Edin Višća

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

baboitata
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la baboitata » 21 feb 2012, 01:50

zgembo89 je napisao/la:brzo se adaptirao na tursku ligu,ali moramo reći da je turska liga i bila propast za većinu igrača..znači čim bude u mogućnosti da kidne iz turske u lige5 pogotov njemačku bilo bi super da iskoristi,inače ovo je zasad odlično pročut će se za njega,a on se u međuvremenu izgrađuje kao fudbaler..

A ko će dobit poziv umjesto Mujdže zna li se ??? po meni ne bi bilo lijepo zvat Višću,a izostavit Stevanovića
A zasto? Mislis da je Stevanovic bolji od Visce ili je nesto drugo u pitanju?

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 21 feb 2012, 01:56

zgembo89 je napisao/la:brzo se adaptirao na tursku ligu,ali moramo reći da je turska liga i bila propast za većinu igrača..znači čim bude u mogućnosti da kidne iz turske u lige5 pogotov njemačku bilo bi super da iskoristi,inače ovo je zasad odlično pročut će se za njega,a on se u međuvremenu izgrađuje kao fudbaler..

A ko će dobit poziv umjesto Mujdže zna li se ??? po meni ne bi bilo lijepo zvat Višću,a izostavit Stevanovića
Stevanović i Višća razlika ko nebo i zemlja, prvi vise sjedi na klupi nego sto igra za Vojvodinu, a drugi naprosto eksplodirao zabija kome prije stigne, nemozes porediti niti njihovu trenutnu fizicku spremu niti njihov kvalitet, Višča je za ovog nekoliko klasa iznad realno sto jest jeste ;)
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 21 feb 2012, 02:49

Hoomer je napisao/la:

Stevanović i Višća razlika ko nebo i zemlja, prvi vise sjedi na klupi nego sto igra za Vojvodinu, a drugi naprosto eksplodirao zabija kome prije stigne, nemozes porediti niti njihovu trenutnu fizicku spremu niti njihov kvalitet, Višča je za ovog nekoliko klasa iznad realno sto jest jeste ;)
Mnogo kontradiktornosti u tvom postu
kako mozes porediti trenutnu formu kad je tursko prvenstvo u toku a srpsko ima pauzu,uz to Stevanovic ima vecu minutazu trenutno na prijateljskim nego Visca u prvenstvu,koji uglavnom krece sa klupe

ova statistika je za sva takmicenja:
-turska liga je stigla do 27 kola I Visca ima 38 tekmi,6 golova,8 asist

-srpska je dosla do 18 kola i Stevanovic ima 26 tekmi,8 golova,6 asist,

uglavnom slicni igraci ,igraju vecinom desno krilo ,Visca u reprezentaciji lijevo a nekad i u klubu,juce je poceo kao desno a zavrsio kao lijevo,dao gol i to sve u 40-ak minuta :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 feb 2012, 03:37

Hoomer je napisao/la:

@santos te ubi statiskom a bogami i argumentima.
Bas tako kako santos rece naprotiv vrlo su slicni igraci u u kvalitetu i pozicijama gdje igraju.S tim sto Viscu mozes donekle bacati kao lulica mada su u defanzivi relativna taraba.
Stevanovic se pa skoro moze nazvati klasicnim desnim krilom a to nam bas u repci i treba.
Visca je odmah uz njega i za njih radi vrijeme.Ako mogu u U-21 igrati zajedno,brzo ce to i u A selekciji skontati.
O sjedenju na klupi ,fizicka sprema jednog koji igra vec mjesec dana prvenstvo i drugog kome nije ni pocela sezona ali opet u pripremnim mecevima ima vise minutaze i te price nije zgoreg dobro cekirati a ne letiti pred rudu.
Nista gore nego klupsko navijacki pricati o reprezentativcima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 21 feb 2012, 04:26

baboitata je napisao/la:

Stevanovic nije nista bolji od Visce, nego su jednaki. U poredku lige Turksa je jaca, al' u poredjenju klubova Vojvodina je jaca od Istanbul BB. Pred njima je sjajna buducnost i aBd obojica ce biti vazne karike u nasoj reprezentaciji dugi niz godina. Obojica su brzi, obojica imaju dobru tehniku, dobar sut.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 21 feb 2012, 09:34

AÐ_Official je napisao/la:
baboitata je napisao/la:

Stevanovic nije nista bolji od Visce, nego su jednaki. U poredku lige Turksa je jaca, al' u poredjenju klubova Vojvodina je jaca od Istanbul BB. Pred njima je sjajna buducnost i aBd obojica ce biti vazne karike u nasoj reprezentaciji dugi niz godina. Obojica su brzi, obojica imaju dobru tehniku, dobar sut.
Ljudi pustite ta glupa poredjenje, hvala bogu pa imamo ovako dva dobra malda igraca i AÐ_Official je potpuno u pravu briblizno su jednaki, Visca ima malo bolji sut a Stevanovic bolji odraz i udarac glavom.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 21 feb 2012, 10:00

Ja jedva cekam da oni dodju u kombinacije oko A tima. Brzine na krilima i klasicnih krilnih igraca nam fali godinama.....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 feb 2012, 10:34

Stevanovica i Viscu treba polako navikavati na A reprezentaciju.
Lagane prijateljske utakmice, mozda i protiv Liechtensteina u drugom poluvremenu.

Koja golcina Visce. :shock:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 21 feb 2012, 11:08

vendeta87 je napisao/la:Ljudi pustite ta glupa poredjenje, hvala bogu pa imamo ovako dva dobra malda igraca i AÐ_Official je potpuno u pravu briblizno su jednaki, Visca ima malo bolji sut a Stevanovic bolji odraz i udarac glavom.
Ovo je sva poenta, hvala Bogu pa imamo obojicu i treba ih sto prije navikavati na A repku. Nemojte sada da pljujemo 1 da bi hvalili drugog.
Cuva Bog Zelju svog!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 21 feb 2012, 11:40

Principatus je napisao/la:Stevanovica i Viscu treba polako navikavati na A reprezentaciju.
Lagane prijateljske utakmice, mozda i protiv Liechtensteina u drugom poluvremenu.

Koja golcina Visce. :shock:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Uf, što mu sjede šut.

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 21 feb 2012, 15:58

harishp je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:

@santos te ubi statiskom a bogami i argumentima.
Bas tako kako santos rece naprotiv vrlo su slicni igraci u u kvalitetu i pozicijama gdje igraju.S tim sto Viscu mozes donekle bacati kao lulica mada su u defanzivi relativna taraba.
Stevanovic se pa skoro moze nazvati klasicnim desnim krilom a to nam bas u repci i treba.
Visca je odmah uz njega i za njih radi vrijeme.Ako mogu u U-21 igrati zajedno,brzo ce to i u A selekciji skontati.
O sjedenju na klupi ,fizicka sprema jednog koji igra vec mjesec dana prvenstvo i drugog kome nije ni pocela sezona ali opet u pripremnim mecevima ima vise minutaze i te price nije zgoreg dobro cekirati a ne letiti pred rudu.
Nista gore nego klupsko navijacki pricati o reprezentativcima.
:lol: :lol: :mrgreen: Ubi jasta nego ubi :mrgreen:
Kakav Stevanovic sta vam je, prosjecan igrac koji u Vojvodini vise sjedi na klupi nego sto igra, hocu reci da je Višća za njega igracina i to je sve, nemozes porediti Tursku i Srbijansku ligu, Viščća razvaljuje na svim frontovima a mladu repku sam gledao par puta i na tim tekmama taj Stevanović nije nista pretjerano pokazao ;)
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 feb 2012, 16:31

Za Viscu i Stevanovica se ne brinem, oni ce sigurno dobiti poziv u A-Repku, protiv Walesa, Lihtenstajna i Latvije ih ocekujem da budu medju A-Repkom. Protiv Irske/Mexika nece moci nastupiti, jer igraju kvalifikacije za U21, gdje jos imaju sanse za plasman.

I smjesne su vam ove uporede ko je bolji, Visca ili Stevanovic, po meni, obojica imaju potencijala da naprave jako dobru karijeru, imaju sve predispozicije za to. Samo naprijed !

AjdBosnaVodi
Kontakt:

Post Postao/la AjdBosnaVodi » 25 feb 2012, 15:35

Najlijepse bi bilo:

Stevanovic > AC Milan/ Juventus

Visca > Arsenal

Haris Hodzic > Napolija

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 25 feb 2012, 15:37

AjdBosnaVodi je napisao/la:Najlijepse bi bilo:

Visca > Arsenal

Haris Hodzic > Napolija
Da baba ima damu, ne bi bila baba ... :roll:

Jedno su želje, drugo je realnost ...

Btw asistencija Višće za drugi gol :)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 26 feb 2012, 13:20

Kod oba gola je bilo malo guzve ali mislim da je upisao 2 asist

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 26 feb 2012, 13:23

AjdBosnaVodi je napisao/la:Najlijepse bi bilo:

Visca > Arsenal

Haris Hodzic > Napolija
:lol: :lol: :lol: :lol:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 26 feb 2012, 13:34

Eto danas je počeo utakmicu od 1. minute i ponovo uspio asistirati. Očigledno da je uspio ponovo dobiti povjerenje trenera, a kako stvari stoje danas će odigrati čitavu utakmicu.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 26 feb 2012, 13:38

LjumanM95 je napisao/la:Eto danas je počeo utakmicu od 1. minute i ponovo uspio asistirati. Očigledno da je uspio ponovo dobiti povjerenje trenera, a kako stvari stoje danas će odigrati čitavu utakmicu.
Da i kod prvog gola je bio dio svega ali nije upisao asist guzva neka bila , i mislim da on ima povjerenje trenera nego ga trener malo na klupu gura da se trudi vise meni se to i dopada neka odigra tako do kraja povremeno sa klupe jos bolje kad uradi nesto kada udje i od sljedece sezone da igra u prvih 11 mislim da je to zdravije za njega da se ne bi umazio :D

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 26 feb 2012, 13:47

grgr je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Eto danas je počeo utakmicu od 1. minute i ponovo uspio asistirati. Očigledno da je uspio ponovo dobiti povjerenje trenera, a kako stvari stoje danas će odigrati čitavu utakmicu.
Da i kod prvog gola je bio dio svega ali nije upisao asist guzva neka bila , i mislim da on ima povjerenje trenera nego ga trener malo na klupu gura da se trudi vise meni se to i dopada neka odigra tako do kraja povremeno sa klupe jos bolje kad uradi nesto kada udje i od sljedece sezone da igra u prvih 11 mislim da je to zdravije za njega da se ne bi umazio :D
Da, ali on je zadnje 4 utakmice sjedio na klupio. Dobro 1-2, ali takvog igrača držati na klupi nekoliko utakmica je prava glupost.

Evo i gol ponovo. Bravo majstore! Iskoristio je maximalno ovu priliku da igra od 1. minute.
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 26 feb 2012, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 26 feb 2012, 13:48

grgr je napisao/la:
Cini mi se da je gol gol pripisan igracu koji je igrao glavom nakon njegovog centarsuta,nisam siguran

kakav gol sad Visce :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic, riki46 i 23 gosta.