FK Goražde
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Goražde
Evo još jedno pojačanje, Armin Mahović novi igrač Goražda 

Prvu polusezonu igrao u Gracanici , nije los igrac nije neki tehnicar al vidi se da "ima mozga" takode ima katastrofalan sut sto je nekoliko desetina puta pokazao kod nas...gz234 je napisao/la:Evo još jedno pojačanje, Armin Mahović novi igrač Goražda
www.nkbratstvogracanica.com
Sigurno će se dobro pokazati u Goraždu.
Nadam se da hoce , momak je mlad ima tu jos mjesta za napredak , ali ja sam vam cisto sportski prenio utisak koji je on ostavio u Gracanici. Sportski pozdrav 

www.nkbratstvogracanica.com
Upravo,također sportski pozdrav 

Kolina 0:3 Goražde 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
moze neko od gorazdana malo da pojasni gdje je stadion i kako se dolazi do njega najlakse..hvala unaprijed 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- legenda reala
- Kontakt:
Ne možeš ga promašiti, odmah na ulazu u grad stadion.Tuzla-Vlasenica-Sokolac-Rogatica-Ustiprača-Goražde ma ne možeš ga profuliti sve i da hoćeš 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
e super..hvala jarane..znaci to je najkraci put za Gorazde iz TZ...ja konto ic na sarajevolegenda reala je napisao/la:Ne možeš ga promašiti, odmah na ulazu u grad stadion.Tuzla-Vlasenica-Sokolac-Rogatica-Ustiprača-Goražde ma ne možeš ga profuliti sve i da hoćeš

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ne znam koliko je preko Sarajeva, ovim je 3- 4 sata, vožnje, ja sam uvijek išao ovim putem za Tuzlustaragarda je napisao/la:e super..hvala jarane..znaci to je najkraci put za Gorazde iz TZ...ja konto ic na sarajevolegenda reala je napisao/la:Ne možeš ga promašiti, odmah na ulazu u grad stadion.Tuzla-Vlasenica-Sokolac-Rogatica-Ustiprača-Goražde ma ne možeš ga profuliti sve i da hoćeš...pozz

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Promjene u FK Goražde: Išlam predsjednik, Hadžović šef stručnog štaba
Nakon što su polusezonu završili na petnaestoj poziciji u Prvoj ligi Federacije u Goraždu su krenuli sa rekonstrukcijom igračkog kadra. Osim igračkog kadra došlo je do promjene i na čelu kluba pa je tako novi predsjednik Senad Išlam.
5 igrača napustilo a 8 pojačalo tim
Kada je igrački kadar u pitanju klub su napustili Dženis Huseinspahić, Vedad Džafić, Faris Efendić, Adis Ćulov i Jasmin Šuntić dok su nova lica u timu Goražda postali Aleksandar Nikolić (Rudar Prijedor), Denis Krklec (Čakovec), Milan Knežević i Armin Jazvin (Velež), Armin Mahović (Bratstvo), Samir Haznadar (Famos SAŠK Napredak), Alem Karalić (Travnik) i Emir Hamzić (Prijepolje), Caue Matsumoto (Brazil), Carlos Pires (Brazil), Andree Rodrigues (Brazil), Geovanny Pelayo (Brazil).
Dževad Hadžović novi šef stručnog štaba
Osim igračkog kadra promjene su bile i u stručnom štabu gdje je Fahrudina Ćulova na mjestu šefa strunčnog štaba zamijenio Dževad Hadžović.
Odigrana četiri pripremna susreta
Kada su pripremni susreti u pitanju do sada su odigrana četiri susreta a ostvareni su sljedeći rezultati: Rudar Kakanj 1:0 Goražde, Goražde 0:0 Bosna, Kolina 0:3 Goražde, Rogatica 0:2 Goražde.
Mladi Drljević najveća nada goraždanskog nogometa
Stručni štab u narednoj polusezoni najviše očekuje od Almina Isakovića, Edhema Kamenice i mladog Amera Drljevića.
Nakon što su polusezonu završili na petnaestoj poziciji u Prvoj ligi Federacije u Goraždu su krenuli sa rekonstrukcijom igračkog kadra. Osim igračkog kadra došlo je do promjene i na čelu kluba pa je tako novi predsjednik Senad Išlam.
5 igrača napustilo a 8 pojačalo tim
Kada je igrački kadar u pitanju klub su napustili Dženis Huseinspahić, Vedad Džafić, Faris Efendić, Adis Ćulov i Jasmin Šuntić dok su nova lica u timu Goražda postali Aleksandar Nikolić (Rudar Prijedor), Denis Krklec (Čakovec), Milan Knežević i Armin Jazvin (Velež), Armin Mahović (Bratstvo), Samir Haznadar (Famos SAŠK Napredak), Alem Karalić (Travnik) i Emir Hamzić (Prijepolje), Caue Matsumoto (Brazil), Carlos Pires (Brazil), Andree Rodrigues (Brazil), Geovanny Pelayo (Brazil).

