Davis Cup
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Davis Cup
Break za njih odmah u 4 setu. Steta!
-
- Kontakt:
sad 1:2 za portugal
Vratili smo im break 2:2 u 4. setu
-
- Kontakt:
3:2 vodimodrH je napisao/la:Vratili smo im break 2:2 u 4. setu

- nero.piroman
- Kontakt:
ma na Portugalskom chatu...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- nero.piroman
- Kontakt:
4-3 za njih.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Opet su break napravili 5:3 za njih!
-
- Kontakt:
drH je napisao/la:Opet su break napravili 5:3 za njih!
nista sutra misija nemoguce

Bit ce tesko
.
Sretno momcima bore se ko ludi i sta bude bit ce, moje misljenje je da je delic strasno pojacanje i da ce se uspjesno vratiti nakon povrede
.

Sretno momcima bore se ko ludi i sta bude bit ce, moje misljenje je da je delic strasno pojacanje i da ce se uspjesno vratiti nakon povrede

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Izgubili
6:1 6:4 4:6 6:4
Jbg ali bice bolje sutra!
6:1 6:4 4:6 6:4
Jbg ali bice bolje sutra!
Slazem se. ne zaboravimo da su Gil i Tavares mnogo bolje rangirani od Delica i Setkica.guber_90 je napisao/la:Bit ce tesko.
Sretno momcima bore se ko ludi i sta bude bit ce, moje misljenje je da je delic strasno pojacanje i da ce se uspjesno vratiti nakon povrede.
Sretno sutra!
Mislim da jos nista nije izgubljeno i da imamo sanse, ali bilo bi po nas dobro kada GIl ne bi mogao sutra nastupati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Isto je vako bilo protiv Makedonije i Estonije, 1:1 nakon prvog dana, pa oni dobili dubl i onda mi okrenuli zadnji dan..
Ne sekirajte se.. sve ide po planu..
Ne sekirajte se.. sve ide po planu..

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Poraz od Ceha 3:1,gledao samo prvi set i nisam imao vise ni volje ni zelje da gledam,samo bi se bespotrebno nervirao.Ziki povredjen,Nole iscrpljen je veoma losa kombinacija i to nismo mogli da dobijemo,ostaju jos neke sanse nekih 20% da mozemo da uzmemo ovaj mec.Sutra Djovak protiv Berdycha,Tipsa protiv Stepaneka.Tipsa ako bude na svome nivou moze dobiti Stepaneka,a Djovak i isrcpljen moze proci protiv ovakvog Berdycha.OStaje da se nadamo da ce sutra doci dve pobede i da idemo na Francuze u Areni.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ha 20 %, 90 % imate sanse, ako ne i vise, Tipsarevic ce 100 % dobit Stepaneka jer nije odigro ni jedan mec, totalno je odmoran, a Stepanek dva meca u dva dana, nece imat snage, znaci odlucuje Dokovic - Berdich, ipak je dokovic 2. i favorit je, a Berdich nije u formi, bit ce zanimljivo, a kako to da se igra u Beogradu, zrijeb ili ?Devil je napisao/la:Poraz od Ceha 3:1,gledao samo prvi set i nisam imao vise ni volje ni zelje da gledam,samo bi se bespotrebno nervirao.Ziki povredjen,Nole iscrpljen je veoma losa kombinacija i to nismo mogli da dobijemo,ostaju jos neke sanse nekih 20% da mozemo da uzmemo ovaj mec.Sutra Djovak protiv Berdycha,Tipsa protiv Stepaneka.Tipsa ako bude na svome nivou moze dobiti Stepaneka,a Djovak i isrcpljen moze proci protiv ovakvog Berdycha.OStaje da se nadamo da ce sutra doci dve pobede i da idemo na Francuze u Areni.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Ne znam na svim vestima su juce govorili da cemo ukoliko Francuska prodje igrati u Areni,a ako Argentina prodje dolucuje zreb,nikada nisam znao na osnovu cega se dodeljuje domacinstvo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- elninho_resTO
- Kontakt:
dodjeljuje se na osnovu zadnjeg davis cup mecaDevil je napisao/la:Ne znam na svim vestima su juce govorili da cemo ukoliko Francuska prodje igrati u Areni,a ako Argentina prodje dolucuje zreb,nikada nisam znao na osnovu cega se dodeljuje domacinstvo.
npr ako su hrvati zadnji mec igrali u gsotima sljedeci igraju kuci,i obrnuto,a ako se desi da igraju srbiaj hrvatska i obadvije zadnji mec igrale u gostima ili kuci onda odlucuje zdrijeb

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
na koji fazon onda mi uvijek u gostima igramo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.