Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Olympique Lyonnais
Kad najvise treba, vi ste najbolji. Za svaki respekt.
Cestitke jos jednom na pobjedi.
Cestitke jos jednom na pobjedi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Navijam za Barcu ali ovo mi je ekipa koju strasno volim i postujem ! POkazali su snagu , kada hoce malo ko ih moze dobit , nadam se da ce ovako jako i cvrsto igrati i na Bernabeu i izbacit majmune 

Napokon mogu reci da sam zadovoljan igrom Lyona sinoc,svi su odigrali vrhunski i lavovski posao.Peul je napokon nesto uradio nadam se da u Madridu nece ovo past u vodu..
Hugo Lloris-Sinoc je po meni bio veoma siguran i smiren,sto dokazuje njegovu vrhunsku klasu.Pohvatao je lopte koje su isle prema njegovom okviru,a skinuo je i onu loptu Higuaina i onaj sut Ronalda...ocjena po meni 7
Anthony Réveillère-Imao je dosta malih kikseva sinoc,al je sprintao stalno gore dole sto je za pohvalu.Puel se odlucio za Anthony-a radi iskustva a inace Lovren u Ligue 1 igra redovno na poziciji desnog-beka. ocjena 6
Cris-Uhhh odigrao pravo kapitenski,Ronalda je odlicno markirao,jednom je ispao nakon one atraktivne pete Ronalda,al ipak je to bilo tesko zaustaviti.Inace ima palac gore za sinoc. ocjena 8
Jean-Alain Boumsong-dosta je borben sinoc bio,bacao se pod noge sa rizikom,sprjecavao je sve sto je islo prema njemu,neutralisovao Kaku...
ocjena 8
Aly Cissokho-jedna od njegovih slabijih partija u LP.Trcao jeste,al nije nest spektakularno uradio osim svog posla koji je imao a to je odbrana. ocjena 6
Miralem Pjanic-borio se jeste,stvarao probleme Realu sa svojom nevjerovatnom tehnikom sinoc je jedini nacin da zaustavis Pjanica bio faul.Prekide je izvodio odlicno,samo sto ih suigraci nisu iskoristili,ali je u 75 minuti umro jedva trcao,sto znaci da jos treba kondiciju da poboljsa. ocjena 7
Jean II Makoun-covjek se nevidi na terenu,ali zato odradi najveci dio posla,povuce loptu do centra i presjecao napade Reala.Inace dao je prekrasan gol koji je doveo veoma vaznu pobjedu.I za kraj utakmice uvjek pokaze peace sto mi se svidja.. ocjena 9
Jérémy Toulalan-koji je samo to borac,gine na terenu,ubjedljivo najvise pretrcao i sprjecavao napade Reala,veoma je zahvalan i univerzalan igrac.Sinoc je dokazao da je jedan od boljih defanzivnih veznih u Evropi... ocjena 9
César Delgado-po meni igrac utakmice,zadavao je velike probleme Realu na lijevoj strani,steta za propustenu stativu,ono bas sto se kaze sjela mu na nogu,al nije bilo srece.Takodje mora poraditi na kondiciji jer se izmorio.
ocjena 10
Sidney Govou-pokusavao je probijat sinoc i napravio nekolko puta zbrku na polovini Reala,al sam ocekivao vise od njega... ocjena 7
Lisandro López-koja je to samo klasa od napadaca,steta sto jedan njegov udarac nije usao u gool,jako tesko je sinoc Realovoj odbrania izlazila na kraj sa njim... ocjena 9
Gomis,Källström,Bastos igraci koji su usli sa klupe nisu puno igrali i napravili nest posebno,inace su bili svjezina u zadnjim minutama.
I za kraj vrijednost igraca Lyona 203.750.000 € vrijednost igraca Reala 473.500.000 € i dolazimo do zakljucka da se "Neke stvari se nemogu kupiti novcem".
Pozz
Hugo Lloris-Sinoc je po meni bio veoma siguran i smiren,sto dokazuje njegovu vrhunsku klasu.Pohvatao je lopte koje su isle prema njegovom okviru,a skinuo je i onu loptu Higuaina i onaj sut Ronalda...ocjena po meni 7
Anthony Réveillère-Imao je dosta malih kikseva sinoc,al je sprintao stalno gore dole sto je za pohvalu.Puel se odlucio za Anthony-a radi iskustva a inace Lovren u Ligue 1 igra redovno na poziciji desnog-beka. ocjena 6
Cris-Uhhh odigrao pravo kapitenski,Ronalda je odlicno markirao,jednom je ispao nakon one atraktivne pete Ronalda,al ipak je to bilo tesko zaustaviti.Inace ima palac gore za sinoc. ocjena 8
Jean-Alain Boumsong-dosta je borben sinoc bio,bacao se pod noge sa rizikom,sprjecavao je sve sto je islo prema njemu,neutralisovao Kaku...

