NLB liga 2010/2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NLB liga 2010/2011
Iako ovaj put nije odigrao senzacionalnu utakmicu, za pobjedu sastava Ace Petrovića opet je bio najzaslužniji izvrsni američki razigravač Dontaye Draper. Najprije u 37. minuti doveo goste do prvog vodstva nakon 11-9 u petoj minuti pogodivši polaganje za 69-67. U 39. je minuti ubacio potom tricu za Cedevitino vodstvo od +4 (75-71), nakon čega se domaći košarkaši više nisu uspjeli vratiti.
Cedeviti, koja je u srijedu na istom mjestu od istog suparnika izgubila sraz prvog kola Top 16 skupine Eurocupa, je uspjelo bolje odigrati drugo poluvrijeme. Nakon 20 minuta igre bilo je 45-36 za Vrščane, koji su najveću prednost (53-39) imali u 25. minuti dvoboja. Zagrepčani su treću četvrtinu velikim obratom ipak završili na nuli (56-56), ali su potom u uvodnim dvjema minutama posljedje dopustili domaćima seriju 7-0 za 63-56. Nakon novog izjednačenja (65-65), sa spomenutim košem Drapera za vodstvo 69-67 Cedevita više nije bila u minusu.
Corsley Edwards bio je najbolji strijelac u redovima pobjednika s 24 koša. Vedran Vukušić doao je 12 koševa uz pet skokova, a Dontaye Draper 11 koševa uz šest asistencija.
Domaće je s 18 koševa i devet skokova predvodio Boris Savović.
Deseta je ovo pobjeda Cedevite u 18 utakmica regionalnog natjecanja. Petrovićeva momčad nastavlja borbu za doigravanje.
NLB liga, 18. kolo:
Hemofarm – Cedevita 76-81
Nadam se da će sutra i Zadrani pobjediti Zvezdu jer je to velika borba za zadnje odnosno predzadnje mjesto.
Cedeviti, koja je u srijedu na istom mjestu od istog suparnika izgubila sraz prvog kola Top 16 skupine Eurocupa, je uspjelo bolje odigrati drugo poluvrijeme. Nakon 20 minuta igre bilo je 45-36 za Vrščane, koji su najveću prednost (53-39) imali u 25. minuti dvoboja. Zagrepčani su treću četvrtinu velikim obratom ipak završili na nuli (56-56), ali su potom u uvodnim dvjema minutama posljedje dopustili domaćima seriju 7-0 za 63-56. Nakon novog izjednačenja (65-65), sa spomenutim košem Drapera za vodstvo 69-67 Cedevita više nije bila u minusu.
Corsley Edwards bio je najbolji strijelac u redovima pobjednika s 24 koša. Vedran Vukušić doao je 12 koševa uz pet skokova, a Dontaye Draper 11 koševa uz šest asistencija.
Domaće je s 18 koševa i devet skokova predvodio Boris Savović.
Deseta je ovo pobjeda Cedevite u 18 utakmica regionalnog natjecanja. Petrovićeva momčad nastavlja borbu za doigravanje.
NLB liga, 18. kolo:
Hemofarm – Cedevita 76-81
Nadam se da će sutra i Zadrani pobjediti Zvezdu jer je to velika borba za zadnje odnosno predzadnje mjesto.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Cedevita?jeremija je napisao/la:f4: Partizan,Olimpija,Budućnost,Zagreb.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Cibona? Krka?..Jbg ..ne mogu sviTed Mosby je napisao/la:Cedevita?jeremija je napisao/la:f4: Partizan,Olimpija,Budućnost,Zagreb.

Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
Danas derbi začelja Zadar vs. Cz.
Zadrani oslabljeni neigranjem Vladovića ("out" najmanje mjesec dana - slomio prst
). Vrlo važna utakmica, očekujem dobro popunjene tribine (ulaz free) i pobjedu Zadra!
Zadrani oslabljeni neigranjem Vladovića ("out" najmanje mjesec dana - slomio prst

EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Kako losa tekma,definitivno obe ekipe za dobrobit basketa trebaju da ispadnu.
Vodimo 10 razlike na poluvremenu iz nicega,uz pomoc sudija prema Zadru i to kakvu.
Cvetkovic vec 4 licne,Nedovic 3 licne,Young 3 licne i pri tome imamo 9 izgubljenih lopti,eto u kakvim uslovima mi vodimo 10 razlike pa vi kapirajte kakav je Zadar.
Jbg koliko god ja hteo da se resimo ovih u upravi,ne mogu da navijam protiv,pa valjda cemo sacuvati prednost do kraja.

Cvetkovic vec 4 licne,Nedovic 3 licne,Young 3 licne i pri tome imamo 9 izgubljenih lopti,eto u kakvim uslovima mi vodimo 10 razlike pa vi kapirajte kakav je Zadar.
Jbg koliko god ja hteo da se resimo ovih u upravi,ne mogu da navijam protiv,pa valjda cemo sacuvati prednost do kraja.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Padace nam glave,padace nam glave.
Objasnili neke stvari u Zadru,i pored pomoci sudija domacinu,23 razlike.Sto u prevodu znaci da mi sada imamo 2 pobede prednosti nad Zadrom,i sa ovakvom igrom Zadra oni tesko mogu ovo da nadoknade.

Objasnili neke stvari u Zadru,i pored pomoci sudija domacinu,23 razlike.Sto u prevodu znaci da mi sada imamo 2 pobede prednosti nad Zadrom,i sa ovakvom igrom Zadra oni tesko mogu ovo da nadoknade.
Zadar izgubio uvjerljivo kod kuće (oko 7000 gledatelja), i zamijenio mjesto na tablici s Cz.
Preostaje žestoka borba za ostanak u ligi, biti će preteško s ovakvom igrom
Preostaje žestoka borba za ostanak u ligi, biti će preteško s ovakvom igrom

EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Kakva nam je finansijska situacija dobro je da smo uopšte napravili pristojan tim.Devil je napisao/la:Kako losa tekma,definitivno obe ekipe za dobrobit basketa trebaju da ispadnu.Vodimo 10 razlike na poluvremenu iz nicega,uz pomoc sudija prema Zadru i to kakvu.
-
- Kontakt:
onaj mason je fenomen,dok je igrao u širokom bio je prvi skakač lige a play je i to,bar po službenoj stranici,visok 184 cm,meni izgleda nešto viši,ove sezone na 5 tekmi za 22 minuta ima 6,5 skokova,čovjek je fenomen što se tiče skakakčih mogućnosti
Ma ne brini se ti za finansije,uvek ce ova uprava da izmajmunise nesta,jer kako bi ona uzimala sebi da nema pristojan tim-nikako.drinamen je napisao/la:Kakva nam je finansijska situacija dobro je da smo uopšte napravili pristojan tim.Devil je napisao/la:Kako losa tekma,definitivno obe ekipe za dobrobit basketa trebaju da ispadnu.Vodimo 10 razlike na poluvremenu iz nicega,uz pomoc sudija prema Zadru i to kakvu.
Ali ja kazem opet da imamo iole kvalitetnog trenera,a ne Uvalina ovaj tim nebi brinuo za opstanak,jednostavno neko bi uspeo da napravi nesta od njega.Pa imas tri Amera koji su stvarno dobri,imas Cvetkovica koji moze odigrati najmanje 25 minuta na visokom nivou,imas Drcu koji isto tako moze da odigra veoma dobro,pa Nedovic koji kada popravi odbranu i jos malo sut bice jedan od boljih u ligi,zatim je tu Subotic koji meni nikada nije bio igrac ali ima svojih momenata kada mu niko nista ne moze...
Malo slika:
http://www.057info.hr/image/image.php?id=38646
http://www.057info.hr/image/image.php?id=38659
http://www.057info.hr/image/image.php?id=38669
http://www.057info.hr/image/image.php?id=38647
http://www.ezadar.hr/clanak/kk-zadar-kk ... 83/158163#
Devile, realno da ti kazem tesko bi iko bolje nesto napravio sa ovim timom...Devil je napisao/la:Ma ne brini se ti za finansije,uvek ce ova uprava da izmajmunise nesta,jer kako bi ona uzimala sebi da nema pristojan tim-nikako.drinamen je napisao/la:Kakva nam je finansijska situacija dobro je da smo uopšte napravili pristojan tim.Devil je napisao/la:Kako losa tekma,definitivno obe ekipe za dobrobit basketa trebaju da ispadnu.Vodimo 10 razlike na poluvremenu iz nicega,uz pomoc sudija prema Zadru i to kakvu.
Ali ja kazem opet da imamo iole kvalitetnog trenera,a ne Uvalina ovaj tim nebi brinuo za opstanak,jednostavno neko bi uspeo da napravi nesta od njega.Pa imas tri Amera koji su stvarno dobri,imas Cvetkovica koji moze odigrati najmanje 25 minuta na visokom nivou,imas Drcu koji isto tako moze da odigra veoma dobro,pa Nedovic koji kada popravi odbranu i jos malo sut bice jedan od boljih u ligi,zatim je tu Subotic koji meni nikada nije bio igrac ali ima svojih momenata kada mu niko nista ne moze...
Malo slika:
http://www.057info.hr/image/image.php?id=38646
http://www.057info.hr/image/image.php?id=38659
http://www.057info.hr/image/image.php?id=38669
http://www.057info.hr/image/image.php?id=38647
Mali Cvetkovic je isuvise mlad za ovaj nivo da potegne, Nedovic je kesa u odbrani samo takva, Subotic je isuvise los igrac....Myles je uzor svih rekreativnih kosarkasa, covjek centar koji vecinom sutira trojke, Young je divlji igrac kojeg kada ide moze da postigne brdo poena, ali kada ne ide, mrtav je...Rikardo Marsh je fin igrac, ali kad pocne da divlja to ninasta ne lici...
Nemas ti tu neki kvalitet realno...
Ali ja cu da ponovim opet recenicu prije malo manje od dva mjeseca

Samo jedno treba da bude kristalno jasno...Zvezda nece biti posljednja u NLB i to je to....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ma ja mislim da bi od Uvalina mnogo bolje.Da je Pesic sada ovde mi bi sa ovom ekipom do F4.
Partizan dobio za veliko slavlje jer smo sada cak drugi na koeficijentima.
Prema ovome:
Slovenia je prva sa 11.0
Srbija sa 8.50
Hrvatska 8.25
BIH 8.0
Bice ovo gusto do kraja,svaka pobeda je bitna,i prema ovome BIH gubi jednog predstavnika.

Prema ovome:
Slovenia je prva sa 11.0
Srbija sa 8.50
Hrvatska 8.25
BIH 8.0
Bice ovo gusto do kraja,svaka pobeda je bitna,i prema ovome BIH gubi jednog predstavnika.
Sistem je ovaj....Devil je napisao/la:Ma ja mislim da bi od Uvalina mnogo bolje.Da je Pesic sada ovde mi bi sa ovom ekipom do F4.![]()
![]()
Prema ovome:
Slovenia je prva sa 11.0
Srbija sa 8.50
Hrvatska 8.25
BIH 8.0
Takmice se BiH i Slovenija, a Srbija i Hrvatska...Ko izgubi ne gubi predstavnika nego njegov predstavnik placa iduce godine wild card u iznosu od 150. 000 eura..
Suti, ako opstanete bice odlicno, mada onda ce FMP opet da vreba svoju sansu...Mislim da se ipak Covic tako lahko nece predati...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ne shvatam lepo,prevedineno#4 je napisao/la:Sistem je ovaj....Devil je napisao/la:Ma ja mislim da bi od Uvalina mnogo bolje.Da je Pesic sada ovde mi bi sa ovom ekipom do F4.![]()
![]()
Prema ovome:
Slovenia je prva sa 11.0
Srbija sa 8.50
Hrvatska 8.25
BIH 8.0
Takmice se BiH i Slovenija, a Srbija i Hrvatska...Ko izgubi ne gubi predstavnika nego njegov predstavnik placa iduce godine wild card u iznosu od 150. 000 eura..
Suti, ako opstanete bice odlicno, mada onda ce FMP opet da vreba svoju sansu...Mislim da se ipak Covic tako lahko nece predati...

