Trebalo bi izvlacenje za 1/4 finale biti 30 oktobra, a utakmice bi se igrale 7 i 28 novembra. Ovako ce biti ako bude kao prosle godine, tj. isti dani i isti razmaci izmedju utakmica.astra1922 je napisao/la:ma nije to radi mene nego ovaj gavran sve pogodio samo vas masioMancini je napisao/la:Za tvoju informaciju prošli na penale!![]()
nego kad je izvlacenje parova i dali se igra jos utakmica u ovoj godini
KUP BiH za sezonu 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Re:
Re: KUP BiH za sezonu 2012/13
preostala osmorka...
Čelik, GOŠK, Olimpic, Sutjeska, Široki Brijeg, Zrinjski, Zvijezda, Željezničar
Čelik, GOŠK, Olimpic, Sutjeska, Široki Brijeg, Zrinjski, Zvijezda, Željezničar
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ove godine očekujem u finalu ŽELJEZNIČAR- siroki/zrinjski...realno gledajuci
- badblueboylivno
- Kontakt:
anonimni je napisao/la:pravo mi je glup ovaj format Kupa, zar nije bolje s 32 ekipe napravit' grupnu fazu, pa onda na proljeće knock-out ?
Trebalo bi uvesti liga-kup, a iz ovog pravog Kupa izbaciti dvomeč format - igrati samo po jednu utakmicu s finalnom utakmicom u Sarajevu.GaziHusrevbeg je napisao/la:![]()
![]()
Svaka ti dala zbog takve ideje.
Inače, čestitke Zrinjskom na prolasku jakog Sarajeva, a žao mi što Olimpic izbaci momke našeg korisnika renata.
Hayley <3
Nije losa ideja tog liga kupa al u pitanju su pare. Da je naci kakvog sponzora da budu nagrade za pobjednike inace bi klubovi igrali sa 2. postavama onako samo da se odigra utakmica. Treba uvasti to da se finale igra jednu utakmicu ne mora to biti sarajevo mijenjat gradove svake godine.
Liga kup? U kojem bi ucestvovale samo klubovi iz Premijer liga i Prve lige FBiH i RS? Nebi bilo lose, ali sta bi bila nagrada za osvojanje tog kupa ukoliko bi i ostavili Kup BiH, bilo bi smjesno da se i za to daje jos jedna pozicija za evropu iz lige.badblueboylivno je napisao/la: Trebalo bi uvesti liga-kup, a iz ovog pravog Kupa izbaciti dvomeč format - igrati samo po jednu utakmicu s finalnom utakmicom u Sarajevu.
Inače, čestitke Zrinjskom na prolasku jakog Sarajeva, a žao mi što Olimpic izbaci momke našeg korisnika renata.
Ali defnitivno treba izvrsiti reformu Kupa BiH, tj. izbaciti ovaj kup FBiH kao kvalifikacije i napraviti nesto tipa FA cup, tj. kroz runde. Npr. u prvoj rundi da pocinju zadnja dva ranga liga, pa onda sve ubacivati jace lige kroz runde.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 24 okt 2012, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Moze biti novcana nagrada ako bi se nasao sponzor to bi bilo vrlo primamljivo za sve klubove. Jos uvesti po jednu utakmicu da se igra to bi bilo negdje oko 5-6 utakmica sa finalom. Izbaciti dvomec u kupu i bilo bi brojcano isto utakmica ...AnelZ je napisao/la:Liga kup? U kojem bi ucestvovale samo klubovi iz Premijer liga i Prve lige FBiH i RS? Nebi bilo lose, ali sta bi bila nagrada za osvojanje tog kupa ukoliko bi i ostavili Kup BiH, bilo bi smjesno da se i za to daje jos jedna pozicija za evropu iz lige.badblueboylivno je napisao/la:anonimni je napisao/la:pravo mi je glup ovaj format Kupa, zar nije bolje s 32 ekipe napravit' grupnu fazu, pa onda na proljeće knock-out ?Trebalo bi uvesti liga-kup, a iz ovog pravog Kupa izbaciti dvomeč format - igrati samo po jednu utakmicu s finalnom utakmicom u Sarajevu.GaziHusrevbeg je napisao/la:![]()
![]()
Svaka ti dala zbog takve ideje.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Neka HT Eronet bude sponzor natjecanja kao jedna od najjačih tvrtki u državi. Ili MTel.terabajt je napisao/la:Nije losa ideja tog liga kupa al u pitanju su pare. Da je naci kakvog sponzora da budu nagrade za pobjednike inace bi klubovi igrali sa 2. postavama onako samo da se odigra utakmica. Treba uvasti to da se finale igra jednu utakmicu ne mora to biti sarajevo mijenjat gradove svake godine.
Teško bi to moglo, ali bi se FBiH kup trebao izbaciti - isključivo dati prvacima kantonalnih kupova nastup u Kupu BiH, uz obvezno domaćinstvo niželigaša višeligašu.... utakmica Široki - Odžak 102 pred 6-7 godina na PecariAnelZ je napisao/la:Ali defnitivno treba izvrsiti reformu Kupa BiH, tj. izbaciti ovaj kup FBiH kao kvalifikacije i napraviti nesto tipa FA cup, tj. kroz runde. Npr. u prvoj rundi da pocinju zadnja dva ranga liga, pa onda sve ubacivati jace lige kroz runde.
Uglavnom, pun sam ideja za to natjecanje.
