EURO 2024 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EURO 2024 - Kvalifikacije
Volio bi da igra Bosna protiv Portugala na Koševo
Vecinom pratim ja, island je propao, slovacka se moze dobiti gledajuci rezultate.Imajednabrigada je napisao/la: ↑09 okt 2022, 12:48Ljudi pratite li vi fudbal uopste koji kazete da je ovo laka grupa jbt....pa ovo se samo moze ovoj prokletoj drzavi i prokletom narodu desiti. A jbt zivot ima li kraja ikad ovom baksuzluku i prokletstvu i kokuzluku.
Slovacka ravno pravo sa nama moze njih dobiti.

Island je propao, nisu vise ono sto su bili.

Portugal ko Portugal jaki bice tesko

Ostali dobiti bez problem.
Zrijeb je bio prosjecan..u pola ostalih grupa ne bi ulazio kao drugi ni da mogu birati.
Ne treba bit nezadovoljan jer je moglo i gore.
Ne treba bit nezadovoljan jer je moglo i gore.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Dobili smo jednu od najtežih iz prvog šešira, Portugal.
Dobili smo daleku najtežu iz 5.sesira, Slovačku koja je realno 3.sesir.
Portugal bi se i mogao prezvakati s obzirom da je iz prvog šešira i da prva 2 idu direktno.
Zrijeb bi bio skoro pa idealan da nismo izvukli Slovačku...imaš 9 dobrih opcija koje valjaju i samo jedna koja nije poželjna, i ti izvuces bas tu jednu.
Samim tim zrijeb nije dobar i to treba reći. U svakom slučaju imamo realne šanse za 2.mjesto jer je Slovačka slabija od Ukrajine, ovaj Island slabiji od Finske. Kazahstan poznajemo. Lihtenštajn ne bi trebalo biti problema.
Svi ce gubiti bodove, nadati se da ćemo mi najmanje.
Portugal bi se i mogao prezvakati s obzirom da je iz prvog šešira i da prva 2 idu direktno.
Zrijeb bi bio skoro pa idealan da nismo izvukli Slovačku...imaš 9 dobrih opcija koje valjaju i samo jedna koja nije poželjna, i ti izvuces bas tu jednu.
Samim tim zrijeb nije dobar i to treba reći. U svakom slučaju imamo realne šanse za 2.mjesto jer je Slovačka slabija od Ukrajine, ovaj Island slabiji od Finske. Kazahstan poznajemo. Lihtenštajn ne bi trebalo biti problema.
-
- Kontakt:
Yebo Slovacku razbit cemo ih u obe utakmice samo treba zapeti
Moramo biti 2.ovdje
Moramo biti 2.ovdje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ovdje fakat nema izgovora, drugi smo po snazi i ovo se mora proći.

Ponovit Zilinu 2013.i na terenu i na tribinama.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 okt 2022, 12:57Yebo Slovacku razbit cemo ih u obe utakmice samo treba zapeti
Moramo biti 2.ovdje
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Ma malo pokvarila Slovacka zrijeb.Realno nije los.Bukvalno sve selekcije u padu.
Protiv Portugala se svakako nista ne ocekuje,a i boga mi protiv bilo koje iz prvog sesira,tako da je to odmah plus ako se koji bod uzme Portugalu.
Island pored npr Norveske,Svedske pa i Ukrajine je predobar zrijeb.Sigurno 50% slabiji nego prije par godina.
Luksemburg u usponu,ali ako hocemo na prvenstvo,morali bi ih pobijedit u obje utakmice.
Slovacka u totalnom padu,iskreno vise me strah Luxa,nego Slovaka.Tim koji razvale i Azerbejdzan i Kazahstan cak 2 puta nam ne bi smio biti bas toliki problem.Opasni jesu,al mi smo bolji,pa makar za nijansu.
Lihtenstajn sigurne 2 pobjede.
Protiv Portugala se svakako nista ne ocekuje,a i boga mi protiv bilo koje iz prvog sesira,tako da je to odmah plus ako se koji bod uzme Portugalu.
Island pored npr Norveske,Svedske pa i Ukrajine je predobar zrijeb.Sigurno 50% slabiji nego prije par godina.
Luksemburg u usponu,ali ako hocemo na prvenstvo,morali bi ih pobijedit u obje utakmice.
Slovacka u totalnom padu,iskreno vise me strah Luxa,nego Slovaka.Tim koji razvale i Azerbejdzan i Kazahstan cak 2 puta nam ne bi smio biti bas toliki problem.Opasni jesu,al mi smo bolji,pa makar za nijansu.
Lihtenstajn sigurne 2 pobjede.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Super, pobrkali su ovo izvlacenje, ova ekipa vamo pa ona tamo.
Zadnja izmjena: SanaBosna, dana/u 09 okt 2022, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
Evo tragača za alibijem odmah nakon izvlačenja. 

