Slažem se sa tobom.On jeste kvalitetan komentator,ali malo pretjrabh hrvat je napisao/la:ovaj komentator nije sav svoj, cini mi se da je ibisevicu bilo malo neugodno kraj njega, malo je reci da je bio naporan. tako to profesionalci ne rade. svako ima svoj ukus, ali meni je bez veze
Sportski komentatori
Re: Sportski Komentatori
am veceras ni dzeko ni miske nisu bili svoju, belgijancima je bilo neugodno gledat kakao ih buse, malo je reci da su bili predobri, dzeko tako to profesionalci ne rade nisi ima ga trebo uvalih pod 90 jok jok hahahhahaensadek je napisao/la:Slažem se sa tobom.On jeste kvalitetan komentator,ali malo pretjrabh hrvat je napisao/la:ovaj komentator nije sav svoj, cini mi se da je ibisevicu bilo malo neugodno kraj njega, malo je reci da je bio naporan. tako to profesionalci ne rade. svako ima svoj ukus, ali meni je bez veze
volim te Bosno!!!!!

sad u zenici uzet jos 3 boda pa nam onda svi konkurenti dolaze kuci

ma on je najbolji komentator. sta ti hoces? hoces li da suti, nek se dere za bosnu i hercegovinu!ensadek je napisao/la:Slažem se sa tobom.On jeste kvalitetan komentator,ali malo pretjrabh hrvat je napisao/la:ovaj komentator nije sav svoj, cini mi se da je ibisevicu bilo malo neugodno kraj njega, malo je reci da je bio naporan. tako to profesionalci ne rade. svako ima svoj ukus, ali meni je bez veze
http://www.youtube.com/watch?v=HcnN2hXQLks
"cekamo ih u srijedu da im za ovo podcnjivanje zabijemo jos nesto"
sta li ce im zabit
Nego prejak onaj detalj kad ulazi onaj sa nasom zastavom kad Marjan "bezi bezi da te ne uhvate"
sta li ce im zabit

Nego prejak onaj detalj kad ulazi onaj sa nasom zastavom kad Marjan "bezi bezi da te ne uhvate"

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- reds_forever
- Kontakt:
i kad je rekao za onog jednog lika iz belgije "vrati se nazad kuci u kazablanku" i koliko je samo puta rekao "dzeko" kad je ovaj dao golmiky_hz je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=HcnN2hXQLks
sta li ce im zabit

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
ne bih ovo komentirao , nije ovo moj nivo. a o patriotizmu ne bih sa ovakvim raspravljao. bilo bi pozeljno da admin ovo izbrise da se ne bi otislo u drugome smjeru. jednostavno ne volim neprirodno deranje, cini mi se da je ovaj komentator sinoc prenosio srbiju da bi se isto derao postignutom golu nemanje vidica. za mene je sabahudin ostao broj 1 komentator ovi ostali su šovarika.RiNo je napisao/la:tako to rade ljudi koji vole BiH, emocije ih ponesu... ti to valjda nikad neces osjescati prema BiH...bh hrvat je napisao/la:ovaj komentator nije sav svoj, cini mi se da je ibisevicu bilo malo neugodno kraj njega, malo je reci da je bio naporan. tako to profesionalci ne rade. svako ima svoj ukus, ali meni je bez veze
- juzni vjetar!
- Kontakt:
marjan je bog !!
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- rob do bagro
- Kontakt:
dzekoooo dzekoooo dzekoooo dzekoooo bosnaaa bosnaaa bosnaaa bosnaaa bosnaaa bravo dzeko dijamantu bravo
ciro travnicki viteže,stvarno sav sam se najezio dok je prenosio tekmu vidi se da je bosanac i hercegovac

ciro travnicki viteže,stvarno sav sam se najezio dok je prenosio tekmu vidi se da je bosanac i hercegovac

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
nacin razmisljanja i stvari koje govori mi se svidjaju ali glas mu nekad pukne i ne znas vise sta prica....al dobar je 

miky_hz je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=HcnN2hXQLks
sta li ce im zabit
hhaha najjace ovo sto je dzeko rekao....hahaha
ali i ovaj marijan nije nista slabiji...."ne mozete proci crveni djavolcici"....hehehe
Kakva je ono furka svih BH sportskih novinara (TV)? Svi bi nešto htijeli biti smješni. Pa ako nema tu spontanosti i prirodnog talenta onda to izgleda otužno i ružno. Jedan je Sabahudin. Pored njega još jedino može onaj sa OBN-a.
Momče Hercegovče
uh brate haj da si ista drugo spomeno osim obn-a, oni imaju najdebilnije komentatoreJosip321 je napisao/la:Kakva je ono furka svih BH sportskih novinara (TV)? Svi bi nešto htijeli biti smješni. Pa ako nema tu spontanosti i prirodnog talenta onda to izgleda otužno i ružno. Jedan je Sabahudin. Pored njega još jedino može onaj sa OBN-a.

