Saša Papac

Rosas7
Kontakt:

Re: Saša Papac

Post Postao/la Rosas7 » 18 mar 2011, 14:02

Pirke je napisao/la:
djokica je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:sasa papac je velki covjek i nogometas,kad je igro uvijek je sve davo za ovu repku,i dok ovi vode savez i ne treba da se vrati

Ne, nego treba da promijeni drzavljanstvo pa da igra za Hrvatsku. Da nije prestar to bi i uradio jer je isti kao i ti. I ti i on se radujete suspenziji i unistenju ove reprezentacije. I ne znam sto su tebi bitne ove teme oko Reprezentacije BiH, covjece bez identiteta.
A ti znas sta Sasa Papac misli jeli? Reci mi, Vidovita Dzemilo, koji su brojevi na sljedecoj lutriji?
ahahah nek si mu reko
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

stampy

Post Postao/la stampy » 31 mar 2011, 14:12

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 31 mar 2011, 14:14

stampy je napisao/la:Ako se sredi Savez, za njega više neće biti nikakve prepreke za veliki povratak u reprezentaciju.

Sad cemo vidjeti jeli bilo do toga ili je iz nekih drugih razloga bojkotovao !
I ja bih to volio da vidim
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

stampy

Post Postao/la stampy » 31 mar 2011, 14:19

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.

drH(za PES 6)
Kontakt:

Post Postao/la drH(za PES 6) » 31 mar 2011, 14:20

djokica je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:sasa papac je velki covjek i nogometas,kad je igro uvijek je sve davo za ovu repku,i dok ovi vode savez i ne treba da se vrati

Ne, nego treba da promijeni drzavljanstvo pa da igra za Hrvatsku. Da nije prestar to bi i uradio jer je isti kao i ti. I ti i on se radujete suspenziji i unistenju ove reprezentacije. I ne znam sto su tebi bitne ove teme oko Reprezentacije BiH, covjece bez identiteta.
Ma sta ti tu ser.es, jedini igrac koji nije bosnjak, a koji otvoreno govori da je ponosan sto je bosanac i hercegovac i za koga u skotskoj svi vezu samo za ovu drzavu.
I njegov stari je redovan na utakmica Veleza ;)
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-

stampy

Post Postao/la stampy » 31 mar 2011, 14:58

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 31 mar 2011, 20:08

Saša Papac: "Ako me Sušić zovne, odmah bih došao"

"Mnogo puta sam kazao, vratit ću se kada odu Suljo i Iljo. Mi smo potpisali pismo bojkota tražeći promjene u Savezu i tada su nas molili da se vratimo. Sjeli smo s tim ljudima, dogovorili se da oni rade svoj posao, da se ne miješaju u rad selektora, što su tada prihvatili. I onda nas Čolaković i ostali koji mjesec kasnije slažu i otjeraju Kodru. Tada mi je prekipjelo i rekao sam da s tim ljudima više ne želim imati nikakve veze. I zaista se nadam da će sada na ključna mjesta u našem Savezu doći novi ljudi. Tada bih se ja vratio u reprezentaciju. Naravno, pod uslovom da trebam selektoru Sušiću. Ukoliko misli da mu mogu pomoći, ukoliko me pozove da opet budem dio svoje reprezentacije, odmah bih došao", zaključio je Papac.
Zadnja izmjena: defender, dana/u 31 mar 2011, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2011, 20:13

defender je napisao/la:Saša Papac: "Ako me Sušić zovne, odmah bih došao"

"Mnogo puta sam kazao, vratit ću se kada odu Suljo i Iljo. Mi smo potpisali pismo bojkota tražeći promjene u Savezu i tada su nas molili da se vratimo. Sjeli smo s tim ljudima, dogovorili se da oni rade svoj posao, da se ne miješaju u rad selektora, što su tada prihvatili. I onda nas Čolaković i ostali koji mjesec kasnije slažu i otjeraju Kodru. Tada mi je prekipjelo i rekao sam da s tim ljudima više ne želim imati nikakve veze. I zaista se nadam da će sada na ključna mjesta u našem Savezu doći novi ljudi. Tada bih se ja vratio u reprezentaciju. Naravno, pod uslovom da trebam selektoru Sušiću. Ukoliko misli da mu mogu pomoći, ukoliko me pozove da opet budem dio svoje reprezentacije, odmah bih došao", zaključio je Papac.
Izvor :?:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 mar 2011, 20:15

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110331117

Evo ga hare ;)

Ja bih volio da se vrati. Ima li bi jako dobro rjesenje na lijevom beku, a i imao je i koliko toliko opravdan razlog sto je bojkotovao repku.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 31 mar 2011, 20:16

harishp je napisao/la:Izvor :?:
stavio sam url u naslov pa samo klikni ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2011, 20:27

