1/2 Njemacka - Spanija

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemacka
93
53%
Spanija
81
47%

Ukupno glasova: 174

Wolverine
Kontakt:

Re: 1/2 Njemacka - Spanija

Post Postao/la Wolverine » 06 jul 2010, 00:04

zasto bi zvao raula akd covjek ni ne igra skoro u svom timu, a o formi da ne govorim.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 jul 2010, 00:14

Joj kad im Espan odere guzove hahaha kako ce se ova jugosvabanija povuci u svoje zimmere.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 jul 2010, 00:16

Genghis je napisao/la:Joj kad im Espan odere guzove hahaha kako ce se ova jugosvabanija povuci u svoje zimmere.
Isto kao sto si se i ti povukao sa foruma. :roll: :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 06 jul 2010, 00:21

Wolverine je napisao/la:neznam zasto neki spominju nacizam, kad je i soanija sama bila fasisticka zemlja.

Pa zato što to pišu likovi koji nisu putovali južnije od Mostara i sjevernije od Tuzle. Pišu ljudi koji su zadnji put pročitali o kulturi neke zemlje kada su maštali o ekskurziji a nije im bilo dozvoljeno da na istu otiđu jer su pali na godinu. I tako to :mrgreen:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jul 2010, 00:22

Ma kakvo ogretanje leđe @geronimo. Ostaje u Liverpoolu sve dok mu ugovor ne istekne. Neće ga Red Roy sada pustiti 8-) Njemačkoj će jako teško biti bez Mullera :mrgreen:

vamos furia! :lol:
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 06 jul 2010, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 06 jul 2010, 00:22

Navijam za Njemacku :P Za koga sam god dosada navijao ispali su, mislim da je i na Njemacku red :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 06 jul 2010, 00:23

omerbavarac je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Joj kad im Espan odere guzove hahaha kako ce se ova jugosvabanija povuci u svoje zimmere.
Isto kao sto si se i ti povukao sa foruma. :roll: :roll:

Halalio mu suntu (ja).. ne može me niko ovako dobro nasmijati :mrgreen:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 jul 2010, 00:24

You made my day. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jul 2010, 00:25

hammers je napisao/la:Navijam za Njemacku :P Za koga sam god dosada navijao ispali su, mislim da je i na Njemacku red :mrgreen:
Taj rad! Svim srcem onda za Njemce. 8-)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 jul 2010, 00:30

suntu jeu je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:neznam zasto neki spominju nacizam, kad je i soanija sama bila fasisticka zemlja.

Pa zato što to pišu likovi koji nisu putovali južnije od Mostara i sjevernije od Tuzle. Pišu ljudi koji su zadnji put pročitali o kulturi neke zemlje kada su maštali o ekskurziji a nije im bilo dozvoljeno da na istu otiđu jer su pali na godinu. I tako to :mrgreen:
To sto je spanija nekoliko decenija bila pod vladavinom Generalisima , nema nikakve veze sa tim sto je Njemacka kolijevka nacizma. Kako sam ja skontao tvoja logika je: Ja ukradem nesto lopov sam, a ako i ti ukrades nesto, onda ja vise nisam lopov. Ja sam rekao da je Njemacka kolijevka nacizma, to ne mora znaciti da Spanija nije nekada bila fasisticka zemlja.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 06 jul 2010, 00:40

Genghis je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:

To sto je spanija nekoliko decenija bila pod vladavinom Generalisima , nema nikakve veze sa tim sto je Njemacka kolijevka nacizma. Kako sam ja skontao tvoja logika je: Ja ukradem nesto lopov sam, a ako i ti ukrades nesto, onda ja vise nisam lopov. Ja sam rekao da je Njemacka kolijevka nacizma, to ne mora znaciti da Spanija nije nekada bila fasisticka zemlja.

Njemačka je bila nacistička zemlja, dok je Italija bila fašistička. Španijaje u doba inkvizicije širila ljubav za jevreje i muslimane ? Pa takve su genocide pravili da je to strašno. Njemačka je postojala i prije Hitlera, a Hitlera su htjeli ubiti Nijemci( nogobrojni atentati). Odlazak u rat je bio OBAVEZAN ili strijeljanje. Hitler nije na vlast došao voljom naroda na demokratski način, ali sve je to džaba TEBI pričati kada ćeš i dalje paranoično i bez ikakve osnove zasnivati svoje stavove. Bilo bi ti bolje pročitati neke istorijske akte i činjenice. Njemačka je postojala i prije Hitlera, a Bogami je jednaod veoma rijetkih zemalja u Evropi koja ima u svome ustavu gdje čovjek( npr. predsjednik) ne može na sebe prebaciti sve ovlasti ( poput Berlusconija), itd..

