FK Vojvodina

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Sezona za Vojvodinu je bila...

Uspesna
8
35%
Neuspesna
6
26%
Nemam misljenje
9
39%

Ukupno glasova: 23

braoolyo
Kontakt:

Re: FK Vojvodina

Post Postao/la braoolyo » 02 okt 2011, 14:40

Ko je izgubio one duele kod golova? Mojsov?

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 02 okt 2011, 14:59

Da,oba

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 02 okt 2011, 15:03

On bjese promasio onu loptu protiv Vaduza? A jedan od pouzdanijih stopera lige...

Bolje da prestanem, mogao bih izvesti neke pogresne zakljucke. :)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 02 okt 2011, 15:12

Pretpostavljam na sta ciljas :D

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 02 okt 2011, 15:42

slika

Penal?

Za sudiju nije...

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 02 okt 2011, 19:50

Mudima ga je srusio...ako ga je i srusio...Celicna muda mladjanog Rnica :mrgreen:

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 03 okt 2011, 14:02

Statistika sa meca

slika
Navijanje...

[youtube][/youtube]

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 05 okt 2011, 14:18

SRPSKI GOLMAN NA CENI
Rednap želi da dovede Željka Brkića u Totenhem
slika
B. O. | 04. 10. 2011. - 09:31h | Komentara: 47
Uprava Totenhema prati srpskog reprezentativnog golmana Željka Brkića, koga Hari Rednap vidi kao dugotrajno rešenje za mesto čuvara mreže u Londonu.

Rednap je doveo novog čoveka među stative ovog leta, ali je svestan da 41-godišnji Bred Fridel neće još dugo braniti, pa se odmah dao u potragu za njegovim naslednikom.

Kako tvrde mediji u Italiji i Engleskoj, izbor je pao na bivšeg golmana Vojvodine, koji ima ugovor sa Udinezeom, ali nastupa sa dosta uspeha za Sijenu kao pozajmljen igrač.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... u-Totenhem" onclick="window.open(this.href);return false;

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 05 okt 2011, 22:01

[youtube][/youtube]

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 06 okt 2011, 11:10

Nije igrac za Vojvodinu ali zato Skuletic jeste...

Oj Srbijo medju sljivama...
Mudrinski: U Vojvodini su me precrtali

Golgeter u modi. Ognjen Mudrinski (19), centarfor Jagodine, za dve nedelje je postao hit-igrač sa prosekom od dva gola po utakmici. Bez obzira da li je bio starter ili je na teren ulazio sa klupe.

Talentovani fudbaler je prošao kompletnu omladinsku školu Vojvodine, ali su letos u redovima Novosađana procenili da im „trenutno nije potreban“, pa su mu predložili odlazak na pozajmicu. Kako Mudrinski nije prihvatio ovakvu opciju, došlo je do sporazumnog raskida saradnje.

- Jednostavno mi je saopšteno da nisam igrač za Vojvodinu i da je to ocena struke - kaže Mudrinski.- Predlog je bio da ponovo idem na pozajmicu, što nisam želeo pošto imam loša iskustva po tom pitanju. Veoma lako smo se dogovorili da sam slobodan igrač, Vojvodina me je pustila bez obeštećenja sa „čistim papirima“ i na tome sam joj doživotno zahvalan. Moja želja je bila da ostanem u prvom pogonu, da se borim za mesto u timu u kojem sam ponikao - zaključio je Mudrinski.

PANTELIĆ: IMAMO VAŽNIJE STVARI

O „slučaju Mudrinski“ nadležni u Vojvodini ne žele da razgovaraju. Sportski direktor Miodrag Pantelić je izjavio „da ne želi da se vraća unazad, već da ga interesuje budućnost i da ima mnogo značajnijih stvari kojima mora da posveti pažnju“.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 okt 2011, 21:53

Cujem da Kojasevic treba kod vas da predje ?!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 14 okt 2011, 23:57

Sarajlijc@ je napisao/la:Cujem da Kojasevic treba kod vas da predje ?!
Navodno je na listi zelja Miodraga Pantelica a sad da li je doslo do pregovora ne znam...

Mislim da njegov prelazak u Vojvodinu nije realan...

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 18 okt 2011, 00:01

Frantisek Planicka je napisao/la:
Navodno je na listi zelja Miodraga Pantelica a sad da li je doslo do pregovora ne znam...

Ako mogu znati, zasto? :D
Genius, outrageous, the best ever! RF!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 okt 2011, 00:10

retro je napisao/la:

Momak kad je u formi,samim tim i zdrav je igrac koji bi vam mogao pomoci sigurno. Jos kad na to dodamo duplo(ako ne i vise) vecu platu u Vojvodini motivacija je daleko veca...

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 18 okt 2011, 15:35

retro je napisao/la:

Zato sto mafijaska bagra koja se nalazi na celu Vojvodine ima obicaj da dovodi slobodne igrace i igrace preko burazersko-menadzerskih veza.

