UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Molim moderatore da otključaju temu Ognjena Vranješa. Strašno koliko je portal zaradio para od te teme, a zakljucana stoji i dalje.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
NAPRIJED FINSKAAA
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Može li neko objasniti drastičnu promjenu kvalitete slike na bolje na BHT sada pred utakmicu kada je 'upaljen' HD signal i zašto taj signal ne radi stalno?
Ne kontam - postoji HD signal, ali se koristi povremeno. **** mu miša, kakva je to logika. Mnogo slabije televizije koriste hd signal, a ovi naši ko da se radi o dukatima.
Ne kontam - postoji HD signal, ali se koristi povremeno. **** mu miša, kakva je to logika. Mnogo slabije televizije koriste hd signal, a ovi naši ko da se radi o dukatima.
Zato što ne proizvode ostale sopstvene emisije u HD, jedino ovako strani sadržaj. Ovako je od 2015. na ovamo, HD kanal imao premijeru na SP 2014.Sarmica je napisao/la: ↑04 jun 2022, 17:45Može li neko objasniti drastičnu promjenu kvalitete slike na bolje na BHT sada pred utakmicu kada je 'upaljen' HD signal i zašto taj signal ne radi stalno?
I ako nisi https://dzeko11.net/match/football/10023441
Dankeschonsudac92 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 17:47I ako nisi https://dzeko11.net/match/football/10023441
Spaho me vrati me u 2010 godinu 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kaže Petev analizirao Finsku, pa sa Krunicem se cini mi se krenuo i prvu utakmicu koju smo igrali sa Fincima. I tad su nas unistili na krilima po Krunicevoj strani, po dulum slobodnog prostora. Baš ih je prostudirao... 

Zadnja izmjena: h1a2s3o4, dana/u 04 jun 2022, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
DRŽAVA FINSKAA !!!
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Čudi me ovo tvoje mišljenje o BHRTu

Ne želim dodatno pojašnjavati zbog čega je sve to, sad će tekma pa treba uživati.
- svrakino1921
- Kontakt:
Imamo extra opremu
Svaka cast nasem Savezu
Svaka cast nasem Savezu
**** majku ne mozes ne bit uzbudjen pred tekmu u pizdu materinu.
Krece novo vadjenje masti part 69
Krece novo vadjenje masti part 69

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- svrakino1921
- Kontakt:
IDEMO
ZELJINA SKOLA
IDEMO AMIRE
ZA JEDAN TRANSFER
ZA NASEG ZELJU
ZELJINA SKOLA
IDEMO AMIRE
ZA JEDAN TRANSFER
ZA NASEG ZELJU
Vjerovatno najjaci sastav sto trenurno mozemo izvest...ok ima par igraca mozda bi neko subjektivno volio druge al u sustini to je to
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Nije strani sadrđaj uvodna emisija koja je emisija kao i svaka druga što se proizvodi na BHRT. Zašto recimo, samo primjer, nije Konačno Petak u HD-u. Jel treba da se strava salije ili šta.nedrah je napisao/la: ↑04 jun 2022, 17:47Zato što ne proizvode ostale sopstvene emisije u HD, jedino ovako strani sadržaj. Ovako je od 2015. na ovamo, HD kanal imao premijeru na SP 2014.Sarmica je napisao/la: ↑04 jun 2022, 17:45Može li neko objasniti drastičnu promjenu kvalitete slike na bolje na BHT sada pred utakmicu kada je 'upaljen' HD signal i zašto taj signal ne radi stalno?
Ide Spaho sa svojom čuvenom NEMA GOLAAAAAAAAAAAAA
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