Aly Cissokho-jedna od njegovih slabijih partija u LP.Trcao jeste,al nije nest spektakularno uradio osim svog posla koji je imao a to je odbrana. ocjena 6
Miralem Pjanic-borio se jeste,stvarao probleme Realu sa svojom nevjerovatnom tehnikom sinoc je jedini nacin da zaustavis Pjanica bio faul.Prekide je izvodio odlicno,samo sto ih suigraci nisu iskoristili,ali je u 75 minuti umro jedva trcao,sto znaci da jos treba kondiciju da poboljsa. ocjena 7
Jean II Makoun-covjek se nevidi na terenu,ali zato odradi najveci dio posla,povuce loptu do centra i presjecao napade Reala.Inace dao je prekrasan gol koji je doveo veoma vaznu pobjedu.I za kraj utakmice uvjek pokaze peace sto mi se svidja.. ocjena 9
Jérémy Toulalan-koji je samo to borac,gine na terenu,ubjedljivo najvise pretrcao i sprjecavao napade Reala,veoma je zahvalan i univerzalan igrac.Sinoc je dokazao da je jedan od boljih defanzivnih veznih u Evropi... ocjena 9
César Delgado-po meni igrac utakmice,zadavao je velike probleme Realu na lijevoj strani,steta za propustenu stativu,ono bas sto se kaze sjela mu na nogu,al nije bilo srece.Takodje mora poraditi na kondiciji jer se izmorio.

Sidney Govou-pokusavao je probijat sinoc i napravio nekolko puta zbrku na polovini Reala,al sam ocekivao vise od njega... ocjena 7
Lisandro López-koja je to samo klasa od napadaca,steta sto jedan njegov udarac nije usao u gool,jako tesko je sinoc Realovoj odbrania izlazila na kraj sa njim... ocjena 9
Gomis,Källström,Bastos igraci koji su usli sa klupe nisu puno igrali i napravili nest posebno,inace su bili svjezina u zadnjim minutama.
I za kraj vrijednost igraca Lyona 203.750.000 € vrijednost igraca Reala 473.500.000 € i dolazimo do zakljucka da se "Neke stvari se nemogu kupiti novcem".
Pozz

Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 18 feb 2010, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Cescinho4 je napisao/la:Nazalost malo forumasa ovdje prati Francuske timove,vec uglavnom ponekad bace pogled na tabelu. Inace bi znali koliko je Lyon kvalitetan tim, al ne oni pisu ma sta ce oni tek su 4, na tabeli.To sto tu igraju igraci poput Toulea, Llorisa,Lopeza,Cissokha itd nema veze.
I nemoraju pratiti Lyon,pa kad ih izbace u LP postovat ce nas vise.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ima 90 minuta u Madridu i oduljit ce se OL..
a pjanic ce da pojede jezik i posle tekme ce da govori pogresio sam ipak je to REAL MADRID C.F 

da se ne odulji realu

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
natrpat cemo ih u madriduCRNI_SA je napisao/la:da se ne odulji realu![]()

vi trpate svakoga iz godine u godinu
a ono...

TISINA
90 minuta ima jos 

mozda da van der vart igra real mozda ima sanse ako bude kaka levat ,kloc, koji tuguje za porazom milana
igrao tesko da cete proci lyon ja bi volio radi primere ali tesko 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Realu je ostalo jos 90 minuta nade,ali ta nada ce postat patnja i plac u sto nesumnjam... 

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
i psovanje bogova od pojedinih forumasa.BIHfan je napisao/la:Realu je ostalo jos 90 minuta nade,ali ta nada ce postat patnja i plac u sto nesumnjam...
Kako ono kazu, OL je samo odigrao 1 polvr protiv RM,i njima je samo nada ostala isto kao RMBIHfan je napisao/la:Realu je ostalo jos 90 minuta nade,ali ta nada ce postat patnja i plac u sto nesumnjam...

Sochaux-Lyon 0:3...........Bastos 3X u 25 min.
- BlueSharks
- Kontakt:
Jbt, evo tražim pet minuta ovu temu i nema šanse
Što je ovo Pjanić na klupi
Valjda nije zbog loše igre
il ga odmara za velikog Reala 

Što je ovo Pjanić na klupi

Strauss Junior
PIRKE33 je napisao/la:Sochaux-Lyon 0:3...........Bastos 3X u 25 min.
igračina, nema šta. Lyon ih odera, podera, ma sve

Razvali,pojede itdNeutral je napisao/la:PIRKE33 je napisao/la:Sochaux-Lyon 0:3...........Bastos 3X u 25 min.
igračina, nema šta. Lyon ih odera, podera, ma sve

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
OL se osladilo posle pobijede nad RM 

- Omerbavarac
- Kontakt:
4:0. Tacka na i. Lisandro.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Napokon da smo proradili rutinski u gostima 4:0,ekipa je sad pravo nalozena i ocekujem rutnski odradjen preostali dio sezone,nadam se da cemo napraviti neko iznenadjenje u Ligi Prvaka,imam osjecaj bas neki koji se nije budio proslih godina. 

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.