego prosle godine, opet uprkos odlascima nekih velikih imena iz nje. Ali, vazne su mantre, a ne ono sto je na terenu...
Hare_BvB je napisao/la:
Samo me zanima kako je ustanovljeno (objektivni kriterij?) da su cak i treneri bolji u Serie A?![]()
Pa od trenutnog kadra, mislim da nijedan nema europski trofej kojim bi mogao podiciti svoju trenersku ostavstinu. Zanimljivo. Objektivno do jaja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.