Na Grbavici 2700 ljudi bilodrakensang je napisao/la:11.357 gledaoca na stadionu Grbavica

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Na Grbavici 2700 ljudi bilodrakensang je napisao/la:11.357 gledaoca na stadionu Grbavica
Rigoletto je napisao/la:Daj nam zadnjeg trabant velikana iz BL pa da se nadigravamo s goškom
Kup BIH 2019/20 1. KOLO
FK KOZARA - FK SLOBODA TUZLA (1 : 0) 4 : 6
Datum: 18.09.2019 16:30
Stadion: Gradski stadion - Gradiska
Gledalaca: 400
Sudija: Kazlagić Mirza (Cazin)
A1: Hušidić Amir (Velika Kladuša) | A2: Zjakić Edin (Bihać)
Delegat: Omanović Ramiz (Bihać)
Posmatrač suđenja: Joškić Duško (Prijedor)
I rame uz rame sa Kozarom do finalaKup BIH 2019/20 2. KOLO
HŠK ZRINJSKI - FK SLOBODA TUZLA (2 : 0) 2 : 0
Datum: 02.10.2019 15:30
Stadion: HŠK ZRINJSKI - Mostar
Gledalaca: 500
Sudija: Musić Admir (Hrasnica)
A1: Kadić Amir (Sarajevo Ilidža) | A2: Đozić Enes (Sarajevo)
Delegat: Glavaš Vladimir (Drinovci)
Posmatrač suđenja: Kapor Radoslav (Trebinje)
Koliko se hvati za muda i okrećao publici dobro je prošo! Pa šta mislite da u derbiju Sarajevo Željo igrač Sarajeva istrči pred Manijake i uhvati se za muda? Šta bi bilo???? Umjesto kad ste poveli 1:2 da igrate svoju igru vi navijate pritiska i sebi i sucu i tribinama!!! I onda vam karma vrati čim nisi ponizan!!!Sariel1987 je napisao/la:Prekid utakmice.pogodjen igrac sarajeva hebib mislimFareus1921 je napisao/la:A šta je to bilo u Širokom.Bio sam na Grbavici pa nisam upućem.Može li mi netko dogovriti.Unaprijed Hvala
Care procito na ss.nisam gledo tekmu ja sam fukara iz tuzle gospodin cojkUstanikSBII je napisao/la:Koliko se hvati za muda i okrećao publici dobro je prošo! Pa šta mislite da u derbiju Sarajevo Željo igrač Sarajeva istrči pred Manijake i uhvati se za muda? Šta bi bilo???? Umjesto kad ste poveli 1:2 da igrate svoju igru vi navijate pritiska i sebi i sucu i tribinama!!! I onda vam karma vrati čim nisi ponizan!!!Sariel1987 je napisao/la:Prekid utakmice.pogodjen igrac sarajeva hebib mislimFareus1921 je napisao/la:A šta je to bilo u Širokom.Bio sam na Grbavici pa nisam upućem.Može li mi netko dogovriti.Unaprijed Hvala
U tom susretu ne bi bilo gubitnika i svi bi sretni izasli sa stadionaRigoletto je napisao/la:Daj nam zadnjeg trabant velikana iz BL pa da se nadigravamo s goškom
Ma ja ba...trebali ste ga ubiti...kakvi debili, jel realno ovoUstanikSBII je napisao/la:Koliko se hvati za muda i okrećao publici dobro je prošo! Pa šta mislite da u derbiju Sarajevo Željo igrač Sarajeva istrči pred Manijake i uhvati se za muda? Šta bi bilo???? Umjesto kad ste poveli 1:2 da igrate svoju igru vi navijate pritiska i sebi i sucu i tribinama!!! I onda vam karma vrati čim nisi ponizan!!!Sariel1987 je napisao/la:Prekid utakmice.pogodjen igrac sarajeva hebib mislimFareus1921 je napisao/la:A šta je to bilo u Širokom.Bio sam na Grbavici pa nisam upućem.Može li mi netko dogovriti.Unaprijed Hvala
Pa to je bio navijacki okršajUstanikSBII je napisao/la:@staragarda pa što ste vi napali HZ kad su utrčali u teren u Tuzli? Zato što su prvi počeli! Isto tako Hebibović trči prema Škriparima i hvata se za muda uz različite gestikulacije i šta je očekivao???
