NK Zvijezda Gradačac
- Stone Island
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Imali kakvih vijesti vezano za Kodru,spominje se njegov povratak u Velež pa eto ako imate kakav info,napišite ga !
Ma ko j... kodru ono sto je ninkovic napravio to niko nemoze napravit
- Stone Island
- Kontakt:
Bola hoće li se vraćati u Velež,ne pitam te za Ninkovića ?!_armanix je napisao/la:Ma ko j... kodru ono sto je ninkovic napravio to niko nemoze napravit
To neznam ali mozete sebi naci boljeg vezistu ako on ode jos nisam nista cuo jer sam iz SrebrenikaStone Island je napisao/la:Bola hoće li se vraćati u Velež,ne pitam te za Ninkovića ?!_armanix je napisao/la:Ma ko j... kodru ono sto je ninkovic napravio to niko nemoze napravit
- el-fighter
- Kontakt:
Imal kakvih pojačanja za Zvijezdu. Prošlu sezonu su odigrali veoma dobro i trebali bi se pojačati za ovu sezonu pa da idu u Evropu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- edo_malesak
učer je u 16 sati održana prozivka fudbalera NK Zvijezde Gradačac, gdje su se svim odazvanim igračima obratili trener Ratko Ninković, te menadžer kluba Ferhat Mustafić, ali i sami igrači. Od prošle sezone svi igrači osim Dragana Matića i Ivice Babića su se odazvali, a isti dan u 18 sati održan je i prvi trening na stadionu. Nakon pauze od dva mjeseca igrači Zvijezde imali su prvo okupljanje, gdje će početi sa treniranjem, a uskoro bi trebala biti poznata i destinacija ovogodišnjih priprema. Na jučerašnjoj prozivci odazvala se većina igrača koja je i završila prošlu sezonu, tek su Dragan Matić i Ivica Babić "otpisani" za narednu sezonu. Matić je završio svoju karijeru, dok je Babić dobio slobodne papire, pa će potražiti novu sredinu. Svim prisutnim igračima obratio se menadžer kluba Ferhat Mustafić, te tvorac premijerligaške Zvijezde, trener Ratko Ninković. Jučer (četvrtak) na stadionu je od 18 sati odrađen i prvi trening, a uskoro će biti poznato gdje će klub boraviti za vrijeme priprema.
U Gradačcu će doći i do promjena u igračkom kadru, iako iz "crveno-bijelog" tabora ne žele puno pričati o tome. Navodno, klub bi mogli napustiti povremeni bh. reprezentativac Velibor Vasilić, napadač Damir Smajlović, ali i "vezista" Delić Armin. Upitan je i ostanak mostarskog dvojca Mustafe Kodre i Elvisa Ćorića, pa će se do ponedjeljka znati više o svemu. Imaju u gradu Zmaja od Bosne i svoje alternative, nezvanično dozanjemo da se radi o Bogičeviću, štoperu Modriča Maxime koji bi zamijenio Vasilića, a u napadu bi mogao zaigrati Damir Tosunović, napadač tuzlanske Slobode. Uz to, još nekoliko vrhunskih imena iz domaćeg prvenstva spominju se kao moguća pojačanja.
preuzeto sa gradacac-x.com
U Gradačcu će doći i do promjena u igračkom kadru, iako iz "crveno-bijelog" tabora ne žele puno pričati o tome. Navodno, klub bi mogli napustiti povremeni bh. reprezentativac Velibor Vasilić, napadač Damir Smajlović, ali i "vezista" Delić Armin. Upitan je i ostanak mostarskog dvojca Mustafe Kodre i Elvisa Ćorića, pa će se do ponedjeljka znati više o svemu. Imaju u gradu Zmaja od Bosne i svoje alternative, nezvanično dozanjemo da se radi o Bogičeviću, štoperu Modriča Maxime koji bi zamijenio Vasilića, a u napadu bi mogao zaigrati Damir Tosunović, napadač tuzlanske Slobode. Uz to, još nekoliko vrhunskih imena iz domaćeg prvenstva spominju se kao moguća pojačanja.
preuzeto sa gradacac-x.com
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- el-fighter
- Kontakt:
Ovaj Smajlović je zvijer. Onako brzog momka još nisam vidio u našoj ligi. Mislim da će on naći neki inostrani klub, a ako neuspije to je dobro po vas.
Velež do groba života mi moga
Dragiša Lazić došao u Zvijezdu, kao slobodan igrač dobio papire iz FK Slavije, inače napadač.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Sto se to Dragisa ne pojavljuje u kluba od nekidan? 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Postoji mogućnost da nije zadovoljio struku, no Zvijezda ovog ljeta dovodi jednog ili dva napadača, to je sigurno. Matić je inače završio sa karijerom, a Smajlović je u mogućnosti da ode u inostranstvo, pa shodno tome klub odlučuje hoće li se pojačati sa jednim ili dva napadača. Postoji mogućnost (velika) da dođe Damir Tosunović iz Slobode, pregovara se nešto.Devil je napisao/la:Sto se to Dragisa ne pojavljuje u kluba od nekidan?
Od napadača, imamo Ćorića, Pjanića (nije ta klasa), mladog Omeragića i eto ako ne ode Smajlovića.
Citao sam da pregovarate i sa Damirom Tosunovicem.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- edo_malesak
Dragisa Lazic...potpisao za Zvijezdu
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Kako sada stvari stoje, Sabit Alimanović jedan od najboljih u ekipi gradačačke Zvijezde karijeru bi mogao nastaviti u hrvatskom Zadru.
- RK Gradacac
- Kontakt:
;
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 13 nov 2009, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE
Ma Željo neće igrače, imaju oni svoje alternative, ko i svake godine.RK Gradacac je napisao/la:Idi Sabite u ZELJU, **** zadar...

- RK Gradacac
- Kontakt:
;
010 ISN'T JUST A CODE
Nadam se.RK Gradacac je napisao/la:Nebrini se ti za ZELJUKnele je napisao/la:Ma Željo neće igrače, imaju oni svoje alternative, ko i svake godine.RK Gradacac je napisao/la:Idi Sabite u ZELJU, **** zadar...
vremena se mijenjaju, sve dolazi i prolazi samo je ZELJO vjecan!
- RK Gradacac
- Kontakt:
;
010 ISN'T JUST A CODE
Kako sam cuo mogao bi vam Svraka (bio na posudbi u Travniku) potpisat!
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
- edo_malesak
Vasilic na probi u Sturmu....ajd da i mi dobijemo koju marku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.