Biće da nismo gledali istu utakmicu. I ja sam igrom slučaja odgledao tekmu, po meni je bio jako loš zajedno sa Hasićem. Ne kažem da je ocjena koju bhfanatic spominje srazmjerna s igrom, neko ga je dobro nagrdio, ali da je pružio bar solidnu partiju, i nije. Meni on stvarno nije za reprezentaciju...231983 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 12:24Ja sam gledao utakmicu, a vidio sam i ocjenu na rezultatima.
Imam osjecaj da to uređuje neki žešći ustaša, uopšte nije toliko lošiji od osgalih. Osijek je izgledao dosta pristojno do gola Kulenovica, onda su se raspali, a do tada su bili bolji. Nail je imao jedan dobar trk i udarac špicom, tik pored stative. Čak ga je i komentator prozvao "sveprisutni Omerović".
Dakle, ocjena uopšte nije realna. Mislim, nije bio Messi, ali ova ocjena je smiješna.
Nail Omerović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Nail Omerović
Za razliku od naših klubova, npr Sarajeva, Dinamo sigurno neće uzeti i gurati 10 raspalih poluproizvoda iz Bosne i Srbije i primiti 4 komada od Rumuna.
Nije ni meni za reprezentaciju, narocito jer imamo rjesenja na njegovoj poziciji, ali samo kazem da je ocjena bezveze baš. Nisam primjetio da je baš toliko lošiji od bilo kojeg drugog igrača sinoć. Čak je mogao i pogoditi, oaim onog šuta špicom, bio je na ziceru ali mu onaj Gruzijac, Armenac šta li, ne dade povratnu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 12:41Biće da nismo gledali istu utakmicu. I ja sam igrom slučaja odgledao tekmu, po meni je bio jako loš zajedno sa Hasićem. Ne kažem da je ocjena koju bhfanatic spominje srazmjerna s igrom, neko ga je dobro nagrdio, ali da je pružio bar solidnu partiju, i nije. Meni on stvarno nije za reprezentaciju...231983 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 12:24Ja sam gledao utakmicu, a vidio sam i ocjenu na rezultatima.
Imam osjecaj da to uređuje neki žešći ustaša, uopšte nije toliko lošiji od osgalih. Osijek je izgledao dosta pristojno do gola Kulenovica, onda su se raspali, a do tada su bili bolji. Nail je imao jedan dobar trk i udarac špicom, tik pored stative. Čak ga je i komentator prozvao "sveprisutni Omerović".
Dakle, ocjena uopšte nije realna. Mislim, nije bio Messi, ali ova ocjena je smiješna.
Kod drugog gola ga je pretrčao onaj Dinamovac, ali ranije smo vec zakljucili da je on na Vi s defanzivom.
Valincic igrac utk naravno da ce Omerovic bili lose ocjenjen jer ga je ovaj ubio i OFF i DEFF, u drugom pol Valincic mu uzeo 2-3 puta loptu na 30 m od gola Osijeka i napravili dobre prilike, pretrcao ga kod drugog gola, a prvi gol je Hasicev.231983 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 12:53Nije ni meni za reprezentaciju, narocito jer imamo rjesenja na njegovoj poziciji, ali samo kazem da je ocjena bezveze baš. Nisam primjetio da je baš toliko lošiji od bilo kojeg drugog igrača sinoć. Čak je mogao i pogoditi, oaim onog šuta špicom, bio je na ziceru ali mu onaj Gruzijac, Armenac šta li, ne dade povratnu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 12:41Biće da nismo gledali istu utakmicu. I ja sam igrom slučaja odgledao tekmu, po meni je bio jako loš zajedno sa Hasićem. Ne kažem da je ocjena koju bhfanatic spominje srazmjerna s igrom, neko ga je dobro nagrdio, ali da je pružio bar solidnu partiju, i nije. Meni on stvarno nije za reprezentaciju...231983 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 12:24Ja sam gledao utakmicu, a vidio sam i ocjenu na rezultatima.
Kod drugog gola ga je pretrčao onaj Dinamovac, ali ranije smo vec zakljucili da je on na Vi s defanzivom.
-
- Kontakt:
Ne uređuje nikakav "ustaša", nego algoritam ****. Prestanite u svemu tražiti zavjeru protiv nas.
Suditi na osnovu flashscore je van svake pameti. Po tome ispade da je Omerovic bio daleko najgori igrač na terenu a momak bio medju najboljim pojedincima Osijeka.
Zar ovom liku gore Katic nije opalio vec samarcinu glede flashscore?!
Katic je bio ponajbolji pojedinac Schalkea na terenu. Omerovic sinoć medju 3,4 zasigurno.
Omerovic je ofanzivno odigrao sasvim pristojnu utakmicu i vrlo lahko je mogao imati 2 gola i 1 asistenciju. Ovaj put mu nije pošlo za nogom. Nekada mora malo bolje podići glavu. Defanzivno jeste ispao naivno kod drugog gola jer nije ocekivao da ce Valincic krenuti unutra, mada je utakmica svakako bila vec završena. I imao je na startu drugog poluvremena izgubljenu loptu u 16 a nedugo zatim i onaj odličan sut Valincica nakon kornera.
U svakom slučaju, protiv 5 puta jačeg protivnika, sasvim pristojna partija Omerovica i kao sto rece jedanput komentator u drugom poluvremenu "sveprisutni Omerovic" (iako ne volim taj izraz zbog nekih drugih razloga) i zasigurno medju 3,4 najbolja pojedinca Osijeka. Pao je nakon 70 minuta igre kao i komplet tim zbog nedostatka kvalitetnih zamjena gdje ti moraš uvesti dva momka od 18 godina i penzionera od 36.
