Amir Hadziahmetovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Maestro
Kontakt:

Re: Amir Hadziahmetovic

Post Postao/la Maestro » 25 dec 2022, 16:56

slika
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 25 dec 2022, 17:26

Tempiro formu za januarski prelazni rok
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 25 dec 2022, 17:56

Harika je napisao/la:
25 dec 2022, 17:26
Tempiro formu za januarski prelazni rok
Nece on nigdje u januaru.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 25 dec 2022, 18:22

Maestro je napisao/la:
25 dec 2022, 16:45
Vucevich je napisao/la:
25 dec 2022, 16:19
Danas opet 2 golova zabio, majstor s bijele tačke :D
Jel on misli zavrsiti karijeru ovdje kao Visca? Ili ima plan lige petice.
Da bi igrao lige petice mora neko poslati ponudu za tebe iz tih liga.
Do sada se sve svodilo na upite, interesovanja i spekulacije...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 25 dec 2022, 19:08

Ma isto kao i sa vecinom iz nase lige. Uspije se docepati fine plate,obezbijedi zivot, standardno igra i nema potrebe za transferom u neki bolji klub jer ce to mozda sve doci pod rizik, sta ako se ne uspije tamo pa upropastis i sto si stekao.
Nije jedini primjer nasih igraca koji se zadovoljavaju "sicom", ali to je bogatstvo za nase uslove i prilike koje se dobijaju.
Sirotinja jbg.

Mislim da Amir uz nekog drugog agenta osim ovog sto gura po Turskoj ligi nase igrace moze glat napraviti transfer u lige petice, ali sta ce bzvz kad je zadovoljan i ne zanima ga neki veci napredak.
BašČelik!

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 25 dec 2022, 19:13

mrAdislic je napisao/la:
25 dec 2022, 19:08
Ma isto kao i sa vecinom iz nase lige. Uspije se docepati fine plate,obezbijedi zivot, standardno igra i nema potrebe za transferom u neki bolji klub jer ce to mozda sve doci pod rizik, sta ako se ne uspije tamo pa upropastis i sto si stekao.
Nije jedini primjer nasih igraca koji se zadovoljavaju sicom, ali to je bogatstvo za nase uslove i prilike koje se dobijaju.
Sirotinja jbg.

Mislim da Amir uz nekog drugog agenta osim ovog sto gura po Turskoj ligi nase igrace moze glat napraviti transfer u ligu petice, ali sta ce bzvz kad je zadovoljan i ne zanima ga neki veci napredak.
Ne razumijem bas, taj isti agent je realizovao transfer Bajica u Udinese, tako da ne vidim tu neki problem. Moje neko misljenje da nema dovoljan kvalitet igraca da bude standardan npr u Serie A. Volio bih da grijesim, trudi se u reprezentaciji takodje, kao osoba je profesionalac, samo ja ne vidim napredak ili kvalitet za taj veci nivo.

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 25 dec 2022, 19:38

Hansestadt je napisao/la:
25 dec 2022, 19:13
mrAdislic je napisao/la:
25 dec 2022, 19:08
Nije jedini primjer nasih igraca koji se zadovoljavaju sicom, ali to je bogatstvo za nase uslove i prilike koje se dobijaju.
Sirotinja jbg.

Mislim da Amir uz nekog drugog agenta osim ovog sto gura po Turskoj ligi nase igrace moze glat napraviti transfer u ligu petice, ali sta ce bzvz kad je zadovoljan i ne zanima ga neki veci napredak.
Ne razumijem bas, taj isti agent je realizovao transfer Bajica u Udinese, tako da ne vidim tu neki problem. Moje neko misljenje da nema dovoljan kvalitet igraca da bude standardan npr u Serie A. Volio bih da grijesim, trudi se u reprezentaciji takodje, kao osoba je profesionalac, samo ja ne vidim napredak ili kvalitet za taj veci nivo.
Zanemaricemo agenta eto, ali za parama otisao Hasic, Visca koji je mogao glat u prajmu igrati vani,ali se zadovoljio, Hodzic je imao mislim ponudu bundesligasa koliko se sjecam,ali odbio radi para i sl.

