FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

alan_kardec
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la alan_kardec » 04 okt 2008, 15:56

3:1. Tričko odlučuje sutra. ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Aner
Kontakt:

Post Postao/la Aner » 04 okt 2008, 20:12

Dobijaju crno-bijeli ;)
...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 okt 2008, 20:46

Aner je napisao/la:Dobijaju crno-bijeli ;)
Da,po ušima. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Aner
Kontakt:

Post Postao/la Aner » 04 okt 2008, 22:30

alan_cardec je napisao/la:
Živ bio,pa vidio :lol:
...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 okt 2008, 02:01

Aner je napisao/la:
Živ bio,pa vidio :lol:

E ajd majke ti otvori temu o Topalovićima pa tamo budi optimista.
RIP Adis Selmanović

Aner
Kontakt:

Post Postao/la Aner » 05 okt 2008, 02:56

E ajd majke ti otvori temu o Topalovićima pa tamo budi optimista.
Ma nek otvara neko ko navija za taj klub,meni je samo simpatičan(ne zbog navijača,oni su stoka)...a taj klub igra upravo s tvojim klubom tako da na ovoj stranici mogu napisati moje prognoze , :P :P

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 okt 2008, 03:55

Joj dobro je,a ja mislio da si grobar.Samo ti nastavi sa prognozama,mada sam siguran da ti je prognoza loša. ;)
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 06 okt 2008, 16:42

Crvena zvezda...0
Partizan..........2(Diarra,Juca)
http://www.crvenazvezdafk.com/Utakmica- ... -video.htm
Miloje opet na Marakani
Delije su najemotivniji trenutak 134. večitog derbija doživele pre početka utakmice kad je na travu Marakane ponovo izašao naš legendarni golman Zvonko Milojević.
Naš Miloje je nedavno povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći i njegov opravak još uvek traje. Kad se pojavio na Marakani sačekao ga je poklič celog stadiona i aplauzi, kao i sportski direktor Ilija Ivić. Miloju smo darivali sliku Zvezdinog tima koji je 8. decembra 1991. godine u Tokiju osvojio titulu najboljeg na planeti. Milojević je tada stajao na golu Crvene zvezde a sliku mu je predao njegov tadašnji trener Vladica Popović.
Sever je naravno razapeo veliki transparent "Miloje, sever je uz tebe".
- " $...

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 08 okt 2008, 12:49

Borovnica za sva vremena
Na današnji dan pre 28 godina, tačnije 8. oktobra 1980. Crvena zvezda je na „Marakani“ postigla jednu od najubedljivijih prvenstvenih pobeda u svojoj istoriji. Crveno-beli su tada, u 8. kolu, u sezoni 1980/81. ugostili tuzlansku Slobodu i deklasirali je sa 9:1.
Više od tog ubedlljivog rezultata pažnju fudbalske javnosti tada, pa i sada, privlačila je činjenica da je jedan fudbaler na toj utakmici postigao čak – pet golova. Poseban kuriozitet bio je u tome što je reč o Zdravku Borovnici, koji je u Crvenoj zvezdi i ligi uopšte važio za beskompromisnog stuba odbrane!

Ovu utakmicu dan-danas kao jednu od najsvetlijih tačaka karijere pamti i Borovnica, koji ekskluzivno za sajt Fudbalskog kluba Crvena zvezda podseća na detalje od pre gotovo tri decenije.

- Uvek se rado setim utakmica protiv Dinama iz Berlina u 1. kolu Kupa UEFA, prijateljske protiv Bastije i, naravno, Slobode. Nemcima sam u revanšu, posle poraza u Berlinu od 5:2 i njihovog vođstva na poluvrmenu od 1:0, dao dva gola i otvorio vrata pobede od 4:1 koja nas je vodila u narednu rundu i, kasnije, ka prvom evropskom finalu. Protiv Korzikanaca sam postigao jedan od najlepših pogodaka u karijeri, a meč sa Tuzlacima bio je šlag na torti. Nikada pre, a ni posle toga, nisam postigao toliko golova na jednoj utakmici, a verujem da i malom broju igrača u svetu to pođe za rukom, tačnije za glavom i nogom – pričao nam je Zdravko Borovnica.
-
Na toj istorijskoj utakmici igrali ste centarfora. Otkud to kad ste sezonu počeli kao centarhalf?

- Trener Branko Stanković često je „mešao karte“, tako da je tog dana dobro procenio da bih ja, uz Vladimira Petrovića Pižona, Rajka Janjanina i Srebrenka Repčića, mogao da budem pravo rešenje u napadu. To se pokazalo ispravnim u 13. minutu kad sam već treći put matirao golmana Hadžića.
-
Prvi ste postigli u 3. minutu udarcem glavom, na centaršut Janjanina. Drugi pet minuta kasnije, nogom posle akcije kapitena Petrovića, a treći u pomenutom 13. ponovo glavom...

