GNK Dinamo Zagreb
- bilalinho2
- Kontakt:
Re: Dinamo i BBB
joj dinama cccccccccccccccccccccccc hajde ba dajte taj jedan go sto treba za prolaz aBd
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
sta im radi onaj kamerunac čoj, otresa odbrambene igrače dinama poput bala. stjepan balog komentator sa htv-a je fenomen, treba mu skoro pet minuta da skonta da je ponisten gol zbog ofsajda. izgleda da su vela i ćosić na moru
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
DERI SALZBURG DERI, DERI SALZBURG DERI

Sretan sa purgerima, cim sam ja ukljucio link oni ga zabise.
- bilalinho2
- Kontakt:
evo ga 1 2 nbelise 85The Game je napisao/la:Sretan sa purgerima, cim sam ja ukljucio link oni ga zabise.
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
zavrsilo 1:2bilalinho2 je napisao/la:evo ga 1 2 nbelise 85The Game je napisao/la:Sretan sa purgerima, cim sam ja ukljucio link oni ga zabise.

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
ma nezasluzeno ce Red bull da prodje, drugo poluvrijeme sto sam ja gledao imali 2 suta na go, a Dinamo barem 7-8. Al hjad drago mi je zbog Vladavica.bilalinho2 je napisao/la:evo ga 1 2 nbelise 85The Game je napisao/la:Sretan sa purgerima, cim sam ja ukljucio link oni ga zabise.
gdje su bili ovi austrijanci na pripremama u meki ili i u vatikanu, prvi gol nakon centarsuta, drugi gol odbijanac od stative od cetiri dinamova igraca na nogu jednom austrijancu, kako ono kazu bolje se roditi bez .......
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
e ova ti je dobra, vala si me nasmijaobh hrvat je napisao/la:gdje su bili ovi austrijanci na pripremama u meki ili i u vatikanu, prvi gol nakon centarsuta, drugi gol odbijanac od stative od cetiri dinamova igraca na nogu jednom austrijancu, kako ono kazu bolje se roditi bez .......
...qurca nego bez srece....Jer ako imas srece i qurac ce ti narasti...Morao sam...bh hrvat je napisao/la:gdje su bili ovi austrijanci na pripremama u meki ili i u vatikanu, prvi gol nakon centarsuta, drugi gol odbijanac od stative od cetiri dinamova igraca na nogu jednom austrijancu, kako ono kazu bolje se roditi bez .......

Za ovaj poraz ,po meni jedini krivac je trener Dinama,kakva sreca,nije mi jasno da ekipa koja superiorno igra u svom prvenstvu bilo kuci bilo na strani,forsira napadacki fudbal ,odigra onako prvo poluvrijeme. Da je bilo 3 0 za dinamo u prvoj pa u redu, a oni na 1 1 igraju neki bunker sa jednim napadacem.Ja garantujem da je Dinamo od prve minute igrao svoju igru da bi dao 3 komada, sad da li bi primili ne znam al ovako su iz nicega primili 2 komada a dali samo jedan i sad ce se pozivati na neku srecu,da se igralo muski i sreca bi pogledala.Ali to je ralnost balkanskog fudbala,sutra ce ispasti Partizan ,prekosutra Zvezda i Hajduk.
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
a hoce li ispasti sarajevogavra je napisao/la:Za ovaj poraz ,po meni jedini krivac je trener Dinama,kakva sreca,nije mi jasno da ekipa koja superiorno igra u svom prvenstvu bilo kuci bilo na strani,forsira napadacki fudbal ,odigra onako prvo poluvrijeme. Da je bilo 3 0 za dinamo u prvoj pa u redu, a oni na 1 1 igraju neki bunker sa jednim napadacem.Ja garantujem da je Dinamo od prve minute igrao svoju igru da bi dao 3 komada, sad da li bi primili ne znam al ovako su iz nicega primili 2 komada a dali samo jedan i sad ce se pozivati na neku srecu,da se igralo muski i sreca bi pogledala.Ali to je ralnost balkanskog fudbala,sutra ce ispasti Partizan ,prekosutra Zvezda i Hajduk.

pa i dinamo je tamo dao na guzove gol ,pa sta to je fudbal ili nogomet
NeceBOSNA JE ZAKON je napisao/la:a hoce li ispasti sarajevogavra je napisao/la:Za ovaj poraz ,po meni jedini krivac je trener Dinama,kakva sreca,nije mi jasno da ekipa koja superiorno igra u svom prvenstvu bilo kuci bilo na strani,forsira napadacki fudbal ,odigra onako prvo poluvrijeme. Da je bilo 3 0 za dinamo u prvoj pa u redu, a oni na 1 1 igraju neki bunker sa jednim napadacem.Ja garantujem da je Dinamo od prve minute igrao svoju igru da bi dao 3 komada, sad da li bi primili ne znam al ovako su iz nicega primili 2 komada a dali samo jedan i sad ce se pozivati na neku srecu,da se igralo muski i sreca bi pogledala.Ali to je ralnost balkanskog fudbala,sutra ce ispasti Partizan ,prekosutra Zvezda i Hajduk.![]()

Ma stavio sam samo ove "velikane" volio bi da ne budem u pravu da svi prodju al sam vec prezalio Vojvodinu,Sevojno,Rijeku,Slaven,Sarajevo i Slaviju.
gavra je napisao/la:Ma stavio sam samo ove "velikane" volio bi da ne budem u pravu da svi prodju al sam vec prezalio Vojvodinu,Sevojno,Rijeku,Slaven,Sarajevo i Slaviju.
Proci ce Partizan i Sarajevo...sto se tice ovog meca...salzburg zasluzeno prosao
Ne znam Sarajevo nisam gledo pa necu nista da pametujem,al za Partizan i nisam nesto siguran,dok god Partizan vodi Slavisa Jokanovic za njih ce biti vrhunac grupa lige uefa i titula u Srbiji iz razloga sto nema konkurencije mada bi ih ove godine mogla stisnuti Vosa ili ova nova Zvezda koja je uzgred ocajna.
Otisli smo daleko od teme al ajde.
Otisli smo daleko od teme al ajde.
Žalosno je što su ispali, ne mogu da vjerujem, sada se igra još jedna godina onako bezveze, ali hajde dobro igrat će u euroligi ako dobiju sada igrati će opet u grupama.
Ma najbolje sad da Dinamo izvuce partizana.Pa nek se ,,kolju,, medzusobno 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
sraz modrih i parnoga valjka cini mi se tesko ostvarljivim. ne vjerujem da ce crno bijeli kiksati veceras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.