Rekonstrukcija stadiona u BiH

Vlak
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Vlak » 26 maj 2010, 18:04

Marin je napisao/la:I samo da još dodadm da su i na Grbavici gosti smješteni na "goli beton" kao i na većini ostalih stadiona. Doduše, većini navijača to ni ne smeta, dapače i bolje je tako.

To svi mozete zahvaliti huliganima koji prate mladjeg sarajevskog premijerligasa. ;)

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 26 maj 2010, 20:58

Ma sta vam je grbavica bi sa nesto sitno bila prava bombonjera da se dignu dvije zapad i istok kao sijever bio bi ko kant teatar ili kako se vec zove bio bi jedan od nejljepsih stadiona u BIH a vala nije nesto ni ljepa ali nije ni odvratna
svoj ti pos'o !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 maj 2010, 13:47

Grbavica moj zivot je napisao/la:Ma sta vam je grbavica bi sa nesto sitno bila prava bombonjera da se dignu dvije zapad i istok kao sijever bio bi ko kant teatar ili kako se vec zove bio bi jedan od nejljepsih stadiona u BIH a vala nije nesto ni ljepa ali nije ni odvratna
Da se samo jos napravi sa druge strane bijeli brijeg.Bio bi ko' Poljud :lol:
Cuj ''da se ili da li'',da je babi damu nebi djeda trazila po selu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 27 maj 2010, 15:27

harishp je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Ma sta vam je grbavica bi sa nesto sitno bila prava bombonjera da se dignu dvije zapad i istok kao sijever bio bi ko kant teatar ili kako se vec zove bio bi jedan od nejljepsih stadiona u BIH a vala nije nesto ni ljepa ali nije ni odvratna
Da se samo jos napravi sa druge strane bijeli brijeg.Bio bi ko' Poljud :lol:
Cuj ''da se ili da li'',da je babi damu nebi djeda trazila po selu.
ma znam sve su pare Money money
svoj ti pos'o !

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 27 maj 2010, 15:32

ma mislim da je bolje da se rekonstruise Kosevo ako ce neko uloziti pare,nije sto igra Sarajevo tu nego zato sto je najveci stadion u drzavi i netreba mu po meni neke drasticne promjene,tipa da se nesto rusi i sl.

red je da ova drzava dobije adekvatan stadion za repkine utakmice,mozda je sad Bilino polje najuredjeniji stadion i ima licencu i sve,ali sta kad ti dodje velika utakmica(odlucuje za plasman na EP) malo je da bude samo 15000 ljudi
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 31 maj 2010, 02:40

Hairlija je napisao/la:ma mislim da je bolje da se rekonstruise Kosevo ako ce neko uloziti pare,nije sto igra Sarajevo tu nego zato sto je najveci stadion u drzavi i netreba mu po meni neke drasticne promjene,tipa da se nesto rusi i sl.

red je da ova drzava dobije adekvatan stadion za repkine utakmice,mozda je sad Bilino polje najuredjeniji stadion i ima licencu i sve,ali sta kad ti dodje velika utakmica(odlucuje za plasman na EP) malo je da bude samo 15000 ljudi
Slažem se za Koševo. Trebalo bi ga natkriti. Grad bi to mogao uraditi bez većih teškoća. Nek uzmu kredit kao i Tuzlaci. Ili nek uzmu kredit koji su jednom uzeli za bolnicu Koševo od istog kreditora kao i Tuzlaci. Sarajevo je već jednom prošlo tu proceduru i znaju bolje nego svi ostali jer su već dobili ta sredstva, napravili zgrade kupili opremu, sve fercera a još nisu počeli vraćati kredit. A i kad počnu nema kamate (ima nekakav trošak od 0,9% što je džaba.
A đe da znam?!

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 08 jun 2010, 23:32

Banja Luka - Rekonstrukcija tribina
slika

Tuzla - Izgradnja nove tribine
slika

Banovici - Rekonstrukcija travnjaka
slika

Lakse pratiti kad je sve u jednoj temi hehe
Hvala Ljumani_Banovici, mejdan i Probisvjet na slikama i nadam se da ce biti novih uskoro ;)

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 09 jun 2010, 09:39

Kako je ovo lijepo vidjeti :)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 10 jun 2010, 17:04

ma nije nikakav problem..Mogu ja jos dosta toga uraditi u vezi kluba,stadiona i tako to..samo recite...i mislim da bi trebali uzeti po jednog predstavnika kluba na forumima..da izvjestava o svemu.. :D :D ...ako to vec nije uradjeno 8-) 8-) 8-)
1947!

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 20 jun 2010, 15:45

slika

Iako igrači odmaraju, a većina Zeničana nogomet prati samo na ekranima, na Bilinom polju u toku su radovi. Ekipa ******* je zabilježila skidanje starih stolica, na Sjeveru, a uskoro će krenuti i radovi na Jugu.

Kako je izjavio Zaim Mujezinović, v.d. direktora NK Čelik, zbog strogih pravila UEFA, naloženo je da svaki stadion koji želi dobiti licencu da posjeduje infrastrukturne uvjete za održavanje utakmica (domaćih i međunarodnih, te reprezentativnih) ne smije imati stolice bez naslona, kakve su ostale nakon prvih zahvata, kada su stolice sa naslonom dobili Zapad i Istok.

