KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

braoolyo
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la braoolyo » 27 sep 2011, 23:16

Mislim da je sezona za njega gotova. Nadam se Bojanu Popovicu i novom-starom kapitenu. :P

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 sep 2011, 23:56

Jao sto izdrkase sinoc po Tegiju.Auuuuu,nakon ovoga mene bi sramota vise bila raditi na TV-u i pojavljivati se u medijima. 8-) :lol: :oops:

Izgubili juce od Novgoroda u utakmici zatvorenog tipa 84-81,u petak u Pirotu protiv Lukoila.

p.s.
1.oktobra krece prodaja sezonskih po veoma povoljnim cenama,od 1000 RSD,pa 3000,pa 7000,9000 i VIP loza 120000. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 sep 2011, 23:12

http://bgbasket.com/en/stats.php?id=148421

Poraz od Lukoila u Pirotu 89:85,ovi koji su bili kazu da je Morrison bio odlican ponovo,Ilic takodje,Delije Pirot takodje,te trojka Lukoila koji su i sa parkinga hale sto bi Edin rekao ubacivali suteve.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 30 sep 2011, 23:24

Al Milutinovic kida na pripremama. 8-)

Izgleda da Kari ne racuna na Nikolica, ovaj bi mogao u Radnicki ili negdje na posudbu.
Pokusat ce dovesti Muslia na posudbu jednu sezonu, u komb. je bio i Radnicki, ali izgleda da su oni otpali.
Rakoc je jos uvijek sa ekipom i sanse da ce ostati se povecavaju.
Traga se jos uvijek za cetvorkom, vjerovatno Amerom.
Vuk ce biti odsutan citav prvi dio sezone, trazi se i play, u kombinacijama Popovic i Stiven Markovic.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 02 okt 2011, 13:55

Rakoc i Milicic ce igrati u Zvezedi. 8-) Ali samo u utakmici protiv Bayerna. :lol:
Ja vjerujem da ce Igor ipak ostati, sezona polako pocinje, a on sa Zvezedom igra prijateljske, umjesto da ide na pripreme sa "novim" timom.
Jedino ta Sienna izgleda jos uvijek u igri.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 okt 2011, 14:25

Kupljena je karta za sredu,samo se bojim da se Pionir ne srusi,pa da ne ostanemo kratkih rukava. :mrgreen:

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 okt 2011, 14:31

http://****/main.asp?dir=news&newsid=41525" onclick="window.open(this.href);return false;

Zvezda dovodi još jednog igrača s Gonzage?

Dok se igrači spremaju za humanitarni ogled protiv Bayerna, čelnici beogradskog kluba traže pojačanje na bekovskoj poziciji.

Kao posljednju provjeru pred početak sezone košarkaši Crvene Zvezde će u srijedu odigrati susret humanitarnog karaktera protiv njemačkog prvoligaša Bayerna čiji je direktor Marko Pešić, sin Zvezdinog trenera. Kako najavljuju pojedini srpski mediji, na toj bi utakmici za Crveno-bijele mogli zaigrati Darko Miličić i Igor Rakočević.

Rakočević, koji je odradio dio priprema s Beograđanima, a nakon što se nije uspio dogovoriti s Montepaschijem, opet se često spominje kao moguće Zvezdino pojačanje. U igri su još i Bojan Popović i Steven Marković, ali i 23-godišnji Amerikanac Matt Bouldin.

196 cm visoki igrač rođen u Coloradu imao je uspješnu karijeru na Gonzagi (za koju je svojedobno igrao Adam Morrison), pogotovo u posljednjoj sezoni koju je završio s prosječnih 15.6 poena, 4.6 skokova i četiri asistencije. No, te mu brojke nisu donijele izbor na prošlogodišnjem Draftu. Odigrao je Ljetnu ligu u dresu Chicaga, ali ga Bullsi nisu željeli potpisati za NBA sezonu.

