EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koje mjesto u kvalifikacijama očekujete:

1.
212
32%
2. (najbolji drugi)
122
18%
2. (prolaz u baražu)
159
24%
2. (ispadamo u baražu)
60
9%
3.
47
7%
4.
29
4%
5.
9
1%
6.
23
3%

Ukupno glasova: 661

amerosm
Kontakt:

Re: EP 2012 - Kvalifikacije

Post Postao/la amerosm » 03 feb 2010, 16:25

KONGO je napisao/la:Mislim da ce biti jedna Balkanska grupa ! UEFA zna da BIH,Hrvatska i Srbija igraju odlican fudbal i ako nas stavi u razlicite grupe pomrsit ce se mnogi racuni. Ovako ce biti svi u jednu, pa ko izidje jer sigurno im nije u cilju da recimo imaju 3-4 repke iz bivse Juge na EP-u !
Ukoliko se ovo desi mislim da ce gledati San Marino ili Maltu na SP-u, jer je UEFA sve tri reprezentacije uzela na zub. Hrvate zbog divljanja po gradovima i na stadionima, nas zbog paljenja baklji, Srbi su dobili novcanu kaznu i prijetnju. I svaki kiks bio u Beogradu, Zagrebu ili Sarajevu (Zenici) moze znaciti ispadanje jedne reprezentacije ili oduzimanje bodova. Ja licno mislim da UEFA ako je ikako moguce zeli izbejci da se neko od ove tri reprezentacije nadje u jednoj te istoj grupi iz vise razloga. Kao prvo to bi bile utakmice velikog rizika, sto znaci svaki incident koji bi se desio mediji bi poceli kritikovati UEFA-u kako je to mogla dozvoliti, da se utakmica mogla odigrati u nekom drugom gradi itd., dalje u odnosu na zapad tri saveza ovih zemalja su jako siromasna, i imali bi problema sto se tice organizacije utakmice, bilo bi potrebno duplo vise policajaca, i duplo vise obezbjedjenja nego kada je u pitanju utakmica bez rizika. Isto tako UEFA-i ovo ne bih odgovaralo zobg sudija. jer morali bi poslati svoje najkvalitetnije sudce na ove utakmice, i njima to ide po dzepu ukoliko je utakmica velikog rizika, ali to manje vise, isto tako moze uletiti neki predmet pa da covijek bezveze nastrada, opet bi mediji po UEFA-i osuli paljubu, kao sto je bio slucaj s Andresom Firskom u Rimu na utakmici LP. Dakle ovim zelim reci da UEFA ima vise razloga protiv, da mi ne budemo u jednoj te istoj grupi s Srbijom i Hrvtskom, nego s njima skupa. Utakmice s Makedonijom, Slovenijom i Crnom Gorom ne bih bile toliko rizicne kao ove dvije.
Iz prvog sesira moja je zelja Rusija, ili Francuska, a volio bih isto tako da izbjegnemo Njemacku koja svoje kvalifikacije uvijek igra tradicionalno dobro i mislim, da bi nam u grupi s Nijemcima preostajala samo borba za baraz ili kao najbolja drugoplasirana ekipa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 feb 2010, 16:37

Zrijeb je u biti totalno nebitan.
Bitna je forma nasih igraca u toku kvalifikacija i naravno (ako odemo) na tom takmicenju.
Takozvane lagane grupe nam se uvijek prije obiju od glavu nego ove jace.
Uostalom ako nismo kadri da se borimo protiv najacih,djabe nam i odlazak na veliko takmicenje.
Jer ni u kojem slucaju nebih volio da se ''velike'' repke bas na tom takmicenju (sa kojima bi tada morali igrati) izivljavaju nad nama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 03 feb 2010, 17:06

KONGO je napisao/la:Mislim da ce biti jedna Balkanska grupa ! UEFA zna da BIH,Hrvatska i Srbija igraju odlican fudbal i ako nas stavi u razlicite grupe pomrsit ce se mnogi racuni. Ovako ce biti svi u jednu, pa ko izidje jer sigurno im nije u cilju da recimo imaju 3-4 repke iz bivse Juge na EP-u !
To ti kazes da ze zrijeb biti nastiman cim tako govoris :?