Do kraja poluvremena sam postigao još jedan gol posle centaršuta Janjanina, a u strelce su se još upisali i Blagojević i Petrović. Posle našeg vođstva od 6:0 Sloboda je promenila golmana, ali ni Mešković nije sprečio katastrofu. Imali smo dosta šansi, ali smo se u strelce upisali samo Repčić, Jankjović i ja.
Počasni gol za Slobodu postigao je Mulahasanović, pa je na semaforu na kraju pisalo – 9:1. Podsećamo i na sastav našeg tima koji je ostvario ovu ubedljivu pobedu: Ljukovčan, Krmpotić, Jelikić, Janković, Rajković, Jurišić, Petrović, Blagojević (Miletović), Borovnica, Janjanin (B. Đurovski), Repčić.
Borovnici je „petarda“ iz ove utakmice bila najbolja preporuka da i dalje igra u napadu, pa je do kraja sezone postao najbolji strelac Crvene zvezde sa 12 golova. Naš tim je, uz to, sa 44 boda osvojio šampionsku titulu, ostavivši iza sebe Hajduk (42), niški Radnički (41), Slobodu (36)...
Šta radi Borovnica danas?
- Jedno vreme sam bio skaut u Zvezdi, potom sam proveo četiri meseca u Jordanu, a sada pratim događanja u našem klubu i kao i svi Zvezdaši s nestrpljenjem očekujem bolje dane i rezultate – kaže Zdravko Borovnica.
Golovi Borovnice protiv Slobode:
http://www.crvenazvezdafk.com/Borovnica ... -video.htm
- " $...

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 16 okt 2008, 12:20

slika

Prvotimci Crvene zvezde su u sredu odradili popodnevni trening koji je bio rezervisan za igru na dva gola. Janevski je očigledno uigravao određene taktičke zamisli za gostovanje u Kruševcu u nedelju 19. oktobra.
Sa strane je trenirao jedino Nino Pekarić, a svoj treći trening odradio je i zadnji vezni iz Gane Mohamed Alal Isah (22). Talentovani fudbaler je do daljnjeg na probi u našem klubu a u igri na dva gola je pokazao zavidnu tehniku a redovni posmatrači Zvezdinih treninga nisu se ustručavali da kažu da je možda i najviše pokazao od svih igrača koji su poslednja dva meseca bili na probi u našem klubu. Videćemo da li će se dopasti i Janevskom.
- " $...

Aner
Kontakt:

Post Postao/la Aner » 18 okt 2008, 13:28

alan_cardec je napisao/la:Joj dobro je,a ja mislio da si grobar.Samo ti nastavi sa prognozama,mada sam siguran da ti je prognoza loša. ;)
Šta kažeš,loša prognoza,aa ??

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 okt 2008, 15:26

Aner je napisao/la:
alan_cardec je napisao/la:Joj dobro je,a ja mislio da si grobar.Samo ti nastavi sa prognozama,mada sam siguran da ti je prognoza loša. ;)
Šta kažeš,loša prognoza,aa ??
Jedan pogođen par ne znači da si prošao čitav tiket. ;)
RIP Adis Selmanović

Aner
Kontakt:

Post Postao/la Aner » 18 okt 2008, 16:03

Bilo je tu još pogodaka... ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 okt 2008, 16:23

Aner je napisao/la:
Pa jesi li barem kakve love dobio?
RIP Adis Selmanović

Aner
Kontakt:

Post Postao/la Aner » 18 okt 2008, 17:07

Aner je napisao/la:
Pa jesi li barem kakve love dobio?
Sitno,ali za uhar je...

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 18 okt 2008, 17:17

Rezultati 8. kola:

Hajduk - Čukarički 1:0 (1:0)
Radanović 28'

Partizan - Javor 2:2 (0:1)
Dijara 74', Tošić 76' - Mutavdžić 19', Račić 87'

Borac - Rad 1:1 (0:0)
Mugoša 53' - Vuković 83'

Banat - Jagodina 1:2 (0:0)
Stević 90'(p) - Pavlović 47', Spasojević 89'

Nedelja, 19. oktobar:
14:00h Napredak - Crvena zvezda
14:30h OFK Beograd - Vojvodina
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 okt 2008, 18:44

Šta očekivati u Kruševcu?
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 18 okt 2008, 19:59

Pobjedu naravno
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 okt 2008, 00:15

obannon je napisao/la:Pobjedu naravno
Ako Bog da.
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 19 okt 2008, 17:49

slika.1(BINIĆ 7')
slika.2(MILIJAŠ 41'.,TRIČKOVSKI 45')
Dobro je uspjeli su sačuvati 2:1 sa dva igrača manje.
- " $...

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.