Nije ova zadnja povreda, nego je u pitanju nešto sa prethodnog okupljanja kada je na treningu navodno lažirao povredu.
Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pulisic nece igrati protiv Ville.
Kante ponovo povrijedjen. Govorio sam o ovome prosle ili pretprosle sezone da Kante konstantno ima te male povrede zadnjih par godina izgleda da ga je pocela stizati miljaza nazalost. Zato je dobar potez Saul.
Kante ponovo povrijedjen. Govorio sam o ovome prosle ili pretprosle sezone da Kante konstantno ima te male povrede zadnjih par godina izgleda da ga je pocela stizati miljaza nazalost. Zato je dobar potez Saul.
Opet Chilwell na klupi.

- wadethegreat
- Kontakt:
Opa Hakim, Trevor, Podoi I Saul od prvi.
Cudo alonso kapiten,valjda ce i cilvel igrati ove sezone.
Saul rupa samo takva. Daj zlatnu loptu na teren.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Bolje da su RLC ili Barkleya doradili malo nego ovog graditi od nule ne zna lik ni osnovni Zorzinjo pas prvo do sebe
Kovačić je igračina
- wadethegreat
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Romeluuuuuu
- wadethegreat
- Kontakt:
Ono sto sam govorio drugaciji je igrac promijenila ga je Italija i Conte.
Koke sljedece u ligi ocekujem pobjedu i onda City da vidimo ko smo sta smo.
Koke sljedece u ligi ocekujem pobjedu i onda City da vidimo ko smo sta smo.
Mendi danas neverovatan,sta je sve poskidao svaka cast,konacno smo posle koste dobili egzekutora u napadu koji zna da trpa golove,saul preparno bacen u vatru,treba koristiti i barklija i rubena to su dobri igraci.
- wadethegreat
- Kontakt:
Strasan Mendonja.
S obzirom kako su golmani sve bolji sa godinama Kepa ce vecinu karijere biti izmjena
.
Mateo Kovacic for Chelsea vs. Aston Villa:
89 touches (most)
61 accurate passes (most)
9 ball recoveries (most)
5 duels won
2 tackles
2 clearances
2 shots
2 take-ons
1 chance created
1 shot on target
1 goal
1 assist
S obzirom kako su golmani sve bolji sa godinama Kepa ce vecinu karijere biti izmjena

Mateo Kovacic for Chelsea vs. Aston Villa:
89 touches (most)
61 accurate passes (most)
9 ball recoveries (most)
5 duels won
2 tackles
2 clearances
2 shots
2 take-ons
1 chance created
1 shot on target
1 goal
1 assist
Mendy je WC golman
Lukaku ocekivano, mec generalno uzasna igra, vidi se da je reprezentativna pauza ostavila oziljaka
Lukaku ocekivano, mec generalno uzasna igra, vidi se da je reprezentativna pauza ostavila oziljaka
pi.
Sve ono što su pogriješili vezano za golmana u vidu 80 miliona i Arrizabalaga, vratilo im se sa Mendy-em, strašan golman, odličan skaunting. 24 miliona za takvog golmana je čista krađa. Lukakuu mnogo znače ove golovi, imam osjećaj da je tu da se dokaže da nikad nije trebao biti prodan u drugim tim. Željan igre kao da mu je 18 godina.
Nisam gledao mec,vidim Lukaku 2 komada dao.. Tuhelova masina nastavlja da melje
I debi Saula haman nije prosao kako treba,ali sredit ce njega Tuhel,kada je digao citavu ekipu nakon mrtvila sa Lampardom,moze i Saula ..

I debi Saula haman nije prosao kako treba,ali sredit ce njega Tuhel,kada je digao citavu ekipu nakon mrtvila sa Lampardom,moze i Saula ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ko je ono pisao da Tuchel ima samo početnu sreću i da je menadžer change incinirao 2-3 dobra rezultata zaredom? Malo koji trener kao Tuchel je osporavan, a sve bez razloga. Kada je tek došao u Chelsea, rekao sam da je u pitanju vrhunski trener koji je kroz sezone u PSGu imao peh da mu na svakoj utakmici fale 4-5 igrača. I pored toga je igrao finale LP i osvajao ligu, te vodio igračke klaunove koji su se umislili da su iznad kluba. U Chelseau postoji respekt i disciplina, uz rad Tuchela, Chelsea počinje igrati odličan fudbal.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja sam bio skeptican kada su ga doveli cisto jer je dosao iz PSGa.
Prvo ne volim ih nikako drugo nekako imaju prejaku ekipu pa su mi i ocekivanja pala nakon predstava pod Frankom mislio sam da ce se isto nastaviti.
Medjutim od prvog intervjua vidjelo se o kakvom je liku rijec. Isto tako odmah se vidjelo da nije pozitivni sok u pitanju po tome kako je ekipa iz tekme u tekmu bolje i organizovanije izgledala. Vrlo vrlo brzo se ova ekipa pocela penjati prema gore. Izrazito inteligentan i izrazito takticki dobar trener. Na to sve psiholog i covjek opsjednut pripremama za svakog protivnika posebno. Ovo sto je uradio u ovom kratkom periodu je ravno cudu.
Svaki igrac djeluje na svom vrhuncu imam osjecaj da se bilo ko povrijedi da bi ga sljedeci adekvatno zamijenio osim pozicije golmana i napadaca.
Prvo ne volim ih nikako drugo nekako imaju prejaku ekipu pa su mi i ocekivanja pala nakon predstava pod Frankom mislio sam da ce se isto nastaviti.
Medjutim od prvog intervjua vidjelo se o kakvom je liku rijec. Isto tako odmah se vidjelo da nije pozitivni sok u pitanju po tome kako je ekipa iz tekme u tekmu bolje i organizovanije izgledala. Vrlo vrlo brzo se ova ekipa pocela penjati prema gore. Izrazito inteligentan i izrazito takticki dobar trener. Na to sve psiholog i covjek opsjednut pripremama za svakog protivnika posebno. Ovo sto je uradio u ovom kratkom periodu je ravno cudu.
Svaki igrac djeluje na svom vrhuncu imam osjecaj da se bilo ko povrijedi da bi ga sljedeci adekvatno zamijenio osim pozicije golmana i napadaca.
Bio je Kloppov nasljednik, a ne bih se začudio da ga nadmaši. Klopp 54 godine, Tuchel 48, oba su vodila Mainz pa BvB.
Pozdrav moji plavci...hajde ko ima živaca i vremena za nas staru kajlu da postavi koji link,ali bez onih registracija...i raznih klinaca palaca,,,i sretno nam večeras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.