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 04 feb 2010, 01:50

Treba izbjeci utakmice u kojima ce se fudbal naci u drugom planu. A svi znamo s kim se to moze desiti. Zato molim Boga da ne dobijemo susjede jel s njima bi nacionalizam vladao svih 90 minuta. :roll:

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 04 feb 2010, 09:45

Tarik14 je napisao/la:Treba izbjeci utakmice u kojima ce se fudbal naci u drugom planu. A svi znamo s kim se to moze desiti. Zato molim Boga da ne dobijemo susjede jel s njima bi nacionalizam vladao svih 90 minuta. :roll:

Ja sam siguran 100% dacemo dobiti nekog susjeda iz 1 ili 2 ili 4 ili 5 sesira.Ako mora dajte nam Makedoniju ili C.Goru sa njima nemamo neki konflikt :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 04 feb 2010, 13:43

Po meni idealna grupa:
1. Rusija
2. Švedska
3. BiH
4. Kipar
5. Lihtenštajn
6. San Marino
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 feb 2010, 13:48

CeMa je napisao/la:Po meni idealna grupa:
1. Rusija
2. Švedska
3. BiH
4. Kipar
5. Lihtenštajn
6. San Marino
:o :o Zar mozemo dobiti ovakvu grupu?
Ovo bi odlicno bilo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 04 feb 2010, 14:39

omerbavarac je napisao/la:
CeMa je napisao/la:Po meni idealna grupa:
1. Rusija
2. Švedska
3. BiH
4. Kipar
5. Lihtenštajn
6. San Marino
:o :o Zar mozemo dobiti ovakvu grupu?
Ovo bi odlicno bilo.
Naravno da mozemo, a kad bi je dobili imali bi velike sanse za plasman na EP
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 04 feb 2010, 14:42

BoSna_pLayA je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
BoSna_pLayA je napisao/la:Neg dodje ko hoce **** mi se imamo potencijala i mozemo sviju pobijediti ( naravno ako zanemarimo djubrad od sudija i povrede). Prije Baraza za SP2010 znao sam 100% da cemo Portugalom igrati bio sam uvjeren u to i sad imam osjecaj da cemo biti sa Srbijom. Nadam se da se varam jer ne bojim se Srbije, bolji smo 5 puta ali ne bi bilo dobro odigrati tu tekmu. Znamo sta se desavalo oko one utakmice u Marakani i jos jedan onakav haos ne bi bio povoljan
Po cemu smo mi 5 puta bolji od Srbije? Pa ljudi vec godinama ucestvuju na velika takmicenja a mi vec godinama kiksamo u kvalifikacijama. Iskreno da ti kazem, ni ja nevolim puno Srbiju ali ipak moram biti iskren i priznati da su oni trenutno puno bolji od nas kada je u pitanju reprezentativni nogomet.
jedino su bolji u organizaciji . tj. nemaju ovaj usrani savez ko u nas .. pa kad misimovicu nedaju da dodje na tribinu, najvaznijem igracu nase repke a u lozi sjedi selma bajrami tek tad se vidi ko su i sta su .. svakim danom se vidi kako sve vise tonu u dugovima, ne prave se stadioni jednostavno to nama fali ..
ma bolji su u svemu ne samo u organizaciji,jaca je repka i sto je najbitnije igraju najbolje kad je to bitno za prolazak slicno kao i slovenci.
p.s za tu grupu opet bi zijanili a rusi bi nas poderali ko holandjane
mi to jos za 300 godina necemo nauciti.ne igra selma bajrami vec igraci.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 feb 2010, 16:20

Joj jeste dosadni s tim teorijama zavjera! Pa yebem ga ja, dosad je uvijek bilo javno izvlačenje, gledaju milioni ljudi, al' eto, jedino mi ''pametni'' pa smo skontali kako ''štele'' taj bubanj s kuglicama!!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 feb 2010, 16:21

voltron30 je napisao/la:Joj jeste dosadni s tim teorijama zavjera! Pa yebem ga ja, dosad je uvijek bilo javno izvlačenje, gledaju milioni ljudi, al' eto, jedino mi ''pametni'' pa smo skontali kako ''štele'' taj bubanj s kuglicama!!!!
Ma takav smo mi narod,uvijek su "svi protiv nas" uvijek smo mi zrtve :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 04 feb 2010, 16:26

Engleska
Srbija
BIH
Belgija
Crna Gora

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 feb 2010, 16:30

Gorazde11 je napisao/la:Engleska
Srbija
BIH
Belgija
Crna Gora
Ti bi to volio ovakvu grupu, gdje bi bilo vise mrtvih glava nego golova, nedaj Boze da se ovo desi.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 04 feb 2010, 16:37

rob do bagro je napisao/la:
Srbija
BIH
Belgija
Crna Gora
Ti bi to volio ovakvu grupu, gdje bi bilo vise mrtvih glava nego golova, nedaj Boze da se ovo desi.
Gdje pise da bi volio?

