BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

velez_mostar
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la velez_mostar » 22 feb 2011, 23:36

slika

Zaboravih da u prvoj nece biti Salihovica, mozda u drugu uci sa ovakvom formacijom, s tim sto bi vagao izmedju Stilica i Misketa, i mozda bi Besicu negdje nasao mjesto..
Pozadi sam stavio Nadarevica, a mozda bi Pandza bio bolje rjesenje..sve u svemu, slican kvalitet igraca.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 23 feb 2011, 00:24

djokica je napisao/la:Ja stvarno ne znam dokle vise sa ovim Bunozama i Cocalicima. Pa ljudi ne moze se reprezentaciju samo onako sto si lijep ili lijepo izgledas na terenu, ili ti e eventualno neki forumas veliki navijac kluba u kojem si ponikao ili neki clan blize ili dalje rodbine.
Kao prvo , ne gledam , hvala Bogu je li igrač lijep i na terenu i van terena . Kao drugo , ne navijam niti za Wislu niti za Karlovac a kamoli da sam Bunozi rođak . Ali ako navijači jednog kluba kao što je Wisla par puta te izglasaju za najboljeg igrača utakmice , e onda jarane nemožeš biti loš sve da ga **** . ;)

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 23 feb 2011, 03:43

hasagic

mujdza pandza spahic jahic
besic pjanic rahimic lulic
ibisevic dzeko

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 23 feb 2011, 11:18

eh da sam ja selektor ali nisam,,,,
--------------------------------------------------------------Hasagic------------------------------------------------------------------

------------Mujdza--------------------Nadarevic------------------------Spahic-----------------Subasic/Jahic--------------------

----------------------------------------------Besic-----------------------Medunjanin------------------------------------------------

---------------------Zec------------------------------------Pjanic---------------------------------Lulic------------------------------

---------------------------------------------------------------Dzeko-------------------------------------------------------------------

klupa: Begovic,Misimovic,Ibricic,Pandza,Ibisevic,Muslimovic,Rahimic,Mravac
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 23 feb 2011, 13:32

bavarian_bk je napisao/la:
djokica je napisao/la:Ja stvarno ne znam dokle vise sa ovim Bunozama i Cocalicima. Pa ljudi ne moze se reprezentaciju samo onako sto si lijep ili lijepo izgledas na terenu, ili ti e eventualno neki forumas veliki navijac kluba u kojem si ponikao ili neki clan blize ili dalje rodbine.
Kao prvo , ne gledam , hvala Bogu je li igrač lijep i na terenu i van terena . Kao drugo , ne navijam niti za Wislu niti za Karlovac a kamoli da sam Bunozi rođak . Ali ako navijači jednog kluba kao što je Wisla par puta te izglasaju za najboljeg igrača utakmice , e onda jarane nemožeš biti loš sve da ga **** . ;)
Jednog kluba kao sto je Wisla???
Stvarno veliki klub, sa sjajnim igracima u proslosti i dream team-om trenutno! E u takvom Klubu treba biti najbolji!!!
FKS❤️1946

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 23 feb 2011, 13:40

Ili mozda Mahmutovic, Sudic, Alispahic,Avdic, Hajrovic....
Sto bas Bunoza i Cocalic???
Imamo mi jos talentovanih igraca osim njih, a vi bas zapeli za njih ko da su Nesta i Ferdinand[/quote]
pa Hajrovic je jos dijete, nema ni trening sa nekom prvom ekipom a ne utakmicu, Sudic je povrijedjen, Avdic, hm, ko je taj, jel to onaj Svedjanin, Alispahic je vec igrao za reprezentaciju, tako da njega smatram reprezentativcem, makar na sirem spisku, kako god ostaju Bunoza i Cocalic :mrgreen:[/quote]

Cocalic,hm- je li to onaj decko iz Zelje koji jos uvijek ne zna koju poziciju igra?
Meni nije jasno gdje su se to Cocalic ili Bunoza dokazali kao materijal za Reprezentaciju? U poljskom i grckom prosjecnom timu- nisam siguran da je to dovoljno. Nemam ja nista protiv njih dvojice, cak bih volio da su kvalitet koji ce pojacati konkurenciju u reprezentaciji, ali to gdje i kako igraju mi nije dovoljno da kazem da su zasluzili poziv. Jer ako salju poziv njima, neko treba ispasti sa spiska- ko je taj?
FKS❤️1946

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 23 feb 2011, 13:54

Trebaju ispasti Mravac,Nadarevic...Definitivno...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 23 feb 2011, 14:06

djokica je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:
Jednog kluba kao sto je Wisla???
Stvarno veliki klub, sa sjajnim igracima u proslosti i dream team-om trenutno! E u takvom Klubu treba biti najbolji!!!
Ne znam čemu ironija,Wisla je institucija za Westerlo,Mechelen i Eskişehirspor.Trenutno su drugi u sasvim solidnom poljskom prvenstvu.Osim toga Bunoza može igrati i lijevog beka,a znamo kako smo tanki na toj poziciji.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 23 feb 2011, 14:16

ne moze Bunoza igrati beka, covjek je visok 195, vidjeli smo kako se Mravac (ne)snalazi u takvim ulogama, a nizi je od Bunoze

