Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

newton_heath_lyr
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la newton_heath_lyr » 26 maj 2010, 06:20

Za_raju je napisao/la:Ako budu igrali u ritmu ove pjesme najebali smo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A ako mi budemo igrali,onda su oni najebali. :mrgreen:
BosnaE

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 26 maj 2010, 09:24

A ako budu skoncentrisani na tekmu kao sto se vi na forumu , naje_bali smo!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 maj 2010, 10:38

Ja se samo sjecam kad je sinoc Albanska pjesma nastupila na euroviziji,cim je pjesma pocela Albanija je Crnoj gori dala gol i tako je zavrsilo 0-1 :lol: :lol:

Ja ocekujem pozitivan rezultat a i pobjedu Sweden nije nikakav bauk :?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 maj 2010, 14:20

Protiv Svedjana necemo poceti u najacem sastavu Pepe je najavio da ce 3-4 standardna poceti sa klupe,dok ce protiv Njemacke igrati najboljih 11
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 maj 2010, 14:21

harishp je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Nema nama naseg lijepog :? Vedina Musica po lijevoj strani spidi gonzales :D

Neznam vise sta bi rekao u vezi sastava...sve se zna vec par ciklusa ista igra isto sve....

--------------------------------------------------------Hasagic-----------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----Berber/Mujdza----------------Nadarevic--------------------------Spahic--------------Jahic/ili neko drugi
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------Pjanic-----------------Misimovic-----------------Salihovic---------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------Muslimovic--------------------------------------------------------Ibisevic----------------------
--------------------------------------------------------Dzeko--------------------------------------------------------

Ovo je moja stim da bi Salihovic imao i Def zadatke kao i uvjek...... :mrgreen: 8-)
Bez pravog defanzivnog veznog ,makar jednog.Sve bi to otislo u tri lijepe. :roll:
Rekao Salihovic a svakako se i Pjanic vraca ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

amci
Kontakt:

Post Postao/la amci » 26 maj 2010, 14:58

za BoSna_PLayA ako mi moze pomoc pokuso sam sve 3 solucije i 2 klapju samo mi myp2p.eu slabo otvara tv stranice(mozda mi fali neki program a ja sam ti tanak za te stvari) hvala u svakom slucaju pozdrav..........

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 26 maj 2010, 16:19

miky_hz je napisao/la:Protiv Svedjana necemo poceti u najacem sastavu Pepe je najavio da ce 3-4 standardna poceti sa klupe,dok ce protiv Njemacke igrati najboljih 11
Pepe Guardiola? :lol: :mrgreen: šala! ;)

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 26 maj 2010, 20:51

Za sve one koji nemaju signal BHT1 prenos meca Svedska -Bosna i Hercegovina na tvarenasport 1 u subotu u 19 sati i 10m minuta.
BosnaE

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 maj 2010, 07:47

Sto se mucite fino na Veetle nek se neko registruje i neka uradi stream sigurno ce se neko naci sa jakom konekcijom...Upalite Veetle i gledas HD,po meni najbolji stream ide preko njega,najbolja slika jes da kasni slika malo ali je najbolji...Ja bi uradio stream ali necu biti kuci..valjda ce se neko naci :)

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 27 maj 2010, 09:01

Zec otišao u Genclerbirligi za dva milijuna eura!

Završila je trakavica oko transfera Ermina Zeca. Neslužbeni izvori govore kako su direktor Šibenika Marko Karađole i direktor tuskog Genclerbirligija Cek Onuck izmijenili faksove s potpisima za transfer, koji je praktički obavila agencija Playmaker (čitaj Tomislav Nakić).

Odlazak nadarenog napadača sa Šubićevca u Ankaru koštat će 2 milijuna eura. Od jučer, Zeca od dresa turskog prvoligaša dijeli samo zdravstveni pregled koji će dosadašnji napadač Šibenika obaviti poslije utakmice Njemačka - BiH.

Kako će raspodijeliti novac? Pola ide Zecu, 900.000 eura Šibeniku, a 100.000 eura Iskri iz Bugojna, matičnom klubu Ermina Zeca. Zec se, pak, izborio za odlične uvjete glede godišnje plaće, imat će 500.000 eura netto po sezoni, na čemu bi mu pozavidio i lijepi broj nogometaša iz “liga petice”.

Sve što smo naveli dobili smo od neslužbenih, ali pouzdanih izvora. Karađole nam je dao nešto neprecizniju izjavu:

- Nije sve gotovo, od završetka transfera dijele nas neke sitnice. No, mogu sa sigurnošću od 95 posto izjaviti kako je Genclerbirligi novi klub Ermina Zeca. Turci su bili najbrži i najkonkretniji.

Već spomenuti Tomislav Nakić pojasnio je vruću želju Turaka da se domognu Zeca.

- Svojim gazdama njemački trener Thomas Doll jasno je dao do znanja kako mu je Zec ključni čovjek u stvaranju nove momčadi. Kazao im je otprilike “najprije završimo posao oko Zeca, a onda razgovarajte sa Strinićem, Buljatom i drugima”.To kazuje kako Doll, koji je bio trener HSV-a, vidi u Zecu puno veći potencijal nego što su ga vidjeli hrvatski stručnjaci - kazivao nam je Nakić.

