Klopp is due to hold talks with Wijnaldum as links to Barcelona intensify. The ideal scenario is keeping Gini, selling fringe players and signing Thiago.
@MelissaReddy
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Sanicanin kao 4ti CB 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Gini bi trebao ostati, ako je vjerovati Skyu.

Mislim da ostaje.
Mislim da ostaje.

Spamm
Spamm
Nadam se da ostaje, sudeci po ocjenama vrh ce biti na novoj FIFI.

Signing a centre-back to replace Lovren and a wide attacker to ease the burden on Sadio Mane and Mohamed Salah are the two main priorities. Relegated Watford’s winger Ismaila Sarr is on the radar, but the current £40 million asking price is prohibitive. #awlive [@JamesPearceLFC]
Liverpool are still counting the cost of the COVID-19 pandemic but the overall hit to club revenues as a result of the crisis is now projected to exceed the £100 million mark. #awlive [@JamesPearceLFC]
Liverpool expect there to be better value available in the market towards the back-end of the window, which closes on October 5. They also need to generate funds by off-loading fringe players such as Harry Wilson, Marko Grujic and Loris Karius. #awlive [@JamesPearceLFC]
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Grujica i saqa mozes prodati za ukupno 20m. Sta je s hertom, puni ko brod a kofa ne treba im grujic
Joj kukanja na temi, kakve ste vi placipicke 

Ne kontam kojom logikom se vodi Nike pri ovom kvazidizajniranju dresova za jednog prvaka Engleske 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Klopp content to find ‘creative solutions’ at the back with #LFC not looking to add a fourth senior centre-back this summer. [Lynch]
Milner konacno na pravoj poziciji
Milner konacno na pravoj poziciji

Idemo

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Saka ne igra od prve. Fantasy već otišao u propast, ne treba se ni igrati ova sezona.
Koliko si ga puta bacio?
Fantasy team

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jednom.
Na poslu sam jbt, sta ti mislis da sam ja nastran?

Za jos jednu uspjesnu sezonu i da se sto manje nerviramo 
Sastav za danas:
Alisson
TAA-Gomez-VVD-Robertson
Keita-Fabinho-Wijnaldum
Salah-Firmino-Mane

Sastav za danas:
Alisson
TAA-Gomez-VVD-Robertson
Keita-Fabinho-Wijnaldum
Salah-Firmino-Mane
Kako je mlak ovaj Gomez. Strasno da su pustili Lovrena tek tako.
Vala ako ga ko "brani" to sam ja, ali u sta se pretvorio ove godine... na opasnim drogama lik. Stalno visi.
Spamm
Spamm
Gomez od Atletica drugi igrac.
Sve nekako sloppy sto bi Englezi rekli kuknjava
Sve nekako sloppy sto bi Englezi rekli kuknjava
Ako mislimo osvojiti, odbrana se mora popraviti. Ne možeš ovakve golove primati kući, nigdje veze.
Daj Milnera na stopera, samo da ovog Gomeza vise ne gledamo...
Treba vidjeti sa Bajernom jel im zanimljiv Keita, mozda vjeruju da ce od njega biti nešto, on je u Liverpoolu dobio previše prilika za ovo sta pokazuje...
Treba vidjeti sa Bajernom jel im zanimljiv Keita, mozda vjeruju da ce od njega biti nešto, on je u Liverpoolu dobio previše prilika za ovo sta pokazuje...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.