Kratko je prošle sezone igrao za grčki Iraklis, a kako se tamo nije najbolje snašao vratio se u SAD i zaigrao za NBDL momčad Tulsa 66ers. Za njih je odigrao 12 utakmica upisujući 6.3 poena, 2.9 skokova i tri asistencije po susretu.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 okt 2011, 20:38

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

196 cm visoki igrač rođen u Coloradu imao je uspješnu karijeru na Gonzagi (za koju je svojedobno igrao Adam Morrison), pogotovo u posljednjoj sezoni koju je završio s prosječnih 15.6 poena, 4.6 skokova i četiri asistencije. No, te mu brojke nisu donijele izbor na prošlogodišnjem Draftu. Odigrao je Ljetnu ligu u dresu Chicaga, ali ga Bullsi nisu željeli potpisati za NBA sezonu.
Nek izvoli kod nas,dobrodosao je :)

slika
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 02 okt 2011, 20:46

Direktor Crvene zvezde Davor Ristović otkrio je ekskluzivu za Kurir.
- Uradićemo sve što je u našoj moći da Rakočevića i Miličića dovedemo na humanitarni meč kako bi ulepšali ceo događaj. Ne možemo ništa da obećamo, ali se nadamo da ćemo pomoći bebama kojima su potrebni inkubatori - kazao je Ristović.

Da li ce to biti samo protiv Bajerna :twisted:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 okt 2011, 22:55

slika-slika

CRVENA ZVEZDA-BAYERN MUNCHEN
Sreda 5.10,21:00
Hala Pionir
Prenos:B92

Svi se nadamo novi pocetak KK Crvena Zvezda zapocece u sredu 5.oktobra u Pioniru prijateljskom i humanitarnom utakmicom protiv Bayerna iz Munchena.Kluba koji zeli da se vrati u vrh nemackog basketa i napravi nesta vise u Evropi.Dvostruki sampioni Nemacke dolaze u Beograd veceras,nakon sto su danas nakon produzetaka izgubili od T.Bonna u prvom kolu nemackog prvenstva,a sastav im je zaista respektabilan...
Jagla,Hamman,Schaffartzik,Hall,Doreth,Wallace,Schwetthelm sa sve trenerom Bauermanom dokaz su da je bavarski gigant ozbiljno prionuo na posao,zvanog povratak na sampionske staze.Malu pometnju napravio im je Ford svojim odlaskom ali pokusace da ga nadomeste.Sportski direktor ovoga tima je Karijev sin Marko Pesic,koji se kako je istakao u jednom interviju za beogradske novine nada odlcnoj atmosferi i punom Pioniru,te da Kari ne razmontira ovaj sastav Bayerna-tome se i mi iskreno nadamo,zadvoljicemo se i minimalnom pobedom uz odlicnu igru. :lol:

Mi smo manje vise sve rekli o nasem klubu,tako da nam ostaje ja se nadam da uzivamo u izvedbi nasih momaka,koji ce prema poslednjim informacijama ipak biti liseni usluga Milicica i Rakocevica za ovaj mec.Deo prihoda od ove utakmice ide u svrhu humanitarne akcije Bitka za bebe pa samim tim sezonske ne vaze.Karata je ostalo veoma malo,prema takodje poslednjim informacijama jos manje od 1000 je u prodaji,sto garantuje ludilo.

Nakon 4 godina sumornog Pionira,nakon 4 godine bojkota,Delije se ponovo vracaju u Pionir,casovi krecu,zato svi u Pionir da podrzimo nasu Zvezdu. ;)

ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
slikaslika

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 03 okt 2011, 23:32

Copy/Paste s "nekog" drugog foruma.
Raspadamo se, totalno rasulo u klubu, da nije bilo policijske zabrane tokom vikenda, nasi igraci bi vec bili na ulicama i blokirali saobracaj u centru grada
Bloods je neka 15-godisnja devojcica koja je tokom mentrualnih bolova imala svoje ispade po internetu, na svu srecu, roditelji su joj oduzeli kompjuter, mozemo da odahnemo
Nebojsa Covic u bekstvu od kako se saznalo da je Coki, osisao se na celavo, pustio bradi i stavio mindjusu u nos, tragovi mu se gube u jednom selu u Norveskoj
Dragan Ristic uhvacen u prevari, starim novcanicama od milijadru dinara placao Uvalina i ekipu prosle godine, vec je angazovan Toma Fila i podnet je zahtev za kauciju
Zivorad Andjelkovic i Aleksandar Vasiljevic Panfilov kidnapovani od strane cecenskih terorita, Dacic gost dnevnika, Tadic se izvinjava, a Toma zapoceo strajk gladju u znak podrske
Davor Ristovic dobio posao na Pink televiziji i vodice nacionalni dnevnik, popunjeno je mesto nakon odlaska Slavka Beleslina, Mitrovic zadovoljan i najavljuje jos veci rejting
Svetislav Pesic napusio Beograd i vratio se u Pirot, zapoceo prodaju svercovane robe iz Nemacke, za sada se Milka cokolade najbolje prodaju
Uros Nikolic se ponudio da svim bivskim saigracima pozajmi pare uz kamatu od 7%, a Sava Lesic otisao na probu kod Luke Bojevica i nada se ulasku u dilerski tim
Ivan Marinkovic se svojevremeno zalio Kariju kako nema para da izvede svog decka na pice ili koktel, ali sada kod komsija uziva u homogenom okruzenju, tusiranje i pre i posle treninga
Vladimir Golubovic pitao na crnogorskom jeziku "Jel moze olovka da potpisem". a nasi razumeli "Jel mogu po obojici da se popisam", Cova i Kari se naljutili i napustili sastanak
Bojanu Popovicu ponudjen kontur jastuk da ne bi pokvario frizuru dok spava, ali nas je odbio, trazio je i cebe i posteljinu, nasi nisu mogli da mu izadju u susret
Adam Morrsion trazio 300 dinara da se osisa, niko nije mogao da mu da pa se naljutio i zapalio nazad za Ameriku, na aerodromu bacio kosku jednom cariniku, vec ima na youtube-u
Andrija Milutinovic uhvacen u GSP-u kako se svercuje, zbog bezobraznog ponasanja prema kontroloru i komunalnom policajcu dobio prekrsajnu prijavu
Nemanja Nedovic dobio samar od nepoznate osobe, jos nije naucio kako da brani jedan na jedan situaciju, oporavak tece sporo ali su svi optimisticni da ce biti spreman za domacu ligu
Vuk Radivojevic odsekao nogu i prodao Petru Matijevicu, uskoro u prodavnicama novi suhomesnati delikates "ekstra slana vucetina", vakum pakovanje naravno
Petar Popovic i Adriana Lima imali aferu, vec se pojavio petominutni snimak na torentima, nazalost Petrova glava zauzima ceo kadar, ali se cuje klackanje kreveta i portugalski jezik
Igor Rakocevic otisao u Olimpiju, dali mu dvosoban stan u predgradju Ljubljane, nakon 30 godina napokon je resio stambeno pitanje, nada se EL trofeju i mozd anam se vrati za tri godine
Darko Milicic napustio i kosarku i pecanje, otvara PR agenciju i dobio je mesto profesora na Megatrendu na fakultetu za medije i komunikaciju, zao mu je sto nece pomoci voljenom klubu
Oformljena nova troclana komisija za naredni period: Mirko Pavlovic, Zeka i Ivan Bekjarev, skupstina zakazana za utorak, prenos na ART kanalu u 14:30h, nece biti reklama
Crvena Zvezda Beograd zamrznuta, a OKK Beograd dobio ime, grb i navijace, od sutra se zovemo Crvena Zvezda OKK Beograd, za dresove zaduzena Zara, bice bas fensi
Novi trener novoformiranog tima Gorcin Stojanovic, a generalna proba i predstavljanje tima bice i dalje u sredu, protivnik Zitko Basket, na poluvremenu Milena Ceranic i Juice
Generalni sponzor tima pekara "Popaj", a od ostalih se isticu apoteka "Vita" i butik zenske odece "Zaklina", treninzi i utakmice u osnovnoj skoli "14. oktobar"
Fuzijom smo dobili Kovaca, Balabana, Sepu, Drcu, Stefanovica i ostale vedete, pristupnicu je vec potpisao Tubak, ocekuje se i Lazic, a mozda i Smiljanic i Dzakovic
Ocekuju se i 2-3 stranca, jedan Rumun je vec usmeno dogovoren, sa Madjarom teku pregovori, a gledaju se i kasete nekih tamnoputia ljudozdera, treba nam malo brzine u timu

