07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Gledo sam Benzemu veceras. Lik je totalno izgubljen i nema nikako samopouzdanja. Nije se sastavio sa loptom kako treba. Nadam se da ce igrat, jer izgleda totalno bezopasan u ovom trenutku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Nadam se samo i molim Boga da Kenan Hasagic ne pogrijesi prilikom onog svoga vec "cuvenog" driblinga.Ne pamtim utakmicu reprezentacije a da Hasagic nije izveo onaj "marifetluk" od koga dah zasatje.
BosnaE
ali nikada do sada nije pogriješionewton_heath_lyr je napisao/la:Nadam se samo i molim Boga da Kenan Hasagic ne pogrijesi prilikom onog svoga vec "cuvenog" driblinga.Ne pamtim utakmicu reprezentacije a da Hasagic nije izveo onaj "marifetluk" od koga dah zasatje.

keno je car

p.s. sa pravim pristupom galski pjetlići će biti očerupani

FORZA MARŠAL !!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Nije i nadam se da nece niti u mecu protiv Francuske.hodža je napisao/la:ali nikada do sada nije pogriješionewton_heath_lyr je napisao/la:Nadam se samo i molim Boga da Kenan Hasagic ne pogrijesi prilikom onog svoga vec "cuvenog" driblinga.Ne pamtim utakmicu reprezentacije a da Hasagic nije izveo onaj "marifetluk" od koga dah zasatje.![]()
keno je car![]()
p.s. sa pravim pristupom galski pjetlići će biti očerupani![]()
![]()
I vjerujem da cemo svi jedva cekati ogled u Skadru i raspravlajti o "velicanstvenom" otvaranju kvalifikacija(6 bodova iz dva meca).
BosnaE
Daj Bože da Luxemburg pobjedimo sa Papetom, a ne Francusku 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma kakav luxemburg ba....oni su buranija za nas...zaboravi prijateljske tekmedzenan01 je napisao/la:Daj Bože da Luxemburg pobjedimo sa Papetom, a ne Francusku

FORZA MARŠAL !!!
Koliko treba do Skadra autom ? Vidim da je na vrhu Albanije

ser del barça es el millor que hi ha !
Bitno je da prvu utakmicu odigramo kako treba i po mogucnosti zabiljeziti ubjeldjivu pobjedu,a onda na Francuze... po meni 4 boda iz ove dvije utakmice su veliki uspjeh! trebamo igrati ofanzivno obje utakmice jer imamo takve igrace koji su u stanju svakoj reprezentaciji na svijetu zabiti 2 gola... Dzeko-Ibisevic,Misimovic ,Pjanic i Ibricic..oni su nase najvece blago! Sretno Zmajevi!
Hehe,ma najjaci je fol bio sa Cirom,kad je Keno driblao protiv Spanaca,a Ciri skoro da srce ne stade.Kaze njemu Ciro:'Ma samo ti driblaj sine,ko ih hebe'.A onda prije tekme sa Estonijom Ciro ce :'Sine,Kenane,nemoj danas driblati,molim te,pa njihova se citava taktika temelji na tome da tebi uzmu loptu'.newton_heath_lyr je napisao/la:Nadam se samo i molim Boga da Kenan Hasagic ne pogrijesi prilikom onog svoga vec "cuvenog" driblinga.Ne pamtim utakmicu reprezentacije a da Hasagic nije izveo onaj "marifetluk" od koga dah zasatje.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Svaki put kad Keno izvede svoju karakteristicnu fintu meni srce u momentu prestane lupati.newton_heath_lyr je napisao/la:Nadam se samo i molim Boga da Kenan Hasagic ne pogrijesi prilikom onog svoga vec "cuvenog" driblinga.Ne pamtim utakmicu reprezentacije a da Hasagic nije izveo onaj "marifetluk" od koga dah zasatje.

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Od Tuzlke do Tirane je oko 370km,a Skadar je najmanje za nekih 50-60km blize.Da nisi kandidat da idemo?Scof1eld je napisao/la:Koliko treba do Skadra autom ? Vidim da je na vrhu Albanije![]()
BosnaE
Ja sam kandidat za Skadar iz Sarajeva.Koliko mi vremena treba do Skadra.I koja ruta je najbolja?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
- Kontakt:
ja pitam jednog siptara koji inace radi ovdje kao pekar,daj reko sta radite kakav je ono stadion i rupa,kad frajer veli citao sam o tome i uopste neznam gdje im dodje taj grad il sta je vecScof1eld je napisao/la:Koliko treba do Skadra autom ? Vidim da je na vrhu Albanije![]()

http://www.viamichelin.com/web/Itinerai ... eConso=5.6123456 je napisao/la:Ja sam kandidat za Skadar iz Sarajeva.Koliko mi vremena treba do Skadra.I koja ruta je najbolja?
Fernando José Torres Sanz El Niño |Liverpool FC
zna li ko kad i gdje ce se moci uzeti ulaznice za francusku ?
-
- Kontakt:
Lassana Diarra, pak, mogao bi zabrinuti Francusku. Kod njega je u pitanju ozljeda zadnje lože desne noge i također mu slijede dodatne pretrage kod klupskog liječnika.
i on bi mogo propustiti utakmicu sa nama ...
i on bi mogo propustiti utakmicu sa nama ...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Ja covjece i ja se toga bojim , sigurno ce francuzi znati za to i vrebace Hasagica...newton_heath_lyr je napisao/la:Nadam se samo i molim Boga da Kenan Hasagic ne pogrijesi prilikom onog svoga vec "cuvenog" driblinga.Ne pamtim utakmicu reprezentacije a da Hasagic nije izveo onaj "marifetluk" od koga dah zasatje.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- BH_Patriot
- Kontakt:
MUSLIMOVIC POVRIJEDJEN ! I NECE IGRATI PROTIV FRANCUSKE
NE DAJ SE BOSNO !!
eo i ja kandidat aBd ako pobijedimo ove da ne idemo djaba .... znaci put prema Ulcinju preko Scepan polja gdej dah zastaje123456 je napisao/la:Ja sam kandidat za Skadar iz Sarajeva.Koliko mi vremena treba do Skadra.I koja ruta je najbolja?

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.