28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako ce zavrsiti utakmica Brazil - Bosna i Hercegovina ?

Pobjeda Brazila
100
38%
Nerijeseno
88
34%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
73
28%

Ukupno glasova: 261

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 09 feb 2012, 15:41

pape objavljuje spisak 17 februara a selektor brazila 3 dana prije papeta, dakle 14 februara.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 feb 2012, 17:15

Goalgetter je napisao/la:@Elegant :lol: :lol: . Izgleda ti nas hoces da ubjedis da nece biti poziva :mrgreen: (p.s ovo su postovi samo sa ove stranice).
Elegant je napisao/la:Sutra selektor Susic objavljuje spisak, pa cemo vidjeti hoce li biti novih imena protiv Brazila, ja mislim da nece.
Elegant je napisao/la:Druze ni jedan novi igrac nece dobiti poziv protiv Brazila to je i Pape sam izjavio, jedino ako se ne predomisli do petka.
Elegant je napisao/la:Mislim da nece biti novih igraca, kao sto je najavio ali eto sacekajmo petak.
Elegant je napisao/la:Koliko se sjecam Pape je reako da protiv Brazila nece biti novih imena, sad da li se nesto promjenilo ne znam.
Pa kad pojedincima treba nacrtati, oni zapeli za Viscu i ostale, sve neki sastavi se prave sa novim igracima a nijedan nece dobiti poziv.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 12 feb 2012, 14:00

Ima li neko kartu viska za C5 sektor,hanman sam plaho zakasnio ??

Delirium
Kontakt:

Post Postao/la Delirium » 13 feb 2012, 12:23

Begović

Maletić Pandža Spahić Papac

Salihović

Pjanić Misimović Lulić

Ibišević Džeko

Malo sam izmješo' sastav al mislim da je ovo najkvalitetniji sastav koji možemo pružit. Jer Brazil je dosta jaka ekipa i sad bi bilo glupe da udvedemo nekog Višću ili šta ja znam, tad bi nas jednostavno pojeli Brazilci. Kada budemo igrali protiv nekog slabijeg onda možemo uvodit ove mlade, a sad da uvedeš samo bi džaba popušili 4-0 /5-0

Možda se neki ne slažu sa mnom al eto, svi imamo svoje mišljenje
Zadnja izmjena: Delirium, dana/u 13 feb 2012, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija, neka živi Bosna naša država!

FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 feb 2012, 12:25

Delirium je napisao/la:Begović

Mujdža Pandža Spahić Papac

Maletić Salihović

Pjanić Misimović Lulić

Džeko
Otkud ti Maletic ko zadnji vezni :mrgreen:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 feb 2012, 12:27

Goalgetter je napisao/la:

Maletić Salihović

Pjanić Misimović Lulić

Džeko
Bio čo'jk u Delirijumu
Mora sa kakve fešte frišak sjeo za komp.
:mrgreen:
Teško da Mujdža počne ovu :?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Delirium
Kontakt:

Post Postao/la Delirium » 13 feb 2012, 12:28

Goalgetter je napisao/la:

Maletić Salihović

Pjanić Misimović Lulić

Džeko

Sjebo sam se malo evo editovo sam.

FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 feb 2012, 12:32

Delirium je napisao/la:
Sjebo sam se malo evo editovo sam.
Jos gore, sad je na poziciji desnog beka :lol:

Na Maletica vise ne treba racunati, za krilne pozicije imamo Lulica, Viscu i Stevanovica, a za poziciju desnog beka trebamo pronaci alternativu poslije Mujdze, a to sigurno nije Maletic, on je krilo, igrao je u defanzivi jer nismo imali boljih.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 feb 2012, 12:33

Sve zavisi o tome koga pozove. Najbolje bi bilo da vidimo makar 1-2 nova imena u reprezentaciji i da ih ubaci u drugom poluvremenu.
Rezultat je manje važan (ne bi valjalo da primimo puno golova), bitno je da dobro odigramo i da koji put zaparamo mrežu iza brazilskog portira.

@Delirium priznaj da si ''rokao'' sinoć ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Delirium
Kontakt:

Post Postao/la Delirium » 13 feb 2012, 16:19

Pričajte šta hoćete Maletić je igračina, nisam mislio da on igra istu poziciju kao Pandža i Spahić nego da on više ide po strani jer je dosta brz i lako bi mogo' proć u napad a potom se veoma brzo vratit. Ja OPET mislim da je on daleko bolji od Zahirovića, a oni tu igraju slične pozicije.

FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 13 feb 2012, 16:44

Ne igraju ni blizu, Zahirović je defanzivni vezni.
Čelik Zenica 1945

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 feb 2012, 16:58

-------------------- Begovic ----------------------
?????? ---- Spahic --- Pandza/Jahic ---- Papac
--------- Salihovic ------ ???????? ----------------
Visca ---------- Pjanic/Miske ------------- Lulic
--------------------- Dzeko -----------------------

Mislim da bi ovako mogao izgledati kostur ekipe za sljedecu utakmicu. Sad ima dosta upitnika, prva je pozicija desnog beka.
Pape je dosta krpio rupe na toj poziciji u proslim kvalifikacijama, ali mislim da je i njemu jasno da pored Mujdze, trebamo jos jednog klasicnog desnog beka, a ne Zahirovica ili Lulica, koji ce ispomagati stalno na toj poziciji kad njega nema.
Drugi upitnik bi bila ta pozicija 2. zadnjeg veznog pored Salihovica, neznamo jos da li se Rahimic oprostio, a i vjerovatno da Medunjanin nece igrati u prvih 11, jer nije standardan u Maccabiju. Tu se onda jos nudi Zahirovic, a moguce da Pape izvuce nekog ''asa iz rukava'' .
Po krilima ce harati Visca i Lulic, a u sredini ce vjerovatno Pjanic igrati, mada je i steta ostaviti Misketa na klupi, jednostavno, uvijek nam moze pomoci svojim genijalnim potezima.