UO nije formiran jer se i dalje cekaju odredjenu ljudi, tj predstavnici nekih drzavnih preduzeca koja trebaju dodatno da pojacaju nas sponzorski tim
Na sezonskoj karti je ime sponzora koji je i zaduzen bio za izradu tih karata, ne znam sta si ocekivao da vidis na obicnoj karti, mozda imovinsko stanje naseg predsednika
Ko kaze da imamo jednog sponzora, svi bitni sponzori su obezbedjeni, ili bolje da napisem "sponzori", malo se raspitaj kako nas predsednik godinama radi odredjene stvari
Zika Pauk i Sasa Panfilov su napravili odlican posao i nas klub je miran naredne 4 godine, zasto je to poslovna tajna, ako bi se ponovo otvorio "slucaj Lukoil" bilo bi veselo
Lukoil je takodje otpisao sva potrazivanja od naseg kluba, kada bude formiranje UO onda ce biti i zvanicno potpisivanje sponzora cija su imena iscurela u javnost u proteklom periodu
Dragan Ristic je najveci car koji postoji, covek ne samo da je dao ono sto je obecao, vec i mnogo vise od toga, a davace jos i jos i jos, nemoj njega da spominjes u negativnom kontekstu
Ko je upoznat da likom i delom doticnog gospodina, onda zna na koji nacin on obavlja finansije i koliko je darezljiv, covek buklvano iz dzepa vadi kes kada negde zapne
Mirko Pavlovic nema veze sa nasim klubom, on je zaduzen za papirologiju u zamrznutom klubu i sve njegove aktivnosti su vezane za taj deo posla
Raspitaj se malo koliki je bio stvarni dug zamrznutog kluba (manji od 14 mil), a koliki je danas, i koliki ce biti do kraja ove godine, i ko je sve vec otpisao i na kakav nacin
Svetisalv Pesic ima odresene ruke po pitanju pojacanja, bukvalno i najbukvalnije, on bira i on dovodi, on i odredjue koliko cemo nekome nuditi, a sta ne dolazi u obzir
Morrison je placen onoliko koliko je njegov menadzer rekao da mu je cena, nisu nasi nista smanjivali, da je trazio vise, sigurno bi i dobio vise, ali smo stvarno super prosli sa njim
Petar Popovic je jedina mrlja za sada, o tome sam detaljno pisao i ne znam sta tu nije jasno, na njega je otislo 200k, da mu se nije mnogo dugovalo siguran sam da ne bi ni dosao
Igor Rakocevic je 18.08 postao nas igrac, i najplaceniji je covek u nasem klubu, to sto se u medjuvremenu javilo hiljadu ljudi sa hiljadu teorija je njihov problem
Darko Milicic je nekoliko dana pre Igora posao nas igrac, igrace za mnogo smesne pare, to sto velika vecina ljudi ne veruje je njihov problem
Marko Jaric je tek nedavno kontaktiran, znam koliko trazi i u pitanju je sasvim prosecna cifra, ali njegova zena treba da donese konacnu odluku, ne znam sta ce biti na kraju oko toga
Vladimir Radmanovic ima nasu ponudu vec dvadesetak dana, ali zato ima milionske ponude od drugih klubova, njegov dolazak je naucna fantastika po mom misljenju, ali videcemo
Flip Marej nas je odbio, ne znam da li je odgovorio na pojacanu ponudu, ali covek trazi bas dosta novca, Igor ga je licno preporucio, nisam optimista
A ovaj novi beli americki bek sto se pominje po novinama, ne znam za njega, tek sutra mogu da proverim da li je to istina ili ne, jedino ako je Flip u medjuvremenu odbio pojacanu ponudu
Na skupstini je nas predsednik rekao cifru od 2,5 miliona, ali ta cifra je znatno veca, medjutim podeljena je za troskove novog kluba i sanaciju dugova zamrznutog kluba
Svi igraci, treneri, kao i ljudi zaposleni u klubu na vreme dobijaju plate, sve funkcionise u savrsenom redu, svaka druga prica je smesna i zlonamerna
Jel znas ti ko je Nebojsa Covic, jel znas kako se finansirao FMP svih ovih godina, jel znas kako su podizane sportske hale i sa kakvim stvarnim kapitalom raspolaze nas predsednik
Jel znas ti ko je Dragan Ristic, jel znas kakvu zapravo finansijsku moc poseduje doticni gospodin, jel znas koga je sve on vec doveo u nas klub i sta tek treba da obezbedi
Jel znas kolike je ponude odbio Igor Rakocevic, jel znas zasto je on sam trazio da se sto ranije prikljuci ekipi iako je mogao da odmara do pocetka oktobra, jel znas kolika ce mu biti plata
Jel znas koliki je car Darko Milicic, jel znas na kakav se nacin ponudio nasem predsedniku, jel znas zasto se sprema kao iznenadjenje, jel znas za kakvu ce bednu platu on igrati
Jel znas ti sta se uopste desava u klubu, jel znas koliki je vec obezbedjen budzet, jel znas koji su takmicarski planovi, jel znas ko ce nam se jos sve prikljuciti
Jel znas ko je sve splavario sa mnom sinoc, jel znas ko ce sve splavariti sa mnom veceras, jel znas sta su svi prisutni sinoc na splavu saznali, jel znas sta ce veceras neki ljudi saznati
Dodji u sredu i saznaces sve sto te je zanimalo zadnjih mesec dana, videces Covicevu "ekipu", videces Igora i Darka, videces Crvenu Zvezdu koju nisi ni u najludjim snovima sanjao
Prvi dio vrijedi procitati. :lol:

