Rumunija vs Austrija 12.10.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Rumunija vs Austrija 12.10.
Meni stvarno nije jasno cemu se ljudi raduju i na osnovu cega se misli da mozemo zavrsiti prvi u grupi dok nam Malta i Kipar sakrivaju loptu.
Srce, čast i ponos!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakav pesimizan jer smo izgubili baraž, ko da nas je tamo čekala Andora. Lakše je nanizati Rumuniju i Austriju nego bilo koje 2 ekipe iz baraža
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jel samo mene ovo podsjeća na one dvije zadnje utakmice u kvalama za prošli Mundijal protiv Finske i Ukrajine kući kad smo obje trebali dobiti za baraž i normalno ispalo je da smo u prvoj nabušeni odmah.
Hajmo se nadati!!!!!!!
Hajmo se nadati!!!!!!!
Lupa raja gluposti. Kazu Austrija mora dobit na Kipru.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- akisarajevo92
- Kontakt:
znaci mozda SAMO uzeti Austriji u gostima dva razlike
kakva smo mi velesila, ovako ni Francuzi ne bi planirali

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne lozite se ne mozemo mi dobit obje nema teorije. Jednu maksimalno
Vrlo jednostavno, imaš 2 utakmice, jedna pobjeda protiv rumunije te vodi u Baraž, obje pobjede na SP!

Idemo na obje pobjede i pokušati, evo nam baraža prije baraža!
Ne znam vala šta da mislim. Ovo je ekvivalent da su nam zadnje dvije utakmice baraž. U "pravom" baražu ima i lakših i težih protivnika. Istovremeno, ova Rumunija večeras mi djeluje kao preporođena u odnosu na onu Rumuniju koja je igrala protiv nas, Kipra, i Austrije u Beču, i scenarij s dvije naše pobjede u Zenici i Beču mi je skoro SF.
Zadnja izmjena: Zglavkar, dana/u 12 okt 2025, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ako odigramo remi mi sa rumunima...i u zadnjem kolu izgubimo od auatrije, a oni pobjede SM dal odlučuje medzusobna il gol razlika? Jer medzusobno smo bolji a gol razliku čemo imat slabiju.
Haris
Skočismo svi u kafani hahaha
Ma uzimamo obje Sanele mi
Pa ovo nam sad isto dođe kao baraž hahahaha. Dvije utakmice koje moramo pobijediti za odlazak na Mundijal, ista stvar kao da igramo u baražu. 
Mi smo dvije decenije tavorili. Onda krenuli barazi i prvi plasman. Nakon toga smo redovne barazlije. Volio bih i ja vise direktnih plasmana, al kad nam se ne da. Opet, bolje baraz nego 3. ili 4. mjesto. Znamo sta to znaci ubuduce i da bi tek onda sanjali bilo sta.DamirT je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:15Ma dobro, ali eto imali smo i baraze kad smo bili najjaci, pa uvijek hladan tus. Sto da se ne pobijemo ako imamo priliku.
To je to znaci na kraju i brez baraza.
3 mjesto je nase zivi bili pa vidjeli.
3 mjesto je nase zivi bili pa vidjeli.
Austrija trenutno ima 2 boda više od nas! Sa dvije pobjede mi smo prvi nevezano za gol razliku, jer ako pobjediš Rumuniju, zatim Austriju u zadnjem kolu, imat ćeš 1 bod više od austrije, tad se ne gleda gol razlika! Sve druge kalkulacije su manje važne, jer su ŠBKB. Ovdje imaš sve u svojim rukama.
- Pensioner26
- Kontakt:
Kako bi imali osiguran baraz, ako Rumunija nas pobijedi u Zenici i San Marino kuci, a mi obje popusimo?DjaniTarik je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:45
Ma pobjeda u kipru bi samo znacila osiguran baraz i to je to
- invincible1921
- Kontakt:
U sustini ni pobjeda protiv kipra nam ne bi znacila izuzev osigururanja drugog mjesta
Opet bi moro dobit obje ove..bolje da je x u zenici bio sa austrijom nego da smo kipar dobili
=\_1921_/=
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zaboravlja se da pobjeda s Rumunijom donosi siguran baraž kako god, nije baš da je sve ili ništa
#Punoljetstvo