Nakon spiska, 17. Februara, sigurno cemo vise znati, ovako mozemo samo nagadjati.

Delirium
Kontakt:

Post Postao/la Delirium » 13 feb 2012, 17:03

Goalgetter je napisao/la:-------------------- Begovic ----------------------
?????? ---- Spahic --- Pandza/Jahic ---- Papac
--------- Salihovic ------ ???????? ----------------
Visca ---------- Pjanic/Miske ------------- Lulic
--------------------- Dzeko -----------------------

Mislim da bi ovako mogao izgledati kostur ekipe za sljedecu utakmicu. Sad ima dosta upitnika, prva je pozicija desnog beka.
Pape je dosta krpio rupe na toj poziciji u proslim kvalifikacijama, ali mislim da je i njemu jasno da pored Mujdze, trebamo jos jednog klasicnog desnog beka, a ne Zahirovica ili Lulica, koji ce ispomagati stalno na toj poziciji kad njega nema.
Drugi upitnik bi bila ta pozicija 2. zadnjeg veznog pored Salihovica, neznamo jos da li se Rahimic oprostio, a i vjerovatno da Medunjanin nece igrati u prvih 11, jer nije standardan u Maccabiju. Tu se onda jos nudi Zahirovic, a moguce da Pape izvuce nekog ''asa iz rukava'' .
Po krilima ce harati Visca i Lulic, a u sredini ce vjerovatno Pjanic igrati, mada je i steta ostaviti Misketa na klupi, jednostavno, uvijek nam moze pomoci svojim genijalnim potezima.

Nakon spiska, 17. Februara, sigurno cemo vise znati, ovako mozemo samo nagadjati.

Ispast će Pape glup ako Misketa ostavi na klupi, naš glavni igrač ne bi smjeo ić na klupu. Jednostavno Misimović kod nas igra tu ulogu playmakera i niko sem njega u našoj repki to tako dobro ne radi, Pjanić je još mlad i neiskusan za toga njemu bi bolje bilo da igra po krilu

FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 feb 2012, 17:06

Kamo srece da mozemo vec oprobati Hadzica na DM. Ali eto nadati se da ce mu oni nasi majmuni dati bar drzavljanstvo do kvalifikacija...za EP 2016. :D Ne kontam zasto nije stavio koji Euro ili cevap medju papire, ili da mu neko od nas preko veze sta sredi... :mrgreen: Ovako cemo se nacekati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 feb 2012, 17:07

Delirium je napisao/la:
Ispast će Pape glup ako Misketa ostavi na klupi, naš glavni igrač ne bi smjeo ić na klupu. Jednostavno Misimović kod nas igra tu ulogu playmakera i niko sem njega u našoj repki to tako dobro ne radi, Pjanić je još mlad i neiskusan za toga njemu bi bolje bilo da igra po krilu
Bolje ispasti glup, nego iz aviona :mrgreen: .

Ma tesko, los je Pjanic na poziciji krila pravo, pogotovo protiv jacih repki, nit' imas korisiti od njega u defanzivi ili ofanzivi. Stoga treba jedan na klupu (barem protiv jacih timova), Miske ili Pjanic.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 13 feb 2012, 17:10

ne kontam, ev i @goalgetter i @principatus traze drugog DM pored salihovica, a zaboravljate na zahirovica...hadzic ne moze bit bolji od zahirovica nikako...jedan od nasih najboljih igraca u zadnjim tekmama, a vi ga vec izostavljate...pogotovo sada kada ce se rahima ocigledno oprostiti...mada se s njim nikad ne zna...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 feb 2012, 17:14

@Limunitos

Naveo sam ja Zahirovica u mom postu, samo sto sam u onoj formaciji stavio upitnik, jer ih dosta konkurisu za tu poziciju. Rahimic i Medunjanin su inace igrali na toj poziciji, a sad kako izgleda, nijedan od njih.

Ali sigurno, da je Zahirovic favorit za tu poziciju, ma da ima i nekih drugih opcija tu.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 feb 2012, 17:33

Limuntos, ne izostavljam Zahirovica uopste. Hadzic nek mu bude konkurencija na toj poziciji, pa ko se pokaze kao bolji. Hadzic u ovom momentu je stub i sef odbrane svoje ekipe, Zahirovic je cesce morao i na klupu. Isto vazi i za Zukanovica i Pandzu. Konkurencija i zamjena jedan drugom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 feb 2012, 18:41

Mislim da Susic treba pozvati Zukanovica i Cocalica,igraju standardno dobro u svojim klubovima,stoperi su i buducnost rerpezentacije! Cocalic igra u Makabiju iz Haife,klubu koji redovno osvaja titule u Izraelu,igra grupnu fazu LP i EL,a Mravac igra u zadnjeplasiranom klubu prosjecne Austrijske lige,i Susic ga nazalost zove,kao i Maletica koji igra negdje u Kazahstanu,sto je sramotno zaista! ako zelimo SP,onda moramo zvati sve najbolje igrace sto ova drzava ima,igrace koji redovno igraju u svojim klubovima,a Cocalic i Zukanovic su jedni od njih...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 13 feb 2012, 19:57

Meni nije jasno kako možete stavljati višću u prvi plan, ali haj dobro.
Bit će veoma zanimljivo šta će safet promjeniti u taktici, pošto je tako nešto nagovjestio.Moje mišljenje je da promjene u taktici neće biti.
Džeko će biti usamljen stim da postoji mogućnost da ibišević dobije zadatke na desnom krilu.
U toj varijanti, misimović i pjanić nemogu igrati zajedno.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.