Zvezda danas izgubila od OKK Beograd 79-84
Morrison i MIlutinovic opet najbolji.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 okt 2011, 23:41

Dodje Bloods i do ovoga foruma. :lol: :lol: :lol:

p.s.Jednu stvar je ovaj lik prevideo,kako neko moze uhapsiti Ristica kada je on ustvari fantom,niko ne zna ko je taj lik. :lol:

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 03 okt 2011, 23:44

Al ovaj dio, Nedovic jos nije naucio kako da se brani jedan na jedan. :lol: :lol: :lol:
Vuk prodao nogu. :lol:
Rakoc dobio stan napokon. :lol: :lol:
Suze su me oblile.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 okt 2011, 23:52

retro je napisao/la:Al ovaj dio, Nedovic jos nije naucio kako da se brani jedan na jedan. :lol: :lol: :lol:
Vuk prodao nogu. :lol:
Rakoc dobio stan napokon. :lol: :lol:
Suze su me oblile.
Milicic postao profesor na Megatrendu,odsek komunikacija. :lol: :lol: :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 okt 2011, 22:21

Kvota na Zvezdu 1.40. :lol: :roll:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 05 okt 2011, 10:40

Jeli istina da je Milos Vujanic u Zvezdi , odnosno da je jako blizu potpisa..
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 05 okt 2011, 11:54

Nije, valjda. :?

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 05 okt 2011, 21:24

Ja sam druze cuo , pa vas pitam da provjerim , jbga vise ste upuceni .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 05 okt 2011, 22:54

Ne vjerujem.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 05 okt 2011, 23:40

Zvezda 80 : 55 Bayern

Čović 10, Cvetković 6, Marković 9 (5sk), Ilić 6, Lazić 5, Nedović 6, Subotić 6, Radetić 2, Morison 17 (6sk), Milutinović 4, Popović 9 (7sk).

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.