Kao sto vec napisah, bila bi to "fina" grupa, teska u svakom pogledu...

A grupa ce biti onakva kakvu tete koje izvlace kuglice odaberu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 feb 2010, 16:41

Gorazde11 je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:
Srbija
BIH
Belgija
Crna Gora
Gdje pise da bi volio?

Kao sto vec napisah, bila bi to "fina" grupa, teska u svakom pogledu...

A grupa ce biti onakva kakvu tete koje izvlace kuglice odaberu
Ne pise nigdje ali ocigledno je da ovo tvoja grupa koju prizeljkujes, no nije bitno sad to, ne biramo mi kuglice tako da ja ovu grupu ne bih volio iz puno razloga a i sam znas zasto.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 04 feb 2010, 16:44

Spanija
Turska
BiH
Belgija
Estonija
Armenija

:lol: :lol:
A sad ozbiljno:Nafaka je ako ne izvucemo Spanjolsku,Englesku ili Holandiju iz prvog sesira.Ne bih volio Turke,ni Belgijance ponovo.Mozda neki Skandinavci da ih tuknemo tamo. ;) Iz zadnje dvije Lihtenstajn i San Marino i to bi bilo super.Uglavnom,nas cilj bi trebao biti baraz,a ako se ukaze sansa za prvo mjesto...Sto da ne! 8-)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 04 feb 2010, 17:34

Evo sta svabe misle o nama:D svrstavaju nas u grupu smrti za njih:D
evo pogledajte:

Todesgruppe EM-Auslosung
Deutschland
Serbien/Griechenland
Bosnien-Herzegowina
Slowenien
Island
Aserbaidschan

a evo sta kazu za najlaksu grupu..
i meni se svidja, zamislite samo to gdje stoji sjev. irska da stoji BiH..baraz bi bio nas 100% a s svabama bi se nadigravali:D

Glücksgruppe EM-Auslosung
Deutschland
Rumänien
Nordirland
Mazedonien
Liechtenstein
San Marino

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 04 feb 2010, 20:07

Priželjkujem:

1) Portugal, Hrvatska ili Rusija
2) Češka, Švedska ili Rumunija
3) Bosna i Hercegovina
4) Latvija, Mađarska ili Kipar
5) Gruzija, Lithenštajn ili Armenija
6) Andora, San Marino ili Malta

Pozicija 4 je veoma opasna i tu se nalaze imena koja bi svima mogla pomutiti račune, kao što su Slovenija ili Belgija, koje bi trebalo izbjeći u svakom slučaju. Sa svim ovim ekipama na pozicijama 1 i 2 se da igrati a lično priželjkujem Portugal jer je to ekipa koja je tradicionalno loša u kvalifikacijama. A naravno, imamo nešto da im vratimo, nadam se da ovaj put ne bi imali toliko sreće kao u baražu i da bi barem jedna od 3 stative i prečke završila u golu, majku im kolonijalizatorsku.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 04 feb 2010, 20:25

Ja bih volio vidjeti...
1.Njemacka
2.Švedska
3.BiH
4.Slovenija/Mađarska
5.Armenija
6.San Marino
Nase sanse su veoma realne...dobro mozda bi tu malo slovenci bili opasni al eto mislim da smo bolji od njih, a Mađari su nas ono nabušili u Zenici pa bi bio red da im se revanširamo :!: :D
mB!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 feb 2010, 20:34

Najlaksa grupa:

Rusija
Svicarska
BiH
Kipar
Listenstajn
Luxemburg

Najteza grupa:

Spanija
Srbija
BiH
Belgija
Albania
Azerbajdzan

Najrealnija grupa:

Francuska
Svedska
BiH
Litvanija
Crna Gora
Malta
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.