Znaci Lulu,Saliha ili medu na klupu.Prekrasno...Pape bi nekom zbog toga oko izvalio :mrgreen:
Stopera nije igrao jos iz vremena fildjan lige.
Plus govorim za one koji duze prate repku,ovaj je imao kikseva maltene vise nego Mravac i Pandza zajedno u postotku.
Ali...bujrum ,opet se stvara koliko toliko konkurencija.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 mar 2011, 20:31

harishp je napisao/la:Znaci Lulu,Saliha ili medu na klupu.Prekrasno
Plus govorim za one koji duze prate repku,ovaj je imao kikseva maltene vise nego Mravac i Pandza zajedno u postotku.
Pa Lulu na krilo a Saliha u vezu malo defanzivnije a Sasino mjesto se zna ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 mar 2011, 20:32

Za_raju je napisao/la:
Bas to htjedoh napisati.

Medo na klupu - Salih na njegovo mjesto.
Papac lijevi bek a Lulic krilo

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2011, 20:34

Za_raju je napisao/la:
A Mudonja natrag u Tel Aviv i to bas sad kad se stvarno naslo mjesto za njega a i ovaj skontao da moze tu poziciju korektno uraditi.Hm...
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 31 mar 2011, 20:36

harishp je napisao/la:Znaci Lulu,Saliha ili medu na klupu.Prekrasno...Pape bi nekom zbog toga oko izvalio :mrgreen:
Al' je bolji od Mravca i Pandže zajedno.. I ja sam za to da igraju mlađi, ali ako nemamo za ove kvalifikacije boljih od Mravca i Pandže, onda nek' Papac izgura ove kvalifikacije do kraja. Naravno, pod uslovom da budemo igrali.. :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 mar 2011, 20:37

Jeli Papac sredio taj ugovor novi ili mu nece produziti?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 31 mar 2011, 20:38

Ja jos ne mogu da vjerujem da neko ovog sabana zeli vidjeti u repki ... na kraju on ispao veliki, a reprezentaciju je iskoristio da se proda vani i kasnije kao i mnogi izigrava patriotu kao on se drzi svog obecanja, e pitao bi vas ja da se nije prodao bili ovako izigravao "fudbalera" ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 31 mar 2011, 20:40

spielführer_21 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Znaci Lulu,Saliha ili medu na klupu.Prekrasno...Pape bi nekom zbog toga oko izvalio :mrgreen:
Al' je bolji od Mravca i Pandže zajedno.. I ja sam za to da igraju mlađi, ali ako nemamo za ove kvalifikacije boljih od Mravca i Pandže, onda nek' Papac izgura ove kvalifikacije do kraja. Naravno, pod uslovom da budemo igrali.. :roll:
Mislim stvarno da nebi bilo ok da se sad pozove ,I mislim da to susic nece uraditi ipak se Spaha pita!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 31 mar 2011, 20:40

Principatus je napisao/la:Jeli Papac sredio taj ugovor novi ili mu nece produziti?
Ja sam citao da hoce da ide iz Glazgowa,eh sad koliko je u tome istine ne znam...

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 31 mar 2011, 20:41

Saša Papac: "Ako me Sušić zovne, odmah bih došao"

Vijest o rezultatu glasanja na vanrednoj Skupštini N/FS BiH Saša Papac čuo je u trening-kampu Glasgow Rangersa. Odbijanje delegata Skupštine da prihvate izmjene Statuta pokvarilo mu je, kako je kazao, ručak jer se ipak nadao boljim vijestima.

"Ipak, jasno je da je ovakav razvoj događaja bio očekivan. Ko god je malo pozornije pratio dešavanja u našem nogometu znao je da ćemo imati ovakve rezultate glasanja", kazao je Papac u razgovoru za Slobodnu Bosnu.

On je dodao da Skupštinu i ono što se na njoj dešavalo ne treba posmatrati isključivo u crnim tonovima, jer se iz toga može puno dobrog izroditi.

Igrač Glasgow Rangersa, koji je nakon tjeranja Mehe Kodre definitvino odlučio ne igrati za svoju zemlju sve dok N/F Savez BiH vode Sulejman Čolaković i Iljo Dominković, istakao je kako je ovo idealna prilika da se u našem nogometu konačno stvari pokrenu nabolje.

"Nadam se da će doći novi ljudi, neopterećeni, sposobni i profesionalni. Ovo je idealna prilika za to. Treba jednom shvatiti kako nije bitna nacija, nego profesionalnost i sposobnost da se dobro i pošteno radi svoj posao", kazao je Papac za Slobodnu Bosnu, istakavši kako bi dolazak novih ljudi u Savez mogao značiti i njegov povratak u reprezentaciju.

Zadnja izmjena: kokakolas, dana/u 31 mar 2011, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.