Hayley <3
Sarajevo Ispade
Al zato Sloga prode
ajmo sad baci Zelju da se igramoooo
Al zato Sloga prode
Evo npr. Liga kup koji je miljama daleko jer nagrade neke nebi bilo, sponzora bi sigurno veoma tesko dobili za takmicenje pa da se nagradi pobjednik:
Premijer liga (16 klubova)
Prva liga FBiH (16 klubova)
Prva liga FBiH (14 klubova)
Ukupno = 46 klubova
Igrala bi se samo po jedna utakmica. Eto nek' finalisti od prosle godine prodju odmah drugo kolo. U prvom kolu bi bila 44 kluba. Trebalo bi se podjeliti na nosioce i nenosioce, tako sto bi nenosioci bili domacini. U drugom kolu bi onda imali 22 pobjednika iz prvog kruga + dvije ekipe koje su bile proslogodinjski finalisti. Opet ista prica oko nosioca i domacinstva. Nakon tog kola ostalo bi 12 ekipa za trece kolo. Tu vise nebi trebalo biti djeljenje na nosioce i nenosioce, vec svi u jedan sesir i izvlaciti, ali opet samo sa jednom utakmicom. E sada, posto kada bi imali u trecem kolu 6 utkmica, znaci da bi u cetvrtom kolu imali 6 ekipa, sada ne znam dali je pametnije da u trecem kolu najbolje cetiri ekipe dobiju direktan prolaz u cetvrto kolo (sto bi nas dovelo do 8 ekipa u cetvrtom kolu) ili da od dvije ekipe od sest koje izbore cetvrto kolo dobiju direktan prolaz u polufinale. I naravno, finale bi se igralo na stadionu koje bi bilo odabrano na pocetku takmicenja.
Premijer liga (16 klubova)
Prva liga FBiH (16 klubova)
Prva liga FBiH (14 klubova)
Ukupno = 46 klubova
Igrala bi se samo po jedna utakmica. Eto nek' finalisti od prosle godine prodju odmah drugo kolo. U prvom kolu bi bila 44 kluba. Trebalo bi se podjeliti na nosioce i nenosioce, tako sto bi nenosioci bili domacini. U drugom kolu bi onda imali 22 pobjednika iz prvog kruga + dvije ekipe koje su bile proslogodinjski finalisti. Opet ista prica oko nosioca i domacinstva. Nakon tog kola ostalo bi 12 ekipa za trece kolo. Tu vise nebi trebalo biti djeljenje na nosioce i nenosioce, vec svi u jedan sesir i izvlaciti, ali opet samo sa jednom utakmicom. E sada, posto kada bi imali u trecem kolu 6 utkmica, znaci da bi u cetvrtom kolu imali 6 ekipa, sada ne znam dali je pametnije da u trecem kolu najbolje cetiri ekipe dobiju direktan prolaz u cetvrto kolo (sto bi nas dovelo do 8 ekipa u cetvrtom kolu) ili da od dvije ekipe od sest koje izbore cetvrto kolo dobiju direktan prolaz u polufinale. I naravno, finale bi se igralo na stadionu koje bi bilo odabrano na pocetku takmicenja.
Amin !BelminM23 je napisao/la:Sarajevo Ispade![]()
Al zato Sloga prode
DRUG NEBI TI PUNCA
Zeljeznicar
Zrinjski
Olimpik
Siroki
Celik
Zvijezda
Gosk
Sutjeska
- Prema trenutnoj tabeli ova prva cetvorka su nosioci a druga cetvorka nenosioci
Koga prizeljkujeje ???
Zrinjski
Olimpik
Siroki
Celik
Zvijezda
Gosk
Sutjeska
- Prema trenutnoj tabeli ova prva cetvorka su nosioci a druga cetvorka nenosioci
Koga prizeljkujeje ???
hehe sta oni najslabijibagrcavi je napisao/la:Amin !BelminM23 je napisao/la:Sarajevo Ispade![]()
Al zato Sloga prode
Jes' ti Dobar aaa?FliX je napisao/la:Zeljeznicar
Zrinjski
Olimpik
Siroki
Celik
Zvijezda
Gosk
Sutjeska
- Prema trenutnoj tabeli ova prva cetvorka su nosioci a druga cetvorka nenosioci![]()
Koga prizeljkujeje ???
ah do mene je, samo prepiso klubove koje je silenT (na pretkodnom listu) kao evidentiro da su prosli..BelminM23 je napisao/la:Jes' ti Dobar aaa?FliX je napisao/la: Zeljeznicar
Zrinjski
Olimpik
Siroki
Celik
Zvijezda
Gosk
Sutjeska
- Prema trenutnoj tabeli ova prva cetvorka su nosioci a druga cetvorka nenosioci![]()
Koga prizeljkujeje ???
evo sa ispravkom:
Zeljeznicar
Zrinjski
Olimpik
Siroki
Celik
Zvijezda
Gosk
Sloga
Nastavak dominacije, i ove godine, KUP JE NAŠ! 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Evo od mene prizeljkivani parova:
Zeljeznicar - Zvijezda
Zrinjski - Gosk
Olimpik - Celik
Siroki - Sloga
Zeljeznicar - Zvijezda
Zrinjski - Gosk
Olimpik - Celik
Siroki - Sloga
zeljo sirokiFliX je napisao/la:Evo od mene prizeljkivani parova:
Zeljeznicar - Zvijezda
Zrinjski - Gosk
Olimpik - Celik
Siroki - Sloga
zrinjski olimpik
zvijezda sloga
gosk CELIK
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Ja bih volio Celik - Zeljo 
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- pintol_TM87
- Kontakt:
svi bi mi to htjeli ..amEl_rooB je napisao/la:Ja bih volio Celik - Zeljo
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- harison_ford
- Kontakt:
pintol_TM87 je napisao/la:svi bi mi to htjeli ..amEl_rooB je napisao/la:Ja bih volio Celik - Zeljo
da vam se ravansiramo, imam osjecaj da bi tad iskihali za sve ove godine sto vas nismo dobili
RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.