EP 2010 Austrija - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2010 Austrija - rukomet
naprijed furijo !!!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
nitko ne spominje bas puno poljake, imaju dobroga izbornika, uigranu ekipu i podrsku navijača, po meni i oni bi morali biti u polufinalu
Slazem se u potpunosti sa tobom.Uostalom videli smo u ove dve utakmice,da se POLJACI ni malo ne sale,dve pobede,nad nemcima i sinoc,plus navijace imaju fenomenalne,tako da mislim da POLJACI mogu la ga no da doguraju daleko.Sto se tice vecerasnjih utakmica,mislim da nas Danska dobija ( na zalost ) , al ipak tinja neka nada.Uostalom videcemo.bh hrvat je napisao/la:nitko ne spominje bas puno poljake, imaju dobroga izbornika, uigranu ekipu i podrsku navijača, po meni i oni bi morali biti u polufinalu
SRECNO BELI ORLOVI!!!!!*
Razgovor izmedju dve osobe vodi se na nivou gluplje!
Zar nisu plavi.ROB22 je napisao/la:Slazem se u potpunosti sa tobom.Uostalom videli smo u ove dve utakmice,da se POLJACI ni malo ne sale,dve pobede,nad nemcima i sinoc,plus navijace imaju fenomenalne,tako da mislim da POLJACI mogu la ga no da doguraju daleko.Sto se tice vecerasnjih utakmica,mislim da nas Danska dobija ( na zalost ) , al ipak tinja neka nada.Uostalom videcemo.bh hrvat je napisao/la:nitko ne spominje bas puno poljake, imaju dobroga izbornika, uigranu ekipu i podrsku navijača, po meni i oni bi morali biti u polufinalu
SRECNO BELI ORLOVI!!!!!*

Kosarkasi su plavi, pa bi valjda i ti trebali biti

Poljaci su prave sirovine, ali treba vidjeti kako ce igrati protiv malo jacih repki.
Volio bih gledati Hrvatska-Poljska jer su Hrvati tehnicki dosta jaki, a ovi su fizicki nadmocni.
Mislim da bi fizicka snaga odnjela pobjedu, pogotovo u kasnijim fazama takmicenja.
Volio bih gledati Hrvatska-Poljska jer su Hrvati tehnicki dosta jaki, a ovi su fizicki nadmocni.
Mislim da bi fizicka snaga odnjela pobjedu, pogotovo u kasnijim fazama takmicenja.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Pa zovi ih kako ti volja,mogu i plavi i jos neki,sucmurasti.... al na kraju kad se sve svede spadaju pod BELE ORLOVE..... tako da.....The Game je napisao/la:Zar nisu plavi.ROB22 je napisao/la:Slazem se u potpunosti sa tobom.Uostalom videli smo u ove dve utakmice,da se POLJACI ni malo ne sale,dve pobede,nad nemcima i sinoc,plus navijace imaju fenomenalne,tako da mislim da POLJACI mogu la ga no da doguraju daleko.Sto se tice vecerasnjih utakmica,mislim da nas Danska dobija ( na zalost ) , al ipak tinja neka nada.Uostalom videcemo.bh hrvat je napisao/la:nitko ne spominje bas puno poljake, imaju dobroga izbornika, uigranu ekipu i podrsku navijača, po meni i oni bi morali biti u polufinalu
SRECNO BELI ORLOVI!!!!!*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kosarkasi su plavi, pa bi valjda i ti trebali biti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nego kontam u kladionicu,ajd mogao je neko rec neku prognozu ) ako izgubim ne trazim kintu nazad '

Hrvatima ako se Valcic i Lackovic ne vrate u drugom krugu mogu se slikat. Sa tri igraca na vanjskim pozicijama tesko da imaju neke sanse. Desne bekove ne racunam, jer su oni sto ljubav kaze poluigraci
Austrija-Island Iako Austrija igra pred svojim navijacima ovo bi Island trebao lagano resiti.
Hrvatska-Ukrajina Hrvati bi takodje ovo trebali lagano resiti.
Norveska-Rusija Zanimljiv mec ce ovo biti gde bi Vikinzi trebali imati malu prednost.
Danska-Srbija Najzanimljiviji mec danas.Danci su nekako bojazljivo igrali protiv domacina i nadam se da ce tako igrati i danas mada tesko,dok Srbija ako bude igrala kao prvih 50 minuta protiv Islanda ovde nema sta traziti.Krila ce se morati mnogo vise angazovati ukoliko misle da Srbija ovde ostane neporazena,ocekujem otvorenu utakmicu sa dosta golova kao sto je to bilo i prosle godine.
Hrvatska-Ukrajina Hrvati bi takodje ovo trebali lagano resiti.
Norveska-Rusija Zanimljiv mec ce ovo biti gde bi Vikinzi trebali imati malu prednost.
Danska-Srbija Najzanimljiviji mec danas.Danci su nekako bojazljivo igrali protiv domacina i nadam se da ce tako igrati i danas mada tesko,dok Srbija ako bude igrala kao prvih 50 minuta protiv Islanda ovde nema sta traziti.Krila ce se morati mnogo vise angazovati ukoliko misle da Srbija ovde ostane neporazena,ocekujem otvorenu utakmicu sa dosta golova kao sto je to bilo i prosle godine.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Bily Piton
- Kontakt:
Mislim da je prvenstvo veoma kvalitetno,u prilog tome idu i tijesni rezultati većine odigranih utakmica..Još je rano govoriti o glavnim favoritima ali svakako po dosad pokazanom se izdvajaju Španija,koja silno želi da opravda blamažu iz Hrvatske te veoma jaka i uigrana Poljska,svi ostali još nisu pokazali pravu formu(neki je neće ni pokazati
)..Slovenci su me prijatno iznenadili,a više sam oćčekivao od Šveđana...Hrvati imaju problema s povredama ali uprkos tome imaju snage za 3 pobjede u prvom krugu...Moja Srbija me nije baš impresionirala igrom protiv Islanda(Island je zaslužio pobjedu)..ali mislim da bi se večeras trebali revanširati Dancima,imam jak osjećaj,mislim da goru igru,od one protiv "Ribara" ne mogu pružiti.
Moja prognoza za danas:
Ukrajina-Hrvatska 2 ( 5-6 golova razlike za Hrvate)
Norveška-Rusija 1x (Iako bi volio da pobjede Rusi,imam osjećaj da će ih Norvežani utrati večeras,mada i X ne isključujem)
Srbija-Danska 1 (Došlo je vrijeme da padnu Danci)
Austrija-Island 2 (Gusto,2-3 gola za Island)

Moja prognoza za danas:
Ukrajina-Hrvatska 2 ( 5-6 golova razlike za Hrvate)
Norveška-Rusija 1x (Iako bi volio da pobjede Rusi,imam osjećaj da će ih Norvežani utrati večeras,mada i X ne isključujem)
Srbija-Danska 1 (Došlo je vrijeme da padnu Danci)
Austrija-Island 2 (Gusto,2-3 gola za Island)
PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Najveca opasnost za Srbe vreba od pivota i desnog krila Danaca i mislim da ce to biti presudno.
Srbi su dosta slabo brane protivnicke pivote i imali su mnogo problema vec sa Islandanima.
Srbi su dosta slabo brane protivnicke pivote i imali su mnogo problema vec sa Islandanima.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Ukrajina - Hrvatska 2
Norveška - Rusija 2
Srbija - Danska 2
Austrija - Island 2
Norveška - Rusija 2
Srbija - Danska 2
Austrija - Island 2
Da li ce se negdje moci gledati Rusija=
Ako neko zna,neka okaci link ili tako nesto....
Bice ti na DSF-u kombinovani prenos Rusija-Norveska u 8, kad i Srbija bude igralaROB22 je napisao/la:Da li ce se negdje moci gledati Rusija=
e hvala samo mi se neda gledati taj kombinovani prenos,onda na kraju ko da nisam gledo ni jednu ni drugu tekmu....The Game je napisao/la:Bice ti na DSF-u kombinovani prenos Rusija-Norveska u 8, kad i Srbija bude igralaROB22 je napisao/la:Da li ce se negdje moci gledati Rusija=

Austrija Island 2
Danska Srbija 1
Norveska Rusija 1
Hrvatska Ukrajina 1
Mislim da ce tako da bude, jedina promjena mogla bi se desiti sa Dancima jer nisu ni Srbi slaba ekipa.
Danska Srbija 1
Norveska Rusija 1
Hrvatska Ukrajina 1
Mislim da ce tako da bude, jedina promjena mogla bi se desiti sa Dancima jer nisu ni Srbi slaba ekipa.
Cuj BELI ORLOVI. Mozda ce veceras fkt da polete

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Austrija-Island 2 bez razmisljanja
Hrvatska-Ukrajina zicer dana na kladionici,jedno 30 i vise golova Hrvata,za koje navijam na ovom Ep
Norveska-Rusija moguce veceras da ovo bude iznenadjenje,ako ne bude onda ce biti puno golova
Danska-Srbija 1 ne vjerujem da Srbija moze veceras dobit Danci,jer znamo kakvi su Danci,a Srbija u sljedecem susretu sa Austrijom,gdje su veliki favoriti
Toliko od mene !!!

Hrvatska-Ukrajina zicer dana na kladionici,jedno 30 i vise golova Hrvata,za koje navijam na ovom Ep

Norveska-Rusija moguce veceras da ovo bude iznenadjenje,ako ne bude onda ce biti puno golova

Danska-Srbija 1 ne vjerujem da Srbija moze veceras dobit Danci,jer znamo kakvi su Danci,a Srbija u sljedecem susretu sa Austrijom,gdje su veliki favoriti

Toliko od mene !!!

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
meni je u rukometu uvijek bilo smiješno skakanje pivota na liniji kad dobiju loptu pa onda nešto skoče i kao fintiraju golmane,šta li
Hrvatska - Ukrajina = 12:14, prvo poluvrijeme
Bosno moja poharana....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.