Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanic
Lyon mi se gadi bolju igru imaju ovi iz premier lige BIH,ono nelici na fudbal,a da nespominjem da je svaki igrac sebican do maximuma,prosla utakmica,Pjanic je asistirao za gol jedva je tu loptu dobio od Benzeme,niko mu nedodaje svi sami za sebe igraju,i kako da momak napreduje da igra,nikako,Zgadio mi se ovaj tim totalno nisu ni trunku onakvi kakvi su bili prije dvije sezone kada su bili praznik za oci.Pjanicu trazi nov dom,pocinje da se utapa u sivilo Lyon-a
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- miralem444
- Kontakt:
Uh pa Mire je strasan samo malo prilike ima u Lyonu a bogami je bolji od vecine startera Lyona.Onaj Zuninjo treba u penziju dedo jedan.Mire ce za 2 sezone biti najbolji igrac svijet 100%
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
malo si preoptimistican..mozda zato sto ti je imenjak...hehe...al dobro..a Zuninjo ima 35 al je jos dobar...al brate dragi kad opuca slobodnjak sa 30 metara....uffmiralem444 je napisao/la:Uh pa Mire je strasan samo malo prilike ima u Lyonu a bogami je bolji od vecine startera Lyona.Onaj Zuninjo treba u penziju dedo jedan.Mire ce za 2 sezone biti najbolji igrac svijet 100%
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Predpostavljam da Mire danas nece biti u startnoj formaciji protiv Barce. Znali neko sta o tome?
Nije Mireta bilo ni na klupi a kamoli startnoj formacijiDado je napisao/la:Predpostavljam da Mire danas nece biti u startnoj formaciji protiv Barce. Znali neko sta o tome?

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bio je na klupi neznam sta si ti gledaoharishp je napisao/la:Nije Mireta bilo ni na klupi a kamoli startnoj formacijiDado je napisao/la:Predpostavljam da Mire danas nece biti u startnoj formaciji protiv Barce. Znali neko sta o tome?

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kakva klupa dragi miki de ti provijeri jos jednom i kao sto rece sta si gledaomiky_hz je napisao/la:Bio je na klupi neznam sta si ti gledaoharishp je napisao/la:Nije Mireta bilo ni na klupi a kamoli startnoj formacijiDado je napisao/la:Predpostavljam da Mire danas nece biti u startnoj formaciji protiv Barce. Znali neko sta o tome?

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 mar 2009, 03:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nije Mireta bilo ni na klupi a kamoli startnoj formaciji
[/quote]
Bio je na klupi neznam sta si ti gledao
[/quote]
Kakva klupa dragi miki de ti provijeri jos jednom[/quote]
Gledo kume utakmicu nemoj zezat...evo ti uvjeri se
http://www.uefa.com/competitions/ucl/fi ... rt=lu.html

Bio je na klupi neznam sta si ti gledao

Kakva klupa dragi miki de ti provijeri jos jednom[/quote]
Gledo kume utakmicu nemoj zezat...evo ti uvjeri se
http://www.uefa.com/competitions/ucl/fi ... rt=lu.html
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To su sinoc bile najave nije samo Uefa pogrijesio nego i dosta drugih sportskih kuca.
istina je da ga nije bilo ni na klupi ni u Barceloni.Provijereno.
Uostalom sto puta je kamera sarala i na klupu Liona Pjanica ni na vidiku.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cuj od sinoc lol,jesil gledao pregled lige prvaka jesil vidio da pise miralem pjanic,i ovo je sa uefine stranici nakon utakmiceharishp je napisao/la:To su sinoc bile najave nije samo Uefa pogrijesio nego i dosta drugih sportskih kuca.
izmedju ostalog evo ti sa Lyonove stranice

http://www.olweb.fr/index.php?lng=en&pid=105001
A sta velis za ovaj
http://www.sports.fr/football/directs/2 ... -lyon.html
Potrazi tekmu baarcelona-lion i na tom sajtu i tek ti onda nece biti jasno

http://www.sports.fr/football/directs/2 ... -lyon.html
Potrazi tekmu baarcelona-lion i na tom sajtu i tek ti onda nece biti jasno
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Haha
opasni ste! Jeli bio na klupi ili nije manje je sad bitno, fakt je da nije igrao ni minute, a to je ono sto zabrinjava. 

Vom Jäger zum Gejagten
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
dajte ljudi pisete gluposti...pa pjanic udje ponekad malo u igru sto je dobro...on tek ima 18 godina i ima vremena kad ce biti najbolji igrac liyona...ove i sljedece sezone tesko da ce nesto previse igrati al onda kad krene....moje misljenje je da bi za njega najbolja bila neka posudba...da igra malo vise i kad s4 vrati uskace uprvi tim...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- FK Sarajevo
- Kontakt:
ne treba posudba sto kazes on je igrac koji ima 18 godina ali on haman svaku utakmicu odigra bar 30 minuta i to je za igraca tih godina opet dobro on ce tek za godinu dvije postati standardan ja mislim da je on zadovoljan ipak to je lion jedan od najjacih evropskih klubovaZELJO DO GROBA je napisao/la:dajte ljudi pisete gluposti...pa pjanic udje ponekad malo u igru sto je dobro...on tek ima 18 godina i ima vremena kad ce biti najbolji igrac liyona...ove i sljedece sezone tesko da ce nesto previse igrati al onda kad krene....moje misljenje je da bi za njega najbolja bila neka posudba...da igra malo vise i kad s4 vrati uskace uprvi tim...
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Haman ne odigra bogami svaku.Trci,trci pa koja minutafk sarajevo je napisao/la:ne treba posudba sto kazes on je igrac koji ima 18 godina ali on haman svaku utakmicu odigra bar 30 minuta i to je za igraca tih godina opet dobro on ce tek za godinu dvije postati standardan ja mislim da je on zadovoljan ipak to je lion jedan od najjacih evropskih klubovaZELJO DO GROBA je napisao/la:dajte ljudi pisete gluposti...pa pjanic udje ponekad malo u igru sto je dobro...on tek ima 18 godina i ima vremena kad ce biti najbolji igrac liyona...ove i sljedece sezone tesko da ce nesto previse igrati al onda kad krene....moje misljenje je da bi za njega najbolja bila neka posudba...da igra malo vise i kad s4 vrati uskace uprvi tim...

Ruku na srce i kad nesto blijesne slijedecu ni na mapi ga nema.
Mlad jeste ali mora vise zapeti,bolje za njega.
Mada vrijeme je pred njim.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nevjerovatno !!!
Evo Pjanic danas izjavio na Lyonovoj web stranici da nece doci na okupljanje reprezentacije i kaze da ga trenutno interesuju samo klubske aktivnosti !!
Ovo nam nije trebalo...
Evo Pjanic danas izjavio na Lyonovoj web stranici da nece doci na okupljanje reprezentacije i kaze da ga trenutno interesuju samo klubske aktivnosti !!
Ovo nam nije trebalo...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
daj link, po mogucnosti na engleskom....Boske je napisao/la:Nevjerovatno !!!
Ovo nam nije trebalo...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Pjanic se poceo da ponasa ko Husejnovic akoje ovo istina 

- FK Sarajevo
- Kontakt:
malo mi je cudno to za pjanica mozde i jeste istina a mozda i nije
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen