smješi se i ti vjerovatno ces dobitOTNYS_YNWA je napisao/la:Nadam se da im se smiješi, odigrao sam da će proći grupnu 2KM koeficijent

mogli bi Francuzi vrlo lako ispast...kad ih El Tri sutra abd pobjedi

Moderator/ica: admin
smješi se i ti vjerovatno ces dobitOTNYS_YNWA je napisao/la:Nadam se da im se smiješi, odigrao sam da će proći grupnu 2KM koeficijent
PogođenoBarney Stinson je napisao/la:Prejak je Urugvaj za JAR, a ako misle proći moraju vcrs slaviti... Očekujem i ja Forlana vcrs da proradi... Ali kao sto netko rece vidis sto se sve događa...![]()
Mosby ziv si prijatelju
Hvala Diegojuznjak> je napisao/la:ajmo Diego 2-3 komada da ne gledam ove antitalente vise
Jos nije receno. Ako izgube od Mexica nece proci jer se gleda međusobni omjer (aludiram da ce Francuzi dobit JAR)19TM87 je napisao/la:nema sta urugvaj vise nego zasluzeno, i cak sta vise zbog ovog rezultata od 3-0 vec su 80% u drugom krugu
Prvo se gleda gol-razlika pa tek onda medjusobni omer.EdinTM87 je napisao/la:Jos nije receno. Ako izgube od Mexica nece proci jer se gleda međusobni omjer (aludiram da ce Francuzi dobit JAR)19TM87 je napisao/la:nema sta urugvaj vise nego zasluzeno, i cak sta vise zbog ovog rezultata od 3-0 vec su 80% u drugom krugu
Jesil 100% siguran ? Na proslom SP-u gledao se medjusoban omjer kada dvije ekipe imaju isti broj bodova, a gol razlika kada imaju 3 ekipe isti broj bodova.Devil je napisao/la:Prvo se gleda gol-razlika pa tek onda medjusobni omer.EdinTM87 je napisao/la:Jos nije receno. Ako izgube od Mexica nece proci jer se gleda međusobni omjer (aludiram da ce Francuzi dobit JAR)19TM87 je napisao/la:nema sta urugvaj vise nego zasluzeno, i cak sta vise zbog ovog rezultata od 3-0 vec su 80% u drugom krugu
100% je sigurno da se prvo gleda gol razlika.EdinTM87 je napisao/la: Jesil 100% siguran ? Na proslom SP-u gledao se medjusoban omjer kada dvije ekipe imaju isti broj bodova, a gol razlika kada imaju 3 ekipe isti broj bodova.
Zato
99% sam siguran da se gledaju medjusobsni duel izmedju dvije ekipe sa istim brojem bodova.Cartman je napisao/la:100% je sigurno da se prvo gleda gol razlika.EdinTM87 je napisao/la: Jesil 100% siguran ? Na proslom SP-u gledao se medjusoban omjer kada dvije ekipe imaju isti broj bodova, a gol razlika kada imaju 3 ekipe isti broj bodova.
Zato
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.