Sevilla FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Sevilla FC

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 dec 2011, 23:51

juznjak> je napisao/la:
Yugo45 je napisao/la:Cisto sumnjam da Sevilja moze izboriti 4mj. u La Ligi :roll:
Ako na kraju budu sesti ,nek se kolektivno izudaraju nogom u straznjicu . Kakvo cetvrto mjesto i LP.

Nece valjda prodati Caseresa Juventusu :? napokon otkupili ga od Barce i sada bi ga prodali za sicu :roll: fkt ovaj klub vise nema ambicija kao nekada .
Definitvno su klub bez velikih ambicijaa.Prodaju Caseresa a zele Saltora iz VCF :lol:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Mamba
Kontakt:

Post Postao/la Mamba » 05 jan 2012, 17:35

slika
slika
slika
slika
Reyes
You talkin' to me ?

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 jan 2012, 19:50

Reyes.......Negredo ...........Navas .

Nije lose,glavno da smo mi pojacali direktnog rivala :roll: cuj za 3,5 mil eura :?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 jan 2012, 00:38

Nakon 4 uzastopna poraza od Seville,Valencia konacno dosla do pobjede.Sevillisti slijedi vam oprostaj od kupa :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 jan 2012, 01:45

Ej pozdrav svima radim pa me nema cesto, a dobi nas Valensija ali ne sumnjam u uzvratu da ce to mnogo bolje da bude. Uglavnom idemo dalje, Govani i Reyes ufff uz Negreda konacno napad po mom ukusu. Ovo za Caseresa mi je jako bezveze izgleda kako Del Nido otisao na robiju pobrkali i oni loncice :lol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 jan 2012, 02:01

TaRgEt_ je napisao/la:Ej pozdrav svima radim pa me nema cesto, a dobi nas Valensija ali ne sumnjam u uzvratu da ce to mnogo bolje da bude. Uglavnom idemo dalje, Govani i Reyes ufff uz Negreda konacno napad po mom ukusu. Ovo za Caseresa mi je jako bezveze izgleda kako Del Nido otisao na robiju pobrkali i oni loncice :lol:
Bez Navasa protiv Valencije.Odmah su vam sanse za barem 30% manje :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 jan 2012, 02:13

Adi_Zepce je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Ej pozdrav svima radim pa me nema cesto, a dobi nas Valensija ali ne sumnjam u uzvratu da ce to mnogo bolje da bude. Uglavnom idemo dalje, Govani i Reyes ufff uz Negreda konacno napad po mom ukusu. Ovo za Caseresa mi je jako bezveze izgleda kako Del Nido otisao na robiju pobrkali i oni loncice :lol:
Bez Navasa protiv Valencije.Odmah su vam sanse za barem 30% manje :mrgreen:

Ma znam ali vjeruj mi da cemo da prodjemo ne znam zasto ali insekt me ne vara :mrgreen: Nadoknadicemo mi Navasa :lol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 08 jan 2012, 14:05

jao od Rayo Vallecana izgubiste.Zaista vama treba barem 2 ili 3 igraca da ova Sevilla ne nesto lici,previse otrcanih fudbalera ima ovdje.Ja ne znam kako u jednoj ozbiljnoj ekipi kao sto je Sevilla mogu da igraju klocevi poput Rakitica i Trochowskog :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 jan 2012, 19:06

Marcelino :lol: sa ovim levatom nema nista od Seville ove sezone .
Cak je i Manzano bolji trener od njega :mrgreen: ispadanje u pretkolu lige Uefe od mocnog Hanovera,tesko ce Valenciu preskociti u Cupu ,na tabeli dobro su plasirani jer Atletico,Villareal,Malaga itd....ne igraju bas najbolje .
Ovi timovi koje sam nabrojao ce sasvim sigurno igrati mnogo bolje u nastavku sezone,dok za Sevillu nisam siguran.
jao od Rayo Vallecana izgubiste.Zaista vama treba barem 2 ili 3 igraca da ova Sevilla ne nesto lici,previse otrcanih fudbalera ima ovdje.Ja ne znam kako u jednoj ozbiljnoj ekipi kao sto je Sevilla mogu da igraju klocevi poput Rakitica i Trochowskog
Meni licno vise se svidja sastav Seville,nego li Atletica ,Malage ili Valencie. Imas sada Reyesa u tandemu sa Navasom ,dodas gore Negreda i Kanutea,zatim Manua ,koji je vrlo dobar napadac.Na sredini to je vec nesto siromasnije,ali Medel je odlican destruktivac ,Trochowski sasvim pristojan igrac ,u odbrani Spahic 8-) imas Caseresa koji je po meni najbolji desni bek u Primeri(ako ne racunamo Barcu i Real) na golu odlican mladi golman Varas .