Nego sine laku noć ;)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 jul 2010, 00:43

Eto jadni Hitler bio usamljen, pravo je dominantan ko Paja, kad je mogao naredjivati milionima ljudi ;). Pod dva, ti opet svoju pricu pricas, ja nikada nisam rekao da je Spanska historija cista, od samom ujedinjenja Kastilje i Aragona poceli su da istrebljuju sve pred sobom, jevreje, muslimane, americke domoroce, i na kraju sami sebe. Ali to i dalje ne mijenja cinjenicu da je Njemacka kolijevka nacizma ;). Ajd laku noć ;9

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 06 jul 2010, 00:45

Genghis je napisao/la:Eto jadni Hitler bio usamljen, pravo je dominantan ko Paja, kad je mogao naredjivati milionima ljudi ;). Pod dva, ti opet svoju pricu pricas, ja nikada nisam rekao da je Spanska historija cista, od samom ujedinjenja Kastilje i Aragona poceli su da istrebljuju sve pred sobom, jevreje, muslimane, americke domoroce, i na kraju sami sebe. Ali to i dalje ne mijenja cinjenicu da je Njemacka kolijevka nacizma ;). Ajd laku noć ;9
Da, i Amerika je poklala sve Indijance, a ljudi su bili na mjesecu. Amerika je srce svih genocida. Nego, dobro nam došao u 2010, u tijeku je svjetsko prvenstvo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jul 2010, 00:48

Kakve veze Benito,Hidjo i Franko imaju sa ovom frljavom loptom i inace fudbalom uopste.
Ko razbuca Argentinu,Englesku na jednom prvenstvu mora se kapa skinuti do poda.
Pa taman ti dido,bio lozac u Aushwitzu. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 jul 2010, 00:51

harishp je napisao/la:Kakve veze Benito,Hidjo i Franko imaju sa ovom frljavom loptom i inace fudbalom uopste.
Ko razbuca Argentinu,Englesku na jednom prvenstvu mora se kapa skinuti do poda.
Pa taman ti dido,bio lozac u Aushtwitzu. 8-)
Da je pravde bilo i da sumnjivi njemacki lobiji nisu podmitili sudije, polufinale bi bilo Argentina/Engleska - Spanija , a njemci bi igrali onog fudbala na pijesku sto Eurosport prenosi.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 jul 2010, 00:53

Wolverine je napisao/la:zasto bi zvao raula akd covjek ni ne igra skoro u svom timu, a o formi da ne govorim.
Zato sto je legenda, sto ne zna podbaciti. Doduse, bilo bi blentavo da ga sad Del Bosque zovne a Aroganes se popeo na krov Evrope bez njega. Osim toga, nije im skripalo sa napadacima u kvalama, dok se na ovom prvenstvu pravo muce.

Isto tako se moze reci za Klose-a, koji je grijao klupu u Bayernu, dok je u Elfu vise nego zapazen. Podolski se od posljednjeg EP gubi i vjecito kaska sa svojom formom ali je zato u repki vise nego dobar (barem u manje vaznim utakmicama, ako se tako mogu nazvati).
hammers je napisao/la:Navijam za Njemacku :P Za koga sam god dosada navijao ispali su, mislim da je i na Njemacku red :mrgreen:
To se ne pika, nije od srca. :D Ostaces ti bez noktiju gledajuci kako se furija raspada. :mrgreen: (sala mala)
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jul 2010, 00:54

Da se pravda djelila kako je bog rekao ni jedna od tih navedenih nebi ni otisla na svjetsko.
Hoce Blater zvjezde,''sudijske greske a ne tehniku''e eto mu ga. 8-)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 jul 2010, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 06 jul 2010, 00:55

slika

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jul 2010, 00:57

Ja ruzne,drecave boje. :shock: :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 06 jul 2010, 00:57

slika
OVAJ COVJEK CE NJEMACKU ZAVITI U CRNO !!!

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.