-
- Kontakt:
Otkud Kazahstan Hureme?hurem je napisao/la: ↑09 okt 2022, 12:57Dobili smo jednu od najtežih iz prvog šešira, Portugal.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Za utakmicu protiv slovaka u gostima pozvati izeta hajrovića. Ako se još uvijek bavi fudbalom profesionalno.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Svi smo mislili da su oni s nama u grupiizdzezveubrazil je napisao/la: ↑09 okt 2022, 13:00Otkud Kazahstan Hureme?hurem je napisao/la: ↑09 okt 2022, 12:57Dobili smo jednu od najtežih iz prvog šešira, Portugal.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Protiv Portugala ako ko može iščupati bod možemo mi samo zbog nekih računa iz prošlosti. Za Island su nam škola Finci. Ako ih ne shvatimo ozbiljno zijanićemo.
Grupa gdje mi možemo završiti drugi sa dva boda više od trećeg ali samo ako je 100% shvatimo ozbiljno.
Grupa gdje mi možemo završiti drugi sa dva boda više od trećeg ali samo ako je 100% shvatimo ozbiljno.
Luksemburg je najozbiljnija konkurencija ovdje.
Portugal 1b
Island 6b
Slovačka 3b
Luksemburg 4b
Lihrenštajn 6b
Portugal 1b
Island 6b
Slovačka 3b
Luksemburg 4b
Lihrenštajn 6b
Luxemburg je sa nama, ne kazahstanhurem je napisao/la: ↑09 okt 2022, 12:57Dobili smo jednu od najtežih iz prvog šešira, Portugal.
Da mu pet puta izvuces Lihtenstajn bilo bi sto nije Gibraltar.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ljudi ovo je skoro pa idealna grupa za nas. Budite realni.
Cak je dobro sto je ovakva Slovacka dosla iz 5. sesira.
Island, Lux, Slovacka... tu ce biti remija more
Mislim da samo BIH ima sansu uzeti Portugalu bod/bodove.
Kljucne su utakmice kod kuce. Tu ako dobijes Lux, Island i Slovacku ides na Euro 90 %.
GRUPA PO MJERI !

Cak je dobro sto je ovakva Slovacka dosla iz 5. sesira.
Island, Lux, Slovacka... tu ce biti remija more

Mislim da samo BIH ima sansu uzeti Portugalu bod/bodove.
Kljucne su utakmice kod kuce. Tu ako dobijes Lux, Island i Slovacku ides na Euro 90 %.
GRUPA PO MJERI !
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 09 okt 2022, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
u ovoj grupi samo poraz od portugala u portugalu je okay
doma sa portugalom najmanje bod
ostalo pobjede
nema druge
idemo na Euro u dojčeland
doma sa portugalom najmanje bod
ostalo pobjede
nema druge
idemo na Euro u dojčeland
dobre guzove ima Belma
Svi pričaju o Slovačkoj.. a Luksemburg je daleko opasnija ekipa sada nego svih ranijih godina i na njemu ce se neko okliznut 100%
I kakva god je Slovačka ona ce nama predstavljat problem u kakvom god sastavu bila...
Portugal ce nas opet uzeti na iskustvo i snagu na Bilinom i to onom mrtvom igrom... 0:1 U Portugalu nemamo sta trazit,samo zato sto smo kukavice,jer cim izvucemo grupu mi gledamo 2 mjesto... Jos ni jednom nismo rekli idemo osvojit grupu..pa nek budemo i 5 u grupi na kraju... al eto samo taj stav jednom da vidimo...
I kakva god je Slovačka ona ce nama predstavljat problem u kakvom god sastavu bila...
Portugal ce nas opet uzeti na iskustvo i snagu na Bilinom i to onom mrtvom igrom... 0:1 U Portugalu nemamo sta trazit,samo zato sto smo kukavice,jer cim izvucemo grupu mi gledamo 2 mjesto... Jos ni jednom nismo rekli idemo osvojit grupu..pa nek budemo i 5 u grupi na kraju... al eto samo taj stav jednom da vidimo...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: denza, Goalgetter, Mostarska, Mow i 35 gostiju.