Mislim da je Hadziahmetovic isti primjer toga. Jer igrac koji je glavni moze se reci komotno u Konyasporu unazad nekoliko sezona, timu u vrhu tom nekom Turskog fudbala,standardan u reprezentaciji, ima 25g, moze komotno igrati u ligama petice.

Da se bar upustio u rizik pa okusao jednu sezonu kao Bajic npr. i pokusao malo zadrzati, u nekom Strasbourgu eto Prcicevom, gledali bi drugacije bolji klubovi na njega sa njegovih 25 g.
BašČelik!

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 25 dec 2022, 21:03

Imao je on ponuda, samo sto ga Konya nije pustala za pare koje su ponudjene, a traze 7-8mil, sto je puno.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 26 dec 2022, 15:20

Tuta Petrov

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 26 dec 2022, 20:40

Ništa reprezentacija ne bi dobila od igrača koji je recimo 10. opcija u Udineseu, u odnosu na igrača koji je broj 1 u Konyasporu.

Mislim generalno, nije taj napredak baš linearna stvar, da automatski igranje u boljoj ligi znači da si bolji igrač. On je bolji fudbaler od Prcića, bez obzira što ovaj godinama igra u jačim ligama.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 26 dec 2022, 20:43

izdzezveubrazil je napisao/la:
26 dec 2022, 20:40
Ništa reprezentacija ne bi dobila od igrača koji je recimo 10. opcija u Udineseu, u odnosu na igrača koji je broj 1 u Konyasporu.

Mislim generalno, nije taj napredak baš linearna stvar, da automatski igranje u boljoj ligi znači da si bolji igrač. On je bolji fudbaler od Prcića, bez obzira što ovaj godinama igra u jačim ligama.
Ne mora biti deseta opcija Udinese. Neka je klub gdje redovno igra. Jaca liga, bolji protivnici itd.
Ovo u Turskoj su 3-4 protivnika ostalo je HNL jacina.

Tuta Petrov

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 26 dec 2022, 20:46

Hadžiahmetović je na vrhuncu.

Neće on biti ništa bolji igrač ako pređe u Udinese.

U kontekstu reprezentacije treba gledati potencijal za nešto više, a Amir je završen igrač.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 04 jan 2023, 19:29

Kakve penale puca :shock:, četvrti u tri utakmice

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 04 jan 2023, 20:10

Znaci zna se ko treba pucati penale u reprezentaciji :thumbup:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 05 jan 2023, 11:02

U zadnje 4 tekme, 6 golova :D
Fakat vjerujem da bi mogo sad negdje napravit transfer

unitarista
Kontakt:

Post Postao/la unitarista » 07 jan 2023, 23:54

Mlad je on još momak, ako ode u neku normalnu ekipu u ligama petice mogao bi komotno 6-7 jako dobrih sezona odigrati.
nisam čiko sa avatara.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 14 jan 2023, 00:18

@igrajlopte 🐦

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 14 jan 2023, 17:01

Usprkos porazu, opet je najbolje ocijenjen igrac na utakmici protiv Besiktasa...ako sad ne ostvari transfer u neku jacu ligu kad je u ovako dobroj formi, mislim da nece nikad
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 14 jan 2023, 17:32

Nece nikad

Hadersfild
Kontakt:

Post Postao/la Hadersfild » 14 jan 2023, 17:49

Burnley odlican klub, ove godine dominiraju u Championshipu, i blizu su ostvarenja cilja - ulaska u PL.

Mnogo bolja opcija naspram nekog od turskih velikana, ili Udinesea jer budimo realni Engleska je Engleska.

Kompany je mlad trener, dobro potkovan, odradio je totalni rebuild tima, i uradio veliki broj uspjesnih transfera. Sigurno da bi se Amir uklopio u tim, a i Westwood je nedavno napustio klub, stoga je CDM pozicija upraznjena.
Kult glavnog grada.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Zglavkar i 14 gostiju.