Cek to znaci da ce iz dve nacije timovi morati placati WC ili sam opet nesta pobrkao.

A ja sam se nadao da ako ispadnemo,da Covic ulazi u klub i da konacno dolazi do te fuzije i da krecu bolji dani.
Ovako, ako Hrvatska bude ispred Srbije po koeficijentu, jedna ekipa iz Srbije ce morati da plati wild card iduce godine..
Ako Slovenija bude ispred BIH Igokea/Siroki/Bosna ce morati da plate wild card i slicno..Vrlo jednostavno..
Ako Slovenija bude ispred BIH Igokea/Siroki/Bosna ce morati da plate wild card i slicno..Vrlo jednostavno..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Vazna pobeda zvezde u borbi za opstanak, zadar poslednji....padace glave kako vidim 

Imam opet pitanje
Neki dan ona cibona dobije po ushima od zagreba i sad ja odem na onu stranicu index, tamo neki referat u toj tekmi
Kao ovi iz Cibone se zale na sudjenje, sve je rezirano da Zagreb uzme, nekakvim likovima ne daju u dvoranu, ovaj rekao ono, ovaj prijetio ono...A sve zbog toga da Zagreb igra euro ligu naredne godine
kako sad to i na osnovu cega ce se odredjivati ko ce umjesto cibone igrati euroligu
cuj zagreb da igra euroligu
Neki dan ona cibona dobije po ushima od zagreba i sad ja odem na onu stranicu index, tamo neki referat u toj tekmi

kako sad to i na osnovu cega ce se odredjivati ko ce umjesto cibone igrati euroligu

nema potpisa
- alfarouqaminu
- Kontakt:
admire svako ima svojih 5 minuta,pa doso red i na zagrebAdmir_Sa je napisao/la:Imam opet pitanje
Neki dan ona cibona dobije po ushima od zagreba i sad ja odem na onu stranicu index, tamo neki referat u toj tekmiKao ovi iz Cibone se zale na sudjenje, sve je rezirano da Zagreb uzme, nekakvim likovima ne daju u dvoranu, ovaj rekao ono, ovaj prijetio ono...A sve zbog toga da Zagreb igra euro ligu naredne godine
![]()
kako sad to i na osnovu cega ce se odredjivati ko ce umjesto cibone igrati euroligu![]()

Zato sto se vrsi bodovanje, nije da ide samo prvak nego pobjednik NLB lige dobija cini mi se 40 bodova, drugi 35, itd..Admir_Sa je napisao/la:Imam opet pitanje
Neki dan ona cibona dobije po ushima od zagreba i sad ja odem na onu stranicu index, tamo neki referat u toj tekmiKao ovi iz Cibone se zale na sudjenje, sve je rezirano da Zagreb uzme, nekakvim likovima ne daju u dvoranu, ovaj rekao ono, ovaj prijetio ono...A sve zbog toga da Zagreb igra euro ligu naredne godine
![]()
kako sad to i na osnovu cega ce se odredjivati ko ce umjesto cibone igrati euroligu![]()
Zagreb u Upravi kao dopredsjednika ima Tomislava Karamarka, koji je u odlicnim odnosima sa Dankom Radicem, predsjednikom HKS..
A ono sto je javna tajna da je gospodin Buric, covjek za suce u KK Zagreb...Tj. da odredjuje suce koji Zagrebu idu na ruku...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.