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 23 feb 2011, 14:22

giannini je napisao/la:ne moze Bunoza igrati beka, covjek je visok 195, vidjeli smo kako se Mravac (ne)snalazi u takvim ulogama, a nizi je od Bunoze
U Karlovu je često "krpio" tu poziciju,ne znam koliko je to mjerilo,ali u svakom slučaju momak zaslužuje poziv.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 23 feb 2011, 14:34

Gledam redovno poljsku ligu i Bunozu ali me nije ubjedio da je zasluzio poziv za reprezentaciju,previse ispada cak i protiv napadaca iz poljske lige iako ima sjajne predispozicije

gledao sam kad su igrale rezerve Arsenala i Chelsea Hajrovic je bio kapiten, sto bi trebao biti znak da ce za 1-2 godine zaigrati i sa prvim timom i treba sve uraditi da se odluci za rep. BIH ,kad bude imao kvalitet pozvati ga u A rep.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 23 feb 2011, 14:35

Za_raju je napisao/la:Trebaju ispasti Mravac,Nadarevic...Definitivno...
Za Mravca se slazem, ja ga i nisam stavio na onaj eventualni spisak, ali Nadarevic nam realno jos uvijek treba ( barem dok ne nadjemo boljeg).

Mujdza, Spahic, Nadarevic, Pandza, Jahic, Besic...su ipak jos uvijek potrebniji i bolja opcija od Cocalca i bunoze. Moje misljenje
FKS❤️1946

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2011, 17:24

Negdje procitah da je Jahic opet out do aprila.Ima li ko provjerenu informaciju. :roll:
Sto se tice Bunoze gledao sam par tekmi u Poljskoj ligi.Nije los ali je to daleko od reprezentivnih igri.Previse ''ispada'',kod imalo jacih napadaca to bi bio masakr na toj strani.
Uostalom Pape bi ga garant nakon Francuske i priprema pozvao opet da je zadovoljio.Kao recimo Vranjesa,Besica pa i Subasica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

almin9
Kontakt:

Post Postao/la almin9 » 23 feb 2011, 21:14

Jel sigurno 26. marta? :D
Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 feb 2011, 21:15

almin9 je napisao/la:Jel sigurno 26. marta? :D
Sigurno :) ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 feb 2011, 21:23

Mogucim izostankom Jahica, ocekujem sljedecu formaciju protiv Rumuna:

slika

Pape je najavljivao da bi Besic mogao poceti, znaci il Medunjanin il Besic, radije bih pustio Medu, jer je ipak uigran sa Rahimicem.
Na lijevom beku nazalost Lulica moram stavit, rado bih volio da iskoristi svoju brzinu i pomogne nam u ofanzivi, ali jednostavno je rizicno pustiti Subasica da igra na lijevom beku, zato bolje neka Lulic pocne. Inace, ako se Jahic oporavi, njega bih rado na lijevog beka (igrao je protiv Belgije tu poziciju).

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2011, 21:27

Goalgetter je napisao/la:Mogucim izostankom Jahica, ocekujem sljedecu formaciju protiv Rumuna:

slika

Pape je najavljivao da bi Besic mogao poceti, znaci il Medunjanin il Besic, radije bih pustio Medu, jer je ipak uigran sa Rahimicem.
Na lijevom beku nazalost Lulica moram stavit, rado bih volio da iskoristi svoju brzinu i pomogne nam u ofanzivi, ali jednostavno je rizicno pustiti Subasica da igra na lijevom beku, zato bolje neka Lulic pocne. Inace, ako se Jahic oporavi, njega bih rado na lijevog beka (igrao je protiv Belgije tu poziciju).
Pa rizicnija ti je ta lijeva strana sa Pjanicem i Lulicem zajedno nego bilo koja.Dva prirodno ofanzivna igraca sa tankim osjecajem za defanzivu Sa te bi strane i San Marino bi umocio koji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 feb 2011, 21:29

Eh, to je vise zamisljeno da igra kao ofanzivni vezni, a ne da probija po lijevoj, ali kao sto kazes onda u defanzivi bi bila katastrofa.
Onda jedino Subasica na bek, Lulica na krilo, a Pjanic il Miske na klupu, jer bih volio da Zeko igra na desnoj strani sa Mujdzom.

almin9
Kontakt:

Post Postao/la almin9 » 23 feb 2011, 21:35

Goalgetter je napisao/la:
almin9 je napisao/la:Jel sigurno 26. marta? :D
Sigurno :) ;)
Eh dobro je, onda idem :D
Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2011, 21:41

Zec je proslu tekmu odigrao za mokrog strika.I zamjenjen je u drugom poluvremenu.Odavno mu tanju igru nisam gledao.Nista ni sa cim.A igrali protiv loseg tima..Nadati se da je to bilo prolazno.
Zeko bi ''sljegao'' tek onda kad bi na suprotnoj strani bio Salihovic.Ovako jos kad uzmes u obzir da je subasic tu,koji jos nije ''okovao''svoj status.Bio bi defanzivni horor film.
Nego sta @devil kaze da li bi Vranjes mogao na lijevu stranu beka.Protiv Slovaka na desnoj strani je bio vise nego dobar.A ima i jake tekme u nogama,relativno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.