Dževad Hadžović novi šef stručnog štaba
Osim igračkog kadra promjene su bile i u stručnom štabu gdje je Fahrudina Ćulova na mjestu šefa strunčnog štaba zamijenio Dževad Hadžović.
Odigrana četiri pripremna susreta
Kada su pripremni susreti u pitanju do sada su odigrana četiri susreta a ostvareni su sljedeći rezultati: Rudar Kakanj 1:0 Goražde, Goražde 0:0 Bosna, Kolina 0:3 Goražde, Rogatica 0:2 Goražde.
Stručni štab u narednoj polusezoni najviše očekuje od Almina Isakovića, Edhema Kamenice i mladog Amera Drljevića.
Ajmo Gorazdaci tresnite ove fukarice pokazite im da moraju jos pure da jedu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nastavak Prve lige FBiH u fudbalu: FK Goražde dočekuje Slobodu iz Tuzle
Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine u fudbalu počinje ovog vikenda a u prvom kolu nastavka prvenstva FK Goražde odmjeriće snagu sa FK Sloboda, nekadašnjim premijerligašem.
Goraždanski prvoligaš u nastavak sezone ulazi pojačan sa čak 10 novih fudbalera a promjene su se desile i kada je riječ o stručnom štabu koji će klub voditi u nastavak prvenstva. Interesantno je da su klub pojačala dva brazilca i dva meksikanca dok su otali igrači iz premijerligaških klubova došli u Goražde. Jedno od pojačanja je i Armin Jazvin koji u meču sa slobodom očekuje pobjedu.
- Na gradskom stadionu u Goraždu očekuje nas težak susret sa tuzlacima. Riječ je o veoma kvalitetom klubu i oni sigurno pretenduju u sami vrh tabele, sa druge strane mi se borimo za opstanak. Ipak vjerujemo da ćemo ostvariti pobjedu, rekao je Jazvin.
Iako su šanse za opstanak u Prvoj ligi FbiH male, ipak postoji mogućnost da se one uz dobru igru i rezultate povećaju i da Goražde izbori status prvoligaša naredne sezone. Na to će uveliko uticati i podrška publike koju igrači očekuju sutra na Gradskom stadionu u 14:30 sati kada počinje ovaj susret.
Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine u fudbalu počinje ovog vikenda a u prvom kolu nastavka prvenstva FK Goražde odmjeriće snagu sa FK Sloboda, nekadašnjim premijerligašem.
Goraždanski prvoligaš u nastavak sezone ulazi pojačan sa čak 10 novih fudbalera a promjene su se desile i kada je riječ o stručnom štabu koji će klub voditi u nastavak prvenstva. Interesantno je da su klub pojačala dva brazilca i dva meksikanca dok su otali igrači iz premijerligaških klubova došli u Goražde. Jedno od pojačanja je i Armin Jazvin koji u meču sa slobodom očekuje pobjedu.
- Na gradskom stadionu u Goraždu očekuje nas težak susret sa tuzlacima. Riječ je o veoma kvalitetom klubu i oni sigurno pretenduju u sami vrh tabele, sa druge strane mi se borimo za opstanak. Ipak vjerujemo da ćemo ostvariti pobjedu, rekao je Jazvin.
Iako su šanse za opstanak u Prvoj ligi FbiH male, ipak postoji mogućnost da se one uz dobru igru i rezultate povećaju i da Goražde izbori status prvoligaša naredne sezone. Na to će uveliko uticati i podrška publike koju igrači očekuju sutra na Gradskom stadionu u 14:30 sati kada počinje ovaj susret.
0 1 poraz jbg. Pun stadion, cijelu utakmicu bili bolji,Sloboda iz kontre dade gol! 

-
- Kontakt:
Da li Sloboda sa igračima koji su igrali danas se može priključiti u borbu za prvo mjesto? Zanima me da li imaju taj kvalitet, jer će bit zanimljivo na vrhu tabele, uopšte kako su igrali?gz234 je napisao/la:0 1 poraz jbg. Pun stadion, cijelu utakmicu bili bolji,Sloboda iz kontre dade gol!
Vama sretno u nastavku, da se probate izvuć. Pozdrav.
1921
1989
1989
Više su se branili,imali su slabo šuteva na gol 2-3 šanse itd. jbg naši crkli iz kontre nam dadoše gol.VolimRadnicki je napisao/la:Da li Sloboda sa igračima koji su igrali danas se može priključiti u borbu za prvo mjesto? Zanima me da li imaju taj kvalitet, jer će bit zanimljivo na vrhu tabele, uopšte kako su igrali?gz234 je napisao/la:0 1 poraz jbg. Pun stadion, cijelu utakmicu bili bolji,Sloboda iz kontre dade gol!
Vama sretno u nastavku, da se probate izvuć. Pozdrav.

Da li zna ko zašto Brazilci i Meksikanci nisu igrali?
P.S Sjedili su pored mene na tribini.
-
- Kontakt:
Što ih nisi pitogz234 je napisao/la:Da li zna ko zašto Brazilci i Meksikanci nisu igrali?

1921
1989
1989
Cim je poceo igrati fudbal,vidjelo se da ima talenat.Nadam se da ce daleko dogurati.gz234 je napisao/la:

Visca el Barça ! Mes que un club !
- TzBulevar87
- Kontakt:
Prijatelju necemo govorit neistinu, ima nas iz Tz koji smo bili na tekmi.. Daj mi reci po cemu ste vi zasluzili da postignete barem jedan gol?? Jalova inicijativa i s jedne i s druge strane, nista posebno, losa utakmica! Da ne spominjem cist penal na nasem Hasicugz234 je napisao/la:0 1 poraz jbg. Pun stadion, cijelu utakmicu bili bolji,Sloboda iz kontre dade gol!

075