Rozman je vrlo dobro postavio mladoliku ekipu koja je u startnih 11 imala 5,6 igraca od 19-22 godine.
Utakmica je vrlo lahko mogla otići na stranu Osijeka da su iskoristili svoje prilike koje su imali.
Osijek je pao posljednjih 20 minuta kada su kod njih ušla djeca u igru od 18 godina, a već su dovoljno "djece" imali medju starterima.
Nemojte gledati samo površno. Pogledajte sastave jedne i druge ekipe, i pogledajte ko je ušao s klupe kod Dinama a ko kod Osijeka?!
I opet kao takav Osijek je odigrao dobru i borbenu utakmicu i mislim da su domaći navijači zadovoljni prikazanim.
Omerovicu odlicno leži njegova "prirodna" pozicija i ko god ga posmatra kroz igre na poziciji lijevog ili desnog beka prethodnih sezona, taj nema pojma o fudbalu.
Rozman ga je vratio na krilo i hvala mu na tome. Od tada igra u dobroj formi i preporodio se u Osijeku, namecuci se zasad kao jedan od najvažnijih igrača.
Dinamo je Dinamo. Pet puta kvalitetnija ekipa od Osijeka, ako ne i 10 puta.
Sto se tice Omerovica i reprezentacije. Ako zasluzi poziv svojim igrama, i dobit ce ga.
Zar ovom liku gore Katic nije opalio vec samarcinu glede flashscore?!
Katic je bio ponajbolji pojedinac Schalkea na terenu. Omerovic sinoć medju 3,4 zasigurno.
Omerovic je ofanzivno odigrao sasvim pristojnu utakmicu i vrlo lahko je mogao imati 2 gola i 1 asistenciju. Ovaj put mu nije pošlo za nogom. Nekada mora malo bolje podići glavu. Defanzivno jeste ispao naivno kod drugog gola jer nije ocekivao da ce Valincic krenuti unutra, mada je utakmica svakako bila vec završena. I imao je na startu drugog poluvremena izgubljenu loptu u 16 a nedugo zatim i onaj odličan sut Valincica nakon kornera.
U svakom slučaju, protiv 5 puta jačeg protivnika, sasvim pristojna partija Omerovica i kao sto rece jedanput komentator u drugom poluvremenu "sveprisutni Omerovic" (iako ne volim taj izraz zbog nekih drugih razloga) i zasigurno medju 3,4 najbolja pojedinca Osijeka. Pao je nakon 70 minuta igre kao i komplet tim zbog nedostatka kvalitetnih zamjena gdje ti moraš uvesti dva momka od 18 godina i penzionera od 36.
Rozman je vrlo dobro postavio mladoliku ekipu koja je u startnih 11 imala 5,6 igraca od 19-22 godine.
Utakmica je vrlo lahko mogla otići na stranu Osijeka da su iskoristili svoje prilike koje su imali.
Osijek je pao posljednjih 20 minuta kada su kod njih ušla djeca u igru od 18 godina, a već su dovoljno "djece" imali medju starterima.
Nemojte gledati samo površno. Pogledajte sastave jedne i druge ekipe, i pogledajte ko je ušao s klupe kod Dinama a ko kod Osijeka?!
I opet kao takav Osijek je odigrao dobru i borbenu utakmicu i mislim da su domaći navijači zadovoljni prikazanim.
Omerovicu odlicno leži njegova "prirodna" pozicija i ko god ga posmatra kroz igre na poziciji lijevog ili desnog beka prethodnih sezona, taj nema pojma o fudbalu.
Rozman ga je vratio na krilo i hvala mu na tome. Od tada igra u dobroj formi i preporodio se u Osijeku, namecuci se zasad kao jedan od najvažnijih igrača.
Dinamo je Dinamo. Pet puta kvalitetnija ekipa od Osijeka, ako ne i 10 puta.
Sto se tice Omerovica i reprezentacije. Ako zasluzi poziv svojim igrama, i dobit ce ga.
Agilan, najagilniji u Osijeku definitivno. Sto ne znaci da je nesto korisno i uradio. Gledao sam cijelu utakmicu, nakon lijepe kombinacije sa suigracem uspio je ofulati 1 na 1 situaciju, nasao se na 5 metara od gola i uspio je loptu poslati pored lijeve stative.
Sve u svemu, puno zuji - malo meda daje!
Sve u svemu, puno zuji - malo meda daje!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jel iko gledo utakmicu ili pricate napamet? Dok je imo snage radio je cirkus u Dinamovoj odbrani. Sad je pitanje sta se trazi od njeg. Jel bek, jel krilo? Sve mi se cini ako pogrijesi kod primljenog gola, bek je i treba to sprijecit..ako ne da gol iz dobre situacije onda je vec krilo koje takve stvari mora zabijat. Kako god ova ocjena 5.6 il kolko vec, je presmjesna
Ovog momka su uzeli na zub poslije onog horor poluvremena protiv Mađara u Ligi nacije gdje je igrao beka, a ne krilo. Ljudi su spremni na osnovu jedne utakmice donositi zaključke.tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 15:18Jel iko gledo utakmicu ili pricate napamet? Dok je imo snage radio je cirkus u Dinamovoj odbrani. Sad je pitanje sta se trazi od njeg. Jel bek, jel krilo? Sve mi se cini ako pogrijesi kod primljenog gola, bek je i treba to sprijecit..ako ne da gol iz dobre situacije onda je vec krilo koje takve stvari mora zabijat. Kako god ova ocjena 5.6 il kolko vec, je presmjesna
-
- Kontakt:
Ma odavno nas kao komentatore necije igre i kvalitete ne treba uzimati za ozbiljno. Mali nek’ nastavi ovako, pozivi ce dolaziti sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.