Ako je to zaista radio, treba mu opaliti dvije vaspitne, pa da sljedeći put izvadi fino **** i nabije i škripare i cijeli stadion na njega. Za bolje i nisu.UstanikSBII je napisao/la:@staragarda pa što ste vi napali HZ kad su utrčali u teren u Tuzli? Zato što su prvi počeli! Isto tako Hebibović trči prema Škriparima i hvata se za muda uz različite gestikulacije i šta je očekivao???
Ma dobro...ako se hvatao za genitalije realna kazna je da ga se rani...propucavanje lijevog koljena il neka ubodna ranica do 10 cmHantraga je napisao/la:Ako je to zaista radio, treba mu opaliti dvije vaspitne, pa da sljedeći put izvadi fino **** i nabije i škripare i cijeli stadion na njega. Za bolje i nisu.UstanikSBII je napisao/la:@staragarda pa što ste vi napali HZ kad su utrčali u teren u Tuzli? Zato što su prvi počeli! Isto tako Hebibović trči prema Škriparima i hvata se za muda uz različite gestikulacije i šta je očekivao???
Ali to je taj mentalitet koji počinje negdje kad iz Mostara kreneš da se penješ prema Širokom Brijegu. Ako ti nije po volji, onda ubijaj, to je pravedno. Najbjedniji klub u državi, daleko.
Iz kulture nije "ga" htio izvaditi i popisati miljenike SB. To ce mu ostati mrlja u karijeri, jer je to, ipak, trebao uraditi.Hantraga je napisao/la:Ako je to zaista radio, treba mu opaliti dvije vaspitne, pa da sljedeći put izvadi fino **** i nabije i škripare i cijeli stadion na njega. Za bolje i nisu.UstanikSBII je napisao/la:@staragarda pa što ste vi napali HZ kad su utrčali u teren u Tuzli? Zato što su prvi počeli! Isto tako Hebibović trči prema Škriparima i hvata se za muda uz različite gestikulacije i šta je očekivao???
Ali to je taj mentalitet koji počinje negdje kad iz Mostara kreneš da se penješ prema Širokom Brijegu. Ako ti nije po volji, onda ubijaj, to je pravedno. Najbjedniji klub u državi, daleko.
To, tostaragarda je napisao/la: Ma dobro...ako se hvatao za genitalije realna kazna je da ga se rani...propucavanje lijevog koljena il neka ubodna ranica do 10 cm
Ko se je hvato za muda, šta nalaziš razloge za vaše kretensko divljanje? Eh da mi je vlast u ovoj državi samo tri dana, kako bih vas ja u red doveo...UstanikSBII je napisao/la:Koliko se hvati za muda i okrećao publici dobro je prošo! Pa šta mislite da u derbiju Sarajevo Željo igrač Sarajeva istrči pred Manijake i uhvati se za muda? Šta bi bilo???? Umjesto kad ste poveli 1:2 da igrate svoju igru vi navijate pritiska i sebi i sucu i tribinama!!! I onda vam karma vrati čim nisi ponizan!!!Sariel1987 je napisao/la:Prekid utakmice.pogodjen igrac sarajeva hebib mislimFareus1921 je napisao/la:A šta je to bilo u Širokom.Bio sam na Grbavici pa nisam upućem.Može li mi netko dogovriti.Unaprijed Hvala
Unproforumaš ti je to, opet ban fasovovest je napisao/la:Ma da je handzic ispratio hebiba kod 1-2 bilo bi gotovo pa nek sviraj kuurcu. Siroki nije normalan klub fasisti su ali nesto drugo me boli. Mi nismo odigrali ove sezone dobru utakmicu nit licimo na ekipu. Nije to do povreda nego nema reda u ekipi svako radi sta hoce. Gdje je @westtribina?
Prije ce millwall uzet kup uefa vec podljudska vrsta sa koseva nabiti nekog na kurchinu, ako uzmes u obzir da i u svom gradu dobiju po picki od poljakaHantraga je napisao/la:Ako je to zaista radio, treba mu opaliti dvije vaspitne, pa da sljedeći put izvadi fino **** i nabije i škripare i cijeli stadion na njega. Za bolje i nisu.UstanikSBII je napisao/la:@staragarda pa što ste vi napali HZ kad su utrčali u teren u Tuzli? Zato što su prvi počeli! Isto tako Hebibović trči prema Škriparima i hvata se za muda uz različite gestikulacije i šta je očekivao???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.