I da se niko ne ljuti, kapiten Brazilac Stojan.zgembo89 je napisao/la:najpoštenije je desnu stranu dati Srbima i to Vranješ Stevanović,a lijevu Bošnjacima Mujdža-Lulić..Hrvatima bi dao štoperske pozicije Papac-Pandža i mirna Bosna Brazil-vuvuzele eto nas spremite se spremite Čikite(cure) silna će borba da bude
Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:I da se niko ne ljuti, kapiten Brazilac Stojan.zgembo89 je napisao/la:najpoštenije je desnu stranu dati Srbima i to Vranješ Stevanović,a lijevu Bošnjacima Mujdža-Lulić..Hrvatima bi dao štoperske pozicije Papac-Pandža i mirna Bosna Brazil-vuvuzele eto nas spremite se spremite Čikite(cure) silna će borba da bude

DRUG NEBI TI PUNCA
Stvarno je ovaj Ogi mrcina.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
fina rola mladog Ogia 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Uh kako je odigrao večeras, svaka čast 
Ako je inače ovakav, onda ne trebamo strahovati kad nema Pandže.

Ako je inače ovakav, onda ne trebamo strahovati kad nema Pandže.
Momak ima veliko samopuzdanje, 22 godine. Brz je i borben, ima tu hrabrost u igri kao Spaha.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Svaka čast majstore, kupio si raju požrtvovanošću.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Samo potvrda da je ovaj decko davno trebao da zaigra , kada se sjetim Maletica srce me zaboli.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Marsal
- Kontakt:
Odličan bio večeras iako je raja na stadionu stalno ga miješala sa Šunjićem.
Ne znam, meni se čini i kao bolji izbor od Pandže ali Latvija definitivno nije neko mjerilo. Treba mu dati priliku u 4-5 utakmica protiv jacih reprezentaciju da zaista vidimo koliki je kvalitet. U ove 2 utakmice sam bio prezadovoljan sa njim.
Samo naprijed Ogi brate!

Ne znam, meni se čini i kao bolji izbor od Pandže ali Latvija definitivno nije neko mjerilo. Treba mu dati priliku u 4-5 utakmica protiv jacih reprezentaciju da zaista vidimo koliki je kvalitet. U ove 2 utakmice sam bio prezadovoljan sa njim.
Samo naprijed Ogi brate!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Maletic masina, mojne takokimbo je napisao/la:Samo potvrda da je ovaj decko davno trebao da zaigra , kada se sjetim Maletica srce me zaboli.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Kad pomislim da je momak samo 22 godine
Spaha u te godine je igrao za NK Zagreb a preselio se u Rusiju (Shinnik Yaroslavl) cak kad je bio 24, znaci Vranjes je mozda i u bolju poziciju da postane jos bolji igrac od njega.. nije nemoguce. Vido sam Emira u njega protiv Latvije a bogami i protiv Slovacke. Ima potencijal da nam bude jedan od najbolji..

- LarryDavid
- Kontakt:
jel ovo onaj sto je lose odigro skarice u svom petercu u debiju ljetos pa ga raja proklinjala il sam ga pomjesao s nekim?
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Nije, to je bio njegov brat Stojan.LarryDavid je napisao/la:jel ovo onaj sto je lose odigro skarice u svom petercu u debiju ljetos pa ga raja proklinjala il sam ga pomjesao s nekim?
Za nadati se da su od drugog ocaredarmy0 je napisao/la:Nije, to je bio njegov brat Stojan.LarryDavid je napisao/la:jel ovo onaj sto je lose odigro skarice u svom petercu u debiju ljetos pa ga raja proklinjala il sam ga pomjesao s nekim?

Haj neces li nam i ti pojacati odbranu,atletski si gradjen,samo da jos pokazes na terenu te svoje atribute 

Krasondar već gubi 3:0, a nije ni pola sata igre prošlo. Vidim da je Ogi počeo na poziciji štopera, zna li ko kakav je do sada 

super je,samo 3 gola imaju..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.