GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
4-1 Rusi fantazija giganti svaka čast 

- IlPrincipino
- Kontakt:
Pavlyuchenko pokazao Kerzakovu kako se to radi...
Rusi jako dobri...
Rusi jako dobri...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
-
- Kontakt:
NEOBJAŠNJIVO je Francizsek Smuda odugovlačio s izmjenama u utakmici s Grčkom na otvaranju Eura. Nakon što su im Grci zabili pogodak početkom drugog poluvremena s igračem manje, Smuda je do kraja dvoboja mijenjao samo onda kad je morao (isključenje vratara Szczesnyja).
Poslije utakmice žalio je što njegovi igrači nisu uspjeli pobijediti
"Mi smo gubitnici, osim dva boda ostali smo i bez Szczesnyjog. Bili smo bolji u prvom poluvremenu, ali kod njihovog izjednačujućeg gola i sreća nam je okrenula leđa", rekao je Smuda:
"Prve utakmice na velikim turnirima često završe neriješeno, a tako je bilo i ovaj put. Međutim, mi smo u nepovoljnom položaju, gorem nego prije utakmice kada sam u očima svojih igrača vidio pritisak. Neki su vjerojatno izgorjeli", dodao je je Smuda, a prenosi Wyborcza.pl.
U izjavi za poljsku televiziju njihov izbornik je također je apostrofirao "pritisak koji je sputao igrače":
"Čestitao sam im na njihovom izdanju. Rekao sam 'glavu gore, pa nismo izgubili'. Turnir je i dalje otvoren, ne možemo okrenuti glavu od činjenice da nismo pobijedili, ali moramo se usredotočiti na preostala dva susreta. Barem nismo izgubili. Još imamo za odigrati dvije utakmice i obje moramo dobiti. Igrači su očito bili pod velikim pritiskom, ali pokazali su veliki borbeni duh. Ova mlada momčad nije imala iskustvo grčke momčadi", emitirao je dašak optimizma Smuda.
Lewandowski: I dalje smo u lovu
Najbolji igrač Poljske i strijelac jedinog pogotka, Robert Lewandowski, slično je rezonirao:
"I dalje smo u lovu. Nadam se da ako ćemo igrati kao u prvom poluvremenu, da možemo dobiti preostale dvije utakmice", komentirao je sjajni napadač Borussije Dortmund.
Poslije utakmice žalio je što njegovi igrači nisu uspjeli pobijediti
"Mi smo gubitnici, osim dva boda ostali smo i bez Szczesnyjog. Bili smo bolji u prvom poluvremenu, ali kod njihovog izjednačujućeg gola i sreća nam je okrenula leđa", rekao je Smuda:
"Prve utakmice na velikim turnirima često završe neriješeno, a tako je bilo i ovaj put. Međutim, mi smo u nepovoljnom položaju, gorem nego prije utakmice kada sam u očima svojih igrača vidio pritisak. Neki su vjerojatno izgorjeli", dodao je je Smuda, a prenosi Wyborcza.pl.
U izjavi za poljsku televiziju njihov izbornik je također je apostrofirao "pritisak koji je sputao igrače":
"Čestitao sam im na njihovom izdanju. Rekao sam 'glavu gore, pa nismo izgubili'. Turnir je i dalje otvoren, ne možemo okrenuti glavu od činjenice da nismo pobijedili, ali moramo se usredotočiti na preostala dva susreta. Barem nismo izgubili. Još imamo za odigrati dvije utakmice i obje moramo dobiti. Igrači su očito bili pod velikim pritiskom, ali pokazali su veliki borbeni duh. Ova mlada momčad nije imala iskustvo grčke momčadi", emitirao je dašak optimizma Smuda.
Lewandowski: I dalje smo u lovu
Najbolji igrač Poljske i strijelac jedinog pogotka, Robert Lewandowski, slično je rezonirao:
"I dalje smo u lovu. Nadam se da ako ćemo igrati kao u prvom poluvremenu, da možemo dobiti preostale dvije utakmice", komentirao je sjajni napadač Borussije Dortmund.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- Amoxicillin
- Kontakt:
al mrzim ove ruse to je nenormalno 

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Šta ti znači to kopiranje? Mi ne znamo ući na stranicu od sportskih ili neku drugu?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Strašna utakmica, jedni i drugi otvorenog garda.
Ovaj Dzagoev
je fenomenalan igrač, lijep pregled igre, ne boji se duela, i pokazao je Kerzhakovu kako se daje gol
Zbornaja izgleda fantasticno, Dick ih je ustrojio odlicno, disciplinovani su, ovaj trio naprijed je vrlo agilan, dok jedan širi, drugi se zabada, a treći bira kome podvaliti. Treba dodat da Češki bekovi s stoperima plivaju, predaleko su od njih i stoje previsoko
A neki su ovu skupinu proglasili najlosijom, neatraktivnom i najdosadnijom

Ovaj Dzagoev

Zbornaja izgleda fantasticno, Dick ih je ustrojio odlicno, disciplinovani su, ovaj trio naprijed je vrlo agilan, dok jedan širi, drugi se zabada, a treći bira kome podvaliti. Treba dodat da Češki bekovi s stoperima plivaju, predaleko su od njih i stoje previsoko

A neki su ovu skupinu proglasili najlosijom, neatraktivnom i najdosadnijom

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- legenda reala
- Kontakt:
badblueboylivno je napisao/la:Najgora skupina ikad, skup najnezanimljivijih reprezentacija koje su došle na Euro. Predviđam total 4 gola i prolazak Rusije.
Monolog je napisao/la:Više golova će pasti na meču Holandija - Njemačka nego na svih 6 mečeva ove grupe.
Momci su uvijek znali

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Koliko samo strucnjaka na ovome forumu a fudbal u BiH u velikim problemima.
Za ne povjerovati sta pojedini pisu.

Za ne povjerovati sta pojedini pisu.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ovo je sigurno najslabija skupina, ali to ne znači da će biti i dosadna, neatraktivna itd.
Rusi ili su stvarno prejaki ili je ova Češka tako slaba...
Grci još jednom pokazali tko su i što su. Ne volim njihovu igru, ali danas mi nije nimalo krivo što su uzeli bod. Prvo što su oštećeni od onog španjolskog klauna, a drugo što nisu odustali i što su pokazali muda i pobjednički mentalitet i sa igračem manje.
Rusi ili su stvarno prejaki ili je ova Češka tako slaba...
Grci još jednom pokazali tko su i što su. Ne volim njihovu igru, ali danas mi nije nimalo krivo što su uzeli bod. Prvo što su oštećeni od onog španjolskog klauna, a drugo što nisu odustali i što su pokazali muda i pobjednički mentalitet i sa igračem manje.
Ubjedljiva i vise nego zasluzena pobjeda Rusije. Jedino sto Advocaat igracima moze zamjeriti jeste realizacija pred protivnickim golom.
Dzagoev je strasan igrac i bas ce biti interesantno vidjeti koji ce se klubovi ukljuciti u utrku da istog dovedu uz svoje redove, a jos treba imati na umu da mu ugovor sa CSKA istice 31.12.2012.
Takodjer ne mogu se oteti utisku da kod treceg gola Rusa Cech snosi odredjenu krivicu.
Dzagoev je strasan igrac i bas ce biti interesantno vidjeti koji ce se klubovi ukljuciti u utrku da istog dovedu uz svoje redove, a jos treba imati na umu da mu ugovor sa CSKA istice 31.12.2012.
Takodjer ne mogu se oteti utisku da kod treceg gola Rusa Cech snosi odredjenu krivicu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Što ne citiraš one koji su baš znalilegenda reala je napisao/la: Momci su uvijek znali![]()
![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Man of the match Džagoev.
Flop of the match Kerzhakov.
Flop of the match Kerzhakov.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
a odbrane i kurca u ove ceske pa bosna ima bolju odbranu ebote
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da ne bude da niko ovo nije prognoziraoraul-zakon je napisao/la:U ovoj će grupi biti najviše golova.![]()
Nije trollanje, živi bili pa vidjeli.

Fantasticno otvaranje prvenstva i nadajmo se da ce i narednih dana nastaviti sa ovakvim tekmama

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Titova-Juga
- Kontakt:
Onaj Kerzhakov oca mi amater pravi :S.
Evo sto ne zna dat gol, nego opali iz 99 i 100% sanse nekoliko metara od gola :S
Evo sto ne zna dat gol, nego opali iz 99 i 100% sanse nekoliko metara od gola :S

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
rusija dobra ekipa mogla bi mnogima pomrsiti racune.uzivao sam gledajuci ovu utakmicu 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- legenda reala
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Što ne citiraš one koji su baš znalilegenda reala je napisao/la: Momci su uvijek znali![]()
![]()
Neću da se falim

Vidi prvu stranicu i uvjeri se

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Upravo to se i desilo. Česi su hrabro ušli u utakmicu, ali protivnik je bio prejak za njih i u takvom omjeru snaga nisu imali puno šansi. Rusija je ubjedljivo najjači kolektiv na prvenstvu, tim koji se odlično poznaje, dosta igrača igraju zajedno i u svojim klubovima, plus sjajan stručnjak na klupi Zbornaje. Jedina mana je možda malo sporija odbrana. Keržakov je dosta toga promašio, ali to je odličan igrač, odlično se kreće i sigurno će u narednim utakmicama biti bolji, ali i ako ne bude Rusi nemaju razloga za brigu jer imaju pet odličnih napadača na raspolaganju.Virtu4l je napisao/la:Rusija bi trebala samljeti Češku.
Necid out, Baroš in... čudno.
Rusija je ovom pobjedom otvorila vrata za drugi krug, ali što je najbitnije moći će kalkulisati i 'birati' protivnika u drugom krugu. Prvi preduslov za ovo je pobjeda protiv Poljske u narednom kolu. Onako na prvu, Rusija je apsolutni favorit protiv Poljske, ali siguran sam da će to biti puno teži posao za njih.
Utakmica bez žutog kartona, bez grubih prekršaja, sve veoma fer i korektno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Češka odbrana liči na odbranu San Marina da je neko drugi igrao umjesto Kerzhakova rezultat je mogao biti i mnogo veći.
Moram spomenuti i Webba koji nije svirao očigledan penal nad Arshavinom nakon guranja sa leđa od strane Plašila.
Ja stvarno ne znam šta je sa ovim sudijama, početak Eura i već u prvim utakmicama nekoliko kardinalnih greška.
Moram spomenuti i Webba koji nije svirao očigledan penal nad Arshavinom nakon guranja sa leđa od strane Plašila.
Ja stvarno ne znam šta je sa ovim sudijama, početak Eura i već u prvim utakmicama nekoliko kardinalnih greška.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.