Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Cincinnatus
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Besic igrao odlicno, buducnost BH fudbala zajedno sa Pjanom, Hajrovic, itd.
Treba probati onog Bicackica na CD poziciji, Leovac na LB
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Besic je protiv Mexika bio odlican! on vec protiv Rumunije moze biti starter! zaista me odusevio!
ZEno.T. je napisao/la:Samo cu reci :"bravo majstore,ti si buducnost BH fudbala !
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
ODIGRO JE SUPER,,, samo treba da znamo i da budemo svjesni ovaj decko ce nas mnogu puta razocarati jer je mlad i neiskusan i ne trebamo sada biti previse optimisticni da smo sve probleme rijesili,,ne ne naprotiv!!!ali on ima potencijal i treba ga gurnuti u vatru pa sta bude ,",mozda" nam bude sada islo na stetu ali zato cemo sebi osigurati buducnost a toj poziciji,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Svaka cast majstore. Sa 18 godina, odigrati ovako dobro protiv Mexika, to stvarno nisam od njega ocekivao. I napokon, Pape ga je stavio na poziciju DM-a i nema dileme na kojoj ce poziciji igrati u buducnosti, (barem u reprezentaciji).
Nebi trebali biti toliko naivni da bacamo Besica u vatru protiv Rumunije posle jedne dobre utakmice.
Polahko sa Besicem, on ima samo 18 godina, bice vremena za njega.
Polahko sa Besicem, on ima samo 18 godina, bice vremena za njega.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Bravo Muhamede,pa nema sumnje ,pravo pojacanje za nasu repku...
Dobro dosao mali ZMAIJICU . . .
Dobro dosao mali ZMAIJICU . . .
ja bih ga odmah gurnuo u vatru. ne kazu dzaba, nema mlad i star igrac, nego dobar i los. bolje je odmah uigravati besica, ako je potencijal, a jeste, nego gubiti vrijema sa "polovnjacima". do sada su najvise kiksali oni "iskusniji"
da sad ne nabrajam igrace koji su u besicevim godinama bili ili su standardni u velikim timovima. ne treba cekati.
da sad ne nabrajam igrace koji su u besicevim godinama bili ili su standardni u velikim timovima. ne treba cekati.
Sent from my Commodore 64
@nihco svaka cast za post nema se sta tu cekati veliki igraci nastaju u velikim utakmicama ovaj momak ima sve predispozicije da bude svjetska klasa. Znaci muhamed uz rahima protiv rumunije od prve minute!!!
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Besic super odigrao : Za defanzivu sam se nadao da je dobar i to je dokazao. Imao je par finih cistih skolskih klizecih i uzimao lopte. Veoma brz sto me iznenadilo i dobar prilikom inzosenja lopte, sinoc mu je Susic nasao perfektnu poziciju. Naravno odma ga treba u vatru protiv Rumuna, kakvo cekanje. Cekamo evo 15 godina i uvijek nam uvenu igraci cekajuci ! Odma njega u pvih 11 umjesto Rahimica. Puno je kompletniji igraca vec.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ja se iskreno nadam ga Susic nece staviti u prvih 11 protiv Ruminije. Kao prvo izvrsio bi na njega pritisak, kao drugo nije nikad igrao u tako vaznoj utakmici, kao trece ovo bi mu ra A reprezentaciju bila prva domaca utakmica i ne daj Boze momak napravi gresku i onda ce ga svi razapeti pogotov neki nasi napaceni novinari koji samo cekaju gresku da bi mogli "pljuvati". Cist primjer je forum Edina Dzeke gdje mu je vecina okrenula nakon cetiri utakmice ledja i govore da isti nema kvalitet za EPL.
Igrace treba graditi postepeno, a ne instant metodom. Dakle pruzati mu prilike u prijateljskim utakmicama, zatim u kvalifikacija protiv slabijih protivnika (npr. Luxemburg), i ici stepenicu po stepenicu, i za jedno dvije-tri godine dobit cemo iskusnog igraca da moze igrati na pozicijima koje predstavljaju problem za nasu reprezentaciju. Guranjem odmah u "vatru" napravit ce se samo kontra efekat.
Igrace treba graditi postepeno, a ne instant metodom. Dakle pruzati mu prilike u prijateljskim utakmicama, zatim u kvalifikacija protiv slabijih protivnika (npr. Luxemburg), i ici stepenicu po stepenicu, i za jedno dvije-tri godine dobit cemo iskusnog igraca da moze igrati na pozicijima koje predstavljaju problem za nasu reprezentaciju. Guranjem odmah u "vatru" napravit ce se samo kontra efekat.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Odkada mi imamo Mesica u A reprezentaciji
Izvor SAN

Izvor SAN

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
...
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 10 feb 2011, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Ovaj mali razvaljuje , nasljednik rahimica a i zna povuc loptu
Sa Medunjaninom odlican tandem !
Sa Medunjaninom odlican tandem !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ma Bešić je odigrao super samo malkice me strah ako bih odigrao dvije loše da bi ga većina uzela na zub jer kod nas je to standardno
nadam se da im neće priuštiti to zadovoljstvo

Naravno da nebi , posto je mlad i greske se prastajuKODRO je napisao/la:Ma Bešić je odigrao super samo malkice me strah ako bih odigrao dvije loše da bi ga većina uzela na zub jer kod nas je to standardno

Koliko ono godina on ima ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Principatus
- Kontakt:
Uh dobro ovo, jos mo i Mesica dobili. Super, da nije slucajno stoper? 
Inace momku svaka cast za utakmicu. Bosanski talenat i njemacka skola fudbala. To je to.

Inace momku svaka cast za utakmicu. Bosanski talenat i njemacka skola fudbala. To je to.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
vele da ima 18.godina naravno da se greške praštaju al ima ovih naših talenata koi to neće oprostitiBosnier je napisao/la:Naravno da nebi , posto je mlad i greske se prastajuKODRO je napisao/la:Ma Bešić je odigrao super samo malkice me strah ako bih odigrao dvije loše da bi ga većina uzela na zub jer kod nas je to standardno
Koliko ono godina on ima ?
Leovac? Pored zivog Subase? Ti nisi normalan!Cincinnatus je napisao/la:Besic igrao odlicno, buducnost BH fudbala zajedno sa Pjanom, Hajrovic, itd.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Odlican sinoc. Veoma pokretan. Puno bolje igra od Medunjanina na mjestu zadnjeg veznog.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !