GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Samo vi nastavite pisati.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ubaci Kuyta, izbaci Robbena.
Čovječe, kako su loši Holanđani.
Ni "k" od kolektiva. Sneijder bi ih trebao išamarati u svlačionici i objasniti neke stvari.
Čovječe, kako su loši Holanđani.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- maximusdecimus
- Kontakt:
Robben je racku od ovce, šteta što Stam više ne igra da mu zvekne jednu preko usta škrbavih
De Jong će ga kung fu potezom nokautirati u svlačionici.maximusdecimus je napisao/la:Robben je racku od ovce, šteta što Stam više ne igra da mu zvekne jednu preko usta škrbavih
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Holanđani su debelo potcijenili Dance, a kad su primili gol onda je već nastao veliki problem. To će vjerovatno biti škola Njemačkoj i Portugalu i mislim da će Holanđani (ako izgube) teško do četvrtfinala.
Dabogda obe ekipe ispale. A tako će i biti.
Nizozemci obična egoistična gamad, a Danci ni sami ne znaju kako vode, nisu centar prešli dva puta u 90 minuta.
Nizozemci obična egoistična gamad, a Danci ni sami ne znaju kako vode, nisu centar prešli dva puta u 90 minuta.
po meni čist penal
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Čist penal za Nizozemce.
Ali neka nije sudio, **** im m...
Ali neka nije sudio, **** im m...
Sudija je sinoc debelo ostetio Grke, sada i Holandiju.
Respekt za Sneijdera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
On ih je prije dvije godine doveo do finala.....Virtu4l je napisao/la:Respekt za Sneijdera.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Nije bilo sreće.. jedna od rijetkih tekmi u kojoj Holandija nije postigla gol mislim od finala svjetskog prvenstva..al ajd pokazali su da mogu..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Jedini koji je odigrao na nivou.Virtu4l je napisao/la:Respekt za Sneijdera.
Robben gdje god igra zasere stvar do temelja. Bayern je najviše zbog njega prokockao Ligu Prvaka, u Bundesligi je također promašio penal u odlučujućoj utakmici... Sad odigrao katastrofalno, imao 30 udaraca, niti jedan ni blizu okvira gola... K A T A S T R O F A
Tooo Danciiii... Realno bolji su bili
Kakava utakmica od strane Danske,repect do neba.
Holadija me totalo razocarala,nije ni blizu od onog sto sam ocekivao.Jedini igrac vrijedan pohvale je Snaijder.
Holadija me totalo razocarala,nije ni blizu od onog sto sam ocekivao.Jedini igrac vrijedan pohvale je Snaijder.
Visca el Barça ! Mes que un club !
I neko kaze Real se zahebo sto ga je pustiomaximusdecimus je napisao/la:Robben je racku od ovce, šteta što Stam više ne igra da mu zvekne jednu preko usta škrbavih
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 09 jun 2012, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
cestitke dancima na bodovima,sa ovom pobjedom im se cak i drugi krug otvara,samo tesko ce to ici jel ih vise niko podcjeniti nece..kod oranja jedino heitinga i snajder mogu prolazne dobiti,podsjecaju me na nasu repre. 
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako se po jutru poznaje dan, ovo ce prventstvo obilovati sudijskim greskama i ispadanju glavnih favorita.
Holandija nije zasluzila poraz, ali to je nogomet, sasvim nepredvidiv.
Slijedi poslastica, derbi prvog kola, nadamo se da cemo uzivati i na kraju sa Svabama slaviti.
Holandija nije zasluzila poraz, ali to je nogomet, sasvim nepredvidiv.
Slijedi poslastica, derbi prvog kola, nadamo se da cemo uzivati i na kraju sa Svabama slaviti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Al Zato je za Snajdera debelo popusio
Sent from my LT15i using Tapatalk 2
Sent from my LT15i using Tapatalk 2
Thomas Müller - Fußballgott
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Agger + Kjaer odigrali k'o Nesta i Cannavaro.
Holandija nikakva. Prvenstveno oni od kojih se najviše očekuje (Robben + Robin). Sneijder nakon nikakve sezone pokazao da je on alfa i omega u reprezentaciji i da oblačenjem reprezentativnog dresa postaje x puta bolji igrač.
Hemija koju sam spominjao kada je Portugal u pitanju se može nazvati problemom kod Holandije. Uostalom, kada ti jedan igrač prije početka turnira javno iznese nezadovoljstvo, onda je to dovoljno. Vjerujem da će to biti nešto bolje u naredne 2 utakmice, al' se iskreno nadam da će Holanđani završiti prvenstvo u grupnoj fazi.
Fakat ih ne mogu.
Nekako mi se čini da De Jong i Van Bommel "opuste" Robbena i Affelaya u defanzivi. Jbt, pa Danska ih je probijala po boku, baš iz razloga što se ćelo i Affelay nisu vraćali i duplali Romedahla i onog malog (ne znam ko je, znam da je zabio gol).
Uh, kakav bi to bio dan kada bi Portugal večeras ugrabio pobjedu.
Holandija nikakva. Prvenstveno oni od kojih se najviše očekuje (Robben + Robin). Sneijder nakon nikakve sezone pokazao da je on alfa i omega u reprezentaciji i da oblačenjem reprezentativnog dresa postaje x puta bolji igrač.
Hemija koju sam spominjao kada je Portugal u pitanju se može nazvati problemom kod Holandije. Uostalom, kada ti jedan igrač prije početka turnira javno iznese nezadovoljstvo, onda je to dovoljno. Vjerujem da će to biti nešto bolje u naredne 2 utakmice, al' se iskreno nadam da će Holanđani završiti prvenstvo u grupnoj fazi.
Nekako mi se čini da De Jong i Van Bommel "opuste" Robbena i Affelaya u defanzivi. Jbt, pa Danska ih je probijala po boku, baš iz razloga što se ćelo i Affelay nisu vraćali i duplali Romedahla i onog malog (ne znam ko je, znam da je zabio gol).
Uh, kakav bi to bio dan kada bi Portugal večeras ugrabio pobjedu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.