Suti ziv bio, ne pricaj, dobit' ce..SaltCityAttack je napisao/la:hahaha joj prilike za Philu a ovo nije normalno kako nisu uspjeli dati gol... slucajno dodje pack gore , ali Miler se baca ko na travi ahahahhaa

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Suti ziv bio, ne pricaj, dobit' ce..SaltCityAttack je napisao/la:hahaha joj prilike za Philu a ovo nije normalno kako nisu uspjeli dati gol... slucajno dodje pack gore , ali Miler se baca ko na travi ahahahhaa
1.Pogodjen Detroit lagan pobednik,ali da ce biti 4:0 nisam verovao.Devil je napisao/la:Od veceras pocinje ono pravo,do sada nisam odgledao mnogo utakmica,mozda 6-7 u vrh glave,ali kroz medije sam bio u toku.
Za Detroti prvu tekmu sigurno nece biti Zetteberg,a upitan je i za drugu tako da bi to mogao biti jedan problemcic za Red Wingse,ali ocekujem da ovo prodju,verovatno 4-1 eventualno 4-2.
San Jose protiv Kingsa mislim da ne bi trebao imati problema,i da ce vec u prve dve utakmice na svome parketu da objasni neke stvari timu iz Los Angelesa.
Zanimljiv par mi deluje Penguins vs Tampa,neizvesno i verovatno 4-3 za neku ekipu,ne bi me cudilo da Tampa ode dalje,ali i Penguinsi bi ovo mogli da uzmu na iskustvo.
Ne znam ali za mene Vancouver je apsolutni favorit protiv @saltyevih,eventualno da Chicago uzme jednu pobedu.
Capitalsi su takodje veliki favoriti protiv Rangersa za mene,otprilike 4-2.
Takodje i Flyersi su mi favoriti protiv Sabresa.
Boston-Montreal je mozda i najjaca utakmica PO,Bruinsi su mi blize pobedi,mada ne treba da iznenadi ni eventualni prolaz Montreala,uglavno 4-3 je najsigurnije.![]()
Mec Ducksa protiv Predatora je veoma tezak za prognozu,verovatno 4-3 za nekoga,ujedno ovo je i jedina tekma koju nacionalna TV nece prenositi,ali zato hoce nas Sport Klub.![]()
![]()
Eto da vidimo koliko cu skinuti od ovoga.
SaltCityAttack je napisao/la:kosto sam i rekao i evo to se desava ebiga...nemaju Capitalsi ekipu za titulu ebiga....golman im treba hitnoooooooo i mene cudi da oni nisu doveli Niemia , kada vec Hawksi nisu mogli da plate....vjerovatno i njih potresa taj salary cap, sto znaci da i nece moci napraviti ekipu koja moze uzeti cup...ebiga znamo da u NHL nije kao u NBA, pa da se moze ici preko salary i placati penali, ovako moras biti osudjen i odricat se nekih igraca, kao sto su se i Hawksi morali, da bi potpisali svoje najvece zvijezde odnosno reprezetativace, Kane,Toews,Kaith,Seabrook
+1Ted Mosby je napisao/la:Večeras je posljednja nada za Capitalse, ako večeras izgube stanje u seriji će biti 3-0 za Tampu i to će biti kraj svih nadanja
SaltCityAttack je napisao/la:ma kakva trade nema od toga nista...tako je i Kovalchuk jos davno htijeo da bude tradovan, pa je evo sad pogrijesio ebiga...hajde sto je otisao tamo gdje ne moze do playoffa, vec jos i nije isti igrac koji je bio...prvo ovaj salary zeza, tako da slabo ko moze priustiti sebi da dovede njega, a da ujedno pri tome imaju ekipu koja je repektabilna...mozd ajeidno da u Detroit ode, jer oni su stari ,tako da ce par igraca sigurno otici, tako da bi mozda i imali prostora, ali sta da radi tu sa starcima tolike godine?
Ovo je skoro pa gotovo, ali eto treba imat nadu, jer vidjeli smo kako su se hawksi vratili poslije 3:0 i samo im je kriv Luongo koji je u OT skinuo onaj zicer Sharpa, pa nisu i priredili pravu senzaciju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.