Bolji trener i Sevilla je treca bez problema .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 08 jan 2012, 20:49

lijepo si ti to upakovao,ali realnost je mnogo drugacija.Kanute je ostario i daleko je od svojih najboljih dana,a Reyes nije niti blizu one forme iz Arsenala ili Reala,cak je i Navas dosta slabi u odnosu na prosle godine.Rekao bi da imaju sasvim dobar odbrambeni red,ali sredina sa Rakiticem i Trochowskim,ljudima koji moraju da budu pokretni kotacici u igri prema naprijed,eh tu su za mene prelosi.Jednostavno ti igraci nisu klasa za Sevillu i to je to ;)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 jan 2012, 14:41

Javi Hervás iz Cordobe prelazi u Sevillu ;)

www.valencia-balkan.net

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 jan 2012, 14:57

Adi_Zepce je napisao/la:Javi Hervás iz Cordobe prelazi u Sevillu ;)
Zaista na sta je spala ova Sevilla da kupuje igrace iz Cordobe,nje ni cudo sto nemaju blage veze :roll:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 jan 2012, 15:12

L-Train je napisao/la:
Zaista na sta je spala ova Sevilla da kupuje igrace iz Cordobe,nje ni cudo sto nemaju blage veze :roll:
Boljeg nisu mogli ni da kupe.Hervás vazi za jednog od boljih veznjaka u Španjolskoj,pored Seville htjeli su ga jos Malaga i Real Madrid.

www.valencia-balkan.net

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 16 jan 2012, 15:14

Momčad koja u svojim redovima ima veoma dobre igrače kao što su: Spahić, Rakitić, Navas, Reyes & Negredo doista zaslužuje mnogo bolji plasman nego što je trenutni. Igra im je veoma loša, nije ista kao u prethodnim sezonama.
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 jan 2012, 15:17

Bernabéu je napisao/la:Momčad koja u svojim redovima ima veoma dobre igrače kao što su: Spahić, Rakitić, Navas, Reyes & Negredo doista zaslužuje mnogo bolji plasman nego što je trenutni. Igra im je veoma loša, nije ista kao u prethodnim sezonama.
Bolje i ne mogu dok imaju neiskusnog i nekvalitetnog trenera kakav je Marcelino Garcia.A,realno imaju i dosta losih igraca koje se moraju rijesiti da bi krenuli ka vrhu Primere.

www.valencia-balkan.net

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 16 jan 2012, 18:23

^Slažem se sa većinom tvog posta, a mišljenja sam kako su bilježili najbolje partije pod vodstvom Juande Ramosa. Menadžer koji je bio idealan za njihov tim, a i sada kada bi se vratio iz ove momčadi bi izvukao maksimum.
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 jan 2012, 23:17

L-Train je napisao/la:
Bice nova zvijezda Spanskog nogometa ;) trazio ga je i tvoj Real,Betis i Malaga . Ako iko radi odlicne transfere onda je to Sevilla . Igrac sredine terena ,upravo im tu najvise ''skripi ''.

Sevilla ga potpisala za 1,2 mil eura, da bi mu stavila odstetnu klauzulu u visini od 25 mil eura :lol: inace,ostace do kraja sezone u Cordobi .

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 jan 2012, 19:46

Sevilla dovela Senegalca ''Baba'' Diawaru,za tri mil eura. Trenutno je drugi strijelac portugalske lige ,gdje je zabio 10 golova ,jedan manje, od trenutno prvog strijelac lige Cardoza. Zabio je jos 4 gola u Cupu .
Radi se o klasicnom napadacu,brz i explozivan ,visok je 186 cm, igra glavom mu je jedna od jacih karakteristika. Kazu da podsjeca na Kanutea . Kad sam kod oca, on bi mogao preci u Arabiju .
Za 'Baba'' se zanimao Celtic i jos par klubova .

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 29 jan 2012, 21:26

Malaga Willy; Sergio Sánchez, Demichelis, Weligton, Monreal; Cazorla, Toulalan, Maresca, Seba; Isco y Rondón.

Sevilla : Varas; Coke, Spahic, Escudé, F. Navarro; Navas, Medel, Rakitic, Luna; Reyes y Negredo.

Ocekujem vatromet 8-) kada proradi vrela Andaluzijska krv,ima da prsti sve ;)

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 06 feb 2012, 15:10

http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... -marcelino" onclick="window.open(this.href);return false;

Oho, Marcelino je dobio otkaz nakon niza loših rezultata koji je kulminirao jučerašnjim porazom od Villarreala na Sanchez Pizjuanu. Potpuno očekivano. Ima defanzivan stil fudbala koji je u suprotnosti sa igračima koje ima. Dobar trener za ekipe iz donjeg dijela tabele.

Eh, da vidimo da li del Nido može nagovoriti Beniteza da se vrati u život. :D
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.