Nakićevu kratku priču dodatno je potkrijepio Ivan Radeljić, bivši nogometaš Šibenika i Hajduka, koji je ove sezone nosio dres Genclerbirligija.

- Naš trener cijeni hrvatski nogomet, koji je zapravo afirmirao Bošnjaka Zeca. Otuda mu i želja da momčad popuni igračima iz HNL-a - kazao je Radeljić.

S priprema reprezentacije BiH Zec je kratko komentirao rasplet oko njegova transfera:

- Želja mi je bila da zaigram u Bundesligi. no ponuda iz Ankare je bila konkretna i financijski dobra. Vjerujem da će mi Genclerbirligi biti odskočna daska u karijeri, kao što mi je to bio Šibenik u odnosu na Bugojno.

Neslužbeno, Turci vjeruju da bi sa Zecom mogli napraviti veliki posao poslije dvije sezone igranja u dresu Genclerbirligija.
Rotor Volgograd...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 maj 2010, 11:16

Upravo gledam kod B-win kvote i mislim sebi da i onako nece biti interesantna, kad ovo:

19:00 Schweden 1.80 X 3.40 Bosnien und Herzegowina 3.80

Hebiga, ove kvote samo mogu iz toga rezultirati jer je Susic najavio, da ce vise igrati druga postava i da ce biti mnogo izmjena i to je jedino sto me koci, inace bi odmah na ovo nesto para stavio. Po meni je nerijeseno ili nasa pobjeda najvjerovatnija, da ce Svedska uspjeti da pobjedi ne vjerujem, kad ionako ne igraju stvarno kod kuce i mi imamo jacu repku. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 maj 2010, 11:20

Nama i odgovara uloga autsajdera. Ne mora značiti da je kvota "velika" samo zbog Sušićevih riječi da ćemo igrati u šarenom sastavu, ha ya. Činjenica je da možemo igrati sa Švedskom, a nadam se pobjedi, kao i uvijek. I ovi igrači koji budu istrčali na teren, daće sve od sebe da ne izgubimo, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 27 maj 2010, 17:17

Mislim da se može igrati sa Svedima cak i dobiti ih, svabe nek bude X i neko sretniji od mene, mada treba racunati na to da su svabe tempirale formu i mi bi smo trebali naletiti na veoma jake svabe, ak se tu pokazemo možemo vala onda tući i francuze ovdje 10000%
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 27 maj 2010, 19:17

Gledam na ovim slikama usanovica, rascica i ostale metilje naseg fudbala......Kontam susic ce to rastjerati od ekipe, al bgmi on nista bolji nego ovi sto su bili prije njega. Nema ovdje napretka.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 maj 2010, 19:23

muamer10 je napisao/la:Gledam na ovim slikama usanovica, rascica i ostale metilje naseg fudbala......Kontam susic ce to rastjerati od ekipe, al bgmi on nista bolji nego ovi sto su bili prije njega. Nema ovdje napretka.
:roll: :shock: Rastjerati sa stapom jelde.
Pa oni izabiraju selektora koga hoce i koga nece.Uostalom zar nisu nesto probali Kodro i Bolic pa ih nogirase u rekordnom vremenu.Barba ko biva prekontavao opet isto sa ovima,nije s tobom ili samnom.
Kao isto tako i raja u rekordnom vremenu sve zaboravi i onda poce Ciro majstore.
P.S naravno opet ga je savez izabrao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 maj 2010, 20:49

Marjan Mijajlovic: Prvi trening Zmajeva na stadionu Hamarbija prošao super. Pjana stigao. Bice to dobro, ozbiljan je Pape. Naših navijača će u subotu biti oko 17.000. Sve super, a sad da se upoznaju prirodne lepote Švedske.
#divovi

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 27 maj 2010, 20:54

moustapha je napisao/la:Marjan Mijajlovic: Prvi trening Zmajeva na stadionu Hamarbija prošao super. Pjana stigao. Bice to dobro, ozbiljan je Pape. Naših navijača će u subotu biti oko 17.000. Sve super, a sad da se upoznaju prirodne lepote Švedske.
Gdje si to cuo brate ?

Bice 17 000 nasih navijaca :O ?

Pa to je pola stadiona , jeli to tacna informacija ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 27 maj 2010, 20:55

Bosnier je napisao/la:
moustapha je napisao/la:Marjan Mijajlovic: Prvi trening Zmajeva na stadionu Hamarbija prošao super. Pjana stigao. Bice to dobro, ozbiljan je Pape. Naših navijača će u subotu biti oko 17.000. Sve super, a sad da se upoznaju prirodne lepote Švedske.
Gdje si to cuo brate ?

Ima da grmi :lol:
× Plava krv ispod koze ×

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 27 maj 2010, 20:57

MaliMemo je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:
Gdje si to cuo brate ?

Ima da grmi :lol:
Ima da sijeva :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 maj 2010, 21:06

Bosnier je napisao/la: Gdje si to cuo brate ?
Ako laze Marjan, onda lazem i ja. 8-)

slika

slika

slika
#divovi

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.