Samo trpaj Marco.Pale_Companion je napisao/la:REUS !!!!!!!!!!!!! 7. minuta !!!!!![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Samo trpaj Marco.Pale_Companion je napisao/la:REUS !!!!!!!!!!!!! 7. minuta !!!!!![]()
Kume hoće l' bit ta utakmica kupa negdje na TV?Pale_Companion je napisao/la:Na današnjoj press konferenciji izjavio je Favre da je Patrick Herrmann potpuno spreman za sutrašnju utakmicu sa Bayernom i da će konkurisati za sutrašnji sastav... Odlične vijesti za nas![]()
Gladbach je danas produžio ugovor do 2014-te sa rezervnim golmanom Christofer Heimeroth-om
Nimla_RZ je napisao/la:Kume hoće l' bit ta utakmica kupa negdje na TV?Pale_Companion je napisao/la:Na današnjoj press konferenciji izjavio je Favre da je Patrick Herrmann potpuno spreman za sutrašnju utakmicu sa Bayernom i da će konkurisati za sutrašnji sastav... Odlične vijesti za nas![]()
Gladbach je danas produžio ugovor do 2014-te sa rezervnim golmanom Christofer Heimeroth-om
Ono sinoc kako je odigrao je bilo vrhunski ! Ni jednom mu nije pobjegao prcavi francuz . Sto se tice defanzivnih zadataka momak je eine bankPale_Companion je napisao/la:kako je samo mali Jantschke odlično odigrao sinoć, sjajno je uštopao riberya.. jedan od najboljih desnih bekova u bundesligi po meni
Jantschke-a nećeš baš često vidjeti u ofanzivi, no to nije zbog njegove limitiranosti već zbog Favreove taktike. Daems je taj koji češće probija po strani dok Tony u tim slučajevima više ulazi u sredinu odbrane ili ide do centra da spriječi mogući protunapad. Niti ja nemogu reći kakv je Tony u ofanzivi jer je rijetko u napadačkim zadacima.. To je ono što Favre preferira i to je ono što on traži od Jantsckhea...Doduše vidio sam ga u mladoj repki Njemačke u ofanzivnim zadacima, i bio je sasvim solidan...Damir_BvB je napisao/la:Ono sinoc kako je odigrao je bilo vrhunski ! Ni jednom mu nije pobjegao prcavi francuz . Sto se tice defanzivnih zadataka momak je eine bankPale_Companion je napisao/la:kako je samo mali Jantschke odlično odigrao sinoć, sjajno je uštopao riberya.. jedan od najboljih desnih bekova u bundesligi po meni. A sto se tice ofanzive potanak je previse, cak je vise limitiran nego Schmellzer. Ali ako ovako nastavi bit ce jedan od najbolji bekova lige, i sigurno je jedno od otkrivenja ove sezone, samo Herrman po meni ima potencijal naslijedit Reusa bez problema .
Jeste, istina samo jednom, u prvom poluvremenu. Proslijedio je loptu Robbenu, a ovaj promašio čist zicer.Damir_BvB je napisao/la:Ono sinoc kako je odigrao je bilo vrhunski ! Ni jednom mu nije pobjegao prcavi francuz . Sto se tice defanzivnih zadataka momak je eine bankPale_Companion je napisao/la:kako je samo mali Jantschke odlično odigrao sinoć, sjajno je uštopao riberya.. jedan od najboljih desnih bekova u bundesligi po meni. A sto se tice ofanzive potanak je previse, cak je vise limitiran nego Schmellzer. Ali ako ovako nastavi bit ce jedan od najbolji bekova lige, i sigurno je jedno od otkrivenja ove sezone, samo Herrman po meni ima potencijal naslijedit Reusa bez problema .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.