Za koga navijate na svjetskom prvenstvu?
Moderator/ica: admin
Re: Za koga navijate na svjetskom prvenstvu?
Haha, hoce biti suza ovdje kad Italija grupu ne prodje 

Support Velez, It's logical! ★
[youtube][/youtube]
Svi komentari su suvisni
Svi komentari su suvisni
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 22 maj 2010, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
ajde bolan nemoj baksuzirati.. Italija ce osvojiti sp, to je svima jasno..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Meni je Engleska favorit broj jedan, imam taj neki osjecaj da ce im odbrana biti fenomenalna na takmicenju, sredinu ionako imaju i vise nego dobru, a gore Rooney sam moze sta hoce
Ne baksuziram, zezam se
Italija moze do 1/4 finala ukoliko se poklope neki rezultati, sve preko za mene ce biti senzacija, naravno, necu se ljutiti 

Ne baksuziram, zezam se

Support Velez, It's logical! ★
Alžir!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- senco_panza
- Kontakt:
Rooney ako bude onaj pravi ce sam uzeti prvenstvo!!! 
Navijam za istocne komsije, Srbiju..... Imaju dobru ekipu i dobrog trenera, mogli bi daleko dogurati!!

Navijam za istocne komsije, Srbiju..... Imaju dobru ekipu i dobrog trenera, mogli bi daleko dogurati!!

<<<Željezničar za život cijeli>>>
<<<<FC Leeds United>>>>
<<<<FC Leeds United>>>>
Urugvaj i samo Urugvaj !
Ako oni ne budu uspijeli osvojiti onda nadam se Argentina. Sve ostalo bi bilo pogubno za SP, muka mi je od Evropljana cije repke vecinom cine neki ''Afrikanci''.
Muka mi je od Brazila, muka mi je od Sjeverne Koreje i Novog Zelanda.
La Celeste
Ako oni ne budu uspijeli osvojiti onda nadam se Argentina. Sve ostalo bi bilo pogubno za SP, muka mi je od Evropljana cije repke vecinom cine neki ''Afrikanci''.
Muka mi je od Brazila, muka mi je od Sjeverne Koreje i Novog Zelanda.
La Celeste
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Njemacka !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Interista di cuore
- Kontakt:
Forza Azzuri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Imaju i imamo je razlika drasticna.Kititi se tudjim perjem nije bas ono ali bas nije ali ono nije bas bas nije :lol
Inace odvijam za Sjevernu Koreju,Alzir,Novi Zeland,Sloveniju i Njemacku.
Inace odvijam za Sjevernu Koreju,Alzir,Novi Zeland,Sloveniju i Njemacku.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- United Rule
- Kontakt:
Samo Holandija, igraju ljudi najljepsi fudbal i nakon godina razocarenja i smijesnih ispadanja mislim da su zasluzili da odu daleko.
Pored Holandije gotivim jos i Njemacku
Pored Holandije gotivim jos i Njemacku
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
- Napolitano
- Kontakt:
Forza Italia!
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Ja cu za Italiji, zato sto su izgubili skoro svaki rat u svojoj historiji i zato sto su u Drugom svjetskom ratu bjezali sa frontova i sto su front u Italiji drzali Njemci kako bi odbranili Talijane koji su naravno pobjegli kao pravi domoljubi.
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!
Pa sacekaj nekidan si navijao za Dojcland zato sto su poceli oba rata,a sada za Italiju sto su izgubili,ne moze to tako odluci se.Vjeruj! je napisao/la:Ja cu za Italiji, zato sto su izgubili skoro svaki rat u svojoj historiji i zato sto su u Drugom svjetskom ratu bjezali sa frontova i sto su front u Italiji drzali Njemci kako bi odbranili Talijane koji su naravno pobjegli kao pravi domoljubi.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Moze ba, oni su savezniciDevil je napisao/la:Pa sacekaj nekidan si navijao za Dojcland zato sto su poceli oba rata,a sada za Italiju sto su izgubili,ne moze to tako odluci se.Vjeruj! je napisao/la:Ja cu za Italiji, zato sto su izgubili skoro svaki rat u svojoj historiji i zato sto su u Drugom svjetskom ratu bjezali sa frontova i sto su front u Italiji drzali Njemci kako bi odbranili Talijane koji su naravno pobjegli kao pravi domoljubi.

cudo je da ne navija great kingdomDevil je napisao/la:Pa sacekaj nekidan si navijao za Dojcland zato sto su poceli oba rata,a sada za Italiju sto su izgubili,ne moze to tako odluci se.Vjeruj! je napisao/la:Ja cu za Italiji, zato sto su izgubili skoro svaki rat u svojoj historiji i zato sto su u Drugom svjetskom ratu bjezali sa frontova i sto su front u Italiji drzali Njemci kako bi odbranili Talijane koji su naravno pobjegli kao pravi domoljubi.
ipak su oni dobili oba svjetska rata
inace ja cu pratiti argentinu,nesretne engleze,komunisticki dio koreje i malo alzir
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
simpatizirati cu englesku(radi engleskog nogometa kojeg cijenim) i australiju(radi timmy cahilla), za ove ostale me boli neka stvar...
Zadnja izmjena: steve-o, dana/u 24 maj 2010, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
Spanija i Uruguvaj
za ostale mi se ladno he.e 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
To se podrazumeva ipak ce oni dominirati na SP.T-MAC je napisao/la:cudo je da ne navija great kingdomDevil je napisao/la:Pa sacekaj nekidan si navijao za Dojcland zato sto su poceli oba rata,a sada za Italiju sto su izgubili,ne moze to tako odluci se.Vjeruj! je napisao/la:Ja cu za Italiji, zato sto su izgubili skoro svaki rat u svojoj historiji i zato sto su u Drugom svjetskom ratu bjezali sa frontova i sto su front u Italiji drzali Njemci kako bi odbranili Talijane koji su naravno pobjegli kao pravi domoljubi.
ipak su oni dobili oba svjetska rata
inace ja cu pratiti argentinu,nesretne engleze,komunisticki dio koreje i malo alzir
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.