100% sportski i krajnje opušten potpis
Pa onaj Vugdalić, kako li se već zove. Meni nije nešto ali se vidi da kada ima dan da zna provaliti, da je to spontano, da nije na silu. Ostali se trude to na silu.RiNo je napisao/la:uh brate haj da si ista drugo spomeno osim obn-a, oni imaju najdebilnije komentatore
A ti vjerojatno misliš na one NBA komentatore.

Momče Hercegovče
- reds_forever
- Kontakt:
vugdalic ima provala sto jest - jest,ali je rijetko kad objektivan,npr kad se igra neki italijanski derbi,mozes tacno naslutit za koga navija,provali cesto,ali zato ostatak utakmice samo bezveze "drobi" o glupostima,stvarno ne znam kako moze onoliko pricat 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- Stone Island
- Kontakt:
Meni sinoć Marjan nigdje veze kod golova...vrišti li bezze : Džeko,Džeko,Džeko,Džeko,Dijamantu,Bosna,Bosna...bezze..haha...
Ja sinoć kontao odgledati Srbiju do kraja, i ono usput pokoji put prebaciti na ATV da vidim kako Bosni ide, no prvi put kad sam promjenio kanal, zainteresuje me voditelj, prvo pomilim bešto u fazonu ko je ovaj kreten!? te iz čiste radoznalosti se zadržim na kanalu, potom Džeko daje gol, i ja bukvalno doživim adrenalinski šok zbog Marjanova vikanja. Ostajem i dalje na utakmici Belgija - BiH, i tek pokoji put prebacim na Rum - Srb, i čak se ne zadržavam, jer me komentator sa RTRS-a bacao u depru...
Tako sam na kraju potpuno zanemario tu utakmicu, i ostao sa Marjanom do kraja... I zaista uživao... Dobro malo sam se isfurao zbog onog penala, i zbog toga što BiH nije dala i peti, al' šta je tu je...
E danas kad sam bio na kafi sa ekipom, shvatim da nisam jedini prolazio kroz to, jednostavno svima prepuna usta Bosne i Marjana: Luđak, manijak, kreten, legenda, Bosna, Džeko, Misimović, Ćiro itd...
Razumijete poentu?
MIslim ja sam iz Banjaluke...
Tako sam na kraju potpuno zanemario tu utakmicu, i ostao sa Marjanom do kraja... I zaista uživao... Dobro malo sam se isfurao zbog onog penala, i zbog toga što BiH nije dala i peti, al' šta je tu je...
E danas kad sam bio na kafi sa ekipom, shvatim da nisam jedini prolazio kroz to, jednostavno svima prepuna usta Bosne i Marjana: Luđak, manijak, kreten, legenda, Bosna, Džeko, Misimović, Ćiro itd...
Razumijete poentu?

Ja je razumijem, i drago mi je da se tako mislilo (nadam se pozitivno) o Marjanu, Bosni, Džeki...Srđan BL je napisao/la:Ja sinoć kontao odgledati Srbiju do kraja, i ono usput pokoji put prebaciti na ATV da vidim kako Bosni ide, no prvi put kad sam promjenio kanal, zainteresuje me voditelj, prvo pomilim bešto u fazonu ko je ovaj kreten!? te iz čiste radoznalosti se zadržim na kanalu, potom Džeko daje gol, i ja bukvalno doživim adrenalinski šok zbog Marjanova vikanja. Ostajem i dalje na utakmici Belgija - BiH, i tek pokoji put prebacim na Rum - Srb, i čak se ne zadržavam, jer me komentator sa RTRS-a bacao u depru...
Razumijete poentu?
Inače, ja sam sinoć slabo ga i čuo, jer sam sjedio u prepunom kafiću gdje se navijalo

Ali sam sada gledao na youtube i ne mogu da vjerujem kako majstor to radi, car je. A glavno mi je kad za Spahića kaže, otac Aziz il tako nešto i majka Fatima, brat ovaj...hahaaha

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
sorry, greška mislio sam da je kevin
Zadnja izmjena: Josip321, dana/u 29 mar 2009, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Momče Hercegovče
- reds_forever
- Kontakt:
Knele je napisao/la:
Ja je razumijem, i drago mi je da se tako mislilo (nadam se pozitivno) o Marjanu, Bosni, Džeki...
Inače, ja sam sinoć slabo ga i čuo, jer sam sjedio u prepunom kafiću gdje se navijalo![]()
Ali sam sada gledao na youtube i ne mogu da vjerujem kako majstor to radi, car je. A glavno mi je kad za Spahića kaže, otac Aziz il tako nešto i majka Fatima, brat ovaj...hahaaha![]()
" Emir Spahić rodjen u dubrovniku,gdje su se upoznali njegovi roditelji....otac Ramiz i majka Fatima"

Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 29 mar 2009, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.