Kojasevic nije ni jedno ni drugo tako da je sve jasno...

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 20 okt 2011, 19:04

Fudbaleri Vojvodine pobedili su sa 4:1 (1:0) ekipu Sente u prijateljskoj utakmici odigranoj u Novom Sadu pred 150 gledalaca.

Golove za Vojvodinu postigli su Bojović, Novaković i Kordić koji je u finišu meča postigao dva gola. Jedini gol za goste dao je Popov u 56. minutu.

Novosadski "crveno-beli" su igrali u kombinovanom sastavu sa nekoliko igrača iz omladinskog pogona. Prvi gol na meču postigao je Milan Bojović kada je preciznim udarcem sa 14 metara iskosa sa desne strane savladao golmana Vukobrata.

Gosti u drugom poluvremenu izjednačili preko Popova posle nekiko dobrih dodavanja fudbalera Sente.

Četiri minuta kasnije Novaković dovodi Vojvodinu u novo vođstvo, pošto je prethodno Jao nadskočio svog protivnika a Novaković je u trku lako savladao na ovom meču rezervnog golmana Bodirogu.

Efektan gol postigao je Šaleta Kordić u 86. minutu posle sjajnog driblinga i centaršuta Bilbije glavom je zakucao loptu u mrežu. Omladinci Vojvodine Dejan Maleg i Kordić tri minuta kasnije izveli su akciju posle koje je Kordić svojim drugim golom postavio konačan rezultata 4:1.

Izvor: 021.rs

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 22 okt 2011, 14:13

Panonski derbi (17:00)

slika

Detalji iz proslog duela...

[youtube][/youtube]

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 22 okt 2011, 23:17

Vojvodina - Hajduk (K) 4:0

Strelci – Medojević 39’, Merebašvili 43’, Škuletić 49’ i Stevanović u 74’.

FKV (trener Vukićević): Supić, Vulićević, Pavlović, Mojsov, Trajković, Medojević (kapiten), Merebašvili (77’ Mitošević), Škuletić (64’ Bilbija), Stevanović, Oumaru, Bojović (71’ Karan).

Hajduk (trener ****): Brać (kapiten), Pauljević, Fejsa, Jovanović, Mujdragić, Ragipović, Čović, Ćovilo, Novković (72’ Kvinsi), Bubalo (27’ Kekezović), Hadžibulić (67’ Maksimović).

Solidna partija,dosta tecno se igralo i lepo za oko mada ima jos prostora za napredak.

Stvarno ne pamtim kad smo na teren izasli sa ovako ofanzivnom formacijom i to je moralo da da rezultat.

Bili smo dosta agresivni tako da se lopta nije dugo zadrzavala u posedu gostiju.

Skuletic pravo osvezenje, tip igraca kakvog nema u ligi cini mi se-jak, dobar tehnicar, okretan/snalazljiv.

Po svemu sudeci pogresno sam procenio njegove mogucnosti,no ima vremena da me u potpunosti ubedi u to.

Mereba ubedljiv u onom sto najbolje zna i najbolje radi. Odlicno je stvarao visak svojim driblinzima koji su atipicni za poziciju na kojoj igra (kod nas).

Vulicevic, po meni igra svoju najbolju sezonu od dolaska, samo sto ne moze da dodje do izrazaja toliko kao one prve kada nam je tim bio u totalnom kanalu.

Napredovao je u oba smera, mnogo stabilniji u defanzivi, i izrazito popravljena ofanziva (centarsut-tehnika), sto je rezultiralo sa nekoliko asistencija ove sezone.

Stevanovic je opet potvrdio da je skocan i da ima izvaredan tajming za skok.

Sve u svemu lepo fudbalsko jesenje poslepodne,cak ni velika zima nije mogla da pokvari utisak.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 23 okt 2011, 20:45

Mereba posle postignutog gola...

slika

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 31 okt 2011, 15:16

U jednoj sasvim solidnoj fudbalskoj predstavi, Spartak zasluženo odnosi bod iz Novog Sada.

Trener Spartaka Njegus nas je studiozno proucio proucio(sto istina i nije tesko).

Oni su odigrali timski, kompaktno, pokretljivo i tacno su znali sta treba da rade protiv nas, kao nijedna ekipa ove sezone-visoko da nas pritisnu gde nesigurnost nasih stopera dolazi do izrazaja, kao i nespremnost nasih bekova da preuzmu odgovornost.

Jedini igrac koji je pravio probleme Suboticanima je bio Merebasvili,no na kraju to nije bilo dovoljno.

Ovakvom koncepcijom preskacemo igru,oslanjamo se na skocnost Abua koji opet igrao na poziciji levog krila gde ne moze da dodje do izrazaja.

Detalj sa prosle utakmice se ponovio i u ovoj utakmici,Vukicevic je opet na zahtev brkatog Rabrena uveo u igru Bilbiju.

Cini mi se da nece izdrzati do kraja sezone...

Samo je potvrdjeno ono sto smo znali a to da je trener obicna marioneta.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.