Na Sjveru i Jugu će biti skinuto oko pet hiljada stolica, a do počeetka sezone biće postavljene stolice sa naslonom, pa prema procjenama, zbog njihovog oblika, dobićemo dodatno na kapacitetu. Procjene su da će biti postavljeno oko 6.000 stolica, kazao je Mujezinović.

Na upit "zna li UEFA da veći dio sstadiona u BiH nema ni obične, stolice bez naslona", Mujezinović je kazao da "Čelik ima namjeru da ispuni sve uvjete koji su zadani, te da nije njihova stvar ispunjavaju li drugi stadioni te uvjete, kao i kako će reagovati UEFA i FIFA na kršenje propisa drugih".
Republika Zenica

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 20 jun 2010, 16:20

samo cu jedno reci
zenico svaka ti cast
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 20 jun 2010, 16:21

A glavni grad ne može izdvojiti pišljivih milion KM za gradski stadion :evil:

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 20 jun 2010, 20:45

Zenica je za svaku pohvali,...bilino je jedan od ljepsih ako ne i najljepsi stadion u BiH,...sredjuje se i dalje i svaka im cast na tome,...Zenica ima takodje i najmoderniju dvoranu u BiH,...ljudi su vidjeli svoju korist u tome - naime kad repka igra u Zenici to je automatski kolko tolko profit gradu, klubu itd - to se zove biznis :)
a dok u sarajevu sute i mute,..grbavica se mogla davni dana sredit al niko nije vodio racuna o tome isto tako kosevo,..SRAMOTA !!
eno slovenci sto su napravili stadion na kom smo igrali protiv njih pa ono je za nase podrucije nesto ko allianz arena,...
WHUFC

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 jun 2010, 20:46

dubioza je napisao/la:slika

Iako igrači odmaraju, a većina Zeničana nogomet prati samo na ekranima, na Bilinom polju u toku su radovi. Ekipa ******* je zabilježila skidanje starih stolica, na Sjeveru, a uskoro će krenuti i radovi na Jugu.

Kako je izjavio Zaim Mujezinović, v.d. direktora NK Čelik, zbog strogih pravila UEFA, naloženo je da svaki stadion koji želi dobiti licencu da posjeduje infrastrukturne uvjete za održavanje utakmica (domaćih i međunarodnih, te reprezentativnih) ne smije imati stolice bez naslona, kakve su ostale nakon prvih zahvata, kada su stolice sa naslonom dobili Zapad i Istok.

Na Sjveru i Jugu će biti skinuto oko pet hiljada stolica, a do počeetka sezone biće postavljene stolice sa naslonom, pa prema procjenama, zbog njihovog oblika, dobićemo dodatno na kapacitetu. Procjene su da će biti postavljeno oko 6.000 stolica, kazao je Mujezinović.

Na upit "zna li UEFA da veći dio sstadiona u BiH nema ni obične, stolice bez naslona", Mujezinović je kazao da "Čelik ima namjeru da ispuni sve uvjete koji su zadani, te da nije njihova stvar ispunjavaju li drugi stadioni te uvjete, kao i kako će reagovati UEFA i FIFA na kršenje propisa drugih".

Hoce Celik u Europu na Foru pametno 8-) 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 20 jun 2010, 20:47

Ma Grbavica sa 15 miliona se može pravo ušminkat, da se sagradi i istok i zapad da budu kao sjever, a jug da se spusti i pokrije, kao i nov semafor . Dobro, možda bi trebalo i više, ali nije to puno

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 20 jun 2010, 20:49

Odma stimaljka...haha cuj hocemo u Evropu na foru...hahah....ajd nek ti bude ;)
A C A B !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 jun 2010, 20:51

Omar500 je napisao/la:Ma Grbavica sa 15 miliona se može pravo ušminkat, da se sagradi i istok i zapad da budu kao sjever, a jug da se spusti i pokrije, kao i nov semafor . Dobro, možda bi trebalo i više, ali nije to puno
Za 15 mill bi mogao Old Trafford od Grbavice napraviti....kapacitet od jedno 20-25 000 mjesta bilo bi extra ali nazalost..tesko..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 jun 2010, 20:53

Emir_ZENICA je napisao/la:Odma stimaljka...haha cuj hocemo u Evropu na foru...hahah....ajd nek ti bude ;)
Pa da sta ima veze iskoristiti nepaznju protivnika :lol: :lol: :mrgreen: Ko nezna neka nauci ;)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 20 jun 2010, 20:55

Ponos Torina je napisao/la:
Pa da sta ima veze iskoristiti nepaznju protivnika :lol: :lol: :mrgreen: Ko nezna neka nauci ;)
Kakvog bola' protivnika ? ? ? ......protivnici su vec u Evropi (ako na to mislis) :mrgreen:
A C A B !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 jun 2010, 20:58

kakvo je trenutno stanje nebi me nista iznenadilo...Belive me :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.